2018-06-26
今日又係放假周圍去試食嘅時間~~打開openrice app 又去搜尋佢附近嘅餐廳 ,咁見到佢ok德海南雞飯專門店 ~有25個讚讚 最近又喺facebook 經常見到好多人讚哩一間海南雞飯 ,但最近好似不停都好多人話好食 ,所以就嚟試下佢哋嘅飯啦~~( 因為剛開張嘅時候 ,好多人都話佢哋唔好食所以一直都唔敢試 )我只係鍾意食雞胸 ,所以我就叫咗個全雞胸 ,佢哋係加八蚊 ~~我聽見隔離枱話要加轉雞髀都係加八蚊咋~ 午餐時間58蚊一個飯餐 ~有四款可以選擇~ 凍飲加4蚊~算ok我覺得個雞係好食嘅 ~但個飯好似係叮過嘅飯~~有啲乾身就一般啦…… 個飯有三款汁可以選擇 ~有瑞士汁 ~泰式汁 ~同一個綠色嘅薑蓉 ~我叫咗杯熱咖啡~杯咖啡好似落花奶~我本身就唔多鍾意~