2018-08-18 40 浏览
老公緊排工作多煩惱,難得唔駛OT就帶佢去放鬆下。餐廳有波睇,又有酒飲,希望佢開心返啦~入到餐廳就俾好多部大電視吸引住,中間仲有2張beer pong 枱同1張flip cup枱。餐廳有梳化位,酒吧位同埋店員安排俾我地嘅窗邊位。我地叫咗一杯Hoegaarden($88)同一杯Mocktail Ruby Red($48, happy hour)。每枱仲會送一杯蝦片。Ruby Red 係沙冰狀,大大杯飲足成晚,酸酸甜甜,裡面仲有士多啤梨同橙肉~食物就叫咗個Set B($118)。芝士燒美國露筍。露筍清甜無渣,加埋燒芝士好香口。風味薄餅。脆底足料,有火腿,肉碎,辣肉腸等等,仲有菠蘿粒可以減低油膩感。黑松露菠菜芝士意大利戒指雲吞($138)。一啖食唔曬,淋上附上嘅黑松露忌廉醬令雲吞變得好香濃。餐廳仲好細心咁響雲吞底加咗啲薯蓉令佢唔會四圍碌總結係,食物唔錯,環境舒服,下次一定會約埋三五知己上去玩beer pong~

食物就叫咗個Set B($118)。
芝士燒美國露筍。露筍清甜無渣,加埋燒芝士好香口。

2018-08-14 100 浏览
要幫男朋友慶祝生日,佢話想飲下酒,所以揀咗尖沙咀,勝在多bar & restaurant揀!最後黎咗呢間DK,因為之前世界盃黎過,覺得唔錯😂同埋星期一的dinner time 去酒吧的好處係一定一定唔駛同人逼仲因為少人,所以有得坐窗邊位😍😍😍個景都開揚既右邊係小食,左邊係炸粗直薯條,我們加咗$10要黑松露醬,真係超級超級超級好味!!!記得一定要加!加咗個雞泡魚乾,都好食,比起普通的日式餐廳的稍為多一點點的甘甜。然後main course係食鱸魚柳,個魚皮煎得香口,竟然有啖啖脆,魚肉就好嫩,加埋底下個薯蓉一齊食,配合得天衣無縫~如果食到口乾,就食伴碟既柑橘,好正😍(上面係海葡萄!自從上次在日本食完,都未食番,估唔到在間西式酒吧會遇到😂)帶子、乾貝、櫻花蝦配意粉就辣辣地,好惹味又唔會太油,食唔停口~侍應哥哥話甜品就黎換menu,所以之後可能無~我地叫咗呢個紅桑子杏桃慕絲蛋糕,紅色好搶眼,同埋都好味,食完唔會好滯頂住個肚因為我男朋友太遲走開去廁所,所以我遲咗同侍應哥哥講其實我想寫字😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️但係佢地居然諗到呢個方法!!!在另外一隻長碟上寫~好聰明呀,同埋影相得黎好突出,個效果分分鐘

仲因為少人,所以有得坐窗邊位😍😍😍

個景都開揚既

因為我男朋友太遲走開去廁所,所以我遲咗同侍應哥哥講其實我想寫字😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️但係佢地居然諗到呢個方法!!!在另外一隻長碟上寫~好聰明呀,同埋影相得黎好突出,個效果分分鐘比起齋寫深色碟上更好☺️

好開心好滿足的一晚!真係力推呀!

2018-08-11 84 浏览
位於尖沙咀金巴利道的mw plaza,大廈裏的食肆都以年青人為 target customers。 餐廳風格都以年青活力創新為主題,( dklm Bar and Restaurant)提供seamless one stop service,有食飯、飲酒、娛樂、睇波(提供多部電視)、飛鏢、當然不少得pek場專有的beer pong。通常酒吧的pub food不太惹人喜歡, 亦有媽媽呼呼的感覺, 看其精緻手工,problems get solved!鹽燒蒜香和風牛肉,用木頭碟上菜好特別,牛肉煎到外面微焦,裹面保持微熱軟腍,蒜香味極重。看其意粉煙韌程度,大概亦能掌握廚師的用心度。有别於別家的pub food,只over focus於cocktail酒精類飲品身上,而不是食物質素。 韓式炸雞拼盤。Purple Diamond$118;HH$38。Secret Garden$138;HH$42。

