2023-12-29 148 浏览
最近經過西九龍中心food court,發現都有一年冇食過呢間餐廳,臨近聖誕節一於再再食。<甜辣炸雞餐> $48甜辣炸雞基本上喺炸雞既常見配搭,甜辣炸雞帶少少辣、而且甜辣醬汁夠多,佈滿整件炸雞。<狂熱炸雞餐> $49狂熱炸雞其實喺bbq風味,有微微嘅辣度,份量有四大件,雞肉都幾嫩滑,熱辣辣食好正。<芝士炸雞餐> $49芝士味炸粉真喺幾邪惡,調味粉滿滿灑上炸雞皮上,入口鹹香又惹味,鍾意食乾身炸雞嘅可以試下。安東雞飯卡邦尼飯每個炸雞套餐都會跟飯,我地都有點安東雞飯和卡邦尼飯。安東雞肉粒住煮得入味,醬汁亦都比較濃稠,送飯一流;卡邦尼飯用上卡邦尼醬汁,有洋蔥煙肉等配料,同樣不錯。<蒜香酥炸魷魚半份> $39酥炸魷魚外層香脆美味,滿滿蒜香粉,魷魚口感煙韌,食落好香口。

<甜辣炸雞餐> $48

• 芝士炸雞餐
  • 甜辣炸雞
  • 狂熱炸雞餐
2023-12-16 848 浏览
深水埗真係有好多美食選擇,諗唔到食咩嘅時候就一定會去西九龍中心美食廣場覓食。Hana chicken價錢十分相宜,而且有很多唔同口味的一人炸雞餐,選擇豐富。甜辣炸雞炸雞配甜辣醬真係最經典嘅配搭,一定冇得輸!呢間店嘅甜辣醬都有少少辣,好過癮。炸雞外脆內軟,值得一讚!而且每個餐係有三件炸雞、兩條年糕和一碗飯,份量非常十足。蒜香醬油炸雞蒜香醬油非常推介,超級適合鍾意食蒜味嘅朋友,因為配搭醬油蒜味不會太刺激。蒜頭的香氣加上醬油,非常的配搭,很好吃。雞皮炸得香脆,雞肉滑嫩多汁!辣芝士雞如果喜歡吃乾身炸雞的,可以選擇辣芝士雞,香脆可口的炸雞上有很多辣芝士粉。芝士香味濃,辣度適中,非常的好吃!安東雞飯安東雞肉汁,雞肉煮得很入味,而且雞汁味道很好,很適合配飯一起進食!而且餐廳的價錢也很便宜,炸雞套餐,除了炸雞還有飯,保證吃得飽,性價比很高!卡邦尼飯還可以選擇卡邦尼飯,用卡邦尼醬汁配白飯。香濃的卡邦尼汁,有洋蔥和煙肉等配菜,雖然份量不多,但看得出餐廳很用心!玉米濃湯脆薯條玉米濃湯粉很足夠,薯條脆脆的,比大型連鎖店的更好吃!

蒜香醬油炸雞

辣芝士雞

玉米濃湯脆薯條
玉米濃湯粉很足夠,薯條脆脆的,比大型連鎖店的更好吃!
2023-12-13 151 浏览
深水埗親民惹味韓式炸雞 呢次去西九美食廣場食炸雞 呢間平時都幾多人 而且網上多好評 所以又去試試(餐牌睇圖).呢次試試 半份 ⭐️王牌芝士炸雞$89😍大量芝士粉鋪滿炸雞上面 仲有啲香草喺表面 呢一款炸雞雞皮相對更加脆 超惹味⭐️甜辣炸雞套餐$48 連飲品 卡邦尼飯😍有三件無骨炸雞 外層得好鬆脆 雞皮位下面特別Juicy😋甜辣汁其實唔辣 調味啱啱好 唔會過甜 👍🏻感覺今次炸雞大嚿左 同埋比之前多汁👌🏻卡邦尼飯 白汁比較偏向奶香feel .再加左 小食⭐️粟米濃湯脆薯條$20用左粗薯條 一開盒已經聞到 粟米濃湯香味好濃郁.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_深水埗.@hahachicken888 #HAHACHICKEN 하하치킨 (西九龍中心) (深水埗)地址:深水埗欽州街37K號西九龍中心8樓F71-72號舖‼️長沙灣都有分店.⭐️評分:味道:3.8/5環境:-/5 外賣服務:-/5 外賣抵食:3.8/5..#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #
呢次試試 半份 ⭐️王牌芝士炸雞$89
味道:3.8/5
環境:-/5 外賣
服務:-/5 外賣
抵食:3.8/5

