餐厅: Morokok (家樂坊)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-08-26 293 浏览
今日幾個同事收工之後去輕鬆吓食飯之前睇食評呢間好似以打卡為主題嘅泰西fusion餐廳 諗住食物冇咩驚喜 原來餐牌上面嘅選擇都幾多 味道又唔差wo用OpenRice訂位嘅時候想試下要求有個私穩度高少少嘅位置餐廳都儘量安排到 等我地傾計都開心d呢樣幾抵讚我哋總共六個人 都叫咗好多野食吖咁啱有同事生日順便幫佢慶祝埋生日點左甜品芒果🥭糯米飯餐廳好好有生日牌同蠟燭代點不過飲品方面今次就未試飲
今日幾個同事收工之後去輕鬆吓食飯

有生日牌同蠟燭代點

不過飲品方面今次就未試飲
  • 泰式小食拼盤
  • 泰式生蝦刺身
其實黎食過好多次,每逢想食泰國野而又唔想搵新野,想穩穩陣陣就會黎Morokok~今次同朋友2個人上黎冇預先book位,由7點都等到接近8點半先食得。叫左呢度ge必食金邊粉,串燒拼盤,同芒果糯米飯,今次仲試左聽落好得意ge軟殼蟹青咖哩意大利飯。金邊粉一如平時咁好食,炒得岩岩好ge金邊粉彈牙又條條分明,配搭側邊ge調味料味道岩岩好又大碟,大蝦都好新鮮唔霉。串燒拼盤正正常常咁,個sauce可以濃d同多返d。個 軟殼蟹青咖哩意大利飯好特別,軟殼蟹都算大隻而且唔會炸到油淋淋,上面有好香ge蛋黃味,非常好食,意大利飯微辣,有青咖哩味,不過覺得個飯可以多返少少🤏芒果糯米飯兩綠兩藍放得好靚,芒果都好清甜,每次黎必食~每次黎都唔會失望,keep到水准,而且上菜快員工有禮貌,係我ge泰國菜食堂

串燒拼盤正正常常咁,個sauce可以濃d同多返d。

芒果糯米飯兩綠兩藍放得好靚,芒果都好清甜,每次黎必食~

• 蛋包泰式炒金邊粉伴扒大虎蝦
  • 芒果糯米飯
  • 泰式青咖喱意大利飯伴黃金軟殼蟹
Morokok係由一個KOL開嘅🇹🇭泰式fusion菜餐廳,我都有睇過佢Youtube d Vlog㗎👍🏻,兩年前我岩岩入U個陣食過一次,但第一次食可能散叫嘢食,覺得有啲唔抵食,而且服務一般,所以之後都冇再食過lu。兩年後bestie生日🎂,想搵間影到靚相、野食又ok嘅餐廳,所以就揀左呢間啦~🦐泰式炒金邊粉配鮮蝦💰98(9/10)金邊粉炒得幾入味,配青檸、花生碎同埋辣椒粉🌶️,蝦都幾大隻,口感好豐富😋🐷美國保濕豬鞍扒配蘋果醋汁💰98(9/10)個豬鞍扒好正!表面煎得焦香,口感好鬆軟美味🐷,肉質嫩滑無筋😍就咁食唔點汁已經好好味👍🏻🍛泰式青咖喱牛腩配白飯💰98(8/10)青咖喱係偏甜、完全唔辣個隻,配牛腩🐂食都幾夾,牛腩都算大舊,十分入味👍🏻🍠炸蕃薯條(跟餐加💰15)(10/10)配黑松露沙律牆,超級好食😋炸得好香炸可口,比起薯條我更鐘意食蕃薯條,感覺健康啲😂 同埋炸得外脆內軟,口感層次分明👍🏻仲要加$15only 🥣餐湯配麵包🥯 跟餐加💰20(4/10)個湯好淡,食唔出係咩味,配麵包可以點住個湯食,但最後比我拎左黎點青咖喱飯個汁😂😂🥗沙律 跟餐加💰20(7/10)煙三文魚配沙律菜,有少少醋
泰式青咖喱牛腩配白飯

🐷美國保濕豬鞍扒配蘋果醋汁💰98
(9/10)

🍛泰式青咖喱牛腩配白飯💰98
(8/10)

🍠炸蕃薯條(跟餐加💰15)
(10/10)

