K11 MUSEA集藝術同時尚感於一身個人好中意行呢個商場之前行開已經留意到呢間餐廳 想試好耐😍終於有機會去食了😛呢間CAFÉ都係以藝術為主題 打卡一流📸成間餐廳有好多藝術品同掛畫🥰例如草間彌生 奈良美智 村上隆 KAWS可以一邊食一邊欣賞 好CHILL😍食物選擇方面係西餐為主 有SET亦有單點可叫前菜 主食 小食 甜品而最SIGNATURE既係佢地既3D藝術打印咖啡/朱古力😍可以揀店家提供既圖案又或者自己SEND相俾佢地睇得又飲得 認真開心 😍2個人叫左2個主菜1個甜品2杯野飲 好滿足😋💥橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子橄欖油加蒜炒既墨汁意粉意粉硬度適中 炒得乾身 帶濃香蒜味帶子有5粒 好大粒仲煎到好香食落鮮甜彈牙 OVERALL個意粉係勁香勁惹味😀💥波士頓龍蝦意粉🦞賣相超吸睛 半隻巨型龍蝦伴意粉龍蝦肉肉質鮮甜 口感彈牙 😌意粉係濃香蕃茄汁 酸酸甜甜好開胃再撈一撈D龍蝦膏 滿口蝦鮮味 正😎💥意式TIRAMISU賣相精緻 上面仲有D杏仁片食落香滑 濃郁咖啡味 帶點酒香入口即溶 好唔錯呀🥰💥藝術打印朱古力一場黎到 當然要點番杯😆揀左PURIN既相俾佢整左2杯整到好精緻勁可愛🥰靚到唔捨得飲 但都係

K11 MUSEA集藝術同時尚感於一身

整到好精緻勁可愛🥰
靚到唔捨得飲 但都係飲左🤣
朱古力香濃好味😚

2023-02-06 331 浏览
喺k11 musea行到好攰,就喺food court上面嗰層搵咗間餐廳食少少嘢先返屋企餐廳入面四周都放滿很多藝術品,既可以一路食一面欣賞,鍾意嘅又可以買返屋企因為已經行到好攰,所以就喺餐牌上面揀咗兩個招牌食物我自己揀咗個招牌安格斯漢堡,朋友就揀咗一個 安格斯高級肉眼牛肉扒升級有湯,湯係南瓜湯,飲落重南瓜味,另外應該有少少蕃茄,所以飲完覺得好開胃安格斯牛肉漢堡有驚喜,好高滿滿肉汁,而且好大份,一個人差啲食唔曬而且個蛋流心令到個包非常juicy朋友的安格斯牛扒,大大分切開七成啱啱好面上面仲有一嚿炸蒜,食落口唔辣最初係諗住唔食蒜,但係食落口又真係覺得好好食連杯咖啡上嘅拉花都非常精美有心思餐廳仲可以whatsapp張相畀佢整藝術打印咖啡但今次我哋就冇特別整下次都可以試一試餐廳既有藝術購物元素又可以欣賞牆上嘅畫,真係藝術美食之旅

因為已經行到好攰,所以就喺餐牌上面揀咗兩個招牌食物

安格斯牛肉漢堡有驚喜,好高

滿滿肉汁,而且好大份,一個人差啲食唔曬
而且個蛋流心令到個包非常juicy

朋友的安格斯牛扒,大大分
切開七成啱啱好
面上面仲有一嚿炸蒜,食落口唔辣
最初係諗住唔食蒜,但係食落口又真係覺得好好食

連杯咖啡上嘅拉花都非常精美有心思

餐廳既有藝術購物元素又可以欣賞牆上嘅畫,真係藝術美食之旅

2023-02-02
2023-02-04 51 浏览
呢間餐廳有3D打印拉花咖啡/朱古力,可以有餐廳指定圖案或者自己比圖片餐廳整都可以。咁啱去完迪士尼,就揀咗一張高飛圖。色彩好sharp,整杯飲品好靚!晚餐只要加$48就可以配3D打印拉花咖啡/朱古力。另外晚餐加$48可以配湯及指定飲品。飲品叫咗杯檸檬草薑茶,暖笠笠檸檬味幾好飲。▶️餐湯係蘑菇湯,味道香濃,有蘑菇蓉粒粒口感。▶️波士頓龍蝦意粉🦞🍝龍蝦有半隻,幾新鮮,肉質爽口。意粉有香濃嘅蕃茄醬味,幾濕潤,味道唔錯!▶️香煎慢煮三文魚扒三文魚扒煎得剛剛好,入邊肉質夠細嫩。慢煮能夠鎖住魚肉汁,唔會乾。臉上有三文魚籽提鮮味。