#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #佐敦必食 #中環美食 #太子 #太子美食 #太子必食 #深水埗美食 #深水埗必食 #深水埗 #韓國炸雞 #韓式炸雞 #炸雞
2023-12-13 548 浏览
每次去西九龍中心,要吃東西,一定第一時間想到樓上Food court。那裡實在很多選擇,各款菜式也有,價錢又便宜。看到有韓式炸雞,想食😍,就它。套餐包有炸雞、飯和飲品。另加$20有薯條。‖ 芝士炸雞餐 ($49) ‖芝士炸雞是用韓式芝士粉,所以甜味較重,芝士味較弱。雞肉好濕潤,嫩滑多汁,調味適中,雞味本身很不錯😋。‖ 甜辣炸雞餐 ($48) ‖相比芝士粉,我更喜歡甜辣醬味。甜甜少少辣,惹味。比起粉狀,醬汁讓口感更順滑,但又不會讓炸雞變淋,仍然脆卜卜😋。跟餐的飯,兩款味道都點來試試。卡邦尼飯,芝士味濃,真正芝士味,而不是芝士粉。裡面有薯仔粒和煙肉粒,好味😋。安東雞飯,裡面有薯仔粒、紅蘿蔔粒和雞肉粒,甜甜鹹鹹辣辣,味道平衡惹味,同樣好吃。粟米濃湯薯條 (+$20)薯條好大包,塞得滿滿。脆卜卜,滿滿甜甜粟米濃湯味,nice😊。‖ 蒜香酥炸魷魚(半份) ($39) ‖另外叫個炸魷魚小食。炸魷魚炸得很乾身,幼身細細條,不過味道不錯,鹹度適中。整體味道不錯,滿足到想食韓式炸雞的欲望😋。

看到有韓式炸雞,想食😍,就它。

套餐包有炸雞、飯和飲品。另加$20有薯條。

‖ 芝士炸雞餐 ($49) ‖

‖ 甜辣炸雞餐 ($48) ‖

跟餐的飯,兩款味道都點來試試。

粟米濃湯薯條 (+$20)

‖ 蒜香酥炸魷魚(半份) ($39) ‖

整體味道不錯,滿足到想食韓式炸雞的欲望😋。
2023-12-10 436 浏览
今日中午來了西九龍行街,諗住行街之前搵吓嘢食差飽電,先至再慢慢行街。所以去了美食廣場搵食,美食廣場有好多唔同類型的小食店見到呢一間炸雞舖,令我停下了腳步望了又望他的餐牌。見到他的炸雞又很多唔同口味,而且價錢相宜十分吸引。之後又聞舖頭傳出陣陣又香又惹味的炸物味,所以決定了幫襯這間食店。我們點了三個不同口味的炸雞餐可以方便分享,一款是狂熱炸雞餐,狂熱炸雞很香很惹味帶點微辣十分好吃。另外一款是原味炸雞,原味炸雞都十分香脆嫩滑,非常好吃原味也十分出色,而且仲有個醬汁可以增加雞肉的惹味道,非常特別的醬汁可令炸雞更惹味。最後一款點了芝士炸雞,看到賣相已經知道很惹味芝味無窮,芝士味金金黃黃,而且相當香濃吃起來的每一啖都有滿滿濃郁的芝士香氣,外皮帶有芝士香,中間依然令雞肉保持嫩滑多汁。很喜歡這間店舖的炸雞,因為價錢相宜,而且每一個套餐都會有三件炸雞及配上一個飯及汽水,相當抵食。如果想吃薯條仲可以加上$20,可以品嚐一份熱辣辣香脆的薯條。炸雞又香又脆又多汁,而且很欣賞餐廳的是即點即炸,所以一定會熱辣辣好惹味。如果不想配上白飯,還可以選擇多點一件炸雞,這個配搭很出色,因為有時怕吃飯會太飽的時候,便可以多吃

