2022-11-24 64 浏览
一杯咖啡,不只單純味覺享受,一個靚拉花都是一個藝術品。位於K11 Musea 的CURATOR,將藝術與品味送到你的餐桌上,讓藝術融入生活▶️ARTSY PRINT COFFEE - 別以為只是一杯拿鐵,最特別係可以將喜歡的圖畫放進咖啡裏,我就選了梵高嘅其中一幅名畫 Café Terrace at Night▶️自家制意式肉丸配芝士 - 肉丸軟淋得嚟有咬口,醬汁酸甜開胃,鋪滿芝士特別美味,配搭法式麵包,這個配搭任何主食一樣咁好味▶️奶酪醬烤糯米釀雞翼 - 雞翼去骨釀入糯米,小小辣夠惹味,去了骨食都方便▶️橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子 - 香煎帶子鮮甜美味,再用墨魚汁煮成意粉,加一些食用花令擺盤更美觀▶️意式提拉米蘇 - 手指餅沾滿Mascarpone芝士,每一啖都細緻軟滑,加一塊橙片乾點綴,貫徹餐廳的藝術美感▶️ROSE RASPBERRY CAPPUCCINO - 加入raspberry果肉,乾玫瑰花,酸酸甜甜

• 藝術打印咖啡
2022-11-17 121 浏览
今日繼續慶祝太太生日食好嘢😋緊係要帶太太去一間可以打印自己鍾意嘅圖案嘅餐廳啦😂我哋就去左位於尖沙咀K11 Musea 嘅「CURATOR Art & Café」黑松露蘑菇扁意粉 $148 + $48 藝術打印咖啡呢個套餐相當抵食,頭盤有蘑菇湯,主菜就有黑松露蘑菇扁意粉,仲有一杯藝術打印咖啡😊 相當之豐富!夢幻早餐 $148呢個all day breakfast 材料豐富!包括有黑松露炒蛋、巴馬火腿、香腸、煙三文魚、煙肉、烤菠蘿、大啡菇、雜果、蔬菜沙律,好多嘢食😋奶酪醬烤糯米釀雞翼 $88奶酪醬啱晒我口味!雞翼好嫩滑😋Tiramisu $68食完咁豐富嘅主菜,當然梗係要食甜品啦,食完都十分滿足!藝術打印朱古力 $88可以打印到自己心愛嘅圖案真係非常開心!😂

黑松露蘑菇扁意粉 $148 + $48 藝術打印咖啡

夢幻早餐 $148

奶酪醬烤糯米釀雞翼 $88

奶酪醬啱晒我口味!雞翼好嫩滑😋

Tiramisu $68

食完咁豐富嘅主菜,當然梗係要食甜品啦,食完都十分滿足!

藝術打印朱古力 $88

可以打印到自己心愛嘅圖案真係非常開心!😂
2022-11-17 75 浏览
細細個就鍾意小王子,呢日嚟到 K11 搵嘢食,見到呢間小王子設計主題餐廳,除咗門面有大大個小王子公仔,裡面仲有好多相關嘅精品,不過睇睇吓又唔止小王子喎,餐廳裡面仲有其他藝術家嘅作品,例如奈良美智等,咁有現代藝術氣息嘅餐廳,當然要打吓卡。呢間餐廳雖然唔大,但係感覺非常之唔錯,美食質素都唔錯,今次食咗 龍蝦意粉 同 羊架,味道都唔錯,尤其是個羊架,同佢講五成熟就真係做到五成熟,夠嫩滑,值得推介。另外佢仲有部可以打印相片嘅咖啡機,唔係玩拉花,係可以將自己個樣打印上杯咖啡度,嚟慶祝吓紀念日又多個 Gimick!
2022-10-06
  • 龍蝦意粉
約咗好朋友見面🥰佢想去有特色而且地點又要方便嘅餐廳,於是我選擇咗CURATOR Art & Café。餐廳牆上面掛滿色彩繽紛嘅現代藝術畫作,旁邊飾櫃及正中央都放置各款精緻產品,令人目不暇給,彷似小型展覽館😍食物賣相設計花心思,顏色繽紛,非常適合打卡📸而且味道亦同樣出色😋🦑炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁($88)- 炸魷魚鬆脆可口,一啲都唔油膩。沾點嘅醬汁入面有一顆顆黑松露,香氣充滿口腔。🍝橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子($188)- 有5粒大大粒嘅鮮味帶子!意粉煮得煙韌有彈性。食墨魚汁意粉最怕會食到成棚牙都黑色,但係呢款炒意粉就唔會發生呢個問題😁🍹繽紛橙香起泡水($78)- 入口清爽,橙味芳香,瞬間帶嚟解渴冰涼感覺。我哋同時order咗一個Set Lunch 🍽️午餐包括:🥭芒果蟹肉沙律🦀 - 蔬菜爽脆又鮮甜,蟹肉啖啖好滋味。🐟烤三文魚配芒果莎莎醬($168)- 完全係心心眼之選😍三文魚烤至表面微焦,肉質嫩滑又唔乾;搭配酸酸甜甜嘅芒果莎莎醬,解膩得嚟既味道豐富。藝術打印咖啡☕️ (+$48)- 我同gf都係「爵屎」💕一杯印有Edan嘅咖啡,令我哋全餐飯都keep住興奮不已💖咖啡奶泡綿密細緻,味道順滑香

