2022-12-31 45 浏览
每星期都會過嚟食,今日唔趕時間可以慢慢食先發現d菜全部都變質。換左一次,第二比多d料,但d菜都一樣唔新鮮。$58賣幾條菜都比好少少人會無咁嬲,唔敢再玩第三次驚俾人加料,大家食之前可以睇清楚。。
2022-12-31
$58 (早餐)
今日小妹同父親大大撐枱腳🤣歎個lunch 去咗呢間hand3ag食鐵板三文治 估唔到食三文治都可以好似食burger咁豐富😍款款都咁吸引 搞到我哋都唔知揀邊款好 最後小妹揀咗蝦兵蟹將😚-♥︎ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68整好嘅時候已經聞到好香嘅牛油味🤤加上見到咁多餡 真系好吸引😍忍唔住大大啖咬落去😝麵包烘到金黃色 好脆口 仲食到好濃牛油香😆中間有炸軟殼蟹 吉列蝦餅 青木瓜沙律 生菜 香蒜檸檬蛋黃醬同泰式酸辣蛋黃醬 真系好多配料🤩一啖根本咬唔晒🤪軟殼蟹炸到好香脆😆中間仲食到啖啖蟹膏蟹肉 淨系呢點小妹都覺得值得encore😝蝦餅大大塊 外圍脆口 可惜嘅系中間比其他配料焗到稍為淋咗 不過蝦肉又甜又彈牙 都好好食😋另外配咗青木瓜沙律同生菜 青木瓜沙律滿到瀉出嚟😂正好中和返炸物嘅油膩感😚小妹幾鐘意佢個泰式酸辣蛋黃醬 份量適中 酸酸辣辣好開胃🤤另一款sauce味道就唔系好出🙌🏿不過淨系酸辣蛋黃醬都好滿足🥰味道: 9/10性價比: 9/10-㋡ 慢條斯理食肉獸鐵板三文治 $58父親大大就揀咗呢款 中間有手撕豚肉 熔岩芝士 炸洋蔥圈 番茄生菜 墨西哥辣椒醬同芥末籽蛋黃醬手撕豚肉系用慢煮嘅方式烹調 所以食落
♥︎ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68
麵包烘到金黃色 好脆口 仲食到好濃牛油香😆
味道: 9/10
性價比: 9/10
㋡ 慢條斯理食肉獸鐵板三文治 $58
手撕豚肉系用慢煮嘅方式烹調 所以食落好淋好惹味😜仲好juicy添😳
洋蔥圈夾喺中間但都keep到微微脆口 甜甜地幾好食😋
芝士份量適中 配搭番茄同生菜食落唔會膩仲好fresh好開胃😙
雖然話有墨西哥辣椒醬 但父親大大就話食唔出辣味 芥末蛋黃醬味道就好出🙌🏿同成個三文治好match😋
味道: 8.5/10
性價比: 9/10
整體食物質素高 大份足料又抵食 一個女仔食完一份三文治都好夠飽😜小妹食完都即刻想下次再嚟🤣下次試埋其他款式再分享比大家😆
回頭率: 9/10
蝦兵蟹將鐵板三文治
慢條斯理食肉獸鐵板三文治
蝦兵蟹將鐵板三文治
慢條斯理食肉獸鐵板三文治
2022-12-20 32 浏览
呢日T妹買左好hit既鐵板三文治返黎,依家Hand3ag 原來除左佢地既招牌鐵板三文治外,仲推出左水果吉士忌廉法式吐司甜品🍓🍑選擇更加多樣~三款鐵板三文治選左蝦兵蟹將鐵板三文治🦐🦀($68)、咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治🐥($62)同春川辛辣鐵板三文治🔥($62)三文治麵包有加左牛油再烘過,所以好香。蝦兵蟹將鐵板三文治裏面夾住厚身既香脆炸蝦餅&軟殼蟹,較特別既係加入左爽脆既青木瓜沙律,層次好豐富。咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治裏面則夾住炸雞扒,再配搭菠蘿片、蕃茄片、生菜同芝士,味道清爽惹味~春川辛辣鐵板三文治內餡係加入韓式辣醬一齊煮既雞肉&椰菜,將韓國招牌菜完整放入三文治裏面😆同場加映佢地既H3自家手切粗薯條(M$25 L$32)👏即點即炸勁香口,就算拎到返屋企都keep到脆卜卜😍外脆內綿密好味~另外韓式甜辣雞鎚($38)一份有三隻🤪炸過既雞鎚外層沾滿甜辣既韓式辣醬,好惹味

