2023-08-10 21 浏览
🍽️ Hosea 📍九龍城福佬村道21號地舖-經過宋王臺,見到有一間簡約風嘅餐廳,捉埋男朋友入去試吓😍😍叫左兩個精選套餐,包沙律或者餐湯,同埋飲品🤤🤤好吸引呀👍🏻👍🏻是日精選沙律💫粟米蟹柳沙律沙律有好多粟米粒😍😍香甜清爽👍🏻👍🏻仲有好多鮮甜生菜、青瓜🥬🥬配上黑醋😙😙好健康是日餐湯💫白菌忌廉湯好creamy😍😍好香滑既口感,濃郁忌廉味加上少少菇菌碎🍄🍄夾埋就係好正好好味!💫雙層芝士魚柳包配炸薯條($118)又係我最鍾意嘅粗薯條😍😍😍啱啱炸起又熱又脆卜卜,最鍾意係佢一啲都唔油膩👍🏻👍🏻另外要大讚魚柳包😍😍😍不單止麵包烘得好鬆脆,入邊嘅魚柳都好大塊👍🏻👍🏻又香又脆又足料😋😋同男朋友爭住食🤣🤣💫香烤紐西蘭肉眼扒,是日時蔬($188)牛扒油花豐富,味道甘香,入口軟腍多汁🤤🤤部份位置帶有少少牛筋,增加口感層次👍🏻👍🏻👍🏻仲有薯角都係酥脆香熱😋😋最驚喜係啲蔬菜全部好鮮甜爽脆🥰🥰好鍾意呢種又脆又多汁既感覺💦💦💫水蜜桃冰茶茶底好香濃,有淡淡水蜜桃味🍑鍾意佢唔會太甜,小清新🌿🌿💫青蘋果冰茶呢個青蘋果味比較出,帶一點酸味🍏🍏同樣唔係太甜🥰very good👍🏻👍🏻-🌟餐廳唔少裝飾都係以木為主軸,有種簡約、舒服
🍽️ Hosea
📍九龍城福佬村道21號地舖

是日精選沙律
💫粟米蟹柳沙律

是日餐湯
💫白菌忌廉湯

💫雙層芝士魚柳包配炸薯條($118)

💫香烤紐西蘭肉眼扒,是日時蔬($188)

💫水蜜桃冰茶
茶底好香濃,有淡淡水蜜桃味🍑鍾意佢唔會太甜,小清新🌿🌿

💫青蘋果冰茶

🌟餐廳唔少裝飾都係以木為主軸,有種簡約、舒服既感覺,好啱黎chill一chill、放鬆下😙😙
🌟食物質素高🤌🏻🤌🏻份量都唔少😋😋性價比超高😍😍😍
🌟職員好細心,會關注我地既需要,適時送上濕紙巾、牙籤等等,好sweet🥳🥳
🌟見到職員之間嘅相處都好nice好合拍,好識得互相補位🤭🤭一定會再回訪🥰🥰