▶️餐湯係蘑菇湯,味道香濃,有蘑菇蓉粒粒口感。

▶️波士頓龍蝦意粉🦞🍝

▶️香煎慢煮三文魚扒

《藝術打印朱古力》☕️凍朱古力香濃幼滑朱古力上邊有一層奶泡 成為俾你發揮既要畫紙自選相片/圖案即場WhatsApp俾店員就可以將你想印既都放上去今次印左我地既logo 希望繼續得到大家嘅支持🫶🏻.《火炙尼斯吞拿魚沙律》有被肥美粉嫩的呑拿魚驚艷到外皮微微火炙過帶焦香 加埋芝麻特別香口沙律菜新鮮🥗配埋洽蛋感覺都好清新.《欖欖油炒墨魚汁意粉配帶子》足足有5大粒帶子 隻隻表面煎到金黃色焦糖化中心肉質嫩滑爽口 鮮甜中散發出橄欖油香墨魚汁意粉蒜香味十足 炒得好惹味.《安格斯高級肉眼牛扒(10oz)配烤薯》好大塊牛扒🥩上碟時吸引到隔離枱客人都即刻嗌返份肉質軟腍唔會韌 連烤薯都索哂牛油香加香草味🌿 香噴噴

《藝術打印朱古力》☕️

好大塊牛扒🥩上碟時吸引到隔離枱客人都即刻嗌返份
肉質軟腍唔會韌
連烤薯都索哂牛油香加香草味🌿 香噴噴
2023-02-01 1149 浏览
CURATOR Art & Café @curatorcafe 📍尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea B1樓B113C號舖今晚去左位於尖沙咀商場入面~充滿藝術氣息咖啡店☕️現場有多款名師設計藝術品🎨除左有得睇~仲有部分可以出售食物唔錯~岩哂來影相打卡~感受一下藝術氣息❤️前菜。意式火腿配水牛芝士薄餅 $98薄餅烤到香脆~配上火腿、沙律菜、芝士作為餐前小食一流👍🏻Chef’s Special。橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子 $188帶子飽滿又大粒❤️入口彈牙呢款墨汁意粉製作意粉時已經加入墨汁味道入口較為清新~帶點蒜香味。招牌安格斯牛肉漢堡 $178用上安格斯牛肉製成漢堡扒~入口juicy伴以蕃茄、青瓜,流心太陽蛋~同烘得香脆麵包🥯~果然招牌菜👍🏻好味甜品。意式提拉米蘇 $68 咖啡味濃郁~食落帶點酒香表面淋上杏仁片~口感有層次。藝術打印咖啡☕️/朱古力🍫bookmarked🔖必試既藝術打印飲品~可以簡店家提供圖案🎨或自己喜歡既相片📸我簡左草間彌生、同梵高名畫😎真係又靚又好飲~整得好精緻

今晚去左位於尖沙咀商場入面~
充滿藝術氣息咖啡店☕️
現場有多款名師設計藝術品🎨

除左有得睇~仲有部分可以出售
食物唔錯~岩哂來影相打卡~
感受一下藝術氣息❤️

前菜
。意式火腿配水牛芝士薄餅 $98
薄餅烤到香脆~配上火腿、沙律菜、芝士
作為餐前小食一流👍🏻

Chef’s Special

。橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子 $188
帶子飽滿又大粒❤️入口彈牙
呢款墨汁意粉製作意粉時已經加入墨汁
味道入口較為清新~帶點蒜香味

