2023-08-16 66 浏览
尖沙咀新開雲朵cafe看到社交媒體上的相片很想來打卡位置不太方便地鐵站要行15分鐘左右近來新開張的店舖和餐廳都有這個舞獅汽球泥灰色牆身帶有工業cafe的味道最重要是門口的雲朵打卡位是不會安排客人入座只需待無人時輪流拍照就可以不過當日店員說不可放任何食物飲品在這裡不知道為何網上的相片全都是放滿食物的腐乳carbonara很特別的配撘想不到腐乳跟卡邦尼混合有這個效果Classic burger未到兩點但很多款漢堡已售完經典牛肉漢堡扒加上太陽蛋味道很好其他如和牛、辣豬肉、鰻魚等唯有下次再試來這間餐廳必試Kakigori還擔心餐牌上沒有顯示原來刨冰要兩點後才供應花多眼亂最後選了芋頭taro刨冰因為士多啤梨、抹茶、朱古力、芝麻等其他地方也有芋頭比較少見味道也很特別想不到芋泥鹹鹹地但跟牛奶刨冰很夾紫色芋頭漿不算太甜還有幾粒芋圓單吃這個刨冰也非常飽肚總括而言除了賣相精緻食物質素也很高鹹甜點也做得不錯
尖沙咀新開雲朵cafe

想不到腐乳跟卡邦尼混合有這個效果

Classic burger
未到兩點但很多款漢堡已售完
經典牛肉漢堡扒加上太陽蛋味道很好
其他如和牛、辣豬肉、鰻魚等唯有下次再試

來這間餐廳必試Kakigori
還擔心餐牌上沒有顯示
原來刨冰要兩點後才供應
花多眼亂最後選了芋頭taro刨冰
因為士多啤梨、抹茶、朱古力、芝麻等
其他地方也有

總括而言
除了賣相精緻
食物質素也很高
鹹甜點也做得不錯
有日咁岩係尖沙咀做野,見到間野好熟口面🤪原來係呢排勁🔥𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡時間都有人排隊。。餐廳入面望要以黑灰白水泥風為主色,配搭沙漠神物🌵以及一朵朵發光既雲朵☁️作為亮點,角落位仲有𝟐個𝐬𝐨𝐟𝐚位供人打卡📸😏🔸 經典漢堡 $𝟏𝟐𝟖超巨型既𝐛𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫一上枱好吸晴Ꙭ 包上仲印左間𝐜𝐚𝐟𝐞既𝐥𝐨𝐠𝐨✨ 打卡一流 味道更加唔錯牛味超濃厚 肉質結實🍔 加埋流心蛋🍳 完全加哂分😍 份量比較多 易❤︎︎同人𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞食.🔸腐乳卡邦尼意粉 $𝟏𝟏𝟖搞鬼之作 西式卡邦尼意粉 𝐱 中式腐乳醬🤪估唔到味道又幾夾~ 淡淡腐乳味唔算出 唔會太搶風頭 同𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲醬拌勻 特別滋味😚.🔸芝士咖哩和牛肉醬薯條 $𝟔𝟖有點失望 醬料太小 唔夠點薯條食 食唔到肉醬味道 薯條不過不失~.🔺飲品🔸Oreo 鮮奶咖啡 $𝟒𝟔飲品就有啲喜出望外🌻 估佢唔到幾好飲 上層有啲𝐨𝐫𝐞𝐨碎碎 🥛加☕️形成既漸層✨.🔸青瓜咖啡梳打 $𝟒𝟐有驚喜~❤️有淡淡咖啡味 𝐬𝐨𝐝𝐚形成既氣泡再混合埋🥒清新 刺激味蕾 好神奇既味道🌝.➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖自私評分:🌕🌕🌕🌗🌑自私評論:相比食物質量下,感覺上價錢有啲少貴 味道一般 唔會話有咩特