🥣餐湯配麵包🥯 跟餐加💰20
(4/10)

🥗沙律 跟餐加💰20
(7/10)
煙三文魚配沙律菜,有少少醋作調味

味道👅:9/10(每道菜式都真係幾好食 好創新)
環境☺️:10/10💯(餐廳用摩洛哥風格裝修,環境好靚,有室內室外多個打卡位)
服務🙇‍♂️:2.5/10(1️⃣叫侍應落單/斟水都係好耐先應,好奇點解咁忙唔請多幾個侍應幫手
2️⃣ 因為個fd生日想影相靚D,訂位時備注咗要近牆嘅打卡位,入去個陣同門口個staff講,個staff都好熱心咁帶咗我哋去坐,之後坐低幾秒後,一個貌似senior 啲嘅staff即刻衝埋黎,係我面前質問個Staff點解要比我坐嗰度…咁個staff就同佢解釋我係remark咗嘅,食完飯埋單,所謂嘅粉紅色牆位都仲有好多吉枱,唔講以為佢啲打卡位係鑲金,唔比坐人,我已經去過兩次,兩次服務都係咁,係都要留住啲位唔俾人坐,但根本就冇咁多客)
抵食💸:8/10(Lunch Set都幾抵)

💭:其實唔睇服務而言,呢間餐廳無論係嘢食、環境都超級好,地方大坐得好舒服,睇得出老闆係有heart 設計過成個餐廳嘅主題、裝潢同埋佈局,而我都覺得香港真係好少有呢啲打卡而野食又食得嘅餐廳,但2年黎服務都冇改善過🥲,希望下次再幫襯待應會好態度啲啦~
2021-08-07
庆祝纪念
生日
泰式青咖喱牛腩配白飯
炸蕃薯條
美國保濕豬鞍扒配蘋果醋汁
泰式炒金邊粉配鮮蝦
💛超人氣打卡泰式fusion餐廳📸.今次介紹一間非常出名同難卜的餐廳Morokok! 💛🤩哩間餐廳出名靚環境,成日有一啲特別佈置,等靚女們過嚟打個靚卡🧝🏻‍♀️之前仲有提供和服俾人影相!小編我一直好怕打卡餐廳,因為怕得個樣,食物唔好食。點知哩間係外貌與智慧並重,野食都好有質素!💁🏻‍♀️可惜素食選擇不多,主食都係得個三款,希望會加多啲款啦! 良心店要支持💛🍝意式辣茄乾意大利麵 伴 水牛芝士蕃茄 $128一啲都唔hea! 意粉好入味,水牛芝士份量好多好香,配辣茄乾一流咁夾!🍔烤燒波特菇素菜漢堡 $148Juicy 同清新!唔會好似肉堡或素肉堡咁膩同滯。我自己好中意☺️==============================.總評💁🏻‍♀️味道: 8/10環境: 8/10抵食: 8/10價錢: 人均 約$150-200
💛超人氣打卡泰式fusion餐廳📸

價錢: 人均 約$150-200
2021-07-12
🍝意式辣茄乾意大利麵 伴 水牛芝士蕃茄
🍔烤燒波特菇素菜漢堡
❤️‍🔥之前一直聽講呢度嘅店鋪非常打卡able,但原來佢嘅嘢食更加吸引!!❤️‍🔥•❤️‍🔥香煎帶子青檸蟹肉蘇盒唔好以為佢淨係擺盆好睇,佢係Kala極之推介嘅菜式之一。首先帶子好清甜,搭配埋蟹肉 再加埋比例啱啱好嘅蘇盒,真係一定要試下!!•❤️‍🔥泰式辣茄汁墨魚麵 伴 香煎美國帶子呢道主食意粉喺西餐嘅基礎上 加咗少許東南亞風味,佢嘅泰式辣茄汁,上面嘅帶子起到一個點睛作用,令我哋越食越開胃•❤️‍🔥泰式正宗冬陰功海鮮湯呢個都係極之推介菜式之一,睇泰國菜正唔正宗,第一樣嘢一定係試佢個冬陰功。呢個湯辣、鹹、酸嘅比例啱啱好,加上海鮮嘅鮮甜味,Kala飲到停唔到•❤️‍🔥雙色芒果糯米飯食完泰國菜梗係唔少得泰國甜品!呢個芒果糯米飯嘅糯米飯好煙韌,唔太甜唔會漏 配上新鮮嘅芒果,又甜又多汁,簡直係絕配,大家一定要試呢個甜品!•❤️‍🔥椰青大菜糕呢個係用椰青絲整嘅大菜糕,唔太甜,適合減緊肥戒緊口,又想食甜品嘅你。好似Kala呢啲重甜嗜好者,就食返芒果糯米飯好啲哈哈~