韓式炸雞拼盤。

Purple Diamond$118;HH$38。

Secret Garden$138;HH$42。
2018-08-08
2018-07-27 80 浏览
那日在尖沙咀逛街時突然下雨了 和朋友來了這裡 順便躲雨可能是時間還不晚 和新開的關係 7點左右來到的時候沒有很多人由於肚子很餓的關係 點了兩個main 吃美國安格斯肉眼牛扒我們點了五成熟 廚師弄的剛好 香香的牛味 口感柔軟 而且伴碟的蔬菜和薯仔也很好吃😋😋另外點了一個 香煎帶子 乾貝 櫻花蝦 日式意大利粉意大利麵很不錯 帶子煎得很香 配合櫻花蝦增加了口感👍🏻👍🏻飲料方面 朋友點了一枝啤酒 Goose我不喝酒 就沒有叫飲料了🙈
那日在尖沙咀逛街時突然下雨了 和朋友來了這裡 順便躲雨

意大利麵很不錯 帶子煎得很香 配合櫻花蝦增加了口感👍🏻👍🏻

飲料方面 朋友點了一枝啤酒 Goose
我不喝酒 就沒有叫飲料了🙈
2018-07-16 67 浏览
最近世界盃比賽去到白熱化,一早收工同朋友去咗酒吧準備夜晚睇波,雖然而家電視好多場有得直播,不過睇波梗係一大朋友睇、飲下啤酒食下野開心啲啦早早地梗係搵定個靚位先,不過呢度勝在電視夠多,邊個角度都會睇得到比賽,成個場中間仲會有好多game俾我哋去玩,氣氛真係好正Happy hour 開始冰凍嘅啤酒消暑解渴,最啱就係我哋收工嘅時候一班老友記去釋放我哋嘅壓力方法香料辣雞翼配燒烤醬送啤酒小食一流,外皮香脆雞肉鮮嫩配小小辣粉好惹味美國安格斯肉眼扒好好食、裏面五成熟啱啱好牛肉味同肉汁都保持係到,估唔到牛扒可以整到咁出色,拍得住出邊嘅大餐廳 鹽燒蒜香和風牛肉都好好食就咁樣開始咗我哋今晚世界盃漫長嘅旅途聽日仲要星期六唔使返工可以盡情咁暢飲同盡情咁玩
鹽燒蒜香和風牛肉都好好食
就咁樣開始咗我哋今晚世界盃漫長嘅旅途
聽日仲要星期六唔使返工可以盡情咁暢飲同盡情咁玩
2018-07-12 68 浏览
尖沙咀係香港人、內地客經常去既好去處,除左係文化薈萃之地,夜景又靚之餘,美酒佳餚應有盡有。呢日放工想去同好朋友飲杯酒,食下野之餘又可以吹下水,於是就行左去諾士佛台附近,搵搵下見到呢間dk 吧,係金巴利道# 先睇室內環境,四周都係大電視,完全方面曬一眾岩睇波既波友,呢個落地球璃景冇得輸呀。# 野食方面,叫左份蜜汁雞翼,脆皮香滑,岩曬我呢個雞翼愛好者!# 同行既朋友唔飲酒,於是就叫左呢mock tail 杯芒果特飲,佢話好好味# 要飲野當然要食野,叫左個special A set, 有呢個忌廉汁蕃茄意粉,味道好香農,仲有個一口牛,正到流曬口水

2018-07-09
Just got off, and we feel very hungry and go directly to DK Bar for filling up our stomach and getting ready for the night match. We wanted to take the window seat, but all has been booked, sad. However, because it's still so early, we finally picked the table close to the Big TV Screen, haaa, our main purpose here. Though the seats are not very comsy.Luckily we can still catch up the Happy Hour, and we ordered Quattro Formaggi Pizza (Tomato Sauce, Gorgonzola, Feta, Parmesan, Mozzarella) which i
Luckily we can still catch up the Happy Hour, and we ordered Quattro Formaggi Pizza (Tomato Sauce, Gorgonzola, Feta, Parmesan, Mozzarella) which is really good with strong blue cheese flavor. Lovely crispy pizza.
Quattro Formaggi Pizza
Grilled Chicken Wings with Honey is also delicious too,

French Fries (with Black Truffle) is so hot and crispy. We added black truffle and thought they will be put on the fries. But they gave me seperate truffle sauces which tasted exactly the same as my home truffle sauces, haaa, though it's good combination

French Fries
Dishes
There're so many cocktails choices and the name looks great too. However, those cocktails taste really bad and strange. I chose ST. Mangosteen with fresh pear and vodka. Mangosteen and pear both are good fruit. BUT when it combined together, it tended really sweet and bad, I can barely drink for a few bites
 I rather drinking water at the moment....
Funny Cup
My friend got Purple Diamond with blackberry and vodka which is a bit better than my drink but still quite strange. The taste like fruit juice with many small seeds, lol

Snack
Bar is good when you are not in football day. When you watching football match, people just playing game tables which making noises and disturbance. You hardly concentrate on your football match

Drink Menu:
My Team!