推薦指數:5/5
抵食指數:5/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong
#KowloonCity #九龍城 #SungWongToi #宋皇臺 #九龍城美食地圖 #宋皇臺美食地圖 #九龍城必食 #宋皇臺必食 #九龍城餐廳 #宋皇臺餐廳 #九龍城好去處 #宋皇臺好去處
2023-08-10 38 浏览
九龍城出名多美食,阿囡想吃西餐,看到這一間餐廳門面非常精緻,裝修簡約,就入內一試。餐廳的裝修十分簡約雅致,木系的傢俬和擺設給人一種很悠閒的感覺。我們點了二人套餐,全部都十分美味。薯仔餐湯:濃郁的薯仔味配上忌廉,又香又滑,十分Creamy。南瓜蟹柳沙律:南瓜煮得很腍,配上黑醋汁和蟹柳,清爽又開胃。燴藍青口配白酒汁:白酒味很香,青口煮得非常入味,很出色的一道菜。蟹肉蘆筍意大利飯:意大利飯煮得很Creamy,入口啖啖蟹肉,蘆筍亦很入味,令人食指大動。煙三文魚牛油果薄餅:賣相一流,三文魚被卷成玫瑰花形狀,份量十足,配上牛油果,口感綿滑。餐後配上蜂蜜柚子茶和水蜜桃冰茶。為此餐畫上完美的句號。
我們點了二人套餐,全部都十分美味。
南瓜蟹柳沙律:南瓜煮得很腍,配上黑醋汁和蟹柳,清爽又開胃。
餐後配上蜂蜜柚子茶和水蜜桃冰茶。為此餐畫上完美的句號。
2023-08-09 8 浏览
九龍城出名泰國菜,但其實也有很多小店,例如tiramisu 在九龍城也很出名,除此之外,還有其他西式小店,今次小編跟友人去嘗試一間多過菜小店,不到一會就已經坐滿了人。南瓜沙律南瓜微甜,肉帶一絲絲,硬度適中。沙律菜跟Balsamic 很match,醬汁也不會放太多,酸度平衡的不錯。忌廉薯仔湯薯仔很濃,每一口都是粉粉的,但忌廉打得很滑,裡面還有點煙肉。紅酒繪豬仔脾伴米型粉外觀看起來一般,味道還是不錯,紅酒醬汁的番茄酸味比較突出。有3大件豬仔脾,味道不錯但肉有點硬。米型粉超級特別,是扁身的米飯,有點像翠玉瓜籽的那個形狀跟口感,米型粉滑溜溜,很有趣。意式忌廉蘑菇馬鈴薯丸子伴帶子Gnocchi 完全吸滿了芝士忌廉汁,每一口咬開都是芝士味,但又不會過鹹。醬汁是一大賣點,很香濃。帶子反而比較沒那麼特別,口感一般。蘑菇吸收了醬汁,好吃😋。冷泡茶無糖無冰冷泡菜,讚。喝起來有點點日本麥茶,很解渴。水蜜桃冰茶紅茶底不錯,不澀。蜜桃醬不會下很多,整體喝起來都淡淡的甜,也是不錯。自家製迷你broken tiramisu一小碗的,裡面的是mascarpone,蛋奶味很重很香,不是忌廉,每一口都很輕型,不會覺得he

南瓜沙律

忌廉薯仔湯

紅酒繪豬仔脾伴米型粉

意式忌廉蘑菇馬鈴薯丸子伴帶子

冷泡茶
無糖無冰冷泡菜,讚。喝起來有點點日本麥茶,很解渴。

水蜜桃冰茶

自家製迷你broken tiramisu
一小碗的,裡面的是mascarpone,蛋奶味很重很香,不是忌廉,每一口都很輕型,不會覺得heavy。這裡的手指餅偏向不會浸濕,所以都基本保持原有的脆度,用來點mascarpone 也是一個不錯的選擇。雖然有點脫離tiramisu,但起碼味道是不錯,小孩子都可以吃,如果弄成真的tiramisu,這個都算是一個賣點。

Hosea
九龍城福佬村道21號地舖
#九龍城美食 #九龍城 #cafe #木系cafe #木系小店 #宋皇臺 #foodie #foodiehk #hkfoodie
2023-08-07 43 浏览
上月,電視 台有套紀錄全港貓店長的節目(共10集),介紹九龍城區的貓店長時,提及呢區將會重建幾條街. 好.今午就去九龍城食午餐.下午2pm, 過了忙碌午餐時段,可以坐得闊落.環境雅潔,不錯.两人點了两個午餐.包括餐湯,主菜,飲品.餐湯蕃茄雜菜湯,把材料一併磨為糊狀,內有蕃茄,西芹,甘荀,香草,開胃又營養十足.主菜紅酒燴豬仔脾伴米型粉,米型粉很可愛,外形似米,risotto?,趙起來不是米,是粉.豬仔脾,夠淋也嫩,不错.纽西蘭肉眼扒伴時蔬,切開肉眼扒,肉嫩,有肉汁香,配燒汁,伴炸薯和幾款時蔬.兩個人share分享,又好味又夠飽.環境舒服之外, 員工有禮貌,有問必答.
好.今午就去九龍城食午餐.

两人點了两個午餐.包括餐湯,主菜,飲品.

餐湯

主菜
兩個人share分享,又好味又夠飽.

環境舒服之外, 員工有禮貌,有問必答.