外卖自取
今晚就係世界盃最後一戰🔊🔊🔊!!! 全城濃罩住世界盃狂熱氣氛~~你地支持法國🇫🇷定阿根廷🇦🇷?HAND3BAG係首創人氣鐵板燒三文治專門店🥪 最近世界盃熱潮⚽️🌬🌬推出8款期間限定「世界盃國家隊套餐」配搭不同餡料三文治 各有特色,仲可以升級套餐!隨套餐仲附送世界盃球隊口罩同波衫摺紙餐紙🔺日本遊日藍武士套餐 🇯🇵·遊日懶人鐵板三文治·三文治包用鐵板烘過,麵包厚身軟熟重牛油味🧈 主要餡料有日式吉列和牛漢堡同原粒照燒北海道帆立貝,好食同足料☺️🔺黃金煙肉芝士鐵板三文治同樣地依款三文治餡料超足料 呢款入面有煙肉、凱撒沙律、半溶芝士加上嫩滑雞蛋,一咬開啲蛋汁就流出黎,仲有燒烤醬同芥末醬,好邪惡好惹味喔 ˶‾᷄ꈊ‾᷅˵🧀芝士焦糖洋蔥薯條有3款醬料分別有芝士焦糖同洋蔥醬,同茄汁 薯條份量好多,好飽肚 🍟🔺Oreo Croffle 🥐Croffle 賣相好吸引 有Oreo cream同oreo碎牛角包窩夫鬆脆,好香牛油味✨☕️伯爵茶鮮奶咖啡奶泡打得好香滑伯爵茶味淡淡,咖啡配三文治挺適合🍋錫蘭檸檬紅茶味道酸酸甜甜,挺Fresh💬宜家做緊「世界盃優惠」分別係贏波 85折|和波9折|著波衫8折

今晚就係世界盃最後一戰🔊🔊🔊!!!
全城濃罩住世界盃狂熱氣氛~~
你地支持法國🇫🇷定阿根廷🇦🇷?

各有特色,仲可以升級套餐!
隨套餐仲附送世界盃球隊口罩同波衫摺紙餐紙

🔺日本遊日藍武士套餐 🇯🇵
·遊日懶人鐵板三文治·
三文治包用鐵板烘過,麵包厚身軟熟

🔺黃金煙肉芝士鐵板三文治
同樣地依款三文治餡料超足料

🧀芝士焦糖洋蔥薯條

🔺Oreo Croffle 🥐
Croffle 賣相好吸引
有Oreo cream同oreo碎
牛角包窩夫鬆脆,好香牛油味✨

☕️伯爵茶鮮奶咖啡
奶泡打得好香滑
伯爵茶味淡淡,咖啡配三文治挺適合

🍋錫蘭檸檬紅茶
味道酸酸甜甜,挺Fresh

💬宜家做緊「世界盃優惠」
分別係贏波 85折|和波9折|著波衫8折
佢個餐係超多嘢食,真係睇到選擇困難,樣樣都好想試🫣本身最想試佢嗰個窩夫,點知賣晒🥹✨大隻水手鐵板三文治 裏面嘅餡係炸雞、芝士、菜,原本諗住呢個配搭應該會好惹味,啱晒我呢啲重口味嘅人,點知食落好清新,係好健康嘅感覺🤣調味唔重得少少沙律醬,如果你鍾意食清淡的話呢間嘢嘅口味會比較啱你🥲🥲🥲✨手工薯條呢個我比較推介,因為佢配埋個肉醬同牛油果醬黎點係幾正食,豐富好多👍🏻✨自選沙律冇乜特別,份量正常🆗

