今日介紹呢間餐廳為觀塘輕食外賣店,為近年快速興起嘅快餐店。店舖宗旨為平衡現代生活步伐與美食追求,一系列鐵板燒三文治體現「快捷」與「美味並存的飲食概念。 餐廳裝修簡潔,鋪面比一般外賣店大,亦設有座位供客人使用,價錢與質素成正比,整體而言為不錯的體驗。快餐店一向都係以自助形式為主,我地先係吧枱落單,之後就可以坐定定等叫號碼。由叫餐到提取過程大概十分鐘內,而且包裝都不錯,三文治以鋁袋包住,上面貼有該款三文治標籤,方便之後同朋友分翻。🌟黃金煙肉芝士鐵板三文治($48)餡料有厚厚既滑蛋、煙肉,既芝士,食落既時候有少少拉絲,吐司入面配搭甜甜地既燒烤醬同埋芥末籽蛋黃醬,麵包上塗上左好多牛油同有烘過。 🌟慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58網上有好多人都推介呢款三文治,望落亦非常吸引。三文治份量頗多,包括慢煮手撕豚肉、熔岩芝士、烤洋蔥圈、生菜、番茄等等,配上墨西哥辣椒醬加芥末籽蛋黃醬,相當邪惡。由於今次係外賣關係,兩款三文治係食嘅時候已經唔太脆,建議大家要即攞即食。 🌟雙重芝士通心粉  ($68)相信大家見到個名都知有幾邪惡,每一粒都沾滿芝士同忌廉汁,每一啖都有拉絲效果,極度邪惡。通心粉除左芝士之外亦有煙

🌟黃金煙肉芝士鐵板三文治($48)

🌟慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58

🌟雙重芝士通心粉  ($68)
相信大家見到個名都知有幾邪惡,每一粒都沾滿芝士同忌廉汁,每一啖都有拉絲效果,極度邪惡。通心粉除左芝士之外亦有煙肉、洋蔥,令咸香味更重。

🌟照燒蘑菇釀雞翼 ($38)
雞翼有兩隻,配有照燒醬汁同細細粒嘅蘑菇。

🌟hand3bag @hand3ag
📌🚇港鐵觀塘站 B2 出口, 步行約2分鐘
📍#觀塘
2022-10-26 144 浏览
Cafe以灰白色為主題主打鐵板三文治🥪超級足料😍呢到嘅三文治搽滿牛油🧈用上丹麥酥🍞烘熱仍好鬆軟🤩仲有沙律 🥗意粉同甜品🍮今次假日下午去已經賣晒croffle🥹下次要早啲去買黎試😋.🌟慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58手撕豚肉索晒蛋黃醬💓份量好滿肉質鬆化有番茄🍅炸洋蔥圈🧅同生菜🥬芝士🧀做配料食落好fresh包仲加左墨西哥辣椒🌶️但唔辣嘅 怕辣嘅都可以試😜.🌟蝦兵蟹將鐵板三文治 $68軟蟹蟹充滿肥美蟹膏😍吉列蝦餅好彈牙好驚喜👍🏻仲有青木瓜沙律酸酸地又爽口醬汁用左蒜味檸檬同泰式酸辣味嘅蛋黃醬😋食落好滿汁夠晒juicy🥰.🌟韓式甜辣雞鎚 $38雞肉仲好嫩🥳醬汁好開胃👍🏻啖啖肉好滋味❤️.🌟紫沙冰 $42食完邪惡三文治要飲番detox果汁平衡下❤️‍🔥果汁一入口有藍莓蘋果嘅甜🍎飲完仲留有紅菜頭味仲加入紅蘿蔔🥕同檸檬🍋超級fresh🤩.🌟伯爵茶鮮奶咖啡 $42 (L)有淡淡伯爵茶味奶比較甜仲有小小拉花🌸.📍 HAND3AG (源成中心) (觀塘)觀塘開源道64號源成中心地舖
Cafe以灰白色為主題