2023-08-07
2023-08-05 21 浏览
今日放假同妹妹去左一間位於九龍城嘅Cafe!呢間Cafe裝修好木系feel,入到去環境好舒適好簡潔。令到人哋呢坐得好舒服😌我地點咗一個蘑菇湯,蘑菇味極濃又creamy !值得一試👍我仲叫咗水牛城雞翼配乳酪汁,味道真係冇得輸,嗰啲雞翼好入味同埋幾開胃,令我覺得食指大動😎黑松露雜菌意粉,黑松露味濃,足料,份量又大,正!甜品我叫咗芝士士多啤梨拿破崙,口感非常好,脆卜卜又唔係太甜,啱晒香港人嘅口味!價錢合宜,下次要再去

我地點咗一個蘑菇湯,蘑菇味極濃又creamy !值得一試👍
2023-08-04 18 浏览
今日因為有事情做去到九龍城,辦完事情後大約十點半左右,經過這間小店,被其店舖清新的感覺吸引之下,坐下來慢慢吃個早餐。本來不太抱期望,因為食物款式的選擇好似不多,點選了多士炒蛋加配茄汁豆及炒磨菇,也點了凍鮮奶咖啡。令我感到意外的是多士脆口得來內𥚃好軟熟,濕度平衡得好好,而且滿口牛油香味但不油膩。炒蛋香滑,磨菇有用蒜蓉炒過,原來還配有香醋沙律,對於一個未食早餐的我來講,份量剛好呢!凍咖啡也不錯,整體來說非常滿意。
2023-08-03 28 浏览
九龍城出名多好野食,最近仲不斷有唔同類型既cafe店加入呢個小社區。就好似呢間小店咁,柔和既燈光配以高樓底,室外室內都以簡潔雅緻既木系裝飾設計,開揚既空間加上暖色系既感覺入去會感受到一股溫暖。今日難得放假,自己一個過左黎坐低靜靜地食個lunch飲杯啡做下自己野。套餐都多選擇而且以西式有質素既套餐黎計,價錢適宜唔算貴。《精選套餐》是日餐湯今日餐湯係磨菇忌廉湯,湯好濃厚好香磨菇味,忌廉好滑身,入口完全唔油膩感香烤紐西蘭肉眼扒,是日時蔬 $188 叫左香烤紐西蘭肉眼扒擺盤有心思好靚。扒身好夠厚,外身煎得夠香脆,叫左5成熟,切開後合乎水準。肉身香濃嫩滑,肉汁好juice。另外配埋大薯皇同時蔬,好解到膩之餘份量夠豐富。完滿享受一餐好食既午餐。Cappuccino +$20奶泡厚身,咖啡味道不過不失,味道夠適中

《精選套餐》
是日餐湯

香烤紐西蘭肉眼扒,是日時蔬 $188

Cappuccino +$20

奶泡厚身,咖啡味道不過不失,味道夠適中
2023-08-02
喺九龍城返工成日經過呢一間Cafe,一直都好想試,今日男朋友接我收工就帶埋佢一齊去食,我哋叫咗個二人餐,份量都好夠!二人分享套餐 $430🍄蘑菇忌廉湯好濃忌廉味,而且好滑,飲落仲有粒粒蘑菇🦪白酒汁燴藍青口白酒汁調校得好好,青口好新鮮,好嫩好好味🍕 煙三文魚牛油果薄餅Pizza芝士味好香,而且餅皮有焦香嘅芝士味,食落去跟過癮,牛油果同三文魚根本就係絕配!🥩 香烤紐西蘭牛扒伴薯菜牛扒叫咗五成熟,煎得啱啱好,咬落去一啲都唔乾,好多汁,牛味都非常濃郁,出色之作! 飲品叫咗水蜜桃冰茶同埋洋甘菊茶,水蜜桃冰茶,冇叫少甜,但係味道都啱啱好,唔錯!洋甘菊茶壺咁樣上,菊味好香,都幾好!舔舔脷指數:4.5性價比指數:4.5Hosea (九龍城)九龍城福佬村道21號地舖