❤️‍🔥香煎帶子青檸蟹肉蘇盒

香煎帶子青檸蟹肉蘇盒
泰式辣茄汁墨魚麵 伴 香煎美國帶子
雙色芒果糯米飯
2021-08-18 146 浏览
今晚嚟到油麻地呢頭搵嘢食 用eatigo 訂位 晚上八點有六折 之前同朋友試過一兩次質素都幾唔錯 所以約咗個best friend一起談心食飯前菜叫咗泰式燒牛肉沙律 牛肉中間係半生熟的 出乎意料地好食 肉質軟滑有肉味 燒汁酸酸辣辣好開胃 另外叫咗生蝦芒果牛油果米紙卷 呢個就麻麻哋個蝦冇乜味 到主菜啦我哋揀咗個辣汁炒意粉配香煎帶子 帶子又唔粒粒粒都好似$5硬幣咁大粒 食得出係新鮮嘅 意粉有香菇 椒絲 蕃茄蓉 酸酸辣辣好開胃 食完仲有少少唔夠喉就決定叫多個沙嗲串燒拼盤 一樣冇失望本身想食個香芒糯米飯不過太飽冇叫到 隔離枱叫咗見到個賣相幾唔錯份量都好多下 下次再試~臨走前店員拎咗佢哋自家製嘅奶黃月俾我哋試食~ 店舖裝修同服務都不錯 係坐得有少少迫同埋有D噪 (成間餐廳坐滿晒)埋單每人200鬆啲 好唔錯的一餐

另外叫咗生蝦芒果牛油果米紙卷 呢個就麻麻哋個蝦冇乜味

臨走前店員拎咗佢哋自家製嘅奶黃月俾我哋試食~

埋單每人200鬆啲 好唔錯的一餐

2021-08-17 186 浏览
Morokok 旺角之前以經好想去食,但覺得偏貴就冇去。佢其中一個吸引位係門口打卡位,會定期會轉,淨係門口位都夠哂吸引,但要人來人往咁去打卡,都要好厚臉皮先得。餐廳內部反而唔算太多打卡位。面積大,但晚市太多人,嘈到有一下以為自己去左canteen咁。用app book好多時段都會有半價,不過佢最低消費要叫一杯飲品。但飲品價錢都係正常cafe嘅價錢,都可以。飲品要左baileys 咖啡($48)唔算太重酒味。另外,要左海洋鮮奶白朱古力($42),飲落偏甜,白朱古力味好難做得好,不過佢隻味都討好嘅,有啲似有隻韓國嘅白朱古力糖,細個都幾常食。意大利飯最忌就係變左濃湯+飯,要左冬陰功配原隻桶魷($168)呢個做得唔錯,飯有米芯嘅感覺,有少少咬口又唔會過生。調味正,微辣,少少熱喉嚨但又唔會辣得濟搶左focus。個汁冬蔭功味濃,味道有層次,唔錯。魷魚原隻上,都幾大隻,好食過蕯莉亞嗰個。調味夠哂入味,有咬口之餘唔會韌,燒得好香口。要左豬頸肉配糯米飯($88),簡直係扺食之選,竹筒上嘅糯米飯本身以為唔夠食,但食落都好夠。豬頸肉大塊,配佢嘅酸辣汁好惹味。糯米飯煮得都好煙韌有咬口,唔錯。整體黎講,作為打卡
Morokok 旺角

要左豬頸肉配糯米飯($88),簡直係扺食之選,竹筒上嘅糯米飯本身以為唔夠食,但食落都好夠。豬頸肉大塊,配佢嘅酸辣汁好惹味。糯米飯煮得都好煙韌有咬口,唔錯。整體黎講,作為打卡餐廳佢嘅食物令人有驚喜,係會再翻食嘅餐廳。