我哋同時order咗一個Set Lunch 🍽️

午餐包括:
🥭芒果蟹肉沙律🦀 - 蔬菜爽脆又鮮甜,蟹肉啖啖好滋味。

藝術打印咖啡☕️ (+$48)- 我同gf都係「爵屎」💕一杯印有Edan嘅咖啡,令我哋全餐飯都keep住興奮不已💖咖啡奶泡綿密細緻,味道順滑香濃☕️我哋一直都唔捨得飲,留到最後先慢慢品嘗,為如此美好嘅聚會劃上句號❤️
烤三文魚配芒果莎莎醬
炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁
芒果蟹肉沙律
烤三文魚配芒果莎莎醬
炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁
芒果蟹肉沙律
2022-11-06 114 浏览
星期六與朋友去試下,weekend一定要訂枱才有位,末到預訂時間都冇枱俾你。Menu相片及實物接近,精心餐廳環境裝置,杯碟及色物樣色都有特色,打咭一流。牆上相片較為粗制,可再增加藝術感。食物比賣相質素差太遠,雞翼比茶餐廳難食,梳乎厘不滑,冇味,雪糕少得無比。Cappacino 冇咖啡味,朱古力太奶,可以只吸引到少男少女打咭,追求食物質素的食家們,不去也冇損失。侍應服務尚可,年青人有禮貌。平均每位消費150, 打過一次咭後,我也沒有太大動機再光顧。
2022-11-05 166 浏览
/Curator Art & Cafe 🇭🇰/#sa尖沙咀篇 #sacafe篇➖➖➖<與藝術融合嘅cafe 🎨 >➖➖➖呢間cafe 係剛剛開業嘅時候都幾hit 最出名一定係佢地嘅藝術打印咖啡☕️ 之前都有去過堅尼地城嘅Lex coffee 但原來已經執左😶得翻K11 musea 同西九分店 今次去左尖沙咀分店 環境裝潢都同西環店好似 入面有好多畫像同藝術品例如村上隆、草間彌生、KAWS 等猶如置身係藝術館入面☺️☺️➖➖➖1️⃣ 橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子 $188 帶子肥美鮮甜 唔會煮得過韌 墨汁意粉有咬口、幾乾爽份量比想像中多 主要係用左橄欖油同蒜片調味簡單得黎味道唔錯嘅 味道唔太寡➖➖➖2️⃣ 安格斯高級肉眼牛扒配烤薯$238 🌟份量大概係10oz 揀左七成熟肉質唔會過韌 有肉味✨其實唔算好乾 但如果多少少汁會更好食😆另外會配上焗薯🫶🏻➖➖➖3️⃣tiramisu $68 係呢度嘅signature 甜品~ 比較重咖啡味 但口感係幾有層次食得出手指餅嘅口感 都浸得夠濕潤😆➖➖➖4️⃣Venchi chocolate $88 睇價錢有少少貴🤣但原來都幾巨型凍朱黎講都幾濃郁 但一定要搞勻先
/Curator Art & Cafe 🇭🇰/
得翻K11 musea 同西九分店
今次去左尖沙咀分店
環境裝潢都同西環店好似
入面有好多畫像同藝術品
例如村上隆、草間彌生、KAWS 等
猶如置身係藝術館入面☺️☺️
1️⃣ 橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子 $188
帶子肥美鮮甜 唔會煮得過韌
墨汁意粉有咬口、幾乾爽
份量比想像中多