🔸 經典漢堡 $𝟏𝟐𝟖

有驚喜~❤️有淡淡咖啡味 𝐬𝐨𝐝𝐚形成既氣泡
再混合埋🥒清新 刺激味蕾 好神奇既味道🌝
➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
自私評分:🌕🌕🌕🌗🌑
自私評論:相比食物質量下,感覺上價錢有啲少貴 味道一般 唔會話有咩特別 打卡位唔多 (只有門口個𝟐個)可能會再去食甜品 冇特別既話唔會話想再𝐞𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞 🤣 但未去過既 我都覺可以一試 一次過食再慢慢影哂啲相😎
➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
2023-08-12 204 浏览
同朋友共3人去食,前面有10個人已經排左成半個鐘都無緊要,預左要等。但係後面10個人都遲過我地排,最後個2paira仲遲成半個鐘都入左去,我地都未有得入!多人去要等耐D正常,但係當你同一時間有6個空位,系未可以考慮點樣調位,好多餐廳都係咁做,好普通做法,自己出去食飯都遇過好多次餐廳叫我地幫手調調位,但係呢間完全無考慮。係我地後面6個人入去之後我地又係30幾度曬住咁等左20分鐘,又有4個位,餐廳都完全無考慮請食客調位,而係叫後面遲我地半個鐘黎個4個人直接入去!超級差,全部食客都2個分散入,無論等幾耐都唔會有4個空位,根本無打算招呼2個以上客人,但係又一直叫你係出面暴曬排隊。無打算招呼2位以上客人,可以貼張係餐廳出面,唔係咁樣玩人!永遠唔會再去呢間餐廳!
永遠唔會再去呢間餐廳!
2023-08-11 68 浏览
📍Lab Zero🗺️尖沙咀金巴利道68號地下B號舖平日夜晚食完晚飯去唔使排隊,有少少位就去試下佢啲甜品😌 keep住有客~ Cafe佈滿雲朵☁️有啲仲識郁😆 門口有個打卡位,但係佢唔比攞埋食物過去影😕⚡️草莓芝士蛋糕刨冰 $118上面嘅草莓醬好濃郁,入面有芝士蛋糕、果肉同餅乾碎,幾好味😋 不過同行朋友話都係Shari Shari個刨冰幼細啲,呢度就粗啲(?)🙈 味道方面我覺得唔錯嘅遲啲有機會想再試下黑芝麻雪糕🍦
📍Lab Zero
🗺️尖沙咀金巴利道68號地下B號舖

⚡️草莓芝士蛋糕刨冰 $118

遲啲有機會想再試下黑芝麻雪糕🍦
🌾呢間餐廳開左無耐 已經不停係社交媒體見到佢✨見到個個都係係佢個浮雲下面打卡 超級有feel🪑仲要見到平時排隊超級誇張 好彩我個日係平日4點都係排左5分鐘就可以入去😬✌🏻 餐廳鹹甜食物都有 鹹的有意粉🍝、open toast🍞甜點就主打泡冰 口味都幾特別🧊如果係去咖啡店chill下 可以試試佢哋d咖啡 我見到種類都幾多 而且有唔少特色飲品🥤芋頭泡冰🍠泡冰份量同其他泡冰店都差唔多 先講個泡冰 佢哋係有用日本奶去做既 而唔係只係係冰上面再淋一層醬上去 所以泡冰係有超級濃既奶味😋 而且泡冰質哋超級棉薄 入口即溶💜 泡冰上面有一層芋泥cream 超級香甜 食到芋頭既一粒粒 而且面頭既三粒芋圓都超級彈牙 食到泡冰中間 有超級大舊的芋泥 真係有一個拳頭咁大😍 芋泥配埋牛奶泡冰超級正 雖然食完超級飽 但係好滿足!味道:☁️☁️☁️☁️.75/5 (由於本人無食到鹹點 此評分只屬於甜點🍮)📍 LAB ZERÕ (尖沙咀)地址:尖沙咀金巴利道68號地下B號舖
🌾

