2023-09-02 198 浏览
呢日同朋友黎到澳南呢邊覓食,見到呢間GR8都好似唔錯,咁所以就入咗嚟睇睇,見餐牌上面嘅嘢都好啱食,所以我哋就揀咗呢度!因為平日嘅關係同埋我哋早,餐廳都唔算太多人,我哋可以揀自己想坐嘅位慢慢嘆,我哋睇完餐牌之後就自己出去落單,我哋叫咗個二人餐,叫咗一個溫泉蛋燒肉汁牛扒 丼飯、一個beef all day breakfast, 其實兩款main course嘅牛都好相似,一樣咁好食!小食我哋就要咗薯條!飲咗一杯Cappuccino同一杯mocha~ 首先講吓丼飯,個丼飯真係幾好食,溫泉蛋絕對係畫龍點睛,篤爆咗隻蛋將啲蛋汁撈埋啲牛,同埋啲飯到一啖咁樣食,真係好享受,我都忍唔住係咁扒飯!至於個all day breakfast亦都係水準之作!配埋太大塊煙肉,牛角包,好滑嘅炒蛋,仲有忌廉蟹肉餅,真係好豐富!令人食到唔想停!呢個二人餐仲有湯同沙律可以揀,我哋就每人要咗一樣,湯夠晒Creamy沙律夠晒新鮮!嘢飲都好靚同埋好好飲,平日晚上來S食真係夠晒chill!最後仲用左好好食既brownie作結!完美!

2023-08-18 144 浏览
將軍澳越嚟越多新樓落成,漸漸成為中產消費嘅地方,今日嚟到一間糅合日式同埋西式嘅Cafe,食物質素好過鄰近嘅餐廳。甲羅燒蟹膏蟹柳意粉🦀甲羅燒crossover意粉都係第一次食,將甲羅燒撈埋蒜香蟹柳意粉一齊食。濃濃嘅蟹膏鮮味充斥喺啲意粉度。鰻魚ADB🍳ADB份量亦都好多,有牛扒或者鰻魚選擇。原條鰻魚係個碟到都幾eye catching。餐本身跟沙律或者餐湯,今日個湯係番茄濃湯,好足料下。飲品有咖啡有茶。宜家folllow 同埋like佢地社交平台仲有9折添。

甲羅燒蟹膏蟹柳意粉🦀

鰻魚ADB🍳

宜家folllow 同埋like佢地社交平台仲有9折添。
2023-08-17
2023-08-17 86 浏览
在將軍澳附近尋覓餐廳 在海邊附近看見一家滿充日式風格的GR8餐廳地點較為偏僻 到餐廳時,門面已經很有日式風味幾 chill的 cafe 食物就正正常常 沒太多驚喜.⋆__ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ___ ⋆ 甲羅燒蟹膏蟹柳意粉 $138 意粉配原隻甲羅燒蟹膏 少見配搭😋撈意粉味道剛好 蟹柳份量較少 加返多D會更好🥹.薯條配黑松露醬 +$20即炸薯條配黑松露醬說不出的滋味.沙津&湯 +20 沙律新鮮 蕃茄忌廉湯 香濃.White peach oolong tea清新~ 帶濃濃白桃味.☕️Espresso tonicEspresso配上Tonic Water口感相當清爽 味道亦很平衡
在將軍澳附近尋覓餐廳
在海邊附近看見一家滿充日式風格的GR8餐廳地點較為偏僻
到餐廳時,門面已經很有日式風味
幾 chill的 cafe
☕️Espresso tonic
Espresso配上Tonic Water
口感相當清爽 味道亦很平衡

