2021-04-13 258 浏览
Pici Brunch $178 per personHomemade Meatballs得兩粒肉丸唔好以為唔抵食,因為真係幾大粒,加上肉丸表面有好多蕃茄醬好多芝士碎,又好味又抵食,同埋碟上有好多好濃既蕃茄醬,其他食物點埋都好惹味。Parma Ham呢個都可以話係必食,好大片同埋鹹味都足,但有兩個小問題,第一係得五塊,兩個人會有啲難分,第二就係要問店員先會有芝士粉。Classic Lasagna千層麵可以話係最飽既一樣野,雖然賣相唔算太靚仔,但可以話係經典中既經典啊,基本上啖啖都有肉醬同芝士,可以既話想每個禮拜食一次lolRavioli Bolognese牛肉同芝士黑椒可以話係超夾,個雲吞皮又唔會太厚,啱啱好鎖住啲肉汁,超好味,而且有7塊真係好抵食,我次次都一定會嗌呢個!
Pici Brunch $178 per person

Homemade Meatballs

Parma Ham

Classic Lasagna

Ravioli Bolognese

2021-04-07 213 浏览
繼上次食完 兩個月後又再嚟PICI😜tagliolini 手工扁意粉 蛋來製麵 掛汁一流爽口彈牙可以形容呢個麵當侍應放低喺枱上面已經發出淡淡松露 香味😋松露醬亦都好香好creamy鮮刨黑松露 份量都好多 絕無手軟😍雖然食材簡單 能做出呢個令人回頭既味道👍🏼吞拿魚牛油果他他味道唔錯個人覺得可以加多少少檸檬汁 令到成件事再Flash啲新鮮芝士味道好淡連埋火箭菜一齊食就啱啱好🤩松露湯之前已經講過係我嘅必食之一 超級濃郁 大愛❤️🥰慢煮牛面頰寬麵 麵質爽口彈牙 🤤牛面頰都好冧 Pici比我既整體感覺都唔錯 同行朋友都好鍾意😋😋
繼上次食完 兩個月後又再嚟PICI😜

係我嘅必食之一 超級濃郁 大愛❤️🥰

慢煮牛面頰寬麵 麵質爽口彈牙 🤤牛面頰都好冧
Pici比我既整體感覺都唔錯 同行朋友都好鍾意😋😋
2021-03-31 180 浏览
之前已經聽好多人推介pici,話佢又飽又抵食又好味,但係每次都好多人排隊,所以今日就趁佢仲有位嗰陣早啲去食,試試佢個homemade pasta🤤不過今次就冇試佢個tasting menu,就咁散嗌左啲嘢食,四個人嗌咗兩個starters、三個pasta,同兩個甜品,都已經好飽👍🏻———𝑪𝑶𝑳𝑫 𝑪𝑼𝑻𝑺 $130第一個starter嗌左cold cuts,有巴馬火腿、意大利香腸、巴馬臣芝士,同埋塔雷吉歐芝士。不過不失,特別係個parma ham都幾好味😋.𝑯𝑶𝑴𝑬𝑴𝑨𝑫𝑬 𝑴𝑬𝑨𝑻𝑩𝑨𝑳𝑳𝑺 $90第二個starter係肉丸,啲肉丸好大粒,啲醬亦都好好味,除咗用嚟點肉丸之外,亦都可以點佢個包👍🏻.𝑪𝑳𝑨𝑺𝑺𝑰𝑪 𝑳𝑨𝑺𝑨𝑮𝑵𝑨 $130呢個千層麵啲麵好滑,而且焗嘅程度亦都啱啱好,啲芝士喺面頭薄薄哋一層,啲肉味亦都好出,每一啖都有肉有汁,口感好豐富好有層次🤤.𝑻𝑨𝑮𝑳𝑰𝑶𝑳𝑰𝑵𝑰 $180啲黑松露片配埋白松露醬汁,令到食嘅每一啖麵都好有松露嘅味道,意粉亦都好彈牙,口感幾特別,整體都係唔錯🤩.𝑳𝑶𝑩𝑺𝑻𝑬𝑹 𝑭𝑬𝑻𝑻𝑼𝑪𝑪𝑰𝑵𝑬 $240個龍蝦好鮮甜,配埋啲番茄醬感覺更加清新,闊條麵亦都

