2022-11-04
成日都好苦惱喺西環究竟食咩好,今次搵到呢間小店,望落burger 好似好吸引😍 一於返學之前試一試😚🍔Beef Burger 多汁牛堡 $106選用自家竹炭🥔薯仔包,包質軟熟,外層微微煎香~內有🥓煙肉、🥒酸青瓜、🧅洋蔥、苦苣、🧀芝士、自家製蛋黃醬,口感豐富。🐮牛肉漢堡牛味濃而且好Juice😙 今次選擇火辣燒烤醬口味,惹味得來又唔會太🌶辣。🍟薯條即叫即炸內軟外脆,配合微微冰凍嘅🥫蕃茄醬就啱啱好啦😋🥘Rigatoni Octopus & Squid, red wine Sauce $136🐙八爪魚.🦑魷魚.🍷紅酒汁.粗管通粉帶微微🌶偏辣,令整個通粉更加香口,粗管通粉煮得啱啱好,有一點彈牙。如果🐙八爪魚&🦑魷魚肉質再爽彈會更好🙈Coke Zero環境:4/5餐廳內大約只有十個坐位,以高枱高櫈為主。地方唔大但因為咁反而覺得更加cozy~服務:4.2/5店員好有禮貌,會主動介紹餐牌。食物:4.2/5全部食物即叫即整,味道中上,尤其推介🍔漢堡包!Revisit: Yes
🍔Beef Burger 多汁牛堡 $106
🐙八爪魚.🦑魷魚.🍷紅酒汁.粗管通粉
Coke Zero
環境:4/5
服務:4.2/5
店員好有禮貌,會主動介紹餐牌。
食物:4.2/5
全部食物即叫即整,味道中上,尤其推介🍔漢堡包!
Revisit: Yes