2022-09-28
Intro: 呢一年喺牛頭角嘅商廈裏面開咗間好大嘅Cafe,環境真係幾舒服,而午市都吸引左好多番工人士嚟食,價錢比較進取少少,大約係$120~150。___________________🍽 日式和風時令雜錦冷天使伴䄂子芝麻醬💰 98 ⭐️ 7.5/10✍🏻 呢個餐係生食,有八爪魚章魚螺肉等等好多種類嘅生鮮✍🏻 食材好新鮮,再加袖子芝麻汁✍🏻 袖子汁撈埋冷麵好清新,好適合炎炎夏日進食🍹加倍情濃 - cappuccino💰 午市加配20 ⭐️ 8/10✍🏻 拉花拉得好靚,色調好適合打卡✍🏻 咖啡、牛奶同奶泡嘅比例剛好✍🏻 咖啡豆好靚,唔需要加糖都覺得好飲__________________🏠 樂感 Lagom Kaffe📍 牛頭角觀塘道348 號宏利廣場1 樓101 號舖⭐️ 7.5/10 (cafe)___________________#HongKong #foodie #hkfoodie #hongkongfoodie #hkfood #food #foodhk #樂感 #牛頭角 #牛頭角黄店 #美食 #香港美食 #黄店 #cafe #cappuccino #咖啡 #袖子 #冷麵
___________________
🍽 日式和風時令雜錦冷天使伴䄂子芝麻醬
💰 98 ⭐️ 7.5/10
✍🏻 呢個餐係生食,有八爪魚章魚螺肉等等好多種類嘅生鮮
✍🏻 食材好新鮮,再加袖子芝麻汁
✍🏻 袖子汁撈埋冷麵好清新,好適合炎炎夏日進食
🍹加倍情濃 - cappuccino
💰 午市加配20 ⭐️ 8/10
✍🏻 拉花拉得好靚,色調好適合打卡
✍🏻 咖啡、牛奶同奶泡嘅比例剛好
✍🏻 咖啡豆好靚,唔需要加糖都覺得好飲
__________________
🏠 樂感 Lagom Kaffe
📍 牛頭角觀塘道348 號宏利廣場1 樓101 號舖
⭐️ 7.5/10 (cafe)
___________________