。招牌安格斯牛肉漢堡 $178
用上安格斯牛肉製成漢堡扒~入口juicy
伴以蕃茄、青瓜,流心太陽蛋~
同烘得香脆麵包🥯~果然招牌菜👍🏻好味

甜品

。意式提拉米蘇 $68
咖啡味濃郁~食落帶點酒香
表面淋上杏仁片~口感有層次

。藝術打印咖啡☕️/朱古力🍫
bookmarked🔖必試既藝術打印飲品~
可以簡店家提供圖案🎨
或自己喜歡既相片📸
我簡左草間彌生、同梵高名畫😎
真係又靚又好飲~整得好精緻
  • 橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子
  • Tiramisu
2023-02-01 38 浏览
ℂ𝕌ℝ𝔸𝕋𝕆ℝ 𝔸𝕣𝕥 & ℂ𝕒𝕗𝕖 | 𝕋𝕊𝕋好朋友快將生日,約她在畫廊中共晉晚餐❤️餐廳入面放左唔少村上隆同草間彌生嘅作品,除左味覺,更加係視覺上嘅享受!1️⃣波士頓龍蝦意粉有足半隻龍蝦,蝦肉彈牙,龍蝦頭入面仲有唔少膏。意粉掛汁,番茄味濃2️⃣橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子帶子煎得好香好靚,有黃金帶子嘅效果,剛剛熟,好軟身亦十分鮮味!意粉滲住橄欖油同蒜頭嘅香氣3️⃣火炙尼斯呑拿魚沙律除左沙律菜,仲有番茄仔、蛋,而呑拿魚嘅份量都好多好厚切,加埋黑椒火炙後都幾惹味4️⃣+$48可配湯同飲品湯係好濃嘅南瓜湯,飲品就因為已經夜晚,所以無叫到咖啡,反而叫左2杯雪橙冰紅茶,幾fresh,而且唔太甜總括黎講,環境好,食物嘅味道同賣相都有保證,好適合約埋朋友慢慢食慢慢傾計💬價錢亦算合理!📍地址:尖沙咀K11 Musea B1樓B113C號舖💰人均消費:$350❤️回頭指數:80%
ℂ𝕌ℝ𝔸𝕋𝕆ℝ 𝔸𝕣𝕥 & ℂ𝕒𝕗𝕖 | 𝕋𝕊𝕋

📍地址:尖沙咀K11 Musea B1樓B113C號舖
💰人均消費:$350
❤️回頭指數:80%
2023-01-29 54 浏览
就嚟聖誕節 大家諗住去邊度食聖誕大餐呢~我今日就食咗啦🥰揀咗呢間有村上隆花花嘅cafe一個Set包餐湯、主菜、同埋一杯嘢飲日本和牛西冷100z配日式黃瓜沙律烤日本南瓜因為影相影咗好耐 放到凍晒先食不過牛扒依然好Juicy 滿滿嘅牛肉汁🤤不過當時叫Medium Well佢嘅temperature係由左至右排序七成到三成🫣焗原隻新鮮波士頓龍蝦配沙律 手指薯 大蒜 青豆呢個賣相超吸引🦞龍蝦肉質彈牙鮮甜 個汁超惹味不過份量來講 少咗啲 男士叫嘅話有機會唔夠食+$48 藝術打印朱古力可以揀餐廳提供嘅畫或者自己提供嘅相我就揀咗上年聖誕節嘅落雪打卡相真係好靚🤣🤣好高質📍CURATOR Art & Café 尖沙咀梳士巴利道18號K11 Musea B1樓B113C號舖
就嚟聖誕節 大家諗住去邊度食聖誕大餐呢~
我今日就食咗啦🥰揀咗呢間有村上隆花花嘅cafe
一個Set包餐湯、主菜、同埋一杯嘢飲

日本和牛西冷100z配日式黃瓜沙律烤日本南瓜

我就揀咗上年聖誕節嘅落雪打卡相
真係好靚🤣🤣好高質

📍CURATOR Art & Café
2023-01-27 43 浏览
可能係過年關係所以食物選擇唔多那天餐廳真是太忙,而且不夠人手但係service 冇怠慢到,呢個要讚👍🏻最正係ribeye, 基本上每次都order 打印咖啡果知然好嘢啦, 男人老狗對住杯女神咖啡開心到一個點本來叫魷魚圈但係佢話冇貨,問改雞鎚好唔好,基於冇其他選擇,所以唯有照去,$188四件雞鎚仔,你都咪話唔貴,最慘係好難食,我情願加多$100食多個肉眼扒玫瑰乜乜冰茶又係見到都唔想飲(但係明明menu 張相係好靚)懷念西環嗰間Lex 我發誓以後起呢啲Cafe一定唔會再叫雞😤😤
可能係過年關係
所以食物選擇唔多
那天餐廳真是太忙,而且不夠人手
但係service 冇怠慢到,呢個要讚👍🏻
最正係ribeye, 基本上每次都order