凍朱黎講都幾濃郁 但一定要搞勻先飲🫶🏻
Venchi  chocolate

5️⃣Latte $41/51
咖啡分為兩個size朋友揀左細size😆
隻杯都好似藝術品!
係味道唔錯嘅咖啡~
Latte

📍Curator Art and Cafe

安格斯高級肉眼牛扒配烤薯
Venchi  chocolate
Latte
  • 藝術打印咖啡
  • 意式提拉米蘇
最近去左一間充滿藝術氣息既Cafe❤️除左環境靚,仲飲到極度打卡既打印咖啡☕️超級開心✌🏽😚𝘾𝙪𝙧𝙖𝙩𝙤𝙧 𝘼𝙧𝙩 & 𝘾𝙖𝙛𝙚 位於𝐊𝟏𝟏 𝐌𝐮𝐬𝐞𝐚 📍位置方便易搵!Cafe既裝修好有設計感,光線充足,顏色又夠色彩繽紛🎨打卡一流📸旁邊既架上仲放置左唔同Designer既藝術品、裝飾品,為Cafe增添趣味✨❥ 波士頓龍蝦意粉 $228擺盤好靚啊🥰波士頓龍蝦啖啖肉🦞味道鮮美,肉質爽彈!意粉都好高質,軟硬度適中,掛上濃郁既蕃茄醬汁😋酸酸甜甜,勁開胃😝❥ 奶酪醬烤糯米釀雞翼 $88即叫即製熱辣辣🔥雞翼外面有溶左既芝士,好邪惡😍裡面包住糯米煙煙韌韌😋有少少辣,好惹味!❥ 梳乎厘班戟配雪糕 $68呢個價錢好抵啊🤩Pancake充滿蛋香🥚食落口感鬆軟!!配埋甜甜地既楓糖醬🍯同pancake味道好夾✨最正係仲有埋雲尼拿雪糕🍦一啖pancake一啖雪糕,冷熱交融好好味💕❥ 藝術打印咖啡 $88咁難得黎到呢度,一定要試呢杯藝術打印咖啡✨可以揀咖啡或者朱古力基底,我揀左咖啡☕️同埋揀左我好鍾意既小王子圖案🤴🏼送到黎既時候超有驚喜🥰比想像中靚啊!打卡打到勁開心❤️咖啡味道都唔錯~味道香濃又唔會太甜!好唔捨得飲佢落
最近去左一間充滿藝術氣息既Cafe❤️
除左環境靚,仲飲到極度打卡既打印咖啡☕️
超級開心✌🏽😚

❥ 波士頓龍蝦意粉 $228
擺盤好靚啊🥰
波士頓龍蝦啖啖肉🦞味道鮮美,肉質爽彈!

❥ 奶酪醬烤糯米釀雞翼 $88
即叫即製熱辣辣🔥
雞翼外面有溶左既芝士,好邪惡😍
裡面包住糯米煙煙韌韌😋
有少少辣,好惹味!

❥ 梳乎厘班戟配雪糕 $68
呢個價錢好抵啊🤩
Pancake充滿蛋香🥚食落口感鬆軟!!
配埋甜甜地既楓糖醬🍯同pancake味道好夾✨
最正係仲有埋雲尼拿雪糕🍦
一啖pancake一啖雪糕,冷熱交融好好味💕

❥ 藝術打印咖啡 $88
咁難得黎到呢度,一定要試呢杯藝術打印咖啡✨
送到黎既時候超有驚喜🥰比想像中靚啊!打卡打到勁開心❤️
咖啡味道都唔錯~味道香濃又唔會太甜!
好唔捨得飲佢落肚🤭

❥ 冰搖玫瑰茶 $78
好大杯!散發住啖啖既玫瑰味🌹
清香又唔會太甜👍🏻
2022-10-27
2022-11-01 1040 浏览
呢間餐廳裝修充滿藝術氣息,入面重有好多村上隆、KAWS、草間彌生等等的藝術作品。而餐廳人氣的藝術打印咖啡更係必點,打卡一流。.🦑炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁 $88魷魚新鮮炸起好香脆,食落彈牙有嚼勁,加上香濃惹味的黑松露醬汁,真的吃不停口。.🍕意式火腿配水牛芝士薄餅 $88薄餅係香脆餅底,size偏迷你,當作小食剛剛好。鹹香的火腿,配上香濃的🧀水牛芝士,還有🥬新鮮沙律菜,味道層次豐富。.🍳招牌墨西哥式煎蛋早餐 $98健康美味的🥑牛油果醬,配上太陽蛋,加埋香脆多士,係我喜歡的的配搭。.🐟香煎慢煮三文魚扒 $198賣相好靚,三文魚扒好新鮮,無魚腥味,外皮煎得香脆,肉質嫩滑又juicy,伴碟重有新鮮蔬果,健康又好味✨.🍰TIRAMISU $68這個招牌甜品每次來必點,手指餅吸收左香濃嘅咖啡同冧酒,味道調得剛剛好,加上香滑忌廉,和香濃的可可粉,有香甜回甘的味道,整得非常出色👍🏻.☕️藝術打印咖啡 $88一場嚟到梗係要叫佢哋嘅藝術打印咖啡,因為印出嚟嘅效果真係好靚😍,非常適合打卡📸 仲有得揀朱古力底和咖啡底,我就揀咗朱古力🍫。除咗樣靚之外,朱古力味都好香濃,十分推薦💕