二人分享套餐 $430

🍄蘑菇忌廉湯
好濃忌廉味,而且好滑,飲落仲有粒粒蘑菇

🦪白酒汁燴藍青口
白酒汁調校得好好,青口好新鮮,好嫩好好味

🍕 煙三文魚牛油果薄餅

🥩 香烤紐西蘭牛扒伴薯菜

舔舔脷指數:4.5
性價比指數:4.5

Hosea (九龍城)
九龍城福佬村道21號地舖
去九龍城唔一定食泰國菜😆原來呢度都有一啲精緻嘅日式西餐選擇,餐廳走日式木系文青風格路線,裡面環境舒適,大熱天時小休一會都唔錯☺️我哋平日大約13:00去到完全唔需要等位,反而13:30開始人流就比較多,到接近15:00又回落,我哋兩個人點咗2份精選套餐再追加咗兩份甜品,每人平均$237.5,8-9成飽!🥗沙律/餐湯🍲(每個套餐2選1 )😋食後感:-🥗沙律👉🏻蟹柳粟米菜,清清哋啲汁幾開胃-🍲餐湯👉🏻忌廉薯蓉湯,creamy濃郁好飲-2選1 嘅話,🍲餐湯比較出色👍🏻🥤飲品:🍑水蜜桃冰茶🍏青蘋果冰茶😋飲後感:-兩杯都係茶味比較濃嘅冰茶,有少少水蜜桃🍑或青蘋果🍏清香,味道都唔錯👍🏻🍽️主菜:🍗日式冷麵配明太子雞翼 $128😋食後感:-明太子雞翼煮得好香,一嚟到已經被香味吸引住🤩雞翼食落味道偏淡,上面釀咗啲明太子入去少少辣嘅香味但一啲都唔辣,味道都唔錯👍🏻配蕎麥麵都幾夾,啱晒炎熱嘅夏天🥩紐西蘭肉眼扒伴時蔬(5成熟)$188😋食後感:-朋友食肉眼扒,我試咗一小塊🤤肉味濃郁好味👍🏻➕追加甜品:🍓士多啤梨拿破崙 +$58😋食後感:-香脆有層次感,啲吉士好味🤤-估唔到有粒龍珠果做裝飾,好耐之前食過一次😂但唔

🥗沙律/餐湯🍲(每個套餐2選1 )
😋食後感:
-🥗沙律👉🏻蟹柳粟米菜,清清哋啲汁幾開胃
-🍲餐湯👉🏻忌廉薯蓉湯,creamy濃郁好飲
-2選1 嘅話,🍲餐湯比較出色👍🏻

🍽️主菜:
🍗日式冷麵配明太子雞翼 $128

🥩紐西蘭肉眼扒伴時蔬(5成熟)$188
😋食後感:
-朋友食肉眼扒,我試咗一小塊🤤肉味濃郁好味👍🏻

➕追加甜品
🍓士多啤梨拿破崙 +$58
😋食後感:
-香脆有層次感,啲吉士好味🤤
-估唔到有粒龍珠果做裝飾,好耐之前食過一次😂但唔係好記得咩味道,今次再食🤭只能說特別嘅味道🤣大家未見過或未食過不妨試吓

🍰自家製迷你 Brokon Tiramisu +$58
-賣相唔錯📷好似盆栽🪴😂
-食落好creamy,少少咖啡味,下面手指餅半脆半軟,幾特別
2023-07-24
$237.5 (午餐)
  • 日式冷麵配明太子雞翼
  • 紐西蘭肉眼扒伴時蔬
  • 士多啤梨拿破崙
  • 自家製迷你 Brokon Tiramisu
2023-07-24 30 浏览
九龍城木系小店得閒愛來九龍城覓食,想食西餐,見這新木系餐廳好像幾舒服便入內試試。紐西蘭肉眼扒伴時蔬,點了七成熟。塊牛肉嫩,煎得剛好,配菜有露荀,翠玉瓜等,用蒜煎過幾香口。加錢轉套餐,個沙律幾新鮮,飲品則要了杯house red,也不錯。另外,香煎西班牙黑毛猪,塊豬香口好味,配菜也是用蒜煎過很香口,大滿足。服務周到,本來約了朋友交些東西俾佢,但到我要走佢也未到。幸好服務員很好肯代為轉交,免得我呆等。另收費也合理,來九龍城想食西餐的另一選擇。