2023-08-17 40 浏览
雖然餐廳位置比較隱閉,但今次已經係第二次幫襯😍餐廳採用簡約風 落地大玻璃 ,採光感十足,主打西式食物。-甲羅燒蟹膏蟹柳意粉 $138賣相十分特別加分,成個意粉入口creamy 滿滿嘅忌廉汁而不膩。蟹膏嘅份量都非常多 自己撈勻食, 2個女仔share 岩晒👍-All day breakfast $158超級豐富😍有蕃茄、沙律菜、煙肉、炒蛋、牛角包、蟹肉薯餅,仲有主角牛扒😍加左鹽同黑椒調味,令牛肉嘅香味更添層次 唔會煮得太老,食完十分有飽肚感。-榛子Latte $48口感適中 唔會太甜-Wild hand pick peachy black tea $55養生之選 味道清清地唔錯🙂-
甲羅燒蟹膏蟹柳意粉 $138
All day breakfast $158
榛子Latte $48
口感適中 唔會太甜
養生之選 味道清清地唔錯🙂
2023-08-15
2023-08-16 23 浏览
💡悠閒舒適的午餐呢間以木系風為設計,仲有落地玻璃,太陽滲入黎都幾舒服,,食物質素都不錯,食完可以去慢慢散步😂🍽 All day breakfast (EEL)🐠估唔到係有有原條鰻魚,鰻魚肉質好肥美,燒得好香,而且鰻魚汁好juicy,味道岩岩好。另外仲有好滑的炒蛋、蟹肉薯餅、沙律、煎蕃茄、煙肉、牛角包等等,非常豐富,呢個All day breakfast夠曬飽肚😍🍽 All day breakfast (BEEF)🐂牛排煮得五分熟,肉質仲係好粉嫩,油花均勻,好香牛味。另外都有嫩滑的炒蛋、鹹香的煙肉、creamy的蟹肉餅、酥脆的牛角包等等。🍽抹茶鮮奶拉花賣相好吸引,竟然係我鍾意的海馬,抹茶味香濃,好順滑。🍽Hazelnut Latte榛果味濃,飲完夠曬精神。
💡悠閒舒適的午餐

🍽 All day breakfast (EEL)🐠

🍽 All day breakfast (BEEF)🐂

🍽抹茶鮮奶
拉花賣相好吸引,竟然係我鍾意的海馬,抹茶味香濃,好順滑。

🍽Hazelnut Latte
榛果味濃,飲完夠曬精神。

2023-08-16 12 浏览
#joyfood_將軍澳GR8 📍將軍澳至善街3號澳南海岸SAVANNAH Place地下G07B號舖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━沒想到將軍澳也有如此寶藏的cafe~ 整個格調就讓人沉醉呢! 下午坐在落地玻璃旁邊的小座位 點杯咖啡 應該很愜意~我們二人晚餐時分到訪 價錢對比質素我會說性價比很高! 是讓人有回訪衝動的小店呢dinner set 大概百餘元就有交易 會包沙律或餐湯 而加配飲品也有優惠呢!━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━🫕 是日餐湯/沙律▶︎ 餐廳是南瓜湯 入口能喝到濃郁南瓜味和南瓜蓉口感 回味則帶有忌廉的濃郁 是很不錯的餐湯~▶︎ 沙律是清新油醋汁 開胃之選!好味指數:●●●●◐━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━🍝 拿破崙意粉 $118 +10%▶︎ 限定的拿破崙意粉 以番茄調味 配料有香腸 洋蔥 蘑菇 青椒 芝士碎等▶︎ 意粉口感我很喜歡 al dente且夠乾爽 不會過油~▶︎ 番茄味是蠻天然的感覺 並非濃油赤醬 因此吃起來很舒服!好味指數:●●●●◯━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
#joyfood_將軍澳
GR8

🫕 是日餐湯/沙律
▶︎ 沙律是清新油醋汁 開胃之選!

🍝 拿破崙意粉 $118 +10%
好味指數:●●●●◯

🥗 全日早餐(牛肉) $168 +10%
▶︎ 真的非常豐富的ADB 有牛扒 炒蛋 煙肉 蟹肉薯餅 牛角包 煎番茄和沙律!
▶︎ 主角的牛扒蠻不錯的 牛味和油香都有 而且是有嚼勁但不柴的口感~
▶︎ 另外很喜歡蟹肉薯餅 忌廉味濃郁但不膩 炒蛋則很嫩滑也有濃郁蛋香

🥐 吉列芝士豬扒牛角包 $88 +10%
▶︎ 正巧遇到餐廳新品 是牛角包夾著吉列芝士豬扒 配炸番薯條 一開始怕分量太大吃不完 但味道蠻驚喜的 還好最後有order~
▶︎ 有fusion的感覺 西式的牛角包搭配日式豬扒汁 而吉列芝士豬扒很像韓國大熱的那種 是從未見過的菜品!
▶︎ 入口遠沒有想象中油膩 吉列豬扒外殼很脆 內裡芝士超級拉絲 口感層次很不錯🫶🏻
▶︎ 內裡的菜和番茄有解膩之用 鹹鹹酸酸的豬扒汁也會消除膩感~
▶︎ ps很愛這個番薯條 不油膩且內裡是軟糯香甜的🥹
好味指數:●●●●●