果汁一入口有藍莓蘋果嘅甜🍎
飲完仲留有紅菜頭味
仲加入紅蘿蔔🥕同檸檬🍋
超級fresh🤩
🌟伯爵茶鮮奶咖啡 $42 (L)
有淡淡伯爵茶味
奶比較甜
仲有小小拉花🌸
📍 HAND3AG (源成中心) (觀塘)
韓式甜辣雞鎚
紫沙冰
  • 慢條撕理食肉獸鐵板三文治
  • 伯爵茶咖啡鮮奶
2022-10-19 39 浏览
🥢 其實除左大型連鎖餐廳,我好偶爾先會重複食一間餐廳,但係Hand3ag成功吸引我二度回訪,因為佢地嘅獨有menu同食物味道真係好出色! 👍🏻 餐廳裝修時髦,好有青春美式風格,menu選擇價錢相宜 ⏳上菜速度: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ 咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 $62炸雞好大一塊爆曬肉汁,醃製非常入味,肉質嫩滑揾食指數: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ 日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58吐司蛋香好重,質地好綿好軟熟,白桃鮮甜清新揾食指數: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ 日本溫泉蛋鮮蝦番茄芝士燉飯 $88芝士味唔會太濃,蝦嘅份量都唔少,燉飯粒粒分明揾食指數: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ 奧利奧沙冰 $42都幾大杯,每一啖都係好香濃嘅oreo味,唔會太甜揾食指數: 🐄🐄🐄🐄

👍🏻 餐廳裝修時髦,好有青春美式風格,menu選擇價錢相宜

⏳上菜速度: 🐄🐄🐄🐄🐄

✨ 咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 $62
炸雞好大一塊爆曬肉汁,醃製非常入味,肉質嫩滑

✨ 日本白桃吉士忌廉法式吐司 $58
吐司蛋香好重,質地好綿好軟熟,白桃鮮甜清新

✨ 日本溫泉蛋鮮蝦番茄芝士燉飯 $88
芝士味唔會太濃,蝦嘅份量都唔少,燉飯粒粒分明

✨ 奧利奧沙冰 $42
都幾大杯,每一啖都係好香濃嘅oreo味,唔會太甜
揾食指數: 🐄🐄🐄🐄
2022-10-17 33 浏览
主打鐵板三文治嘅HAND3AG已經迅速擴展4間分店,今次嚟到觀塘,見到呢間分店門面非常光猛,遠遠都見到裝修走cyber風格,四圍都有霓虹燈裝飾,型格時尚,好啱打卡📸 店內玻璃櫃會見到有沙律吧同Croffles😎 當日order外賣唔洗等好耐,好快就拎到,幾有效率🥡❤️ 慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58佢哋嘅三文治餡料豐富,Slow-cooked pulled pork好多肉汁好juicy!麵包有用牛油烘過,入面加咗熔岩芝士同香脆嘅炸洋蔥圈,每啖都好邪惡足料!用咗墨西哥辣椒醬同芥末籽蛋黃醬去調味,食落少少辣😏 有烤蕃茄同生菜平衡吓膩感同辣度🍅 外賣嘅話建議返到屋企/office 可以翻熱再食,口感會更加好~❤️ 芝士龍蝦汁通心粉 $78呢個Mac and Cheese真係好邪惡,鋪滿芝士超級拉絲🧀 混入咗龍蝦汁味道相當夾,通心粉唔會太過腍,裏面仲有唔少蝦肉🦐 通心粉分量都幾多,我一個人就食唔哂,同條佬share食就啱啱好🤭 記得要趁熱食🔥❤️ 脆炸西班牙燴飯球 $38係球狀版西班牙海鮮燴飯😹 外層炸到脆一脆,入面飯粒濕潤彈牙,有甜椒及蕃茄粒,濃濃香料味,味道微辣👀❤️ 脆炸魷魚圈 $32啱啱炸起
店內玻璃櫃會見到有沙律吧同Croffles😎
當日order外賣唔洗等好耐,好快就拎到,幾有效率🥡