打印咖啡果知然好嘢啦, 男人老狗對住杯女神咖啡開心到一個點

玫瑰乜乜冰茶又係見到都唔想飲

(但係明明menu 張相係好靚)
懷念西環嗰間Lex

我發誓以後起呢啲Cafe一定唔會再叫雞😤😤
2023-01-24
外卖送餐
用餐优惠
信用卡優惠
  • 肉眼扒
2023-01-25 48 浏览
之前都有經過見過呢間藝術Cafe,但次次都好多人排晒長龍,今次咁啱K11行完街,難得唔使等位,仲見到佢有新出嘅節日套餐,當慶祝一下。呢間結合藝術及飲食的咖啡店,可將任何畫作、圖案打印在飲品的忌廉泡上。餐廳仲擺有不少知名藝術家的作品,如草間彌生的《南瓜》、村上隆嘅《Dokodemo Door》等,充滿藝術氣息。我哋兩個人想食豪啲,嗌左兩個set 再加錢要藝術打印朱古力。和牛set :日本和牛西冷10oz 配日式黃瓜沙律及南瓜。另一款係波士頓龍蝦配沙律。餐湯係我南瓜湯,飲落去非常creamy, 仲食到粒粒南瓜。黃牛有10安士份量好多,我哋要咗七成熟,火力煮得恰到好處,入口即溶。龍蝦亦都大大嚿,夠新鮮,蝦肉彈牙。藝術打印朱古力,可以自選圖案,夠晒特別。我哋仲叫咗個小食炸洋蔥圈,新鮮炸起熱辣辣點上忌廉芝士醬。食大餐點可以冇甜品呢?我哋叫咗一份tiramisu ,一個pancake。10分推介tiramisu ,蛋糕好鬆軟,充滿空氣感,有少少咖啡味有驚喜。雖然價錢係唔算特別平,但勝在可以打卡營造特別驚喜。
集藝術+美食於一身的打卡𝖢𝖺𝖿𝖾 ఌ有不少藝術品展覽 如草間彌生 村上隆 KAWS等加上裝潢設計 成個餐廳環境都係打卡位食物方面係 𝖿𝗎𝗌𝗂𝗈𝗇 西餐 輕食類~同朋友小聚 絕對不二之選 ❤️🍰 意式提拉米蘇 𝖧𝖪𝖣𝟨𝟪賣相唔錯 咖啡味唔算太濃𝖬𝖺𝗌𝖼𝖺𝗋𝗉𝗈𝗇𝖾浸到腍哂 配上𝖼𝗋𝖾𝖺𝗆有種入口即溶既感覺😍🥙 元氣精華 𝖧𝖪𝖣𝟣𝟢𝟪𝖤𝗀𝗀 𝖡𝖾𝗇𝖾𝖽𝗂𝖼𝗍 𝖺𝗇𝖽 𝖲𝗆𝗈𝗄𝖾 𝖲𝖺𝗅𝗆𝗈𝗇 ☕️ 藝術打印朱古力 𝖧𝖪𝖣𝟪𝟪呢間 𝖢𝖺𝖿𝖾 必點飲品 自選圖片 𝗉𝗋𝗂𝗇𝗍𝗂𝗇𝗀 印上咖啡上同時都提供朱古力🍫基底 小朋友都可以飲而 👧🏽 就揀左朱古力 表面有層奶泡味道淡香 入口細滑 完全唔捨得攪拌個公仔🍵 久丸小山園 抹茶拿鐵 𝖧𝖪𝖣𝟩𝟪小山園係京都抹茶界老字號有甜美香味同同口感醇厚既認證👍🏻唔會偏苦或偏甜 加上鮮奶拿鐵 入口綿密細滑閒日 𝖳𝖾𝖺 𝖳𝗂𝗆𝖾 唔算太多人 但隔離坐左一家大細清靜啲 會更加完美 🙂 同埋俾少少公德心爸爸媽媽完全任由個婆婆係度換屎片😨完美心情立即跌𝖶𝖺𝗍𝗍CURATOR Art & Café (尖沙咀)🍴尖沙咀K11 Musea B1樓B113C號舖𝖳𝖺𝗌𝗍𝖾 ♥︎♥︎♥︎♥︎♡
集藝術+美食於一身的打卡𝖢𝖺𝖿𝖾 ఌ
有不少藝術品展覽 如草間彌生 村上隆 KAWS等
加上裝潢設計 成個餐廳環境都係打卡位
食物方面係 𝖿𝗎𝗌𝗂𝗈𝗇 西餐 輕食類~
同朋友小聚 絕對不二之選 ❤️