呢間餐廳開左無耐 已經不停係社交媒體見到佢✨
見到個個都係係佢個浮雲下面打卡 超級有feel🪑
餐廳鹹甜食物都有 鹹的有意粉🍝、open toast🍞

芋頭泡冰🍠

📍 LAB ZERÕ (尖沙咀)
地址:尖沙咀金巴利道68號地下B號舖
芋泥泡冰
2023-07-28
下午茶
芋泥泡冰
2023-07-30 82 浏览
上星期假期到訪最近熱門收藏餐廳🤩在中午時間熱到飛起都要在門口排隊😂排咗約半小時,終於可以入去啦👍🏻一入到去見到門口打卡位非常靚❤️排長龍都值得嘅,當然如果唔使排隊可以訂位就最好啦我哋今日叫左🫶🏻 ~蒜香明太子櫻花蝦配珍寳帶子意粉 🔺正常發揮👌帶子都幾大隻 ~經典漢堡 🔺配以太陽蛋及濃味芝士,味道一流😍 ~竹炭鮮奶咖啡 🔺個人覺得全日最敗筆😞 ~焦糖鮮奶咖啡 🔺味道ok𣎴太甜 ~草莓芝士刨冰 🔺出色之作🤩必食 ~宇治金時刨冰 🔺一樣出色,由其夏天必食😋😋
我哋今日叫左🫶🏻
~蒜香明太子櫻花蝦配珍寳帶子意粉
🔺正常發揮👌帶子都幾大隻
~經典漢堡
🔺配以太陽蛋及濃味芝士,味道一流😍
~竹炭鮮奶咖啡
🔺個人覺得全日最敗筆😞
~焦糖鮮奶咖啡
🔺味道ok𣎴太甜
~草莓芝士刨冰
🔺出色之作🤩必食
~宇治金時刨冰
🔺一樣出色,由其夏天必食😋😋
🤍🌵☕️☁️🩶呢幾個emoji可以形容到呢間Cafe!係佢哋GrandOpening嘅時候去~同朋友排咗一個鐘先入到去坐🥹但同飄浮☁️打卡就唔需要排隊~— @karlatsui @karlablings🦐🍝蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉Mentaiko Sergestid Shrimp with Jumbo Scallop Pasta $138味道幾好食😋特別係珍寳帶子!!整得好入味 蒜香味又唔會太鹹 意粉就正常發揮 覺得係唔會伏嘅menu之一✨🍨☕️Canelé Affogato $88原本就已經鍾意食可麗露🩶見到佢可以配埋雪糕即刻點咗!!雪糕分開2層 夾層入面會有迷你可麗露粒粒 係自己倒咖啡入去 成個texture都好好食🤤#香港 #香港美食 #尖沙咀 #尖沙咀咖啡店 #hkcafe #cafe #hongkong #tsimshatsui #tst #tstcafe #可麗露 #canelé #canele #affogato #icecream #karla_尖沙咀
— @karlatsui @karlablings
🦐🍝蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉
🍨☕️Canelé Affogato $88

2023-07-26 228 浏览
開店時間至2000,用餐時間90分鐘(要留意) ,想放工去食會好趕。咁星期日5點幾去左排隊,前面有8-10人到。但佢地6點截熟食單。唔緊要,本身都只係想食刨冰。5點30 - 45 到有一批人陸續離開,但店員都唔畀人入。絕對不是人手問題,幾個女職員圍埋吹水都唔執台。有排隊既人都忍唔住去問。最後17:555到入左去,職員話要食熱野要快d 落單。係店員唔太想做熟食唔畀人入? 定系統問題 ,其實如果係唔想做熟食要收爐清潔都明白,但處理手法可以好d。服務方面係冇服務可言,落單QR code。唔會主動提供水,問到係咪自己去斟果時先俾你。加一個$ 唔知鋪頭覺得收緊咩? 執台? 最大問題係衛生,佢塊抹完張台係臭,唔知幾耐冇洗,好在自己有帶酒精揉手液,可以抹下蓋過個味。你樓面唔係無人手,每人做夕少少都好好多。講返食物刨冰,超普遍牛乳味冰,冇咩特別出色或差,個醬分量都唔多。芋圓都好普通,稱唔上好煙煙韌韌,唔值呢個價。芝麻雪糕唔錯,好香,芝麻味濃厚。最大問題都係剩生。我見佢地用返果塊布抹個冰個木盤。如果話打卡一流?其實只有門口位

