(非会员)
2003-12-13 21 浏览
雖然佢咖啡好平, 不過咪以為會好差, 我覺得cappuccino好夠味o呢o度人少少, 坐o係o度好relax, 好似返番去外國一個人o既時候o
2003-10-22 10 浏览
咖啡好香, 質素可以話比大型連瑣店仲好. 一個mug size 既cappuccino 都只係十八元, 好抵. 野食係爭d,蛋糕係tea time 都係得一款, sandwich 反而多d 算擇. 位處於麥記/電梯旁, 但係有d幾隔聲既圍板, 所以一個人嘆下tea 都幾好
2000-11-11 23 浏览
始終都唔係正統Cafe ,飲過一杯熱Cappuccino,泡泡唔好食,好鬼散,散到好似刷牙d 泡咁。同樣一杯熱Cappuccino ,細杯好鬼甜,大杯超級苦,可能我唔識飲卦!係個雞批比較好食,夠熱雞肉又唔差,可惜餡料好少,酥皮多過乜,唔記錯$8 大大個,點都抵食過成$12 舊Friut Tart !呢度又真係好多位,隔離麥記冇位坐可以買過去食喎!

呢度又真係好多位,隔離麥記冇位坐可以買過去食喎!