我們點了三個不同口味的炸雞餐可以方便分享,
狂熱炸雞餐
一款是狂熱炸雞餐,狂熱炸雞很香很惹味帶點微辣十分好吃。
原味炸雞餐

芝士炸雞餐

如果不想配上白飯,還可以選擇多點一件炸雞,這個配搭很出色,因為有時怕吃飯會太飽的時候,便可以多吃一件炸雞了,所以我們有一個餐都是點選了四件炸雞
而套餐的飯類方面也非常好味,飯類有兩種選擇,分別是卡邦尼飯及安東雞飯。兩種飯相當好味,而且份量也很足夠,軟綿綿的白飯上鋪上了又多又香濃的汁醬十分好吃。
卡邦尼飯

卡邦尼飯的感覺就好像在吃卡邦尼意粉一樣,因為這個汁醬都是一樣的,味道很香濃很Creamy的,白汁卡邦尼拌飯估不到也這麼出色。
安東雞飯

另外安東雞飯吃起來也相當惹味,醬汁內仲有很多一粒粒的小薯仔,吃起來也很好味。我們也很喜歡這兩盒不同口味的飯。
我們還點了兩盒的薯條,薯條有三種口味提供分別是狂熱薯條、粟米濃湯薯條和紫菜薯條。
我們點上了粟米濃湯薯條和紫菜薯條。薯條都是即點即制所以十分香脆,而且薯條為粗身,咬起來外皮香脆,中間亦可以保持軟綿綿的薯條質感,非常之有口感。而且不同口味的薯條都相當出色。
粟米濃湯味薯條
粟米濃湯口味吃起來真的很像在飲粟米濃湯的,感覺很香很濃郁的粟米味。
紫菜味薯條
紫菜薯條口味都充滿着滿滿香濃的紫菜味,非常之出色。
很喜歡這間炸雞小食店,下次來可以再嘗嘗其他不同的口味,堂食或外賣一大夥兒進食都好正。
2023-12-02
狂熱炸雞餐
原味炸雞餐
芝士炸雞餐
粟米濃湯味薯條
紫菜味薯條
2023-12-06 349 浏览
今晚和太太在深水埗西九龍中心買完東西,順道在8樓的美食中心吃晚飯,發現這家HAHA CHICKEN好像不錯,於是就來試試。餐廳主打各式韓式炸雞,可以配成套餐有飯及飲品,價格實惠。皇牌芝士炸雞/甜辣炸雞點了兩款不同口味的韓式炸雞,每份有三大件無骨炸雞,外皮香脆,內裡嫩滑可口,可以仔細品嚐到軟嫩雞肉的豐盈肉汁,甜辣口味酸甜適口,醬香馥郁,味道微辣,而皇牌芝士口味亦濃香惹味。卡邦尼飯/安東雞飯跟餐有一客飯,卡邦尼飯醬汁口感柔和,忌廉香氣濃稠軟滑,加上煙肉粒的鹹香,每一啖都滋味豐美,而安東雞飯則醬香帶微甜,有飽足感。粟米濃湯脆薯條跟餐加$20可選購一客薯條,口味選擇了粟米濃湯味,入口有濃濃粟米香氣,薯條炸得香脆可口,讓人上癮一條接一條,屬水準之作。蒜香酥炸魷魚單點了一客蒜香酥炸魷魚,魷魚外皮香脆,炸粉厚薄得宜,而內裡的魷魚爽口彈牙,一咬透發出蒜香和非凡惹味。跟餐奉送飲品,有不同的汽水及茶類可以選擇。
餐廳主打各式韓式炸雞,可以配成套餐有飯及飲品,價格實惠。

炸雞套餐
皇牌芝士炸雞/甜辣炸雞

卡邦尼飯/安東雞飯
蒜香酥炸魷魚
跟餐奉送飲品,有不同的汽水及茶類可以選擇。
2023-12-06
炸雞套餐
2023-12-01 67 浏览
🫶🏻途徑西九龍,太多好野食啦~諗起今晚要煲劇,一於買埋炸雞返屋企😍呢間舖頭店面非常乾淨,又係即炸嘅炸雞,唔係翻熱~於是決定試下!👅 蒜香酥炸魷魚($71)魷魚圈好厚好粗,結合蒜香味同香脆口感,內部魷魚彈牙嫩滑,唔錯嘅小食!👅 原味招牌炸雞餐($48)🔹配卡邦尼飯🔸配金桔檸檬原味炸雞好好食👍🏻呢間鋪頭嘅炸雞唔會話得炸粉然後無咩肉,佢每一舊裡面都有大大啖雞髀肉!有鹹鹹地似芝士嘅秘製醬汁,配搭起一流~初初見到兩件白色嘅物體,咬落先發覺係炸年糕,好驚喜,煙煙韌韌🫶🏻👅 狂熱炸雞餐($49)🔹配安東雞飯🔸配道地蘋果綠茶🔹配粟米濃湯脆薯條(細+$20)最突出就係個粟米濃湯薯條❤️‍🔥,真係未拆開外賣已經一陣陣濃郁香氣撲鼻而來,呢種口味真係第一次食咋!好Match啊~脆脆嘅薯條又唔會太鹹,超正!🟰🟰🟰🟰🟰🟰🟰🟰🟰
🫶🏻

