2009-11-08
halloween的晚上,與男友和男友家人一起去食飯~~即日下午先決定一齊食飯,所以隨便搵地方食啦~~~揀左fat angelo's,因為佢book到位!打去book位竟然要講英文,講中文好似唔明wo (聽電話果個都講英文架)~本來都打定輸數book唔到架啦,竟然book到7點!太好了!去到,又唔係好多人!仲有好多位剩!仲見到好多外國人扮鬼扮馬~好搞笑~~由於男友母親食素,所以叫左好多素,叫左凱撒沙律、素菜pizza、蟹肉天使麵、烤羊架、蕃茄意粉,不太合胃口...哈pizza不會太厚,味道都不錯!都很香~蕃茄好juicy!蟹肉天使麵,蕃茄汁底,但不太夠汁,太乾~蟹肉味也不明顯~~~~麻麻地~~烤羊架,我個人唔不愛食羊,冇咩點食,但男朋友話烤得好juicy,好好味,而且好香蒜味,他說很正!至於蕃茄意粉,同樣如天使麵一樣,又係唔夠汁,太乾~~~~by the way,佢大部份野都有分regular size同family size,這晚5個人,自問都唔算細食,所以叫晒全部family size,但食唔晒lor!好大碟架!我諗起碼6人以上先叫family size啦~waiter服務唔錯,不
即日下午先決定一齊食飯,所以隨便搵地方食啦~~~
揀左fat angelo's,因為佢book到位!
去到,又唔係好多人!仲有好多位剩!
仲見到好多外國人扮鬼扮馬~好搞笑~~
由於男友母親食素,所以叫左好多素,
不太合胃口...哈
pizza不會太厚,味道都不錯!都很香~蕃茄好juicy!
烤羊架,我個人唔不愛食羊,冇咩點食,
至於蕃茄意粉,同樣如天使麵一樣,又係唔夠汁,太乾~~~~
waiter服務唔錯,不停加水,唔錯呀!服務態度誠懇~~~~