———
𝑪𝑶𝑳𝑫 𝑪𝑼𝑻𝑺 $130
𝑯𝑶𝑴𝑬𝑴𝑨𝑫𝑬 𝑴𝑬𝑨𝑻𝑩𝑨𝑳𝑳𝑺 $90

𝑪𝑳𝑨𝑺𝑺𝑰𝑪 𝑳𝑨𝑺𝑨𝑮𝑵𝑨 $130
𝑻𝑨𝑮𝑳𝑰𝑶𝑳𝑰𝑵𝑰 $180
𝑳𝑶𝑩𝑺𝑻𝑬𝑹 𝑭𝑬𝑻𝑻𝑼𝑪𝑪𝑰𝑵𝑬 $240
個龍蝦好鮮甜,配埋啲番茄醬感覺更加清新,闊條麵亦都好滑好彈牙,整體來講我覺得呢一點算係幾好味❤️

𝑻𝑰𝑹𝑨𝑴𝑰𝑺𝑼 $60
我覺得個tiramisu係唔可以唔嗌嘅甜品!佢中間啲cream好滑,亦都有少少芝士味,啲海綿蛋糕亦都做得好鬆軟同埋濕潤,吸收晒咖啡嘅精華,但係唔會太濃,恰到好處,同啲cream一齊好夾😍如果咁啱好似我哋咁有人生日嘅話,佢仲可以幫你點蠟燭同埋喺個碟邊度寫生日字句🎂整體嚟講呢個真係幾出色嘅一個tiramisu💯
2021-03-29 227 浏览
Pici 今次係第一次嚟呢間舖頭,四個人嗌左個set dinner本人唔係咁鍾意食水牛芝士,所以對個前菜嘅感覺真係好一般😂😂我自己就好鍾意食黑松露,我唔記得嗰個叫咩名,但係啲黑松露醬真係好好味佢令到所有嘢都升級左兩個意粉🍝都好入味,唔會好似某啲舖頭咁,意粉還意粉,汁還汁千層麵就唔使講,真係好好食☺️☺️,鍾意食芝士嘅大家一定要叫!佢整得啱啱好,唔會出水🤪 肉醬同意粉同芝士都融為一體!另外就係Tiramisu☺️ 一定要叫丫!

本人唔係咁鍾意食水牛芝士,所以對個前菜嘅感覺真係好一般😂😂

佢令到所有嘢都升級左

兩個意粉🍝都好入味,唔會好似某啲舖頭咁,意粉還意粉,汁還汁

另外就係Tiramisu☺️ 一定要叫丫!