✨大隻水手鐵板三文治

✨手工薯條

✨自選沙律
冇乜特別,份量正常🆗
⸝⸝⸝⸝近期推出咗世界盃限定優惠 𝟴折 / 𝟴𝟱折 / 𝟵𝟱折嗌世界盃套餐仲會送對應嘅口罩( ´͈ ᵕ `͈ )◞♡⸝⸝⸝⸝遊日懶人鐵板三文治|𝟳𝟯有吉列和牛漢堡、照燒北海道帆立貝、熔岩芝士、生菜醬汁係他他醬、香蒜檸檬蛋黃醬餡料滿滿好豐富 味道酸酸甜甜 有助減少油膩感 更開胃- ̗̀( ˶'ᵕ'˶) ̖́-麵包用上牛油、橄欖油烘至金黃嗌咗世界盃套餐 +$𝟭𝟲升級配炸魚薯條另外仲有多款小食選擇芝士焗蕃茄肉丸、脆炸魷魚圈、脆脆芝士蝦球⸝⸝⸝⸝𝗢𝗣𝗣𝗔炸雞鐵板三文治|𝟱𝟮呢款嘅餡料有甜辣𝗕𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿𝗺𝗶𝗹𝗸炸雞、熔岩芝士、醋漬蘿蔔絲、泡菜、生菜醬汁係𝗛𝟯燒烤醬、俄式蛋黃醬⸝⸝⸝⸝牛角包窩夫|𝟯𝟰再食埋個甜品真係飽到上心口每日啲口味都機會唔同٩( ′ㅂ`)و ̑̑當日有大甲香芋麻糬、士多啤梨、檸檬撻無論賣相同味道都媲美𝗰𝗮𝗳𝗲 (๑•̀∀•́ฅ

近期推出咗世界盃限定優惠 𝟴折 / 𝟴𝟱折 / 𝟵𝟱折
嗌世界盃套餐仲會送對應嘅口罩( ´͈ ᵕ `͈ )◞♡
遊日懶人鐵板三文治|𝟳𝟯
有吉列和牛漢堡、照燒北海道帆立貝、
熔岩芝士、生菜
醬汁係他他醬、香蒜檸檬蛋黃醬
餡料滿滿好豐富 味道酸酸甜甜
有助減少油膩感 更開胃- ̗̀( ˶'ᵕ'˶) ̖́-
麵包用上牛油、橄欖油烘至金黃
嗌咗世界盃套餐 +$𝟭𝟲升級配炸魚薯條
另外仲有多款小食選擇
芝士焗蕃茄肉丸、脆炸魷魚圈、脆脆芝士蝦球

𝗢𝗣𝗣𝗔炸雞鐵板三文治|𝟱𝟮
呢款嘅餡料有甜辣𝗕𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿𝗺𝗶𝗹𝗸炸雞、熔岩芝士、
醋漬蘿蔔絲、泡菜、生菜
醬汁係𝗛𝟯燒烤醬、俄式蛋黃醬

牛角包窩夫|𝟯𝟰
再食埋個甜品真係飽到上心口
每日啲口味都機會唔同٩( ′ㅂ`)و ̑̑
當日有大甲香芋麻糬、士多啤梨、檸檬撻
無論賣相同味道都媲美𝗰𝗮𝗳𝗲 (๑•̀∀•́ฅ

觀塘比較少健康野食,好彩HAND3AG係呢邊開左分店,主打健康沙律同新式鐵板三文治,幾有新意!三文治感覺有d似韓國既Issac Toast,不過就更加多配料揀,咁大份都唔洗$60,CP值極高!♢ 🥪慢條斯理食肉獸三文治 $58好巨型既三文治~ 餡料超豐富呀!滿滿既手撕豬肉毫不手軟,仲夾左D炸洋蔥圈,幾脆口~ 配埋芝士、蕃茄、生菜一齊食,口感豐富滋味~ 特別鍾意佢既sauce用墨西哥辣椒醬同芥茉籽蛋黃醬,味道香香辣辣咁,非常惹味!♢ 🥙自選沙律(Large) $68Build Your Own Bowl~ 岩哂減肥既朋友仔!之前叫過細size食得唔夠飽,今次就叫左large size,可以揀5款配料,滿滿既一盤沙律大滿足呀!Menu有成27款配料選擇,每樣都特別吸引~ 最後揀左烤雞肉﹑煙鴨胸﹑仿蟹柳﹑巴馬臣芝士同白桃。樣樣配料都夠新鮮,加埋日本柚子醋成個口感好refreshing,清新又滋味!♢ 🍘脆炸西班牙燴飯球 $38呢個小食幾特別,平時西班牙炒飯就食得多,呢粒波波用炸粉包住d焗好左既炒飯,真係食得出西班牙炒飯果陣味,勁正!♢ 🍤脆脆芝士蝦球 $38份量有五粒,炸得外脆內軟,拉絲芝士