九龍城木系小店

另收費也合理,來九龍城想食西餐的另一選擇。
2023-07-17 38 浏览
今日出開九龍城買嘢順便喺附近搵食被Hosea木系文青feel餐廳吸引決定嘆番個午餐套餐包括沙律/湯+主食+飲品,仲可以加錢叫甜品添精選套餐是日精選沙律/是日餐湯 二選一我選了蕃茄湯,好香濃蕃茄湯 酸酸甜甜好開胃泰式菠蘿雞肉沙律 $98今日吾算好肚餓,主食揀左泰式菠蘿雞肉沙律,沙律菜夠新鮮,菠蘿雞肉配上泰式沙爹汁好惹味泡沫咖啡 加$20咖啡都夠滑 吾錯追加甜品芒果拿破崙 $58甜品有驚喜,芒果夠甜,拿破崙勁脆口,值得推介整體來說,餐廳寧靜舒服,食物質素唔錯,特別推介這裏的甜品,確實好味
今日出開九龍城買嘢
順便喺附近搵食

被Hosea木系文青feel餐廳吸引

決定嘆番個午餐

套餐包括沙律/湯+主食+飲品,仲可以加錢叫甜品

精選套餐

是日精選沙律/是日餐湯 二選一
我選了蕃茄湯,好香濃蕃茄湯 酸酸甜甜好開胃

泰式菠蘿雞肉沙律 $98

泡沫咖啡 加$20
咖啡都夠滑 吾錯

追加甜品芒果拿破崙 $58
甜品有驚喜,芒果夠甜,拿破崙勁脆口,值得推介

喺九龍城搵食,總係有驚喜等緊你。除咗泰國菜之外,依家仲有唔少小店出現。其中一間就係呢間令人眼前一亮嘅木系Cafe Hosea,環境舒適同清新,仲提供一系列精緻特色西餐😋𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥 👍 燒法國春雞配新薯 𝖱𝗈𝖺𝗌𝗍𝖾𝖽 𝖥𝗋𝖾𝗇𝖼𝗁 𝖲𝗉𝗋𝗂𝗇𝗀 𝖢𝗁𝗂𝖼𝗄𝖾𝗇, 𝖭𝖾𝗐 𝖯𝗈𝗍𝖺𝗍𝗈經典法國菜式🐥 春雞燒得外脆內嫩,肉質嫩滑多汁,加上香氣濃郁嘅馬鈴薯同蘆筍蘿蔔等蔬菜配搭,每一啖都令人回味無窮🤤👍 意式忌廉蘑菇馬鈴薯丸子伴帶子 𝖦𝗇𝗈𝖼𝖼𝗁𝗂 𝗂𝗇 𝖬𝗎𝗌𝗁𝗋𝗈𝗈𝗆 𝖲𝖺𝗎𝖼𝖾 𝗐𝗂𝗍𝗁 𝖲𝖼𝖺𝗅𝗅𝗈𝗉呢個菜式係意大利風味同海鮮愛好者嘅最佳選擇🥰 𝖦𝗇𝗈𝖼𝖼𝗁𝗂煮得輕盈柔滑,搭配濃郁嘅蘑菇忌廉醬汁,味道豐富有層次感。而帶子煎得啱啱好,外層金黃香脆,內裡鮮嫩多汁,驚喜嘅配搭🤍📍Hosea九龍城福佬村道21號地舖

𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥

📍Hosea
  • 燒法國春雞配新薯
2023-07-08 29 浏览
Hosea📍九龍城福佬村道21號地舖原來九龍城除咗泰國嘢同打邊爐之外仲有高質嘅文清Cafe今日約埋朋友嚟食晚飯聚一聚舊呢間餐廳好啱傾偈點咗個二人套餐$430是日餐湯:薯仔湯薯仔味幾濃郁 湯整得幾滑 應該落咗唔少忌廉薯仔沙律薯仔切粒後 加埋生菜 沙律醬 煙肉粒 好清新白酒汁配藍青口幾值得推介 青口肉好滑 調味啱啱好兩三下已經食晒燴三文魚牛油果薄餅餅底做得幾鬆脆煙三文魚嘅份量俾得好慷慨份量都唔少 幾適合兩個人一齊食香烤紐西蘭牛扒配薯菜要咗三成熟 煮得啱啱好 肉質唔會過老薯菜嘅配搭都幾多 最鍾意係炸薯角 炸得好香脆
Hosea