芝麻雪糕唔錯,好香,芝麻味濃厚。

最大問題都係剩生。我見佢地用返果塊布抹個冰個木盤。
如果話打卡一流?其實只有門口位
2023-07-23
下午茶
星期日lunchtime去試尼間雲朵cafe☁️,都預左要排隊~工作員每次會安排兩至三組人客入座。去到前邊有三組人,不過等咗唔使10分鐘都已經可以入坐,限時90分鐘~⏰🧊焦糖鮮奶咖啡出面cafe沖嘅好多都好淡,同普通牛奶咖啡冇咩分別,但尼杯焦糖味突出,意外地幾好飲!😍表面仲有幾粒焦糖脆餅,兩層效果襯埋透明玻璃杯,打卡一流~🍵宇治金時刨冰好足料嘅刨冰!必試💓!面頭有三粒小丸子🍡加紅豆,中間亦充滿餅碎+小丸子,完全唔會食食吓變咗齋沙冰🍧。平時食刨冰一定溶到周圍都係,但餐廳用呢個托盤完美咁防止左呢個問題~考慮得好周到!🍔芝士咖喱和牛肉漢堡牛肉漢堡醃得好夠味,亦都好鬆化,係可以一試嘅burger~☕️竹炭鮮奶咖啡拉花好靚,但味道較淡,冇咩咖啡味。可以試其他飲品~☁️好欣賞餐廳安排雲朵打卡位嘅位置唔坐人,客人需要自行搬食物到打卡位影相,影完就返回自己坐位。咁樣嘅安排就令每位客人都有機會喺呢個位置影相啦📸😍平時啲cafe好多都淨係打卡靚,食物普通🫣但今次尼間cafe食物質素整體中上,刨冰呢個價錢嚟講亦都俾足料!😻座位都算寬敞,上菜速度快,店員有禮貌,周圍有啲雲朵喺度飄下飄下,感覺幾放鬆~絕對會encor
焦糖鮮奶咖啡

🧊焦糖鮮奶咖啡
表面仲有幾粒焦糖脆餅,兩層效果襯埋透明玻璃杯,打卡一流~

宇治金時刨冰

🍵宇治金時刨冰

🍔芝士咖喱和牛肉漢堡
牛肉漢堡醃得好夠味,亦都好鬆化,係可以一試嘅burger~

☕️竹炭鮮奶咖啡
拉花好靚,但味道較淡,冇咩咖啡味。可以試其他飲品~

座位都算寬敞,上菜速度快,店員有禮貌,周圍有啲雲朵喺度飄下飄下,感覺幾放鬆~絕對會encore返去試埋其他食物😋
2023-07-23
焦糖鮮奶咖啡
宇治金時刨冰
咖啡店採用工業風和雲朵做設計小建議是可待熱潮散去再探店因為到了中午1點後已經開始在排隊🥵🍟芝士黑松露薯條 $68🍖蒜香牛油雞翼 $68🍝腐乳卡邦尼意粉+水波蛋 $133🍝蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉+水蛋 $153其實食物質素和賣相也不差,但就是沒有很驚喜,反而甜點和飲料比主食更出色😂🍦北海道雪糕筒 混合口味$30有在日本吃雪糕的感覺!牛奶味和黑芝麻味都很濃郁!🍰提拉米蘇 $78店員推薦,咖啡味比較濃郁,有別外面的提拉米蘇😋🍧草莓芝士蛋糕 $118上面是日本直送冰磚刨冰而下面是芝士蛋糕和餅碎,口感新奇又好吃😋🥤士多啤梨乳酪奶昔 $74採用北海道8.0牛乳,奶味濃郁很好喝😋🥛黑芝麻鮮奶 熱$44 凍$46黑芝麻味濃郁,熱飲上有獨角獸圖案超美!🦄️
咖啡店採用工業風和雲朵做設計
小建議是可待熱潮散去再探店
因為到了中午1點後已經開始在排隊🥵

🍟芝士黑松露薯條 $68
🍖蒜香牛油雞翼 $68
🍝腐乳卡邦尼意粉+水波蛋 $133
🍝蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉+水蛋 $153

🍦北海道雪糕筒 混合口味$30
有在日本吃雪糕的感覺!牛奶味和黑芝麻味都很濃郁!