♢ 🥪慢條斯理食肉獸三文治 $58

♢ 🥙自選沙律(Large) $68

♢ 🍘脆炸西班牙燴飯球 $38

♢ 🍤脆脆芝士蝦球 $38
份量有五粒,炸得外脆內軟,拉絲芝士勁哂邪惡~ 外層似係用蝦膠黎做炸粉,入面都有少少蝦粒,芝士味道幾突出~

♢ 🍑粒粒蜜桃檸檬特飲 $38
成杯飲品個味道好似Lemonade,仲有粒粒蜜桃果肉,味道清新,幾好飲!留意返weekend飲品要比原價,無得跟set價錢。

Hand3ag既鐵板三文治幾特別,爆哂餡料都咁平,CP值極高~ 必須要encore呀!最鍾意佢有自選沙律,又多配料揀,快餐都可以食得健康有營養~ 整體黎講值得推介!

• 慢調撕理食肉獸鐵板三文治
  • 自選沙律
2022-12-03 31 浏览
Brunch / Lunch 快快食個高質Sandwich, Takeaway 或者堂食都好唔錯既3文治😍❤️遊日懶人鐵板三文治 吉列和牛漢堡+北海道帆立貝+芝士+他他醬,好日系既超大份厚厚3文治🧡大甲香芋麻薯Croffle 麻薯好煙煙韌韌,芋頭cream 芋香味濃郁,Croffle酥脆又唔會太甜,做下午茶一流rr💛粒粒炸魚薯條 魚柳粒同薯條都炸到金黃色,又香又脆💚橙沙冰 橙+蘿蔔+蘋果既健康水果沙冰,甜甜地凍冰冰💙紫沙冰 藍莓+甜菜頭+胡蘿蔔+蘋果+檸檬打成既沙沙,甜中帶酸,健康高纖又好飲

💛粒粒炸魚薯條 魚柳粒同薯條都炸到金黃色,又香又脆

💚橙沙冰 橙+蘿蔔+蘋果既健康水果沙冰,甜甜地凍冰冰

2022-11-30 28 浏览
初到lee個三文洽店,果名點讀到而家都未知😅😅 cafe 灰白色設計好有cyber感,主打鐵板三文治,一定要試蝦兵蟹將鐵板三文洽 🥪 $68三文治用上丹麥酥,烘到脆脆地,幾新鮮。 餡料雖然多,但味道唔太突出喇。大大份,啱晒大胃王芝士🧀🦞 龍蝦汁通心粉 $78其實無乜配料,但龍蝦真係好出,正! 蜂蜜檸檬特飲$38酸酸甜甜幾開胃,中和油膩感橙沙冰 $42值得一試#hkfood #hkfoodie

蝦兵蟹將鐵板三文洽 🥪 $68

芝士🧀🦞 龍蝦汁通心粉 $78
其實無乜配料,但龍蝦真係好出,正!

蜂蜜檸檬特飲$38
酸酸甜甜幾開胃,中和油膩感

橙沙冰 $42
值得一試

#hkfood
#hkfoodie
2022-11-29 29 浏览
已經食過幾次佢地既鐵板三文治🥪每個三文治都爆餡同味道醬汁唔一樣,仲有甜品同小食都好出色,有時人少少除左去甜品店都可以黎呢間cafe試下🥰 ♡ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68|配料: 酥炸軟殼蟹、吉列手打蝦餅、青木瓜沙律、脆生菜|醬汁: 香蒜檸檬蛋黃醬、泰式酸辣蛋黃醬 呢一款係至愛🥳基本上所有三文治都有牛油烘過軟殼蟹夠哂香脆同蝦餅好大塊同好彈牙🤩兩款醬汁都好match 酸酸甜甜地好開胃 .♡ 遊日懶人鐵板三文治 $73|配料: 吉列和牛漢堡、照燒北海道帆立貝、熔岩芝士、脆生菜|醬汁: 他他醬、香蒜檸檬蛋黃 呢個係最貴既鐵板三文治 不過物超所值吉列和牛同帆立貝做配料😻都係大大舊好足料食落唔覺得好油膩 反而唔夠食添🥩.♡ 脆脆芝士蝦球 $38有五粒即叫即炸芝士蝦球🍤🧀外面係蝦肉之入面包住芝士 外脆內軟襯熱食準對可以做到拉絲效果!🧀.♡ Oreo Croffle $34賣剩最後一個既Croffle😚上面既cream好厚身淋上朱古力醬同Oreo係上面🍫賣相好靚同味道唔錯.♡ H3自家手切薯條 (L) $32 無諗過L size係成碟上🤣 薯條連埋少少皮炸到金黃色 唔洗點茄汁都好正

