2023-04-17
今日約咗朋友去屯門碼頭行吓傾吓偈影吓相,都幾好feel❤️我哋揀咗呢間西餐廳。餐廳環境都唔錯,地點都好方便。我哋坐長凳吧枱,傾偈傾到人哋關門先捨得走🤣🤣我哋叫咗以下食物白酒忌廉汁煮藍青口$98新鮮嘅青口經過白酒同忌廉煮熟,令佢嘅鮮味更為突出,白酒奶油汁好濃郁滑溜,食完一隻又一隻,停唔到口。唐揚炸雞 $52外層香脆,內裏鮮嫩,好夠味,整得好好食,出色👍🏽迷迭香燒羊肉伴薯菜配紅酒汁$148香氣四溢嘅迷迭香燒羊肉,每一片都有啲厚度,薯菜有好香嘅牛油味,再加上紅酒汁,味道醇厚。黑松露大啡菇野菌意大利飯 :意大利飯中加入黑松露,令味道更加濃郁,配上大啡菇同埋野菌,令飯菜更加豐富多樣,味道美味可口。😋Ice Hazelnut Latte (榛果拿鐵):凍凍嘅牛奶加上香氣濃郁嘅榛果糊同濃郁嘅咖啡,一飲而盡,啱哂熱天飲用。我哋想健康啲就叫咗少甜,更加飲到咖啡嘅香味,但如果怕苦嘅朋友就唔好叫少甜喇。Ice Mint Chocolate Latte (薄荷朱古力拿鐵):凍凍嘅牛奶加上清新嘅薄荷同香濃嘅朱古力,一飲就感到好涼爽
我哋叫咗以下食物
白酒忌廉汁煮藍青口$98
唐揚炸雞 $52
外層香脆,內裏鮮嫩,好夠味,整得好好食,出色👍🏽
迷迭香燒羊肉伴薯菜配紅酒汁$148
Ice Hazelnut Latte (榛果拿鐵):