☕ mocha (C) +$20
▶︎ 咖啡味香濃 可可味也有 甜度適中
好味指數:●●●●◯

🍇 Kyoho grape soda +$20
▶︎ 巨峰提子梳打酸甜清爽 與炸物最適配呢~

• 吉列芝士豬扒牛角包
  • 全日早餐
GR8近排喺將軍澳開咗間新嘅日式木系風餐廳,呢間舖頭喺將軍澳地區都算新嘅一間,我哋今個weekday就走過去試一試佢嘅水準係點,一是落去發現其實水準的確係值得推介嘅水平。.咁而家等我簡單介紹嚇餐廳嘅各方面啦,環境既然係得將軍澳澳南海岸入面當然係「骨子」啦。係比到嗰種日式木系風,落地玻璃,景觀開揚.服務水平亦都相當高,基本上全程有啲咩要求都會即刻有侍應過到嚟,整體用餐體驗 「啡we」 good!.嘢食係點我而家逐樣點評俾大家睇睇參考下~.🥣DAILY SOUP-蕃茄湯超級濃郁嘅蕃茄味感覺好似係蕃茄牛腩味道,口感幼滑,醒胃.🐮BEEF - ALL DAY BREAKFAST超級多嘢食,包括有牛扒滑蛋Bacon牛角蟹餅煎蕃茄沙律菜色彩繽紛,胃口大開牛扒軟嫩五成熟,入口幼嫩,嫩滑炒蛋,.🍝甲羅燒蟹膏蟹柳意粉人氣之選甲羅燒上面嘅蟹肉、蟹膏、鵪鶉蛋,撈埋意粉一齊食,意粉彈牙掛汁.🥢唐揚雞配甜辣蛋黃醬雞肉外脆內嫩滑.石斛玫瑰花茶🌹 石斛胎菊茶🌼花茶氣味芬芳馥郁,各有唔同嘅功效,飲落好舒服😌
嘢食係點我而家逐樣點評俾大家睇睇參考下~
🥣DAILY SOUP-蕃茄湯
超級濃郁嘅蕃茄味感覺好似係蕃茄牛腩味道,口感幼滑,醒胃
🐮BEEF - ALL DAY BREAKFAST
🍝甲羅燒蟹膏蟹柳意粉
🥢唐揚雞配甜辣蛋黃醬
雞肉外脆內嫩滑
石斛玫瑰花茶🌹 石斛胎菊茶🌼
花茶氣味芬芳馥郁,各有唔同嘅功效,飲落好舒服😌
蕃茄湯
唐楊雞
石斛玫瑰花茶
2023-08-13
蕃茄湯
唐楊雞
石斛玫瑰花茶
2023-08-11 503 浏览
立秋剛過,作為一個All Day Breakfast (全日早餐)的愛好者,無論何時都喜歡享受豐盛的All Day Breakfast (全日早餐)。上次我發現學校附近有Cafe供應。於是,在兩天前的一個黃昏,我忍不住去嘗試了。-這家cafe以日式木系風為設計主題,讓人感受到一絲淡淡的東方氣息。我選擇坐在靠近落地玻璃的座位上,享受著初秋的陽光灑滿整個空間。-我點了價值HK$183的全日早餐(牛肉)套餐。牛排煮得五分熟,口感鮮嫩。或許如果牛肉的味道再濃郁一些,會更加好。套餐裡還有嫩滑的炒蛋、鹹香的煙肉、外酥內嫩且香濃的忌廉蟹肉餅、清爽的沙律菜、微微焦糖的蕃茄,以及酥脆的牛角包。所有這些搭配上濃郁的南瓜忌廉湯,令我滿足,還點了一杯巨峰提子梳打,它入口怡人,並不過甜。-作為一個貪吃的人,我無法抵檔侍應推介南瓜薯餅的誘惑。外皮酥脆,內裡鬆軟綿密。一份裡有兩塊,真希望有人能與我一起分享。-這個黃昏,我坐在cafe裡,享受著美食與寧靜,我感受到了立秋的氣息。全日早餐讓我準備去學校,帶著滿滿的能量。

