2022-04-20
1946 浏览
真正嘅炭燒有種由麵包到甜品 都係食緊啲炭燒味嘅感覺🤫Tasting Menu $1098sourdough is good good配煙燻同炭香嘅牛油Crudo Blue Belly Prawn嘩 係蝦毛🤫有陣頹頹嘅感覺飄出嚟🌬味道就腥腥哋 唔特別討好🤢Grilled Artichoke 原本唔喜歡artichoke🤫Premium menu +$300加多$300可以有多2個coureses 💰第一樣:魚皮脆肉嫩 巧食~~第二樣:海參原本以為係中菜一pat嗰啲😂但完全唔係嗰回事好爽 口感好得意配埋啲魚子醬 鹹鹹香香 好好味Carabineros幾有期望嘅一道菜 好在無失望大大隻 望落已經好吸引蝦肉介乎生熟之間 好鮮甜重點係蝦頭啲蝦膏🥺用麵包點嚟食 perfect池Grilled Treadfin fish 好有中菜feel 煎條魚炒啲菜咁😂😂😂味道就…無乜特別Main二揀一一人一款些牙Pigeon之前caprice食嗰陣 覺得佢個pigeon唔好食食完依個 覺得caprice都not bad🤫睇嚟係我唔識欣賞🥲Steak面頭燒得幾脆☺️肉質都尚算軟腍但就……🤔肉味可以重返啲同埋煙燻味
Tasting Menu $1098
原本唔喜歡artichoke🤫
Premium menu +$300
加多$300可以有多2個coureses 💰
第一樣:魚
皮脆肉嫩 巧食~~
第二樣:海參
Carabineros
Grilled Treadfin fish
好有中菜feel 煎條魚炒啲菜咁😂😂😂味道就…無乜特別
Main二揀一
一人一款些牙
Pigeon
Steak
面頭燒得幾脆☺️肉質都尚算軟腍但就……🤔肉味可以重返啲同埋煙燻味都可以再出啲🧐整體一般般🙈 Burn Milk Ice cream
配自家製嘅棉花糖雖然個樣麻麻哋 但超級好食放係炭上面燒一燒 暖暖哋 仲正🥰
計埋加一 埋單每人$1500左右🤔有幾樣係有surprised 但個主菜實在太失望
overall: 唔建議