2022-09-08
32度既星期六, 散步去到coffee shop, 諗住晚餐前飲杯咖啡. 本身想叫dirty. 但係老板娘話冇哂dirty, 推薦試下dirty deluxe. 口感會俾dirty甜少少. 我二話不說就話好啦. 見到側邊有水可以self serve 飲住水等咖啡. 飲完咖啡之後, 發現老板娘收起左枝水. 天氣咁熱飲水都好正常啦. 6點鐘收工, 5點15分就開始趕客. 飲水未至於影響你既開支啫. 倘若問題咁大,咁就唔好放啲水出黎俾人自助嘛. 如果人流多, 我地飲完都會好識做, 一定會讓位俾其他客人. 但係成間鋪空空如也, 本身想好好影下相, 打卡宣傳一下. 但係服務態度真係欠奉. 品評返兩杯咖啡. iced espresso- 咖啡豆味唔太突出. 可以話係一般. 冇咩特別. 讚好既地方係酸味唔高同埋選用大粒既波波冰.dirty deluxe- 冇加水溝淡. 用meiji 凍奶做個base. 上面加左espresso. 入第2啖就開始有滑溜既感覺. 整體而言, 咖啡一般. 服務態度有待改善. 建議老板娘日後如需要趕客. 直接5點後只做外賣, 以及收走bar枱清水唔俾人self se
品評返兩杯咖啡.
整體而言, 咖啡一般. 服務態度有待改善. 建議老板娘日後如需要趕客. 直接5點後只做外賣, 以及收走bar枱清水唔俾人self served. 會更顯大體.