👅 蒜香酥炸魷魚($71)

👅 原味招牌炸雞餐($48)
🔹配卡邦尼飯
🔸配金桔檸檬

👅 狂熱炸雞餐($49)
🔹配安東雞飯
🔸配道地蘋果綠茶
🔹配粟米濃湯脆薯條(細+$20)

🟰🟰🟰🟰🟰🟰🟰🟰🟰
2023-11-30
等候时间
15 分钟 (外卖自取)
2023-11-26 42 浏览
甜辣炸雞,外皮超酥脆,裡面的雞肉超多汁,甜辣的調味超讚,一吃就停不下來!然後是他們的卡邦尼飯,米飯搭配上奶油蘑菇醬汁和香煎的培根,口感超豐富,每一口都讓我驚艷!他們的薯條有個特別的口味,用玉米濃湯味的調味料,超香脆,這個玉米濃湯的風味真的讓薯條更好吃,超級驚喜!芝士炸雞,外面酥脆的雞肉上鋪滿了濃郁的芝士,每一口都充滿了奶香和芝士的味道,超滿足!最後,他們還有辣芝士炸雞,結合了辣椒和芝士,超讚的組合!辣味和芝士的對比讓這道菜更加吸引人,辣味刺激味蕾,而芝士的味道平衡了辣椒的辛辣。

2023-11-10 49 浏览
平時食韓國炸雞都要一大班朋友先會叫黎食 不過比我發現左深水埗西九龍中心8樓美食街有一間專門賣韓食炸雞既小店🍗有多款唔同炸雞既口味 仲有精選套餐😛仲可以配一個卡邦尼飯/安東雞飯 岩哂一個人食既妹豬😆仲可以加$20選購脆薯條🍟簡左最basic既原味炸雞餐🍖/甜辣炸雞餐🍖/芝士炸雞餐🍖脆卜卜既外皮 每個套餐都有兩舊年糕好煙靭😆我最鍾意既係甜辣炸雞餐😎入口唔會太辣好惹味 個雞飯都唔錯 份量岩岩好另外小食簡左粟米濃湯脆薯條🍟炸魷魚圈 第一食依隻口味 幾得意🤣

簡左最basic既原味炸雞餐🍖/甜辣炸雞餐🍖/芝士炸雞餐🍖

《HAHA CHICKEN 하하치킨の食評》 by@ihungry.hk想喺香港食地道炸雞,一定走唔甩「貴」呢個字🥲!今日小編同大家發掘到一間超平價韓國餐廳,位於西九龍中心嘅HAHA CHICKEN🐔!HAHA CHICKEN主打唔同口味嘅炸雞、韓國小食、主食等等,低至$48就食到炸雞套餐,仲要又高質又好味!想知呢間餐廳有幾正,咁你就唔好錯過以下嘅食評啦🔥!🔸『原味炸雞套餐 - $48 』▶️包炸雞、飲品、卡邦尼飯炸雞皮脆肉嫩,每一口都咬得到滿滿肉汁,令小編非常之驚喜!而卡邦尼飯香氣四溢,卡邦尼忌廉汁超級香濃,配合炸雞更加完美,呢個Combination 係超正啊🫶🏻!🔸『芝士炸雞套餐 - $48 』▶️包炸雞、飲品、安東雞飯每一塊炸雞都外脆內嫩,咬落口感覺到芝士融化在口中,帶出濃郁嘅香味。而安東雞飯鮮嫩雞肉搭配蓬鬆飯粒,絕對係超美味嘅組合,呢個價錢食到呢個質素,絕對係超抵!唔使等,即刻嚟試下啦🌝!🔸『粟米濃湯薯條 - 跟餐加$20(細份) 』特價優惠,只需要加$20就可以加份粟米濃湯薯條🌽🌽🌽!粟米濃湯濃郁香甜,加上金黃酥脆薯條,每一口都讓人回味無窮,快啲嚟試下啦!🔸『芝士酥脆炸魷魚 -

