2023-09-09
🍔灣仔。真漢堡小店🥤-有時搵嘢食搵到冇頭緒 我就會上openrice直接搵新餐廳嚟試😂 分分鐘搵到寶藏架嘛😏 今次食咗呢間burger係真•小店 就喺酒店lobby嘅一邊😳 細細間食物都幾新鮮 見佢新開張有優惠更抵食 喺附近可以試下喔😆-🐮MUSE漢堡 $98(轉和牛 +$28)用餐廳名命名嘅burger就緊係要試下啦😌 Patty係安格斯牛肉 加28蚊可以轉和牛 還掂試得就豪下😎 和牛patty鬆軟有牛味 油脂好強😗 配料有煎蛋 煙肉 炒菇等配菜 layer夠多夠哂豐富☺️ 值得一提麵包好鬆軟 味道幾好👍🏻-🦪廣島蠔明太子和牛漢堡 $138新出嘅漢堡 睇名都覺得好豐盛😛 食落估唔到炸廣島蠔同牛肉漢堡會咁夾 有啲海鮮鮮味幾特別😋 仲有我鍾意嘅明太子醬㖭😍- 🍟跟餐(配小食及飲品)+$28小食可以揀餐湯薯條或者沙律 再加8蚊可以轉蕃薯條 我哋就揀咗薯條同蕃薯條🍠 上枱嗰陣仲辣手 好新鮮🔥 而飲品就可以揀汽水熱茶 或者加錢轉特飲🧃-📍Muse Burger灣仔軒尼詩道353號地舖-
🐮MUSE漢堡 $98(轉和牛 +$28)
🦪廣島蠔明太子和牛漢堡 $138
🍟跟餐(配小食及飲品)+$28