Big Screen, Strange Cocktails (you better order Beers), Good Food, but still a good place to chill
Quattro Formaggi Pizza
French Fries
Dishes
Funny Cup
Snack
  • Quattro Formaggi
2018-06-29 172 浏览
又到假期前,明天不用返工 ,可以盡興點,約咗幾個朋友去「DK Bar Restaurant」 一站式,可以食完飯再係餐廳飲杯嘢,不用轉場十分方便, 是約朋友消遣的好地方。 酒吧設計得好新潮,好有特色, 喺度食飯後再飲酒是最方便及最佳的地方。如果一大班朋友就可以包房唱K,飲嘢,對住個落地大玻璃超舒服,仲有極大的私人空間。睇下好幻彩的飲品。露笋好新鮮好翠綠又爽甜,值得一讚。蜜糖煎雞翼即叫即整 ,炸到皮香肉嫩,蜜糖味仲好重添 美式芝士薄餅 ,濃郁的芝士帶出 pizza的味道, 實在沒法抵擋。

睇下好幻彩的飲品。

露笋好新鮮好翠綠又爽甜,值得一讚。

蜜糖煎雞翼即叫即整 ,炸到皮香肉嫩,蜜糖味仲好重添

2018-06-15
2018-06-17 1160 浏览
世界杯開始啦 睇波緊係落bar開心好多啦!!個氣氛都唔同d。不過我黎果陣時間尚早,仲有成星期先到世界杯。同朋友相約開波後 再黎一次, 因為呢度勁多部電視,除左窗邊,中央位置仲有幾部大電視。呢度冇一set 一set嘅餐order, 全都係散叫。但有呢個special food offer嘅配搭可揀。點左一杯Italy moscato北海道帶子 脆牛奶芝士 橙肉沙律個菜名已道出所有個脆牛奶芝士外脆內軟,配埋下面的橙醬來食,一d都唔膩帶子煎到岩岩好,口感不錯! 呢碟我好鐘意,好想唔留俾我個fIrene,食晒佢鹽燒蒜香和風牛肉牛肉煮得剛好,仍然好嫩滑且牛味十足, 調味不會蓋左本身嘅牛味炸蒜香口。香煎野生大海鱸魚柳其實我好少食西餐的魚,因為總覺得西餐食肉最痛快, 但我朋友話呢碟魚佢試過幾好味,我就叫叫來試試啦! 面層係脆口的、有蒜香味, 魚肉口感唔會散,幾實在,味道是真的不錯!鱸魚柳下面係creamy 嘅薯泥,調味適中成餐飯我都好滿意,環境燈火都好舒適, 侍應有禮貌 場中央見到人地掉乒乓波,好有氣氛 如果想靜少少 可以book獨立房的
世界杯開始啦