❤️ 慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58

❤️ 芝士龍蝦汁通心粉 $78

❤️ 脆炸西班牙燴飯球 $38

❤️ 脆炸魷魚圈 $32
啱啱炸起嗰陣係勁香噴噴🦑 炸漿薄脆唔會好厚,魷魚軟腍爽口,配埋醬超惹味🤤 今餐嘅MVP🏅

❤️ 粒粒西瓜檸檬特飲 $38
西瓜汁配檸檬原來兩者都幾match喎😳 杯入面有唔少西瓜果粒🍉 加入檸檬令清甜西瓜汁增添果香及微酸,唔會過甜,好清新🧊

餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
特別推薦脆炸西班牙燴飯球 & 脆炸魷魚圈,佢哋嘅小食做得唔錯,三文治亦都足料cp值高,好適合打工仔同同事食個quick lunch或者買個三文治外賣嚟醫吓肚🥪
外卖自取
2022-10-17 25 浏览
▫️今日黎個一人午餐💁🏻‍♀️ 其實平時淨係自己一個食,都會選擇食得少啲light啲🤰🏻 整返份三文治就岩晒追求健康既我喇🧏🏻‍♀️🥪 慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58▫️超厚超大份😲 無返咁大個口都食唔到🤡 手撕豬肉又幾好食,唔會乾爭爭🐖 生菜都睇得出好翠綠好fresh🥬 不過餐牌寫住有炸洋蔥圈🧅 但我食唔到有,反而用煙肉取代左🥓 係幾香脆,但覺得如果係洋蔥圈會開心啲🥹▫️餐廳仲有自選沙律,見到有好多配料可以揀都好吸引🤩 下次想輕食時可以再試下😋

🥪 慢調撕理食肉獸鐵板三文治 $58

2022-10-17 36 浏览
-//位於觀塘•主打多款創新餡料• 鐵板三文治自選沙律組合、牛角包窩夫、各款人氣小食香港暫有4間分店🥳 大家經過都可以去試吓📍慢調撕理食肉默鐵板三文治 $58想講餡料係超級豐富😂首先就有手撕豚肉、熔岩芝士、洋蔥圈、生菜、番茄、墨西哥辣椒醬,仲有芥末籽蛋黃醬😂 配料絕對唔孤寒堅啖啖肉,肉質都幾淋,飽腹感真係好強啊但食既時候有啲狼狽,大家記得拎定紙巾 🧻📍咕噜咕噜·脆雞鑑板三文治 $62呢款餡料同樣好澎湃🥹仲要係人氣之選👍🏻有炸雞塊、菠蘿、熔岩芝士、番茄、生菜、他他醬,同埋特製奇妙醬🤩 一啲都唔敷衍㗎炸雞幾脆,食落都唔會好油膩,可以encore📍脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬 $32大力推薦,魷魚好酥脆,但一定要趁熱食👍🏻📍香芋麻薯 Croffle $38終於到咗甜品時間喇🥰 表面鋪滿咗Cream賣相都幾吸引,食個時仲聞到陣陣牛油香味絕對係香氣逼人啊🤭 同埋外脆內軟幾好食另外仲有oreo麻糬、士多啤梨同檸檬味選擇📍檸檬鐋藺紅茶 $28消暑最佳選擇,清新開胃,感覺零負擔🤩📍日本白桃乳酪沙冰 $42入口清新唔會好甜,每啖都飲到白桃肉粒🍑不過乳酪味道就唔夠重,如果重味啲會更好#觀塘美食 #餐廳推介不設加

//位於觀塘•主打多款創新餡料• 鐵板三文治
自選沙律組合、牛角包窩夫、各款人氣小食
香港暫有4間分店🥳 大家經過都可以去試吓

📍慢調撕理食肉默鐵板三文治 $58

堅啖啖肉,肉質都幾淋,飽腹感真係好強啊
但食既時候有啲狼狽,大家記得拎定紙巾 🧻

📍咕噜咕噜·脆雞鑑板三文治 $62

呢款餡料同樣好澎湃🥹仲要係人氣之選👍🏻
炸雞幾脆,食落都唔會好油膩,可以encore

📍脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬 $32

大力推薦,魷魚好酥脆,但一定要趁熱食👍🏻

📍香芋麻薯 Croffle $38

終於到咗甜品時間喇🥰 表面鋪滿咗Cream
賣相都幾吸引,食個時仲聞到陣陣牛油香味
絕對係香氣逼人啊🤭 同埋外脆內軟幾好食
另外仲有oreo麻糬、士多啤梨同檸檬味選擇