♡ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68
|配料: 酥炸軟殼蟹、吉列手打蝦餅、青木瓜沙律、脆生菜
|醬汁: 香蒜檸檬蛋黃醬、泰式酸辣蛋黃醬

呢一款係至愛🥳基本上所有三文治都有牛油烘過
軟殼蟹夠哂香脆同蝦餅好大塊同好彈牙🤩
兩款醬汁都好match 酸酸甜甜地好開胃

♡ 遊日懶人鐵板三文治 $73
|配料: 吉列和牛漢堡、照燒北海道帆立貝、熔岩芝士、脆生菜
|醬汁: 他他醬、香蒜檸檬蛋黃

呢個係最貴既鐵板三文治 不過物超所值

賣剩最後一個既Croffle😚上面既cream好厚身
淋上朱古力醬同Oreo係上面🍫賣相好靚同味道唔錯

♡ H3自家手切薯條 (L) $32

2022-11-21 419 浏览
餐廳亮眼嘅門面好吸睛,一眼就見到。入面裝修幾有cyber 嘅感覺,仲有啲霓虹燈牆飾❕小編見到店內有部自動洗手機,即係伸手就會自動出番梘水->清水->紙巾一條龍嗰款,於是咪試吓嚟個餐前洗手儀式,但可惜去到最後步驟嘅時侯冇晒紙巾😆😆∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68酥脆軟殼蟹+彈牙鮮甜嘅吉列手打蝦餅+清爽青木瓜沙律 & 脆生菜,口感豐富。配合埋泰式酸辣蛋黃醬,別有風味😋❥ 自選沙律 (5 款配料) $68包括:自家制烤雞肉、烤豆腐、烤甜粟米、蜜柑、烤麵包粒 配 檸檬芝麻醬烤雞肉幾滑溜,雞味濃郁。蜜柑做沙律冇諗過可以咁夾,味道清甜。烤麵包粒幾大粒,烤到好焦香酥脆🤤❥ 照燒蘑菇釀雞翼 $38外皮燒到好脆,有滿滿嘅照燒汁。入面就係芝士味十足嘅蘑菇+嫩滑雞肉,有驚喜🤩❥ 蜂蜜檸檬特飲 $38味道開胃,可以中和炸軟殼蟹、吉列蝦餅油膩感🍋❥ 粒粒蜜桃檸檬特飲 $38甜絲絲嘅蜜桃粒粒,中和到檸檬嘅酸,係清新嘅檸檬味中,有一絲絲嘅蜜桃香散發出嚟🍑∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵

❥ 蝦兵蟹將鐵板三文治 $68

❥ 自選沙律 (5 款配料) $68
烤雞肉幾滑溜,雞味濃郁。
蜜柑做沙律冇諗過可以咁夾,味道清甜。
烤麵包粒幾大粒,烤到好焦香酥脆🤤

❥ 照燒蘑菇釀雞翼 $38

❥ 蜂蜜檸檬特飲 $38
味道開胃,可以中和炸軟殼蟹、吉列蝦餅油膩感🍋

❥ 粒粒蜜桃檸檬特飲 $38

• 照燒蘑菇釀雞翼
2022-11-14 39 浏览
一直都好想試HAND3AG爆餡鐵板三文治,就係呢個星期六去咗觀塘分店試試先,爆餡三文治款式極多,仲有特式小食,又有自選沙律,法式吐司...可以滿足幾個胃呀!🥪蝦兵蟹將鐵板三文治 $68呢款三文治餡料有酥脆軟殼蟹、吉列手打蝦餅、青木瓜沙律、脆生菜等等,配泰式酸辣蛋黃醬。口感極豐富,軟殼蟹炸得好香脆,手打蝦餅好彈牙,同時又帶點清新青木瓜沙律,推介必食呢款三文治👍🏻😋🥪咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 $62呢款咕嚕脆雞好有驚喜,有Buttermilk炸雞塊、燒菠蘿、熔岩芝士、烤蕃茄、脆生菜等等,配他他醬。咕嚕脆雞肉勁嫩滑,味道酸酸甜甜,好開胃,呢款都非常值得試試吖🥗自選沙律 (4款配料) $581/沙律可以揀4或5款配料, 超過20款配料可供選擇,花多眼亂🤩2/菜底可選羅馬生菜或混合生菜3/ 醬汁有六款,揀咗日本柚子醋我地就揀了自家製烤雞肉,車厘茄及蜜柑配混合生菜,份量可足夠2人分享,大推蜜柑呢款配料,勁甜又爽口😋其他配料都好鮮