閒日 𝖳𝖾𝖺 𝖳𝗂𝗆𝖾 唔算太多人 但隔離坐左一家大細
清靜啲 會更加完美 🙂 同埋俾少少公德心
爸爸媽媽完全任由個婆婆係度換屎片😨
完美心情立即跌𝖶𝖺𝗍𝗍

CURATOR Art & Café (尖沙咀)
🍴尖沙咀K11 Musea B1樓B113C號舖

意式提拉米蘇
藝術打印朱古力
久丸小山園 抹茶拿鐵
2023-01-23 65 浏览
K11係充滿左文藝氣息嘅地方,佢嘅餐廳都有帶有文藝氣息,今日去咗間西餐廳, 佈滿咗好多文藝特色嘅嘢, 村上隆等等餐廳提供左set lunch百零蚊, 有啦有pasta, 三文治, 義大利飯等意大利香腸及蝦意粉配辣忌廉蕃茄醬, 香濃又夠辣的番茄醬配口感豐富的香腸及蝦,味道濃郁之餘,真材實料的香腸及蝦也不怕吃到一口粉,配意粉來吃,汁都撈埋我另外再點一個意式肉丸配芝士, 充滿彈性的肉丸混合著濃郁奶香芝士,口感濃香飽滿,每一勺吃到口中,都彌漫著暖暖的幸福感, 醬汁在過程中會煮得更濃,散發出蕃茄的香甜拿鐵咖啡的牛奶多,像是帶著咖啡味道的牛奶, 咖啡味較為淡之,但口感十分柔順絲滑, 咖啡表面的拉花藝術,也虜獲了我

2023-01-23 54 浏览
今日同朋友行完K11之後行到攰想搵間餐廳坐低食吓嘢,俾我哋誤打誤撞入咗呢間藝術餐廳,發現飲品有得打影圖案,又幾盞鬼。前菜試咗炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬,魷魚圈炸到金黃色,魷魚圈都幾新鮮,點埋黑松露蛋黃醬,味道好夾。主菜點咗10安士日本和牛西冷,會送南瓜湯,南瓜湯飲落味道好濃郁,食到好重南瓜味,同埋有南瓜肉。厚厚的和牛西冷,火候剛好,肉質唔會諧霎霎,咬落仲會有肉汁添,好香牛扒味道。墨魚汁意粉配帶子:帶子非常之大粒,而且好新鮮,唔會有雪味。墨汁味濃郁,意粉軟硬適中。黎到梗係要叫番杯藝術打印飲品,選左村上隆花花圖案。除咗指定嘅款式之外,仲可以用自己嘅相片打印, 十分有心思。

2023-01-22 67 浏览
老婆今日帶我去一個她要打卡的地方🤔,原來是K11有間走藝術路線的西餐廳。而我老婆一早已經準備飲一杯可以artsy print coffee(姜濤)🤣,我暈。好彩我都唔輸蝕,來杯世界盃messi的coffee🤭。這個打卡活動真心係幾開心👏🏻👏🏻。Main course來個和牛配上日式青瓜沙律及南瓜🎃,和牛肉質幾軟熟,牛味濃,不錯。老婆食波士頓龍蝦配薯條沙律😋,龍蝦新鮮,個蟹鉗好大隻👍🏻。有啲唔夠喉,點了帶子墨魚汁意粉,帶子好大粒,煎香左好正😋。最後來個疏乎厘班戟+雪糕,班戟都好鬆軟,連雪糕+糖漿+生果,食到舔舔脷,超滿足😆😋😋
  • 橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子
  • 波士頓龍蝦意粉
  • 梳乎厘班戟配雪糕
  • Artsy Print Chocolate
2023-01-21 48 浏览
之前去M+參觀已經試過Curator嘅咖啡, 同朋友行街, 發現原來尖沙咀都有分店, 就入去食晚飯! 餐廳座位唔多但闊落, 入面放咗好多藝術品, 包括知名度好高嘅草間彌生波點南瓜作品, 仲有村上隆充滿笑容嘅太陽花, 食客入到去心情都開朗啲!同朋友兩人order咗一個套餐加其他單點items。跟餐蘑菇湯味濃, 蘑菇蓉增加口感。前菜沙律有驚喜, 帶子同蝦嘅調味出色👍🏻主菜方面揀咗和牛, 油脂分佈平均, 火候控制做得好!套餐仲包埋甜品飲品, $398抵食!意式火腿配水牛芝士薄餅餅底脆薄, 火腿油潤而不膩, 味道細緻。好食!卡邦尼培根意粉長通粉Al dente, 煙肉帶咸香味, 略嫌炒得比較乾身酥脆雞錘配水牛芝士醬外皮酥脆, 雞肉juicy, 如果水牛芝士醬可以自己沾會更適合芝士控🤪整體食品質素高, 尤其擺盤好靚, 性價比高, 會再encore!