📍檸檬鐋藺紅茶 $28

消暑最佳選擇,清新開胃,感覺零負擔🤩

📍日本白桃乳酪沙冰 $42

入口清新唔會好甜,每啖都飲到白桃肉粒🍑
不過乳酪味道就唔夠重,如果重味啲會更好

#觀塘美食
#餐廳推介
不設加一服務費✖️

抵食程度:🌝🌝🌝🌝🌚

📍HAND3AG (觀塘)
2022-10-16 20 浏览
星期五中午嗰餐因為時間關係去左間連鎖茶餐廳,真係伏到連粗口🤬都爆埋出黎,無點食過就放棄左😖收工餓到我花街!!所以五點喺觀塘已經要買晚餐了,今日好攰所以選擇HAND3AG外賣去細佬屋企食,😌因為可以不顧形象同儀態!蝦兵蟹將鐵板三文治配搭有軟殼蟹、吉列手打蝦餅、青木瓜沙律、生菜再加檸檬蛋黃醬同甜酸辣醬,酸酸微辣加軟殼蟹都幾香,我喜歡有青木瓜沙律,口感層次多好多!春川辛辣鐵板三文治聽過名就知道係韓式風格,辛辣炒雞加天婦羅甜薯,辣辣又甜甜加埋芝士同生菜🥬都幾惹味,如果食得辣這個會好喜歡🫠芝士磨菇雞翼熱辣辣‼️相當惹味,早知叫多一份啦~我都幾喜歡佢地杯Latte ,有時行過都會想買一杯🤗 ^我都幾欣賞佢地外賣包裝,好穩固又衛生

春川辛辣鐵板三文治

芝士磨菇雞翼
熱辣辣‼️相當惹味,早知叫多一份啦

我都幾喜歡佢地杯Latte ,有時行過都會想買一杯🤗

^我都幾欣賞佢地外賣包裝,好穩固又衛生
2022-10-15 502 浏览
星期六放假同朋友去觀塘工廈睇韓國衫,經過開源道見到呢間新開既鐵板三文治店,同朋友坐低食個下午茶先返屋企~🌟蝦兵蟹將鐵板三文治 ($68)我就揀左呢個蝦兵蟹將鐵板三文治,有我最愛既酥脆軟殼蟹同吉列手打蝦餅,岩哂我呢個海鮮控,拎上手仲熱辣辣,軟殼蟹好香口,外脆內軟既口感超正,三文治既麵包烘到金黃色,好香牛油味,配料有青木瓜沙律同脆生菜,整體感覺唔會好漏,仲有香蒜檸檬蛋黃醬同泰式酸辣蛋黃醬兩種醬汁,口感層次非常豐富🌟咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 ($62)朋友揀既呢款咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治亦係餐廳人氣推介,炸雞塊好香脆,雞肉亦保持肉質鮮嫩多汁,配料有燒菠蘿、熔岩芝士、烤蕃茄同脆生菜,酸酸甜甜非常開胃,醬汁就用上他他醬同特製奇妙醬增加口感,果然係人氣推介~🌟黃金煙肉芝士鐵板三文治 ($48)見到有人叫左呢個黃金煙肉芝士三文治又心思思想試下,中間夾住日本厚滑蛋、煙肉同熔岩芝士,呢個組合無得輸,用上日本蛋特別有蛋香,口感滑溜,加埋爽脆既沙律菜,仲有燒烤醬同芥末籽蛋黃醬,非常惹味🌟脆炸魷魚圈 ($32)小食就揀左脆烤魷魚圈,炸粉唔算好厚,魷魚爽口彈牙,作為餐前小食一流呀🌟大甲香芋麻糬Croffle ($3