🍰提拉米蘇 $78
店員推薦,咖啡味比較濃郁,有別外面的提拉米蘇😋

🍧草莓芝士蛋糕 $118

🥤士多啤梨乳酪奶昔 $74
採用北海道8.0牛乳,奶味濃郁很好喝😋

🥛黑芝麻鮮奶 熱$44 凍$46
黑芝麻味濃郁,熱飲上有獨角獸圖案超美!🦄️
2023-06-09
2023-07-21 105 浏览
𝐿𝒜𝐵 𝒵𝐸𝑅𝒪💜📍尖沙咀金巴利道68號地下 💜巨型落地玻璃~完美的光線折射日光感☀️一入門口就見到浮雲打卡位+巨大仙人掌🌵💜白雪雪嘅雲朵不停地浮游在半空中 ..加上樓底都好高令客人更有視覺藝術的感覺 💜由於沒有電話訂座只能Walk in ~夏日炎炎火辣辣喺門口等左-陣便安排入座 ,座位有分長枱及卡位 ,長枱位置同隔籬左右都好close嘢食方面: 辣肉腸薯條$68原來辣肉腸同薯條係好match的 …新鮮炸起嘅炸薯條🍟脆卜卜,加上辣肉嘅點綴⋯一個人都可以食晒一碟嘢飲方面:士多啤梨乳酪奶昔$56超級推介: 士多啤梨醬味道濃郁+ 香滑嘅乳酪加咗少少碎冰… 為夏日炎熱夏天的消暑必飲項目之一香橙梳打$40濃郁的果香味道….清甜好Fresh..配薯條一流呢度最出名嘅打卡係刨冰下次可能會試吓
𝐿𝒜𝐵 𝒵𝐸𝑅𝒪💜

香橙梳打$40
濃郁的果香味道….清甜好Fresh..配薯條一流

呢度最出名嘅打卡係刨冰下次可能會試吓
2023-07-21
【人氣打卡雲朵咖啡店·日式刨冰🍧🧡】/////星期六日見個個都話排隊排到暈 小編就試試平日晏晝時間到訪 小店接近滿座但幸運地仲有一兩個卡位🤭樓底非常高 有一片片白雲高掛天花板☁️灰色牆做主調 環境以及食物都有驚喜(◐‿◑) .👉🏻蜂蜜海鹽焦糖脆脆牛乳刨冰 ($98)夏日配碗刨冰好舒服😌刨冰入口即溶 食到粒粒焦糖脆脆 鹹鹹甜甜幾fresh 牛乳味香濃 蜂蜜部分更多更平衡到整體味道~.👉🏻蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉 ($138)想講一定要加水波蛋(+$15)😳有流心蛋汁加明太子以及蒜醬配搭意粉好出色 帶子厚身嫩滑 煙肉香口🥓.👉🏻黑芝麻鮮奶 (H $44)黑芝麻味比想像中濃 口感綿密 配搭香滑鮮奶 温和幾推介🤪.👉🏻芒果乳酪奶昔 ($56)奶昔口感比平時飲嘅厚重(^з^)冰感頗重 甜度適中 芒果粒粒份量多啲口感會更豐富🥭———-📍LAB ZERÕ (尖沙咀)尖沙咀金巴利道68號地下B號舖
【人氣打卡雲朵咖啡店·日式刨冰🍧🧡】
/////

👉🏻蜂蜜海鹽焦糖脆脆牛乳刨冰 ($98)

👉🏻蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉 ($138)

👉🏻黑芝麻鮮奶 (H $44)
黑芝麻味比想像中濃 口感綿密 配搭香滑鮮奶 温和幾推介🤪

👉🏻芒果乳酪奶昔 ($56)

———-

📍LAB ZERÕ (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道68號地下B號舖
2023-07-14
  • 蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉
2023-07-20 76 浏览
• 芝士黑松露薯條•竹炭鮮奶咖啡•薄荷朱古力鮮奶咖啡•The Bakerism 乘聯 - 椰棗拖肥合桃蛋糕芝士黑松露薯條,好足料,黑松露醬了毫不吝嗇。竹炭鮮奶咖啡適合打卡影相,心形拉花好上鏡!薄荷朱古力鮮奶咖啡,好濃朱古力味道,相對之下唔會飲到咖啡嘅苦澀味,加上有薄荷襯托,有種清新嘅感覺!個人覺得味道唔錯!最後就係蛋糕嘅部份;味道好濃椰棗味,賣相都好靚,享用美食之餘,絕對適合打卡影相!.另外,店內環境好好坐!食物高質~💓(不過價格稍貴但座位寬敞舒適 適合聚會傾偈食嘢~門口打卡位不坐人,可以隨便去影相。但係假期去要注意時間,可能需要排隊。
• 芝士黑松露薯條