我點了價值HK$183的全日早餐(牛肉)套餐。
清爽的沙律菜、微微焦糖的蕃茄,以及酥脆的牛角包。
所有這些搭配上濃郁的南瓜忌廉湯,令我滿足,
還點了一杯巨峰提子梳打,它入口怡人,並不過甜。

2023-08-08
等候时间
5 分钟 (堂食)
2023-08-10 34 浏览
裝修簡潔舒服,文青感覺,光猛好喜歡去唔同嘅地方食😋All day breakfastGR8~有驚喜🥰有驚喜🥰真係一日美好嘅開始❤️‍🔥我哋叫咗兩個好特別嘅全日早餐🍽️🔥 All day breakfast(EEL)~$138(有原條鰻魚😍😍、炒蛋、沙律、煎蕃茄、蟹肉薯餅、牛角包、煙肉⋯⋯最吸引係原條鰻魚😂成個早餐份十足非常😂)🔥 All day breakfast(BEEF)~$158(牛扒😍😍、炒蛋、沙律、煎蕃茄、蟹肉薯餅、牛角包、煙肉⋯⋯呢個牛肉非常有質素,油花均勻,好有牛味⋯⋯真係要重點推介👍🏻👍🏻)🔥抹茶鮮奶~跟餐加$25(店員好有心機拉咗,一隻獨角馬俾我哋😍😍😍不過望真啲點解得三隻腳😂🤣)🔥鮮橙汁~跟餐加$25
裝修簡潔舒服,文青感覺,光猛
好喜歡去唔同嘅地方食😋All day breakfast
GR8~有驚喜🥰有驚喜🥰
真係一日美好嘅開始❤️‍🔥

我哋叫咗兩個好特別嘅全日早餐🍽️

🔥 All day breakfast(EEL)~$138

🔥抹茶鮮奶~跟餐加$25

🔥鮮橙汁~跟餐加$25

• All day breakfast  (BEEF)
2023-08-09 22 浏览
同朋友嚟到將軍澳一間Cafe食晚餐,Cafe行日式木系簡約風格,環境休閒舒適,坐得舒服~有落地大玻璃,望到街景,十分開揚~ 如果想打下卡,建議揀靠窗嘅位置坐,影埋日光會仲靚🌞叫左個2人餐!牛肉All day breakfast 好大份同足料,除咗牛、仲有滑蛋、煙肉、牛角包、沙律,薯餅等等~牛扒五成熟,肉質鮮嫩,本身已經切開一片片,更加容易食~蟹肉薯餅入面好creamy, 幾有驚喜🤔蟹膏蟹棒意粉賣相好靚,店員推介倒落啲意粉度撈嚟食,味道好濃,食完超飽!2人餐都好豐富,仲有小食可以揀,好抵!

2023-08-08
2023-08-06 18 浏览
喺Popcorn同將軍澳中心食到悶悶地🤣 冒住熱死嘅風險行咗出去食間靚靚Cafe🤣🌟甲羅燒蟹膏蟹柳意粉 $138 (8/10)講真甲羅燒就食過🤣 甲羅燒意粉呢個配搭真係未試過🤣🤣 一開始仲驚甲羅燒有腥味 點知加埋隻蛋撈埋一齊都唔會腥😋 撈埋意粉食味道啱啱好 夠晒蟹味🥹🌟All day breakfast (beef) $158 (7.5/10)佢有三款all day breakfast揀 蔬菜 鰻魚同埋牛肉 一上枱已經俾個賣相吸引咗🤣 最出色係個牛肉 超級淋 加埋少少鹽同黑椒好正😋 個蟹肉薯餅都好Creamy 但係食落去又唔會太膩☺️ 份量超級足~🌟 Iced Mocha latte $53 (7/10)個抹茶latte真係沖得幾好飲 個抹茶味啱啱好☺️整體:7.5/10環境好靚 好適合同朋友食吓tea傾吓偈💕

🌟甲羅燒蟹膏蟹柳意粉 $138 (8/10)