🌟蝦兵蟹將鐵板三文治 ($68)

🌟咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文治 ($62)

🌟黃金煙肉芝士鐵板三文治 ($48)

🌟脆炸魷魚圈 ($32)

🌟大甲香芋麻糬Croffle ($38)
幾時都話女仔食甜品又係另一個胃,見到佢地有個大甲香芋麻糬牛角包窩夫好吸引,即叫即整既牛角包窩夫好酥脆,上面加左香芋cream同麻糬粒,呢個下午茶好滿足,夜晚個餐唔洗食都得啦

• 蝦兵蟹將鐵板三文治
  • 脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬
味道同顏值都多讚嘅HAND3AG 原來開到嚟觀塘開源道!定位冇變都係健康與邪惡並重,grab n go嚟講係方便嘅!見爆餡三文治外賣用錫熱保温袋好貼心,不過我覺得鐵板麵包應該要一出爐就大大啖咬先滋味!選擇困難症嘅我望住咁多款鐵板燒三文治係幾難抉擇,最尾放棄「想食light d,不如食自選沙律算啦」嘅念頭,轟咗落個明顯邪惡無比嘅 #咕嚕咕嚕脆雞度,buttermilk炸雞塊、🍍燒菠蘿、芝士、蕃茄同生菜,配他他醬同奇妙醬,呢個組合加埋菠蘿本身爆汁,入口有少少口爆feel🥴。另一款 #遊🇯🇵懶人 就係夾住吉列和牛漢堡同北海道帆立貝,日仔食材走日和口味,幾欣賞個香蒜檸檬蛋黃醬,夾到!整體嚟講揀得爆餡就預咗要做多幾個鐘運動債務償還㗎嘞,或者真係口痕又想light d都可以走醬!不過我認為HAND3AG 嘅醬汁先係點晴之筆,所以如果真係想keep fit嘅朋友可以揀自選沙律,28款配料任君選擇,大大份最平50蚊有交易,同區嚟講算抵食,觀塘返工嘅朋友應該好明白😂!另外甜品當日只有 #大甲香芋麻薯,Bingo正中我最想試嘅味味!香芋忌廉偏甜但窩夫口感尚可。‑ ‒ –⋄ 遊日懶人鐵板三文治 ⁷ ³⋄ 咕

‑ ‒ –

⋄ 遊日懶人鐵板三文治 ⁷ ³
⋄ 咕嚕咕嚕脆雞鐵板三文 ⁶ ²
⋄ 加配 炸雞塊 ³ ⁵
⋄ 加配手一切薯條 ³ ⁵
⋄ 大甲香芋麻薯Croffle ³ ⁸

‑ ‒ –

With lots of innovative combination of fillings to choose from, @hand3ag is an ideal place to go if you are craving for some hearty teppanyaki sandwiches🤪𝗪𝗮𝗴𝘆𝘂 𝗞𝗮𝘁𝘀𝘂 𝗧𝗲𝗽𝗽𝗮𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶 𝗦𝗮𝗻𝗱𝘄𝗶𝗰𝗵 (遊日懶人鐵板三文治) $73 -Served with mayo and tartare sauce, this Wagyu hamburger steak sandwich is crunchy and loaded with flavour😋 There is also a scallop placed in between, which adds a bit of freshness and moisture to the sandwich! 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗧𝗲𝗽𝗽𝗮𝗻𝘆𝗮𝗸𝗶 𝗦𝗮𝗻𝗱𝘄𝗶𝗰𝗵 (慢調撕理食肉獸鐵板三文治) $58 -Sandwiched between two slices of b

遊日懶人鐵板三文治

Sandwiched between two slices of buttery toast, the slow-cooked pulled pork is delightfully tender and juicy.