同朋友兩人order咗一個套餐加其他單點items。
跟餐蘑菇湯味濃, 蘑菇蓉增加口感。
前菜沙律有驚喜, 帶子同蝦嘅調味出色👍🏻
主菜方面揀咗和牛, 油脂分佈平均, 火候控制做得好!
套餐仲包埋甜品飲品, $398抵食!
意式火腿配水牛芝士薄餅
餅底脆薄, 火腿油潤而不膩, 味道細緻。好食!
卡邦尼培根意粉
長通粉Al dente, 煙肉帶咸香味, 略嫌炒得比較乾身
酥脆雞錘配水牛芝士醬
2023-01-16
2023-01-20 1147 浏览
🖼️👩🏻‍🎨藝術與美食融合,位於K11 Musea 打卡餐廳藝術印刷咖啡好可愛✨🤍可以自選打印出自己喜歡的圖案在咖啡上也可以選餐應指定嘅藝術圖案,特意相約好友一齊慶祝她的喜訊,我跟選了打印祝福字句在咖啡上☕️🤍這間咖啡店帶給客人歡樂時光,太幸福了✨ ≋ ≋一踏入店內,亦會感受到全間店都充滿藝術色彩 ≋ ≋ ≋ ≋餐廳掛滿色彩繽紛🖼️嘅現代藝術畫作 ≋ ≋😍旁邊飾櫃都放置各款精緻產品,目不轉睛✨而且空內燈光會轉換顏色💕感覺不同格調─═★:;*─═☆:;* ─═★:;*─═☆:;*─═★:;*🤍所有套餐可加$48可轉藝術印刷咖啡套餐有湯、飲品❥知道餐廳推出了節日套餐,特意相約好友一齊品嘗超推薦這間Cafe✨✨✨─═★:;*─═☆:;* ─═★:;*─═☆:;*─═★:;*❥日本和牛西冷🐂100z $328和牛肉味濃郁,牛扒點了7成熟✨廚師煮得剛剛好,肉質軟腍好享受💕配菜有黃瓜沙律及烤日本南瓜❥焗原隻新鮮波士頞龍蝦 🦞 $328啖啖肉嘅波士頓龍蝦,鮮味無窮✨✨廚師好貼心把龍蝦殼拆開,好方便就食到配沙律,手指薯,大蒜,青豆❥黑松露蘑菇扁意粉 $148份量超級多,黑松露味勁濃郁😍每條意粉🍝吸哂醬汁,好
藝術印刷咖啡好可愛✨🤍

可以自選打印出自己喜歡的圖案在咖啡上

🤍這間咖啡店帶給客人歡樂時光,太幸福了✨

≋ ≋一踏入店內,亦會感受到全間店都充滿藝術色彩 ≋ ≋
≋ ≋餐廳掛滿色彩繽紛🖼️嘅現代藝術畫作 ≋ ≋
😍旁邊飾櫃都放置各款精緻產品,目不轉睛✨
而且空內燈光會轉換顏色💕感覺不同格調

🤍所有套餐可加$48可轉藝術印刷咖啡
套餐有湯、飲品

❥知道餐廳推出了節日套餐,特意相約好友一齊品嘗
超推薦這間Cafe✨✨✨

❥日本和牛西冷🐂100z $328
和牛肉味濃郁,牛扒點了7成熟✨
廚師煮得剛剛好,肉質軟腍
好享受💕配菜有黃瓜沙律及烤日本南瓜

❥焗原隻新鮮波士頞龍蝦 🦞 $328
啖啖肉嘅波士頓龍蝦,鮮味無窮✨✨
廚師好貼心把龍蝦殼拆開,好方便就食到
配沙律,手指薯,大蒜,青豆

❥黑松露蘑菇扁意粉 $148
份量超級多,黑松露味勁濃郁😍
每條意粉🍝吸哂醬汁,好好味😋

小食:
❥炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁 $88
炸魷魚🦑外皮好鬆脆,配埋醬汁食好夾
唔覺油膩

沙律:
❥吞拿魚沙律 $128
吞拿魚肉質不錯,份量超多
每件都好厚身,沙律🥗配上醋汁非常開胃

甜品及茶:
❥飯後點了甜品🥞 $68
❥洋甘菊柚子茶🫖 $58
非常推介✨暖暖地甜甜地

✨總括來講,🧑🏻‍🍳菜式味道好
✨節日套餐價錢不貴
超推薦✨✨大家一齊來試試藝術打印咖啡