🦑炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁 $88

🍕意式火腿配水牛芝士薄餅 $88

🍳招牌墨西哥式煎蛋早餐 $98

🐟香煎慢煮三文魚扒 $198

🍰TIRAMISU $68

☕️藝術打印咖啡 $88
2022-10-27 881 浏览
文青們對這間CAFE絕不陌生,位於尖沙咀K11 Musea,店內擺放了草間彌生、村上隆及KAWS等藝術品,彷如一間小小藝術館,充滿著優雅的打卡感。另外,有全港獨家引入的Coffee Printing Machine,可於凍咖啡或朱古力上列印出喜歡的相片、文字和圖案,好適合慶祝。 橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子 - $188 五粒雪白肉厚的香煎大帶子,質感嫩滑又彈牙;而烏漆漆的墨魚意粉掛滿順滑的橄欖油,煙韌且有彈性,充滿著濃厚的墨魚鮮味,又不會弄髒嘴巴和牙齒,有少少紅椒絲和洋蔥粒。 奶酪醬烤糯米釀雞翼 - $88 皮薄肉厚的雞翼釀入飽滿的糯米,溫補暖胃且略帶焦香,再有一層半溶化的奶酪芝士醬,好惹味。 斯人若彩虹.遇見方知有 - $98 整塊多士鋪滿了香甜的士多啤梨和藍莓,有少少綿軟的棉花糖和食用花作點綴,下面香脆鬆軟的多士塗上厚厚香甜的朱古力榛子醬,夾著旁邊的杏仁片頗有口感。 意式提拉米蘇 - $68 吸飽濃厚特濃咖啡的手指餅好濕潤,每層之間有厚厚的Mascarpone芝士,回甘帶甜,質感軟滑輕盈,還有很多香濃的朱古力粉。 梳乎厘班戟配雪糕 - $68 即叫即製需點時間。蓬鬆的梳乎厘充滿蛋香,

橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子 - $188

意式提拉米蘇

意式提拉米蘇 - $68
梳乎厘班戟配雪糕

梳乎厘班戟配雪糕 - $68
即叫即製需點時間。蓬鬆的梳乎厘充滿蛋香,頗有空氣感,淋上香甜的楓糖醬,有少少香甜的士多啤梨和藍莓平衡膩感,配一球雲呢拿雪糕圍繞著些許香脆的杏仁碎。

藝術打印咖啡 - $88
可自訂喜歡的相片傳送給侍應打印,精挑細選最喜歡的卡通人物Pikachu,印刷出來的解像度頗高,而且沒有色差跟原圖幾近一樣。
基底只能選擇凍咖啡或朱古力,表面一層濃稠的奶泡,質感有點像奶蓋,有很濃厚的奶香,下面的朱古力好香甜濃郁,非常好味。
丸久小山園抹茶拿鐵

丸久小山園抹茶拿鐵 - $49
小山園是京都抹茶界老字號,出品的抹茶有甜美香味與口感醇厚的特色,不會偏苦或偏甜,加上鮮奶拿鐵口感更加順滑。
2022-10-26
生吞拿魚沙律🥗本來以為吞拿魚嘅份量好少,菜嘅比例比較多,點知嚟到嘅時候都好Surprise! 係我最喜歡的厚切吞拿魚,食落非常之新鮮,對瘦身中女士非常推介推介😍🥰香煎帶子墨汁意大利粉🍝哇個帶子真係出色,鮮甜的香味出晒嚟,配搭墨汁意大利粉,味道非常之夾,最重要餐廳的食物嘅溫度拿捏得很好,上菜時溫度夠熱唔會凍冰冰,一個字正🌟Green Tea Latte🍵🌟甜度適中!
生吞拿魚沙律🥗