𝗕𝗼𝗹𝗼𝗴𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 𝗙𝗿𝗶𝗲𝘀 $38 -
Hand-cut fries topped with meaty bolognese sauce and cheese- such a satisfying treat for cheat day😌

𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗗𝗿𝘂𝗺𝘀𝘁𝗶𝗰𝗸𝘀 $38 -
Glazed in a sweet and spicy sauce, these tangy chicken drumsticks are just so hard to resist🥹

𝗧𝗮𝗿𝗼 𝗠𝗼𝗰𝗵𝗶 𝗖𝗿𝗼𝗳𝗳𝗹𝗲 $38 -
Didn’t expect their croffles would be this good 🤩 yummmm

HAND3AG (觀塘) @hand3ag 📍:觀塘開源道64號源成中心地舖🚗:觀塘地鐵B2出口 步行1分鐘📞:+852 3956-4717💲:~HKD120/head for tea Food quality✔️:蝦兵蟹將鐵板三文治、自選沙律 5款配料👌🏼:蜜桃薑茶、伯爵茶鮮奶、自家製蟹肉忌廉餅❌:歐陸監獄鐵板三文治總結:😋一間呢年不斷擴充專做鐵板三文治🥪嘅餐廳 另外仲有啲小食 通心粉/燉飯 吐司 沙律 窩夫 價錢合理 路過充飢嘅輕食之選👍🏼😋鐵板三文治🥪係佢嘅招牌 有8種款式 比較推薦蝦兵蟹將 雖然$68有點少貴 但比嘅料好足 麵包🥯厚比我想像中好食 軟殼蟹炸得脆且大隻 一啖食唔哂 最喜歡係佢配埋啲牛蒡好易入口 唔錯😋另外見佢沙律🥗吧幾吸引 選擇有27款 醬汁都有6款 種類好多 說實話沙律都係貴嘢嚟 5款 $68真心抵食 今次試咗烤葵花籽 豬手 西蘭花 鷹嘴豆 火腿 排名就有分先後 葵花籽就必落嘅 而豬手有驚喜值得一試‼️😋呢間要讚下佢外賣三文治嗰包裝做得幾好 我見佢之前盒裝被人彈易焗濕整淋嗰包之後都好快換咗包裝 宜家喺香港揾嗰真係會聽人意見再改善都唔係件易事 呢個行為都值得一like
HAND3AG (觀塘) @hand3ag
📍:觀塘開源道64號源成中心地舖
🚗:觀塘地鐵B2出口 步行1分鐘
📞:+852 3956-4717
💲:~HKD120/head for tea

Food quality
✔️:蝦兵蟹將鐵板三文治、自選沙律 5款配料
👌🏼:蜜桃薑茶、伯爵茶鮮奶、自家製蟹肉忌廉餅
❌:歐陸監獄鐵板三文治

總結:

😋呢間要讚下佢外賣三文治嗰包裝做得幾好 我見佢之前盒裝被人彈易焗濕整淋嗰包之後都好快換咗包裝 宜家喺香港揾嗰真係會聽人意見再改善都唔係件易事 呢個行為都值得一like👍🏼 另外就係温度都keep到 唔錯