🔸『原味炸雞套餐 - $48 』
▶️包炸雞、飲品、卡邦尼飯

🔸『芝士炸雞套餐 - $48 』
▶️包炸雞、飲品、安東雞飯

🔸『粟米濃湯薯條 - 跟餐加$20(細份) 』

🔸『芝士酥脆炸魷魚 - $79』
外脆內軟嘅炸魷魚再加上芝士嘅香味,真係令人垂涎三尺!每一塊魷魚都裹滿了酥脆麵衣,一咬落口,就可以感受到魷魚鮮嫩口感和芝士濃郁味道完美結合,超級滋味😘!

🤪iHungry開心指數:8/10分
2023-11-02 287 浏览
hahachicken888 located inside dragon centre specializes in korean fried chicken 🐓 boneless, crispy outside and juicy inside 🍗 each set includes carbonara rice / korean andong rice , two pieces of rice cake, and a drink 🍚 hahachicken888 位於西九龍中心裏面 主打韓式炸雞 🐓 外脆內嫩 無骨 啖啖肉 🍗 每份炸雞套餐包卡邦尼飯/安東雞飯,兩件年糕同飲品 🍚🧀 皇牌芝士炸雞餐 HKD$49cheese fried chicken set滿滿芝士粉 香濃帶點甜🧄 蒜香醬油炸雞餐 HKD$48soy and garlic fried chicken set甜蜜蒜香 鹹鹹甜甜 好惹味🌶️ 甜辣炸雞餐 HKD$48sweet and spicy fried chicken微甜香辣 經典風味🔥 狂熱炸雞餐 HKD$49orieans seasoning fried chi

🧀 皇牌芝士炸雞餐 HKD$49

🌶️ 甜辣炸雞餐 HKD$48
sweet and spicy fried chicken
微甜香辣 經典風味

🔥 狂熱炸雞餐 HKD$49
orieans seasoning fried chicken set
有啲似燒烤味 帶點微辣

🧀 卡邦尼飯 x2 跟套餐
火腿 薯仔 洋蔥 白汁creamy鹹香 唔會過膩

🍛 安東雞飯 x2 跟套餐
雞肉 蔬菜 紅蘿蔔 薯仔 有啲似日式咖哩

📍深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖 (various locations) 🇭🇰
2023-10-27 48 浏览
真係好耐都冇去過西九龍中心因為要去深水埗整啲嘢,咁就睇吓西九龍中心有啲咩食啦!依家佢哋個8樓好多嘢食有選擇困難真係搞唔掂😆咁我就揀咗HAHA CHICKEN韓國炸雞🍗聽講好好食,咁啱又唔使點排隊就試吓佢啦!咁我哋一家三口就叫咗個(雙人滋味C餐)有⬇️蒜香酥炸魷魚芝士味炸雞兩罐可樂另外加個(紫菜脆薯條🍟)個炸雞🍗真係好外脆內Juice😋份量都幾多,我哋食唔晒要打包😆 佢個炸雞真係好食過一啲大餐廳👍🏼🦑個蒜香酥炸魷魚我好鍾意🥰如果配啤酒真係一流😆大家都不妨嚟試吓,又唔貴!
真係好耐都冇去過西九龍中心
因為要去深水埗整啲嘢,咁就睇吓西九龍中心有啲咩食啦!
依家佢哋個8樓好多嘢食
有選擇困難真係搞唔掂😆
咁我就揀咗HAHA CHICKEN韓國炸雞🍗
聽講好好食,
咁啱又唔使點排隊就試吓佢啦!
咁我哋一家三口就叫咗個
(雙人滋味C餐)有⬇️
芝士味炸雞
兩罐可樂
另外加個(紫菜脆薯條🍟)
炸雞🍗真係好外脆內Juice😋
份量都幾多,我哋食唔晒要打包😆
佢個炸雞真係好食過一啲大餐廳👍🏼
🦑個蒜香酥炸魷魚
我好鍾意🥰
如果配啤酒真係一流😆
大家都不妨嚟試吓,又唔貴!
雙人滋味套餐C  -  韓國炸雞芝士味
紫菜脆薯條
2023-10-24
等候时间
6 分钟 (堂食)
雙人滋味套餐C  -  韓國炸雞芝士味
紫菜脆薯條
2023-10-26 25 浏览
#皇牌芝士炸雞 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#粟米濃湯薯條 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️有時放假想放縱一下,想食下炸雞薯條煲下劇,食來食去果幾間又好悶,今日比我係西九龍中心見到呢間好似幾吸引,仲要有芝士味!係我嘅至愛啊!⭕️超級濃郁芝士味芝士控必叫⭕️粟米濃湯味薯條估唔到咁夾好正⭕️一份炸雞多到要放2盒好抵食⭕️價錢平民但質素高又大份喎⭕️店主親切又有禮貌⭕️仲有餐配有雞有飯任你選擇重點推薦:皇牌芝士炸雞粟米濃湯薯條
#皇牌芝士炸雞 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭕️仲有餐配有雞有飯任你選擇