點左一杯Italy moscato

北海道帶子 脆牛奶芝士 橙肉沙律
個菜名已道出所有
個脆牛奶芝士外脆內軟,配埋下面的橙醬來食,一d都唔膩

鹽燒蒜香和風牛肉
炸蒜香口。

香煎野生大海鱸魚柳

鱸魚柳下面係creamy 嘅薯泥,調味適中

成餐飯我都好滿意,環境燈火都好舒適, 侍應有禮貌
場中央見到人地掉乒乓波,好有氣氛
如果想靜少少 可以book獨立房的

世界盃到喇!大家諗好去邊睇波未我數一數呢度環境雖然唔大,但已經有12部電視!環迴立體聲一定好震撼呢度既bar十分有特色,想飲咩就有咩,shooters,wine,cocktail,mocktail都有。今次就試一杯cocktail, 一杯mocktail~Secret garden($138)味道好特別,好似之前從未試過。呢杯飲落酸酸地,幾醒胃,而佢仲加咗homemade vanilla gin同蛋白,美觀得黎又多咗少少甜度,每飲一啖都會先飲到面頭既泡沫然後先到酒精,酒精濃度都ok!另一杯冇酒精就叫咗passionista ($68) 據說是Bartender 會配合你當晚點既食物然後自己調配岀黎,係岀奇地好飲!莓味好重,酸酸地又係好開胃既飲品。上面加咗啲莓睇落十分靚美國安格斯牛肉迷你漢堡 ($118)2個好迷你既burger,勝在同人share 唔洗切到爛哂牛肉好嫩好多汁,牛肉味都好重,好味而且佢仲配埋車打芝士+松露薯條,聽落已經冇得輸!!薯條炸到脆一脆,加埋芝士同黑松露醬簡直係大滿足四式芝士薄餅 ($98) 食落比睇落去好好多既pizza芝士味好重,而餅底做得比較薄身同脆,食幾舊都
世界盃到喇!大家諗好去邊睇波未

今次就試一杯cocktail, 一杯mocktail~

Secret garden($138)

Secret garden

莓味好重,酸酸地又係好開胃既飲品。上面加咗啲莓睇落十分靚

美國安格斯牛肉迷你漢堡 ($118)
2個好迷你既burger,勝在同人share 唔洗切到爛哂
牛肉好嫩好多汁,牛肉味都好重,好味

美國安格斯牛肉迷你漢堡

四式芝士薄餅 ($98)
食落比睇落去好好多既pizza
芝士味好重,而餅底做得比較薄身同脆,食幾舊都唔覺漏。

四式芝士薄餅

煙雞肉忌廉芝士長春卷 ($52)
春卷擺脫好精緻,食落都好脆,唯獨是入面餡料比較少,味道唔太突岀。但加埋特製甜酸醬,食落都唔差~
煙雞肉忌廉芝士長春卷

同朋友收工黎relax絕對係勝地,仲有得玩beer pong!!
passionista
美國安格斯牛肉迷你漢堡
四式芝士薄餅
passionista
2018-06-14 127 浏览
墨婆婆一直都想飲野,但好唔鍾意平時D BAR咁大陣煙味,最近呢間DK BAR & RESTAURANT新開張無耐,有朋友試過話乾淨企理,咁就一於去試下啦一入場好多部電視,睇黎一大班朋友黎CHILL下睇下波實好好氣氛!之後仲有大大張GAME TABLE可以玩乒乓波, 又有掟鏢機啦,竟然有大人帶埋小朋友黎玩,仲有獨立房, 岩哂包房BIRTHDAY PARTY!一杯#MOSCOW MULE FOR ME, 一杯#PASSIONISTA FOR HER野食就叫左#香煎野生大海鱸魚柳伴柑橘及海露荀,同埋#蕃茄忌廉汁意粉伴火箭,菜燒豚肉片,蕃茄乾,野飲野食都好好味, 又唔貴,下次再同一班朋友黎玩!
墨婆婆一直都想飲野,
但好唔鍾意平時D BAR咁大陣煙味,
最近呢間DK BAR & RESTAURANT新開張無耐,
有朋友試過話乾淨企理,
咁就一於去試下啦

一入場好多部電視,
睇黎一大班朋友黎CHILL下睇下波實好好氣氛!
竟然有大人帶埋小朋友黎玩,
仲有獨立房, 岩哂包房BIRTHDAY PARTY!

野食就叫左#香煎野生大海鱸魚柳伴柑橘及海露荀,
同埋#蕃茄忌廉汁意粉伴火箭,菜燒豚肉片,蕃茄乾,
野飲野食都好好味, 又唔貴,
下次再同一班朋友黎玩!

2018-06-13 694 浏览
金巴利道一帶樓上食肆居多,得知MW Plaza有一間新開了一排嘅Bar場...是日放工約朋友去來一個即興Happy Hour, 約成之後朋友都說之前都見有人派傳單一直想找個機會試一試...那就太合我倆意了...6點半已經去到...一入到去個氣氛好輕鬆,環境刻意調較昏暗...餐廳亦用了落地玻璃的設計...坐窗位亦是個不錯的選擇...街景雖不太快...但看著人來人往還是不錯的!另外已經有好多酒吧遊戲吸引住我,beer pong係最吸引我的,去到既時候已經有人玩緊 ,好想join in 呢!氣氛好好。仲有鏢機、卡啦 ok 房...太多設施!玩唔哂。就黎世界盃...我見場內都有好多部電視機,到時過黎睇波CHill下真係岩晒呀!五臟俱全,如果唔睇波既朋友都唔會覺得悶呢。我仲見到間獨立房,如果搞生日派對,呢到都係一個不錯既選擇。店員介紹番,呢度既happy hour係每日既四點至九點見到餐牌既價錢非常便宜...好似係我近期去過最化算既一間Bar...未食未飲都覺得環境好好...好啱同朋友傾計消遣...未有酒前就食下nuts先🍺'酒' 真係好好平 我叫咗杯Hoegaarden $48 真心驚喜...