2021-08-17 149 浏览
呢間食泰國fusion菜既Moroko門面裝修佈滿花花,岩哂一班港女黎打卡,係網上訂座平台到簡左50% coupon黎食,主菜有半價,甜品同飲品正價,另外需要每位客人叫一杯野飲。我地叫左三款野食,牛油果鰻魚薄餅、煎帶子松露蝴蝶粉、泰式炒椰菜苗!三款整體都好味,係個炒椰菜苗比較辣。仲叫多兩杯青檸水,埋單$348⋯⋯
2021-08-15 168 浏览
最勁係冇一個菜係唔好食!最欣賞係上菜上係好快。芒果牛油果米紙卷就正常,夠fresh,個汁少辣好味(平時點生蝦個種)。青咖喱都好重椰香,酥餅都好食,但另上就會冇咁易軟曬,個豬頸肉都好鬆軟,好食!魷魚筒一定要叫,燒得好香,個汁又好食。叫左兩杯Cocktail,好精緻,打卡一流,Princessholic 偏甜,啱女仔飲;臥壼藏龍就開頭好飲,後勁似藥水味。個Earl grey 蛋糕都好好食,甜度啱啱好,仲有得免費加生日牌同點蠟燭!最正嘅係會送月餅同埋梅酒俾大家試,啱飲就可以買,月餅都好食嘅,但係個皮就厚咗少少,酒就不過不失,但冇好飲到要買嘅衝動。裝飾靚,嘢食又好味,價錢合理,服務又周到,仲要係黃店,諗唔到點解唔幫襯
最勁係冇一個菜係唔好食!

• 櫻花主題下午茶
🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽-Morokok主要係食Fushion泰國菜裝修行摩洛哥風格,環境都幾寬敞不過服務方面真係麻麻地就算餐廳無乜人,搵店員落單收碟都好困難而且態度都幾冷漠,唔算友善-🥢香辣蕃茄大蝦珍珠帶子蒟蒻麵 🆙🥢冬陰功煙三文魚溫泉蛋蒟蒻麵 🆗-好難得搵到地方有蒟蒻麵食仲要係闊麵,所以都幾驚喜蕃茄味食落好清爽,完全唔油膩仲要配埋隻大蝦😆不過啲帶子就唔好太大expectation成碟都係得幾隻好細同好薄嘅帶子冬陰功味個碟都唔算好辣但所謂煙三文魚其實只係啲三文魚碎所以有啲失望😭-🥢泰式青咖喱意大利飯拌黃金軟殼蟹 🆗-軟殼蟹都幾大隻,切開仲有啲蟹膏不過真係炸到好油再加埋個意大利飯每一粒都沾到青咖喱勁creamy所以成件事都幾滯同油膩😂但味道方面唔錯👍🏻-🥢蛋包泰式炒金邊粉拌扒大虎蝦 🆗-面頭隻虎蝦都幾大隻但蛋皮有啲冧身金邊粉炒得比較乾爽,味道有啲淡🧐-🥢雙色芒果糯米飯 🆗-藍色嘅糯米加咗蝶豆花,而綠色嘅就加咗班蘭不過我自己食落就唔係好覺得同普通糯米飯有咩分別💩反而因為佢面頭加咗啲綠豆脆脆令個口感幾得意不過正價食嘅話就唔係好抵🧐-🌟評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🌟食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7/10環
🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
Morokok主要係食Fushion泰國菜
裝修行摩洛哥風格,環境都幾寬敞
不過服務方面真係麻麻地
就算餐廳無乜人,搵店員落單收碟都好困難
而且態度都幾冷漠,唔算友善
🥢香辣蕃茄大蝦珍珠帶子蒟蒻麵 🆙
🥢冬陰功煙三文魚溫泉蛋蒟蒻麵 🆗
好難得搵到地方有蒟蒻麵食
仲要係闊麵,所以都幾驚喜
蕃茄味食落好清爽,完全唔油膩
仲要配埋隻大蝦😆
不過啲帶子就唔好太大expectation
成碟都係得幾隻好細同好薄嘅帶子
冬陰功味個碟都唔算好辣
但所謂煙三文魚其實只係啲三文魚碎
所以有啲失望😭
🥢泰式青咖喱意大利飯拌黃金軟殼蟹 🆗
軟殼蟹都幾大隻,切開仲有啲蟹膏
不過真係炸到好油
再加埋個意大利飯每一粒都沾到青咖喱勁creamy
所以成件事都幾滯同油膩😂
但味道方面唔錯👍🏻
🥢蛋包泰式炒金邊粉拌扒大虎蝦 🆗
面頭隻虎蝦都幾大隻
但蛋皮有啲冧身
金邊粉炒得比較乾爽,味道有啲淡🧐
🥢雙色芒果糯米飯 🆗
藍色嘅糯米加咗蝶豆花,而綠色嘅就加咗班蘭
不過我自己食落就唔係好覺得同普通糯米飯有咩分別💩
飲品平均大概$45一杯 係無折扣嘅
所以整體嚟講就算有網上平台 50% off都唔算平💩
🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
2021-08-04 212 浏览
前幾日見到朋友去食呢間旺角新開呢間fusion菜覺得好吸引於是就即刻去試下呢間餐廳雖然好多人,但勝在位置多,所以就算冇book位都唔算排好耐,好快就入座。值得一提的係餐廳裝修都有花心思,特別係進入餐廳條走廊係一個好特別既打卡位。咁靚既餐廳會唔會中看不中用?答案係:唔會!呢度每一個菜都好好味!烤魷魚好大條,而且唔係好韌,唔會咬到口都攰都食唔到。軟殼蟹飯就好creamy,粒粒飽滿,軟殼蟹又炸得好鬆脆,好好味。炸物拼盤每一樣都不錯,尤其係點左右邊黃黃地色的醬汁之後味道給上一層樓。但係最喜歡既甜品係芒果糯米糍,糯米飯煙韌得黎唔會太甜,芒果又甜又新鮮,係一個好正既飯後甜品。總括來講呢餐食得開心又滿足。推薦推薦✨
前幾日見到朋友去食呢間旺角新開呢間fusion菜覺得好吸引
於是就即刻去試下