份量都唔少 幾適合兩個人一齊食

香烤紐西蘭牛扒配薯菜
要咗三成熟 煮得啱啱好 肉質唔會過老
薯菜嘅配搭都幾多 最鍾意係炸薯角 炸得好香脆

宋皇臺站開通咗之後,多咗去九龍城嗰邊食飯~ 前幾日試咗間質素幾好嘅木系小清新Cafe,食物質素唔錯,環境又舒適!平日晚餐時間,除咗可以單點,仲有精選晚餐,沙律/餐湯、主菜、飲品,價錢好合理~🥗南瓜蟹柳沙律跟餐沙律好有誠意,唔係普通嘅番茄青瓜沙律😂 南瓜爽脆、沙律菜新鮮,好開胃!🍍香焗焦糖菠蘿英國嫩豬柳 $158豬柳煮得剛熟,都幾嫩幾腍,完全唔會韌!而且都算大份,切片同菠蘿一齊食,好香甜,肉味又濃,仲有薯角同烤蔬菜,推介!🍝炸軟殼蟹伴鮮茄天使麵 $158看似好普通嘅意粉,但味道意外地好~ 軟殼蟹香脆,茄汁酸甜恰到好處,天使麵硬度剛好!平時少食天使麵,因為好多餐廳都整到好腍,但呢個軟硬適中,好食!🍯蜜糖芥末雞翼 $38套餐可以加配小食,有3大隻雞中翼,啖啖肉!雞翼炸過好香脆,外面淋上蜜糖,幾好食!但唔係好食得出有芥末味。青蘋果冰茶 & 熱柚子蜜餐飲叫了根本嘅,正常發揮~ 呢間Cafe食物質素都幾好,又坐得舒服,幾啱約會傾偈~~ 下次試吓咖啡先😆

🥗南瓜蟹柳沙律

🍍香焗焦糖菠蘿英國嫩豬柳 $158

🍝炸軟殼蟹伴鮮茄天使麵 $158

🍯蜜糖芥末雞翼 $38

青蘋果冰茶 & 熱柚子蜜
餐飲叫了根本嘅,正常發揮~

2023-07-08 731 浏览
星期五,happy Friday 想食好啲,就黎左九龍城,但唔係食泰菜,係呢間Hosea西餐廳💕 門面係簡約風,入面係有格調🥂叫左二人分享套餐,好抵,$430/2人,很豐富😋😋🌟薯仔餐湯: 啖啖薯仔味,加上忌廉,真係又香濃又幼滑🥄🌟南瓜蟹柳沙律: 南瓜軟腍得來又有少少清爽,配上蟹柳和黑醋,整個沙律又清爽又開胃🥗🌟英式炸魚配薯條: 炸手指魚柳熱辣辣又香口,薯條好多,食到好滿足🍟主菜🍴🌟夏威夷薄餅: 餅底薄脆,香口爽脆,不會讓人感到油膩。配上鮮甜多汁的菠蘿,增加了餅的層次。煙熏火腿很厚身,肉味很濃,香氣滿溢,與水果和薄餅底形成完美平衡。另外,芝士和番茄醬的加入,令整個薄餅更加美味,好食到停唔到口😋🌟香烤紐西蘭肉眼扒伴薯菜:選了七成熟,牛肉品質好重要,紐西蘭肉眼扒口感細膩、脂肪分布均勻。牛肉經過香烤後,外表烤至微焦,陣陣肉香,垂涎三尺,而肉質鮮嫩多汁,好食!🤤薯菜香口入味,烤蔬菜清甜,成碟好快清晒😬😬飲品🍹🌟水蜜桃冰茶🍑 & 青蘋果冰茶🍏: 冰凍可口,不會太甜,生津解渴,淡淡水蜜桃和青蘋果味道環境舒適,服務員非常親切友好,服務亦很周到,會再回探😋😋

叫左二人分享套餐,好抵,$430/2人,很豐富😋😋

🌟薯仔餐湯: 啖啖薯仔味,加上忌廉,真係又香濃又幼滑🥄

主菜🍴
🌟夏威夷薄餅:

🌟香烤紐西蘭肉眼扒伴薯菜:
薯菜香口入味,烤蔬菜清甜,成碟好快清晒😬😬

飲品🍹
🌟水蜜桃冰茶🍑 & 青蘋果冰茶🍏:
冰凍可口,不會太甜,生津解渴,淡淡水蜜桃和青蘋果味道

環境舒適,服務員非常親切友好,服務亦很周到,會再回探😋😋
餐湯和沙律
南瓜蟹柳沙律