香煎帶子墨汁意大利粉🍝
哇個帶子真係出色,鮮甜的香味出晒嚟,

Green Tea Latte🍵🌟甜度適中!
2022-09-15
  • Latte
  • 大蝦意粉
2022-10-23 696 浏览
今日終於去咗一間一直想去嘅Cafe😎因為佢有Artsy print coffee,香港唔係有好多地方有㗎,可以喺咖啡上面印自己鍾意嘅圖案❤️🧡💛又係一個新嘅體驗!香煎慢煮三文魚扒非常推介✨三文魚皮煎得香脆,魚肉食落都仲係好嫩,都幾大件所以可以兩個人share都夠。底部有幾件薯仔,唔使驚唔夠飽 厚切吞拿魚三文魚子菠菜汁意大利飯本身係比佢嘅賣相吸引咗,好健康嘅菠菜汁顏色,意大利飯食落都幾有咬口。上面嘅吞拿魚半熟狀態,鹹鹹地,仲有少少芝麻調味。最正係有好多三文魚子,溫和之後味道唔錯。Tiramisu 呢個甜品見過人哋打卡好耐😳都真係好靚好吸引,手指餅沾滿忌廉芝士,多到流出來。忌廉打得幼滑,非常吸引。Artsy print coffee可以選擇自己鍾意嘅圖案,印喺咖啡上面。舖頭好細心,除咗咖啡之外仲可以揀朱古力!自己好鍾意飲咖啡所以都係選擇咖啡,咖啡飲落去凍凍地,唔會太甜奶味好香。至於上面嘅滿圖案嘅奶泡,好香奶油味甜甜地🧡🧡🧡好鍾意呢個咖啡!📍 CURATOR Art & Café (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea B1樓B113C號舖

香煎慢煮三文魚扒

厚切吞拿魚三文魚子菠菜汁意大利飯

Artsy print coffee

📍 CURATOR Art & Café (尖沙咀)
  • 香煎慢煮三文魚扒
  • Artsy  Print  Coffee
  • Tiramisu
2022-10-21 445 浏览
呢間充滿藝術氣息嘅餐廳,裝潢時尚典雅,店入面擺滿好似村上隆、KAWS、草間彌生等嘅藝術品,嘢食擺碟都好似藝術品一樣,就好似置藝術館入面。而餐廳仲有一款藝術打印飲品,可以將客人揀嘅相片印喺咖啡/朱古力面頭,打卡呃like一流。夢幻早餐 $148呢款All Day Breakfast用料非常豐富,有黑松露炒蛋、巴馬火腿、香腸、煙三文魚、煙肉、烤菠蘿、大啡菇同雜果蔬菜沙律。沙律加咗果醬,味道酸酸甜甜,非常開胃。香濃黑松露醬配上嫩滑炒蛋同水嫩大啡菇,味道層次豐富。波士頓龍蝦意粉 $228意粉擺盤精美,波士頓龍蝦肉質爽彈,食落啖啖肉。扁意粉煮得岩岩好,口感彈牙,龍蝦汁味道香濃。Tiramisu $68呢到嘅tiramisu水準唔錯,濃郁嘅咖啡味帶少少酒香,配上香濃朱古力粉,mascarpone cheese口感幼滑細緻,但食落又唔會覺得好膩。藝術打印朱古力 $88可以將自己電話入面值得留念嘅相send俾店員打印喺飲品上面,亦可以揀餐廳提供嘅藝術圖案,靚到簡直唔捨得飲。飲品可以揀咖啡或者朱古力,我哋就揀咗朱古力,飲落好香好滑。丸久小山元抹茶拿鐵 $49另外叫咗杯抹茶latte,抹茶味好香濃,茶香奶

夢幻早餐 $148

波士頓龍蝦意粉 $228

Tiramisu $68

藝術打印朱古力 $88

丸久小山元抹茶拿鐵 $49
另外叫咗杯抹茶latte,抹茶味好香濃,茶香奶滑,口感細膩,上面仲有好靚嘅拉花添。

CURATOR Art & Café (尖沙咀)