6點半已經去到...
一入到去個氣氛好輕鬆,環境刻意調較昏暗...

我仲見到間獨立房,如果搞生日派對,呢到都係一個不錯既選擇。

未有酒前就食下nuts先

🍺'酒' 真係好好平

我叫咗杯Hoegaarden $48 真心驚喜
...係尖沙咀呢個地方竟然搵到杯$48 Hoegaarden,係$48..絕對唔係一件易既事, 仲要配合埋呢到所有因素...抵讚!stella ,leffe, 等等 都係48 蚊...明顯平過出面吧
Hoegaarden

至於朋友叫杯Fresh Fruit Margartta $68
集合蘋果、檸檬、荔枝、士多啤梨...酒精濃度不高...仲有種清新夾雜點點甜的感覺呢!

Fresh Fruit Margartta

總共叫左三樣野食...
安格斯牛肉迷你漢堡 $118,一客兩個迷你漢堡,安格斯牛肉煎得剛好!juicy又重牛味...迷你漢堡咬三至四口便吃光...口感鬆軟的!配埋松露薯條,薯條香脆,My Favourite !👍
安格斯牛肉迷你漢堡

食到舔舔脷。薯條我們吃了很久才清掉...非常之多!

安格斯牛肉迷你漢堡

另外黑松露Parma Ham Pizza$118, 細細份...唔係好夠喉但是夠食的!送酒無得頂🍻但可以再脆一點!!黑松露配合埋火箭草感覺好新鮮, 第一次食甘樣既配答,有點驚喜。
成個都被芝士味帶起了個味道...好濃郁
黑松露Parma Ham Pizza

仲有墨西哥脆片$46,有三樣醬料配襯,分別有牛油果、蕃茄及芝士。

本人比較喜歡牛油果,雖然有點肥但無阻我喜歡牛油果的心!好快就食哂牛油果醬,
員工好親切體貼, 見我哋食哂牛油果醬,就同我哋refill。
因為我無諗過係可以reill既!好開心
墨西哥脆片

成晚場內嘅音樂真係好岩聽會令你融入氣氛當中...
DK Bar 環境、氣氛、遊戲都好配合,價錢仲要一點也不貴。性價比高!表現非常滿意...期待下一次既到來...到時使再黎Chill My Life...哈哈!推介
题外话/补充资料: 👐🏻Happy Hour Monday to Sunday : 16:00-21:00
2018-06-07
Hoegaarden
黑松露Parma Ham Pizza
墨西哥脆片
今次便和寶寶去尖沙嘴新開的樓上酒吧吃個晚飯飲杯酒。環境很多,基本的酒吧遊戲如 beer pong 等也有,最神奇的是竟然有卡啦 ok 房,音樂也很新,但隔音就有待改善了。食物選擇也有很多。雞尾酒的玩味重,我這壺白色的是 Bourbon Teatime ($128),用了Bourbon、檸檬汁、橙和伯爵茶糖漿、蛋白等材料做成。用了透明茶壺承載,賣相吸引。味道有趣,有濃郁的伯爵茶味,質感稠身。美國安格斯牛肉迷利漢堡 ($118) 有兩隻 mini burger,裡面夾了車打芝士、美國安格斯牛肉牛味濃郁,麵包也烘得鬆脆,絕不馬虎。配上松露薯條,炸得香脆可口。香煎帶子、乾貝、櫻花蝦日式意大利粉 ($128) 還有有木魚、紫菜、果然日式。意粉也煮得恰到好處,不會過腍。蜜糖香烤雞翼 ($52) 蜜糖味很重,雞翼也烤得香脆。
食物選擇也有很多。

