2022-02-23
以前仲係石門返工都有去開Papa食lunch,而家搬咗去觀塘工廈當然要支持下💪🏻,餐廳暫時只做外賣冇堂食,不過外賣自取有85折優惠🤩黑松露北海道帶子手工意粉 $118手工意粉口感真係零舍唔同,食落煙韌有咬口,帶子爽滑彈牙,仲有蘑菇,美中不足係黑松露味道可以再濃郁少少🤏🏻蕃紅花海鮮意大利飯 $118鮮艷嘅黃色非常吸睛,海鮮種類都幾多下,包括有青口、蜆、帶子同鱈魚,意大利飯軟硬適中,外軟內韌😙香煎日本熊本西冷牛扒配薯菜 $208牛扒都幾厚身,叫咗七成熟,煎得啱啱好,咬落唔韌仲好juicy,薯菜有馬鈴薯、甘筍同翠玉瓜😍意式燒春雞配薯菜 $178外皮燒得金黃香脆,肉質都幾軟嫩,係雞胸位嚡口少少,清爽嘅意式調味料令人更加食到春雞嘅原汁原味😋PAPA冰茶伯爵茶加上橙、西柚同薄荷葉冷泡24小時,味道清爽甘甜☺️紅莓芝士蛋糕芝士蛋糕好軟滑,消化餅底又酥又脆,配埋酸酸甜甜嘅紅莓醬,完全唔會覺得膩😆
黑松露北海道帶子手工意粉 $118
蕃紅花海鮮意大利飯 $118