🌟 Iced Mocha latte $53 (7/10)
個抹茶latte真係沖得幾好飲 個抹茶味啱啱好☺️

整體:7.5/10
環境好靚 好適合同朋友食吓tea傾吓偈💕
2023-08-05 18 浏览
#BEAN食cafe #BEAN食將軍澳住將軍澳咁多年從來都無行過去Savannah🤣前幾日發現咗呢間超低調嘅cafe☕️好有驚喜! -•甲羅燒蟹膏蟹柳意粉• $138 [👅8.6/10]好掂啊個意粉 入口creamy但唔膩 個汁好啱我胃口 偏奶蟹膏嘅份量都算多 唔腥之餘帶啲鹹香🦀️入面仲有隻生鵪鶉蛋可以撈埋一齊🥚-•All Day Breakfast (Eel)• $138 [👅8/10]好老土地揀咗all day breakfast🤣因為條鰻魚好吸引😂佢亦都真係唔錯 個汁唔會好似出面有啲鋪頭整得太甜or太鹹亦都唔係好食到骨 處理得唔錯👍🏻-•石斛薏米茶• $55/壺 [👅7/10]•巨峰葡萄梳打• $38 [👅7.6/10]另外嗌咗兩杯飲品 一個係餐廳最近新出嘅茶飲 好啱養生人群🫖另外嗰杯就係超解渴嘅梳打 都唔會太甜👍🏻-cafe仲有落地玻璃窗 同窗邊座位 去啱時間會有靚靚日光灑入嚟♥️🔅坐足一日做嘢都好舒服~-📍 #GR8Cafe將軍澳至善街3號澳南海岸SAVANNAH Place地下G07B號舖
#BEAN食cafe #BEAN食將軍澳
另外嗌咗兩杯飲品 一個係餐廳最近新出嘅茶飲 好啱養生人群🫖
另外嗰杯就係超解渴嘅梳打 都唔會太甜👍🏻
📍 #GR8Cafe
2023-08-04 17 浏览
最近經常喺屋企附近常事不同嘅美食,今晚揀咗一間經常路過的日式Cafe「GR8」,整個環境好舒服,而且食物仲好有驚喜!兩個人嗌咗個二人餐,有餐湯/沙律、小食和飲品,性價比超高!南瓜湯有豐富的南瓜鮮甜味道,口感濃郁順滑。沙律沙律菜新鮮,口感清爽爽脆,酸甜恰到好處。忌廉蟹肉薯餅香脆外皮,內餡的忌廉蟹肉濃郁,叫人回味。甲羅燒蟹膏蟹柳意粉鮮甜的蟹膏配上滑溜溜溫泉蛋意粉,別具和洋風味,意粉彈牙,口感豐盈濃郁。溫泉蛋燒肉汁牛扒丼飯牛扒肉質鮮嫩,汁香味美,入口即化,在配合溫泉蛋和燒肉汁,令人食慾大增。Hazelnut latte榛果香氣濃郁,甘香滑順,令人陶醉。Mocha香氣濃郁,苦甜味美,口感豐富。

兩個人嗌咗個二人餐,有餐湯/沙律、小食和飲品,性價比超高!

南瓜湯
有豐富的南瓜鮮甜味道,口感濃郁順滑。

沙律
沙律菜新鮮,口感清爽爽脆,酸甜恰到好處。

忌廉蟹肉薯餅
香脆外皮,內餡的忌廉蟹肉濃郁,叫人回味。

溫泉蛋燒肉汁牛扒丼飯

Hazelnut latte
榛果香氣濃郁,甘香滑順,令人陶醉。

Mocha
香氣濃郁,苦甜味美,口感豐富。
  • 溫泉蛋燒肉汁牛扒丼飯
  • 忌廉蟹肉薯餅
環境唔錯,好舒適地段方便👍🏻地方整潔乾淨,好喜歡乾淨餐廳😍Set dinner For 2是日餐湯-南瓜湯🥄佢嘅湯好濃郁,好Creamy 😋朋友唔食南瓜都飲晒😆Salad 🥗 都可以唔錯👍🏻佢嘅蕃茄仔好甜😋酸酸甜甜好開胃😁Snack薯條配黑松露醬🍟薯條炸得非常香脆,仲好夠味👍🏻食到停唔到口,再配埋黑松露醬味道更出🤩Main 蒲燒鰻魚滑蛋丼飯🤩蒲燒鰻魚燒得剛剛好,好肥美好惹味,滑蛋好似加咗牛奶咁好滑溜配合埋一齊食美道更升華😍仲好食過去鰻魚餐廳專門店👍🏻👍🏻甲羅燒蟹膏蟹柳意粉🍝本身都好鍾意食蟹,當然要試吓呢個甲羅燒意粉啦😚本身意粉炒得好香濃好Creamy👍🏻 而甲羅燒加咗鵪鶉蛋味道好濃郁,在撈埋意粉一齊食味道更多層次🤤DrinkLemonade soda🍋White peach soda🍑兩杯飲品都唔錯,我較喜歡蜜桃梳打,味道更出去色👍🏻👍🏻餐廳服務唔錯,店員有禮貌欣賞店舖非常乾淨整潔👍🏻
環境唔錯,好舒適地段方便👍🏻
地方整潔乾淨,好喜歡乾淨餐廳😍

