2021-02-22
每次到京瑞廣場漢X食韓燒都同自己講下次一定要試呢間,結果係兩三年後嘅今日先可以一嚐佢嘅滋味。閒日,12點半入座,唔使等位。而且見座位都算鬆動,感覺有啲空間可以同友人食下傾下。兩個女人,叫咗一個套餐(燒汁豬扒意粉,包餐湯、沙律、甜品及餐飲,再散叫一個薄餅(其實係印度薄餅底,餅面配料係泰式芝士雞肉)。燒汁豬扒意粉份量唔算多,但豬扒有一塊半。沙律同甜品都係迷李版,餐湯及飲品size同預期一樣,唔細亦唔大。凍檸茶茶底比較淡,可能係我飲開濃茶及咖啡。泰式芝士雞肉薄餅有啲失望,餅底較細(大約5-6吋直徑),唔係好覺食倒雞肉(可能切得太細粒啩),賣$68+10%我覺得貴咗少少。店員有禮貌,而且都幾快回應你嘅呼喚。不過就唔係太夠飽。。。可能下次要一人叫一個套餐。