2023-07-21
落地大玻璃再加上木系裝修,有陽光☀️照入餐廳嘅話,自然帶俾人一種舒適悠閒又溫暖嘅感覺~😌今次就分別試咗兩款東南亞風嘅fusion意粉🍝,擺盤都幾靚同埋分量適中,不過味道唔算特別出色,因為其實依家好多餐廳都有依類型嘅fusion菜式,所以係好味嘅但就冇咩特色。士多啤梨戚風蛋糕🍰係佢原本menu上冇嘅,不過就係手機落單個陣見到好似幾吸引咁,就叫咗嚟試下佢🤤件cake入口好鬆好綿,中間層cream淡淡士多啤梨味🍓,唔會太甜亦唔會膩,入口整體感覺係好舒服,唔覺唔覺咁有一啖接一啖🤤另外叫咗一杯latte☕️,好耐都冇飲過一杯咁濃啡味嘅latte😆奶泡打得好smooth飲落好順口,拉花好細緻😍雖然我唔係好識飲咖啡,但真心好好飲好正😋 總括嚟講,Menu上嘢食選擇都好多,但價錢都偏高💰,而且用餐時間限時90分鐘,有個咁cozy嘅環境但只可以限時享受,略為可惜🥲🥲