🤔️自家製蟹肉忌廉餅出面層炸粉薄 入面料好多同足 時間都控制得啱啱好 可惜敗筆係嗰粉漿忌廉味太重 完全蓋過哂蟹味 話哂$38/3件 咁就有返啲要求🥲

🤔️飲品叫咗蜜桃薑茶同伯爵茶鮮奶就正常發揮 杯伯爵茶鮮奶都幾好飲 出乎我意料係有伯爵茶味嘅 可惜價錢偏貴🤫

🤔️環境走型格美式風 燈光好足 喺門口落完單就會好似foodcourt畀部機你 到時到候響就去拎餐

😨歐陸監獄鐵板三文治就唔太建議 畀我感覺 好似食咗嗰all day breakfast 餡料嘅三文治咁 奇奇怪怪 肉丸薯餅通心粉嘅配搭就個人唔識欣賞❌

😨個人意見 麵包揀咗太厚嘅 仲要上下兩塊 真係口細啲都食唔到 利申口大都食到捩咁棄 話事話呢幾年啲包愈嚟愈多層 其實有冇啲practical真係一口食到層層滋味嘅真·burger 求介紹🙏🏼
  • 蝦兵蟹將鐵板三文治
  • 自選沙律
2022-10-11 36 浏览
本身我係個唔會寫評語嘅人嚟、平時都有去觀塘店買、好食嘅野我會買好幾次食。本來算啦、D野食份量細唔太好食(PS:唔係難食嘅)但係呢今日離晒譜。所以要留一留評語。炸魚薯條餐45蚊、結果完來得兩塊魚加一細杯唔滿嘅薯條。係兩塊魚唔係兩舊、兩塊加埋半隻手掌仔、成份賣45蚊。件肉食三文治濕到淋、大細得個手掌size。三文治濕到一路咬一路滴水。觀塘店職員態度極差,我買個Lunch啫、點解我個餐要比你一野大大力拍上枱、仲要黑口黑面好唔耐煩,好趕客哦。 老細冇野吓話,請埋啲咁嘅人。

老細冇野吓話,請埋啲咁嘅人。
2022-10-08 26 浏览
見見鋪頭幾日式覺得乾淨整潔所以都入去試試 日本溫泉蛋大蝦番茄芝士燉飯最為正常飯唔算硬 只可以講算juicy可以接受範圍低下並沒有評論所講咁美味 但係番茄味道唔算好濃 飯面有d芝士一遇熱又唔多覺佢融 但係加2條菜感覺又有d奇怪🤔日本白桃🍑乳酪沙冰有乳酪味道但係唔太濃 唔係我想像中咁清新 反而呢個組合有d怪 kiwi Lime and Mint薄荷同青檸組合更加怪異我覺得似飲牙膏加檸檬感覺🫠🫠
見見鋪頭幾日式覺得乾淨整潔所以都入去試試
日本溫泉蛋大蝦番茄芝士燉飯
日本白桃🍑乳酪沙冰

kiwi Lime and Mint
薄荷同青檸組合更加怪異我覺得似飲牙膏加檸檬感覺🫠🫠
2022-09-27 34 浏览
之前發現依間分店放工時間六點就拉閘 都好驚訝 😦 原來佢係做埋早餐時段既!係Openrice發現原來仲有得預先叫定 落車直接行過去拎外賣搞掂!今日我就叫左鐵板雞肉厚蛋三文治🥪 三文治size都夠飽肚,內有一份炒厚蛋幾好食,但雞肉就普普通通仲一路食一路跌出黎,而且個包入面仲有啲粟米粒同好多茄汁🫣 所以食得好狼狽,最大既問題係出於佢既包裝 係一個深深既袋,拎出黎既時候個包已經開始跌緊料 我會prefer佢幫我切一刀 或者切三角形用個膠盒入住都好啲😂😂😂

外卖自取
本來食三文治就係想圖過輕盈快捷😂點知套餐份量十足🤰🏻餐廳主打創新鐵板三文治裝修以大量霓虹燈復古元素💈玩味十足🤪 蝦兵蟹將鐵板三文治🦀🦐🥪值得推介⭐餡料有大大隻軟殼蟹配搭吉列蝦餅,醃製青木瓜沙律同脆生菜,鐵板上烘過麵包外脆內軟,加上香蒜檸檬蛋黃醬同泰式酸辣蛋黃醬,層次好分明,基於大大份,好難一口咬落去,食到好論盡變左污漕貓😹 芝士焦糖洋蔥薯條🧀🧅🍟有兩款醬料分別有焦糖同炒過洋蔥,可能炒過洋蔥淋係薯條上,薯條食落唔夠香脆,但份量好多好飽肚 蜜桃薑茶🍑🍵第一啖飲有好淡淡既蜜桃味,但一啲都飲唔到有薑味,搞唔清薑味在哪兒呢🤔餐廳首創以鐵板燒配搭不同餡料三文治,每款份量很足料想轉為套餐跟餐飲,仲可以加錢配小食或甜品,味道都唔錯且價錢合理,加上上餐時間非常快,正所謂快、靚、正好適合上班一族同學生哥一個唔錯的選擇。
本來食三文治就係想圖過輕盈快捷😂
點知套餐份量十足🤰🏻