咁靚既餐廳會唔會中看不中用?答案係:唔會!
呢度每一個菜都好好味!

烤魷魚好大條,而且唔係好韌,唔會咬到口都攰都食唔到。

總括來講呢餐食得開心又滿足。推薦推薦✨
呢日想同閨蜜小酙兩杯,但又想食泰國嘢🍻今次朋友推介既𝐌𝐨𝐫𝐨𝐤𝐨𝐤,一次滿足三個要求💓主食有西餐既Pasta , pizza 都有Thai Food, 仲有cocktail 同甜品🥂🍰環境走渡假風、民族風裝修🏝打卡好靚,估唔到野食都幾高質架!.🍞蛋包泰式炒金邊粉伴大虎蝦 $148金邊粉炒得乾身幼滑,攪勻仲有少少汁,唔會太乾✨炒得幾入味,蕃茄、青檸味道混合一齊,伴上花生碎同辣椒,清爽又惹味🍅虎蝦巨型又好有鮮味🤩.🍞芝士手打和牛漢堡配炸薯條 $158厚身漢堡好足料🤎首先包烘得酥鬆,表面係脆皮但咬落去幾酥化,令我諗起burgerjoy個自家製麵包🐮和牛質感實在,食到手打既韌勁,另一個邪惡位係好多黑松露沙律醬🍄😍配上蕃茄、青瓜、煙肉,味道好豐富~.🍞沙嘩Dee $108呢個名真係好泰國🤣而且真係用𝗧𝗛𝗔𝗜 𝗠𝗜𝗟𝗞 𝗧𝗘𝗔 混合𝘽𝘼𝙄𝙇𝙀𝙔𝙎, 都幾特別~ 入口有甜酒既香味,奶茶中和左陣酒味,所以幾甜好易入口🥰不過一定要攪勻先飲,唔係味道會好分離.𝓢𝓾𝓶𝓶𝓪𝓻𝔂食物:👍🏻8/10環境:🌵8/10高質黃店💛朋友Happy Friday / 同男友拍拖都好適合既餐廳🍽MENU選擇好豐富,女仔打卡之
🍞蛋包泰式炒金邊粉伴大虎蝦 $148
🍞芝士手打和牛漢堡配炸薯條 $158
🍞沙嘩Dee $108
𝓢𝓾𝓶𝓶𝓪𝓻𝔂