重點推薦:
粟米濃湯薯條

2023-10-26 28 浏览
深水埗西九龍8樓美食雲集,就連韓式炸雞都好抵食!Haha chicken炸雞提供7款口味 韓式炸雞1人套餐~價錢經濟又多口味,有飯同飲品,驚唔夠飽可加錢轉大飯同+小食芝士炸雞餐 $48係轉統鮮黃色嘅芝士粉,啖啖芝士而且炸皮做得脆口唔乾,好味卡邦尼飯 $5 轉大 +汽水有煙肉、薯片粒粒幾creamy+$20 粟米濃湯薯條粗薯條,沾上均勻嘅粟米濃湯shake shake 粉,推介!蒜香醬油炸雞 $48甜甜醬油惹味得黎又幾順口,雞肉都好juicy!安東雞飯$5轉大 +汽水 雞肉、紅蘿蔔、薯仔,呢個相對野菜口味一d, 都惹味酥炸魷魚套餐 $57除左炸雞亦有炸魷選擇,兩款口味選了蒜香,跟飯+汽水
深水埗西九龍8樓美食雲集,就連韓式炸雞都好抵食!

價錢經濟又多口味,有飯同飲品,驚唔夠飽可加錢轉大飯同+小食

芝士炸雞餐 $48

係轉統鮮黃色嘅芝士粉,啖啖芝士而且炸皮做得脆口唔乾,好味

卡邦尼飯 $5 轉大 +汽水
有煙肉、薯片粒粒幾creamy
+$20 粟米濃湯薯條

蒜香醬油炸雞 $48
甜甜醬油惹味得黎又幾順口,雞肉都好juicy!

安東雞飯$5轉大 +汽水
雞肉、紅蘿蔔、薯仔,呢個相對野菜口味一d, 都惹味

酥炸魷魚套餐 $57
除左炸雞亦有炸魷選擇,兩款口味選了蒜香,跟飯+汽水

2023-10-23
2023-10-24 42 浏览
HANA CHICKEN 去左考車筆試,考完試就係深水埗覓食😋上左西九龍中心,好多野都想試,最後都係俾炸雞吸引左🤭💛甜辣炸雞甜辣醬濃厚,甜甜辣辣好惹味😋仲有埋年糕,滿足韓食心💛安東雞飯跟餐配東安雞飯,入面有薯仔粒、蘿蔔,有口感!不過其實食炸雞已經好飽,所以我食唔哂個飯💛跟餐配汽水價錢:$48 (性價比好高)⭐️⭐️⭐️評分:8/10⭐️⭐️⭐️📍 HAHA CHICKEN 하하치킨 (西九龍中心) (深水埗)深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖
HANA CHICKEN
去左考車筆試,考完試就係深水埗覓食😋
上左西九龍中心,好多野都想試,
最後都係俾炸雞吸引左🤭

💛甜辣炸雞
甜辣醬濃厚,甜甜辣辣好惹味😋
仲有埋年糕,滿足韓食心
💛安東雞飯
跟餐配東安雞飯,入面有薯仔粒、蘿蔔,有口感!
不過其實食炸雞已經好飽,所以我食唔哂個飯
💛跟餐配汽水

價錢:$48 (性價比好高)
⭐️⭐️⭐️評分:8/10⭐️⭐️⭐️

深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