Set dinner For 2
是日餐湯-南瓜湯🥄
佢嘅湯好濃郁,好Creamy 😋朋友唔食南瓜都飲晒😆

Salad 🥗

甲羅燒蟹膏蟹柳意粉🍝

Drink
Lemonade soda🍋
White peach soda🍑
兩杯飲品都唔錯,我較喜歡蜜桃梳打,味道更出去色👍🏻👍🏻
餐廳服務唔錯,店員有禮貌欣賞店舖非常乾淨整潔👍🏻
將軍澳· 日式木系風格休閒CafeGR8📍將軍澳至善街3號澳南海岸SAVANNAH Place地下G07B號舖➰今日同朋友嚟到將軍澳行左陣海濱睇日落,休閒慢活嘅氛圍都令我地決定搵間Cafe再坐多陣傾多陣偈,咁啱海傍附近就見到依間Cafe,門口有落地大玻璃可以睇到街景,入口係一道木門,打開之後就見到成間Cafe都係走日系簡約風格,配搭木系裝潢,隨性又舒適。.➰✥White Peach Oolong 💲35(套餐追加💲25) ⭐️4/5⭐️✥Espresso Tonic 💲50(套餐追加💲30) ⭐️4.1/5⭐️嚟到Cafe,當然要叫返杯飲品先,餐廳除左咖啡之外,仲有其他飲品供應,朋友就叫左杯白桃烏龍茶,清新怡人,我就揀左杯Espresso Tonic,正正適合消去啱啱日落黃昏嘅暑熱天氣,味道相當清爽,即時舒服哂。.❀All Day Breakfast (EEL) 💲138 ⭐️4.2/5⭐️餐廳亦有供應食物,除左輕食之外亦有主食,套餐全部都有跟沙律或湯添,揀左一份鰻魚All Day Breakfast,先嚟到嘅2碗蘑菇湯,有粒粒蘑菇蓉,味道濃郁豐富。All Day材料亦都好富豐,原條鰻魚非常吸睛,
將軍澳· 日式木系風格休閒Cafe

GR8

餐廳亦有供應食物,除左輕食之外亦有主食,套餐全部都有跟沙律或湯添,揀左一份鰻魚All Day Breakfast,先嚟到嘅2碗蘑菇湯,有粒粒蘑菇蓉,味道濃郁豐富。All Day材料亦都好富豐,原條鰻魚非常吸睛,仲有沙律菜,炒蛋,煙肉,蟹肉薯餅等配料,非常滋味。
❀甲羅燒蟹膏蟹柳意粉 💲138 ⭐️4.1/5⭐️
擺盤賣相亦都非常吸引,原隻甲羅燒放置係意粉上面,打卡度十足,撈勻蟹膏之後再倒返落意粉,意粉偏少硬,係我自己鐘意嘅質地,加埋蟹膏之後味道非常滋味。
𖥕唐揚雞配甜辣蛋黃醬(3件) 💲20(套餐追加) ⭐️4.1/5⭐️
最後追加左一份唐揚炸雞小食,炸雞新鮮熱辣,配埋蛋黃醬甜辣惹味,推薦。
➰總結
餐廳位於將軍澳海傍附近,以日式簡約木系裝潢風格作主調,令人感覺放鬆休閒,暫時忘卻煩惱事,可以食下野飲杯咖啡靜靜地睇下街景舒適休閒咁過上一個午後時光。
➿➿➿
#GR8
#將軍澳美食 #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodporn #852eats #hkiger
#食好西 #相機食先 #香港美食
#AllDayBreakfast