食物:👍🏻8/10
環境:🌵8/10

高質黃店💛朋友Happy Friday / 同男友拍拖都好適合既餐廳🍽MENU選擇好豐富,女仔打卡之餘男仔都一定食得飽🙆🏻‍♂️泰菜方面我覺得同泰國餐廳既味道一樣,不過環境舒服好多🌵每枱都隔得好遠,夠Spacious ☀️特別喜歡藤椅設計,好似真係去沙灘渡假🏝
芝士手打和牛漢堡配炸薯條
芝士手打和牛漢堡配炸薯條
  • 蛋包泰式炒金邊粉伴扒大虎蝦
2021-07-26 181 浏览
為左同個中學同學慶生日,揀左呢間好少女系cafe,U形拱門門口有好多3層花花佈置,入面個空間大,位同位之間一點都不逼,推介。-泰式鳳爪 少酸唔辣 ,好味,但洋蔥多過鳳爪。-大蝦炒邊粉 擺碟好靚,份量夠食,但隻蝦半生熟。-泰式柚子大蝦千島醬pizza 一句講晒,估唔到咁好味!!個皮好薄,足料。

-泰式鳳爪
少酸唔辣 ,好味,但洋蔥多過鳳爪。

-大蝦炒邊粉
擺碟好靚,份量夠食,但隻蝦半生熟。

-泰式柚子大蝦千島醬pizza
一句講晒,估唔到咁好味!!個皮好薄,足料。
2021-07-22
  • 泰式柚子大蝦千島醬薄餅
趕尾班車去左一轉偽日本櫻花之旅。其實同閨蜜去了Moroko期間限定和服體驗🎎 X 櫻花主題下午茶🌸。餐廳門口同戶外地方都佈置得好靚,而且仿真度高,一遍粉紅色花海🌷🌷🌷和櫻花樹,真的少女心爆發💕。店員會先給我們登機証,真的有旅行的感覺。之後可以揀選自己喜歡的和服款式👘。餐廳可以借用頭飾和日式紙傘、扇等小道具🎀。Tea set無驚無喜,不過不失🆗️。鹹點有煙三文魚三文治🥪、帶子配三文魚子多士🐟、海膽火雞胸青瓜卷🐓🥒、黑魚子醬火灸吞拿魚多士🐠,同埋櫻花蝦炸意大利飯團🍘。全部都是一口迷你size,除了炸risotto口感比較特別外,其他也沒甚麼特別。甜點方面🍨🍪🎂,味道可以,不過櫻花牛油蛋糕、玄米茶戚風蛋糕、馬德連蛋糕,都差不多口感,加上味道不夠突出。另外有抹茶芝士蛋糕,原味和抹茶英式鬆餅各一個,還包括兩杯芝士奶蓋水果茶🍑。我以半價轉咖啡,有拉花,夠誠意。又食又玩$498/2位其實不貴,不錯的體驗,可以止下旅行癮👜。下次會想再來吃晚餐。
趕尾班車去左一轉偽日本櫻花之旅。

店員會先給我們登機証,真的有旅行的感覺。

之後可以揀選自己喜歡的和服款式👘。

餐廳可以借用頭飾和日式紙傘、扇等小道具🎀。

Tea set無驚無喜,不過不失🆗️。

我以半價轉咖啡,有拉花,夠誠意。

2021-07-21 164 浏览
摩洛哥風既裝修配上泰西fusion仲有室外位置比食水煙既朋友坐架中意牛油果既朋友一定要來試下🥑🥑🥑🥑有好多牛油果既菜式牛油果鰻魚pizza🍕🍕🍕🍕Pizza係薄底脆脆☺️☺️☺️☺️牛油果同鰻魚都幾夾必食推介👍🏿👍🏿👍🏿🙈墨西哥粟米片配牛油果沙沙邊吹水邊食🥰🥰🥰🥰多d牛油果沙沙就好啦小食拼盤😍岩岩樣樣都想試既我有蝦餅,豬頸肉,雞翼同雞卷丸雞翼係單骨方便d食🐥🐥🐥🐥
摩洛哥風既裝修配上泰西fusion

墨西哥粟米片配牛油果沙沙
邊吹水邊食🥰🥰🥰🥰
多d牛油果沙沙就好啦

小食拼盤😍岩岩樣樣都想試既我
有蝦餅,豬頸肉,雞翼同雞卷丸
雞翼係單骨方便d食🐥🐥🐥🐥