•竹炭鮮奶咖啡

•薄荷朱古力鮮奶咖啡

•The Bakerism 乘聯 - 椰棗拖肥合桃蛋糕

另外,
店內環境好好坐!食物高質~💓
(不過價格稍貴
但座位寬敞舒適 適合聚會傾偈食嘢~
門口打卡位不坐人,可以隨便去影相。
但係假期去要注意時間,可能需要排隊。

2023-07-19
  • 芝士黑松露薯條
2023-07-18 71 浏览
已經係第二次幫襯啦!餐廳環境走清新、文清路線,打卡-流🥰🥰。店員親切、友善,知道我有朋友生日,馬上幫忙在甜品寫上生日祝福語👍👍黑底白色拉花嘅竹炭咖啡,打卡充滿型格!雖然全場爆滿,但上食物速度正常,店員没俾壓力客人,同朋友可以慢慢享受食物,傾吓偈,真係唔錯嘅環境👍👍意粉、Pizza、薯條都好食😋已經約定其他朋友就嚟食😊😊😊😊
椰棗焦糖合桃蛋糕
2023-07-18
庆祝纪念
生日
椰棗焦糖合桃蛋糕
  • 甜品椰棗焦糖合桃蛋糕
2023-07-17 307 浏览
🇯🇵日本直送冰磚刨冰🍧鹹食甜品同樣有驚喜.ᐟ 💕升降雲朵裝修☁️呢間Dessert Cafe食物質素令我好驚喜😍 聽日正式對外開放! 鹹甜都岀色💕天花板吊落嚟嘅升降雲☁️好頂癮😆望咗成個下午✨係炎炎夏日大家見到一定心心眼嘅刨冰!!! 🍧好癲🤤刨冰係日本直送,有6款揀,仲有超多甜品,去幾次先試得哂,仲有聯乘THE BAKERISM嘅限定甜品_____________<🍧刨冰>✧ 芋泥芋圓牛乳刨冰 $98💜最喜歡呢款!! THE BAKERISM嘅芋泥😋好rich!!! 好香嘅芋泥! 芋圓牛乳刨冰,奶香味濃🥛芋圓好多又好有咬口✧ 草莓芝士蛋糕刨冰 $118呢款都正🍓自家製草莓果醬&奶醬,食到入面有芝士蛋糕🍰又有好多士多啤梨粒🍓同餅乾crumble碎😋不會太甜✧ 宇治金時刨冰 $98🍵抹茶呢款相對冇咁特別,一般水準~抹茶味夠濃,入面有紅豆🫘上面有丸子🍡_____________<🍔鹹食>✧ 大阪燒酸種麵包 $138 (加蛋$15)超級大推呢款👍🏻👍🏻👍🏻必食😍酸種麵包唔會太硬,非常之脆口有種煎炸過嘅感覺✨大阪燒醬同帶子、炸蝦🍤好夾,加埋隻煎蛋🍳味道一流✧蒜香明太子

<🍧刨冰>
✧ 芋泥芋圓牛乳刨冰 $98

✧ 草莓芝士蛋糕刨冰 $118

✧ 宇治金時刨冰 $98

<🍔鹹食>
✧ 大阪燒酸種麵包 $138 (加蛋$15)
超級大推呢款👍🏻👍🏻👍🏻必食😍

✧蒜香明太子櫻花蝦配珍寳帶子意粉$138 (加蛋$15)
呢款都夠濃明太子味,珍寳帶子有2粒!

✧ 浦燒鰻魚漢堡 $148
麵包帶牛油香,軟熟而且煎過香口,鰻魚幾大條厚肉✨薯條香脆,本身有調味😋

<🍦甜點>
✧ 北海道雪糕筒 - 特濃黑芝麻囗味 $30
真係超級濃黑芝麻味😭食完好幸福🖤推薦!!

✧ THE BAKERISM - 可麗露 $45
對我來說普通~

✧ 椰子桂花冰沙 $78
呢款好正!! 滑捋捋嘅椰子啫喱🥥感覺,帶有桂花香甜,估唔到幾match💕

<☕️飲品>
✧ Latte $40
✧ Espresso Tonic $40
✧黑芝麻鮮奶 $44

📍LAB ZERO - Dessert Cafe
Shop B, G/F, 68 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui Tsim Sha Tsui, Hong Kong