蜜糖香烤雞翼 ($52) 蜜糖味很重,雞翼也烤得香脆。

2018-06-10 107 浏览
今晩同班 Friend 上嚟呢間新開嘅樓上吧食下嘢吹下水。Ktini ($128)呢個字讀都唔識讀,見有熱情果汁就嗌咗。點蟹飲咗第一啖真係眼都凸岀嚟,竟然係辣架!啲辣味仲要係隔咗幾秒先攻岀嚟。再望多次個 Menu 先知原來係用咗辣椒 Vodka、白酒、蘋果汁、熱情果和檸檬汁溝成。我就覺得個味好特别,幾多飲,可能本身我食得辣。但唔食得辣嘅就千奇唔好試。燒烤風味薄餅 ($108)Pizza 用咗辣肉腸、煙肉、Mozeralla 芝士、菠蘿整成,啲餡太少,pizza 都好細份,每人分得幾啖好唔夠喉。同埋個餅底唔夠薄唔夠脆口。澳洲羊架 ($78)呢個羊架用咗胡椒燒汁,好惹味,用質都幾腍而入味,膻味就有小小,不過過下口癮都唔錯。芝士燒美國露荀 ($58)呢個好味,露荀好爽口。但偏幼身,份量好小。
今晩同班 Friend 上嚟呢間新開嘅樓上吧食下嘢吹下水。

Ktini ($128)

燒烤風味薄餅 ($108)

澳洲羊架 ($78)

芝士燒美國露荀 ($58)
呢個好味,露荀好爽口。但偏幼身,份量好小。

2018-05-27
👫收工想去放鬆下,就嚟咗附近嘅新開嘅Bar chill下👅 環境好有feel,昏昏暗暗咁,啱曬三五知己一齊享受下Happy Hour🙆🏻‍♀️一一一一一一一一一一一一一一#美國安格斯肉眼牛扒 <$238>牛扒上碟前已經切好咗,食落好方便😚牛肉外層微焦,肉質粉紅色仲有肉汁,好Juicy😍口感方面,食落有少少筋,如果厚切啲會更正😝.#蜜糖香燒雞翼 <$32>雞翼即叫即整,都幾大隻,皮煎到啱啱好😆外層香脆,仲有好香蜜糖味🍯.#四色芝士薄餅 <$62>Pizza係薄批嚟🍕外層其實唔脆,但個口感幾得意,有少少煙韌🤔雖然無肉係上面,但有好多芝士同香菇😋芝士味好濃郁好香,啱曬芝士控✌🏻.#AmarettoSour <$68>嘢飲有兩粒龍眼肉😆味道比較清,好似飲緊唔夠甜嘅西瓜汁咁😂仲有少少蔬菜汁嘅feel,完全唔似飲緊酒🤔.#BlackRussian <$68>味道幾甜,無乜酒味😳士多啤梨味好濃,好似飲緊果汁咁🍹.🔸後記:·小食食完可以refill🙈一一一一一一一一一一一一一一👾驚喜指數:❗️❗️❗️🔙翻撻指數:❗️❗️❗️❗️(5個❗️最
👫

#美國安格斯肉眼牛扒 <$238>
牛扒上碟前已經切好咗,食落好方便😚
牛肉外層微焦,肉質粉紅色仲有肉汁,好Juicy😍
口感方面,食落有少少筋,如果厚切啲會更正😝

#蜜糖香燒雞翼 <$32>
雞翼即叫即整,都幾大隻,皮煎到啱啱好😆
外層香脆,仲有好香蜜糖味🍯

#四色芝士薄餅 <$62>
Pizza係薄批嚟🍕
外層其實唔脆,但個口感幾得意,有少少煙韌🤔
雖然無肉係上面,但有好多芝士同香菇😋
芝士味好濃郁好香,啱曬芝士控✌🏻

#AmarettoSour <$68>
嘢飲有兩粒龍眼肉😆
味道比較清,好似飲緊唔夠甜嘅西瓜汁咁😂
仲有少少蔬菜汁嘅feel,完全唔似飲緊酒🤔

#BlackRussian <$68>
味道幾甜,無乜酒味😳
士多啤梨味好濃,好似飲緊果汁咁🍹

🔸後記:
·小食食完可以refill🙈

👾驚喜指數:❗️❗️❗️
🔙翻撻指數:❗️❗️❗️❗️
(5個❗️最高)
💑提提你:
▪️Happy Hour係星期一至日嘅16:00-21:00
▪️10% Service Charge