🥪蝦兵蟹將鐵板三文治 $68

🥪咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 $62

🥗自選沙律 (4款配料) $58
2/菜底可選羅馬生菜或混合生菜
3/ 醬汁有六款,揀咗日本柚子醋
  • 蝦兵蟹將鐵板三文治
  • 自選沙律
2022-11-09 31 浏览
一開始見到呢間嘅裝修幾新淨企理仲有霓虹燈咁 就望多兩眼👀見佢主打招牌鐵板三文治睇圖爆哂餡 配搭又夠新穎 超吸引🥪雖然價錢係觀塘計唔算平 不過照試下啦.🍴歐陸監獄鐵板三文治 $58 💛8/10我第一眼就睇中咗呢款因為入面有好多唔同質感嘅餡料好期待佢食入口係咩感覺😯軟身嘅通心粉、彈牙嘅蕃茄肉丸、脆口嘅炸薯餅、爆漿嘅荷包蛋、溶化嘅芝士、爽口嘅生菜🥬除咗肉丸比想像中稍為腍身整體食落的確係幾多層次 幾好食😛.🍴慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58 💛7.5/10手撕豚肉嘅份量唔算話好多不過經過慢煮 肉質夠鬆化😋配料有番茄同洋蔥圈相比上一款食落會相對fresh啲😳算係比較普通嘅配搭.老實講 淨食三文治一定唔夠飽+$35要combo 跟普通餐飲同薯條補差額可以轉小食同upgrade特飲⬆️今次其中一set轉咗做炸魷魚圈 普普通通另外仲upgrade咗粒粒蜜桃檸檬特飲🍑🍋感覺幾清新 仲有粒粒果肉食不過窄飲管吸唔到有啲唔方便😗埋單都係預人均一百出到門口味道的確唔差 但唔算話好飽肚咁囉🫣
一開始見到呢間嘅裝修幾新淨企理
🍴歐陸監獄鐵板三文治 $58 💛8/10
我第一眼就睇中咗呢款
因為入面有好多唔同質感嘅餡料
好期待佢食入口係咩感覺😯
軟身嘅通心粉、彈牙嘅蕃茄肉丸、
脆口嘅炸薯餅、爆漿嘅荷包蛋、
溶化嘅芝士、爽口嘅生菜🥬
除咗肉丸比想像中稍為腍身
味道的確唔差 但唔算話好飽肚咁囉🫣
午餐
  • 歐陸監獄鐵板三文治
2022-11-07 29 浏览
第一次食handbag外賣自取超快就有(個紙袋好靚😂)入面仲有keep warm袋我買咗半個鐘先食仲暖暖地平平地點咗歐陸監獄誇張少少嚟講我覺得好似係口中放緊味覺煙花🎆🤭🤭🤭🤭我覺得同韓國Issac toast有得fight唯一美中不足就是方包太普通如果用丹麥酥仲好味
第一次食handbag

外賣自取超快就有
(個紙袋好靚😂)

入面仲有keep warm袋
我買咗半個鐘先食仲暖暖地

平平地點咗歐陸監獄
誇張少少嚟講我覺得好似係口中放緊味覺煙花🎆🤭🤭🤭🤭

我覺得同韓國Issac toast有得fight

唯一美中不足就是方包太普通
如果用丹麥酥仲好味

2022-11-05
5 分钟 (外卖自取)
  • 歐陸監獄鐵板三文治
2022-11-02 51 浏览
有日收到傳單先知大街開咗HAND3AG🥪外賣返office試吓先佢個袋設計得幾靚好有特色👯🪩試咗個歐陸監獄鐵板三文治🥪🥪勁足料有肉丸☄️有macaroni🌙有蛋🍳有菜🥕🥒仲要塊麵包烘過勁香牛油味🤤🤤真係太厚喇要分兩層食 有啲狼狽🤣整體ok|🍓士多啤梨Croffle 🥐🧇本身諗住試檸檬🍋 可惜當日無🥲🥲面層🍓士多啤梨cream香甜配埋少少酸嘅士多啤梨整體食落幾清新🥐🧇Croffle就正正常常😋始終唔係即刻整所以無咁香脆鬆軟
有日收到傳單先知大街開咗HAND3AG🥪

外賣返office試吓先