2022-10-21 97 浏览
集齊藝術🎨打卡氣息既西餐😛裝修擺設已經好岩打卡😆😆入面有村上隆花花既展品 仲有小王子🤴主題😚芝士🧀火腿🥓Pizza😛配上火箭菜 個薄餅唔會好厚 作為前菜小食 食左都唔會好油膩😙😙招牌龍蝦🦞意粉🍝賣相已經好吸引😝😝好大隻龍蝦🦞味道同意粉好夾🥹🥹仲食到好鮮味既龍蝦汁😎經典Tiramisu😋😋最出名既甜品😚😚好Creamy唔會好甜😛同埋有好重既咖啡味😎食哂成個都唔會漏!
集齊藝術🎨打卡氣息既西餐😛

芝士🧀火腿🥓Pizza😛

招牌龍蝦🦞意粉🍝

經典Tiramisu😋😋
2022-10-15 128 浏览
今次去到尖沙咀商場中一間富有藝術氣息既咖啡店,呢到放置左許多草間彌生、村上隆、KAWS等藝術品同商品,可以享用咖啡美點之餘,同時也感受藝術氣息。波士頓龍蝦意粉將意粉造型成龍蝦形態,賣相相當吸引,龍蝦預先拆殼,肉質新鮮彈牙,蕃茄醬汁味道濃郁,龍蝦頭仲爆曬膏,十分邪惡。招牌安格斯牛肉漢堡 漢堡扒入口軟腍多汁,厚切蕃茄同青瓜,相當有份量,上面還有太陽蛋,切開時蛋漿四濺,仲有墨西哥脆片伴碟都幾特別!Tiramisu手指餅沾滿咖啡,味道濃郁,表面好多朱古力粉,幾好食!藝術打印朱古力可以選擇打印店家提供或自己喜歡既相片,因為我吾飲咖啡,所以揀左朱古力,幅畫咁靚真係好吾捨得飲,朱古力味道香濃,入口幼滑,朱古力奶控一定要試!雪橙冰紅茶淡淡橙味既紅茶,配甜品岩曬!

波士頓龍蝦意粉

招牌安格斯牛肉漢堡

Tiramisu
手指餅沾滿咖啡,味道濃郁,表面好多朱古力粉,幾好食!

藝術打印朱古力

雪橙冰紅茶
淡淡橙味既紅茶,配甜品岩曬!
✨藝術美食集一身嘅西餐cafe✨.平日晚上去咗k11 musea嘅人氣cafe Curator食晚餐,餐廳燈光有氣氛夠光猛,座位寬敞,店內仲放咗好多藝術家嘅作品,最特別係佢地嘅招牌藝術打印咖啡☕️可以將自己鍾意嘅照片打印飲品上面,真係好得意( ᵒ̴̶̷̤໐ᵒ̴̶̷̤ ).◽️厚切吞拿魚三文魚子菠菜汁意大利飯 $168(7.5/10)吞拿魚面層有輕輕燒過,魚肉質感較腍,冇咩腥味,仲有啲三文魚籽作點綴😋菠菜汁同意大利飯融為一體,口感豐富creamy.◽️香煎慢煮三文魚扒 $198(7/10)擺盤精緻,煎三文魚皮香脆,魚肉多汁得黎又幾嫩滑,旁邊仲有好creamy嘅忌廉汁❤️配菜方面有菠菜同瓜。.◽️意式提拉米蘇 $68(8.5/10)好香酒味嘅tiramisu,忌廉食落綿滑而且佈滿可可粉,手指餅吸收咗冧酒同咖啡,食落味道十分平衡,呢間成為我哋食過最正嘅tiramisu cafe🥰.◽️梳乎厘班戟配雪糕 $68(6.5/10)蛋味幾香濃嘅梳乎厘,食落小flippy ,雪糕味道都唔錯,另外仲有唔同嘅生果粒例如藍莓、士多啤梨、芒果🥭.◽️藝術打印朱古力 $88(8.5/10)餐廳最signature嘅一杯飲品,我就揀咗我近期最
✨藝術美食集一身嘅西餐cafe✨

◽️香煎慢煮三文魚扒 $198(7/10)

◽️意式提拉米蘇 $68(8.5/10)

◽️梳乎厘班戟配雪糕 $68(6.5/10)

◽️藝術打印朱古力 $88(8.5/10)

餐廳最signature嘅一杯飲品,我就揀咗我近期最愛嘅linlabell💓打印咗出黎效果非常好,好啱打卡!我揀咗朱古力底,奶味好香而且好厚身,直頭小小似奶蓋,而底下嘅朱古力都幾好飲😻
如果鍾意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我@fibee3b

• Tiramisu
  • 香煎慢煮三文魚扒