• Tiramisu
  • 千層麵
2021-03-26 179 浏览
好耐之前在灣仔星街區食過呢一間手工意大利粉餐廳🍴,當時感覺未夠有水準。經過拓展同經驗,今次沙田店感覺食物都有所提升,味道很不錯,而且環境闊落亦不侷促🎬———————————————————————————🍽餐前麵包🥖💬用紙袋裝住和暖嘅麵包,蘸黑醋同橄欖油,香脆可口☺️.🍽焗布旺倫松露芝士🧀💬開頭以為平平無奇,只是一個前菜,但其實真係好有驚喜,黑松露片鋪滿芝士嘅上面,芝士拉絲香濃,跟埋麵包一齊食,勁正☺️.🍽辣肉貓耳朵麵🍝💬又係其貌不揚,賣相算是普通,不過醬汁同味道調得幾美味,加埋火箭菜一齊食超正🤓.🍽海鮮濃汁大蝦細麵🦐💬兩隻大蝦加上濃厚嘅海鮮醬汁,感覺彈牙又豐富,無揀錯😊.🍽Tiramisu💬人人都讚呢度嘅意大利🇮🇹芝士餅係必食選擇,確實又係幾好味,夠creamy 又唔太甜,一人一杯先夠滿足🤓
———————————————————————————
🍽餐前麵包🥖
💬用紙袋裝住和暖嘅麵包,蘸黑醋同橄欖油,香脆可口☺️
🍽焗布旺倫松露芝士🧀
🍽辣肉貓耳朵麵🍝
🍽海鮮濃汁大蝦細麵🦐
💬兩隻大蝦加上濃厚嘅海鮮醬汁,感覺彈牙又豐富,無揀錯😊
🍽Tiramisu
2021-03-24 13149 浏览
朋友生日,lunch決定吃好點,之前聽說這間餐廳手工意粉很出名,就算要排隊都要去試~午餐都有很多選擇,還可以根據需要加甜品,每個餐還有餐包,不夠還可以問店員再拿,包控表示太恩賜了!Beef Ragu Pappardelle寬條麵的口感絕對是超出你想像,寬之餘還有一定的厚度,讓你咀嚼的時候有強烈的口感,和牛牛肉碎配上濃郁的芝士再灑上大量芝士粉,令菜式不斷散發濃濃的鹹香味,第一次來不想吃雲吞的話一定要選擇它。Gnocchetti本來想吃貓耳朵,但午餐配搭沒有這個選擇,店員很貼心表示這款也差不多,個人覺得口感還是貓耳朵比較好,這款意粉捲在一齊的時候太厚了,但它鎖住了醬汁這一點我倒是很欣賞的,相比前者,這款的芝士味更濃郁,中間散發一些微辣去中和芝士的油膩感,裡面還有很多肉汁豐富的肉腸增加風味,喜歡芝士的話是很不錯的組合。Meatballs聽說這個小食很出名,向來覺得肉丸沒什麼特別的我真正感受到高質肉丸是什麼回事:一咬牛肉在口中慢慢散開,濃郁的牛肉汁中有半溶狀態的芝士,伴著甜甜微酸的番茄醬,一口肉丸有多重味道,不錯不錯!Cappucino 我對這裡高度讚揚的另一個原因就是這杯cappuccino

Meatballs
meatballs

meatballs

Cappucino
cappucino

我對這裡高度讚揚的另一個原因就是這杯cappuccino!奶泡之厚是可以撐到最後一口咖啡依然有奶泡包圍❤️ 加上上面有香濃的可可粉,每口隱約有可可粉的甜味又不會太過份~~

甜品方面大家可以選擇tiramisu或panna cotta,兩款都非常出色,前者中間有甜甜的custard、後者則有清新酸爽的莓,最好就是個點一杯開心share!

tiramisu
cappucino
tiramisu
2021-03-17 258 浏览
相信pici都唔陌生,最喜歡吃Pici的貓耳朵😀🐱沙田店原來好鬼大,晚市堂食一開返就去食了,手工意粉還是一如既往的好食,不過set menu好似不是特別抵食😂 叫返A la carte都okok的
相信pici都唔陌生,最喜歡吃Pici的貓耳朵😀🐱

2021-03-11 5957 浏览
-{高質手工意粉pici🍝}其實上年九月之前已經食過一次但嗰陣時太懶冇打post 今次又係嚟慶祝生日又嚟咗pici食意粉!😍🤩今日係朋友正日 生日快樂🥰🥳而我地當日就嗌左個二人套餐💁‍♀️($438)🤤Truffle Smoked Provolone🤤首先係有前菜芝士配黑松露點麵包超好食嗰啲芝士少少溶配黑松露好濃味!如果鍾意芝一定要要嗌依個😍👖褲評: 9/10🤤Truffle Tagliolini🤤 (+$15)個signature松露意粉超香濃松露味你係會食到醬同埋新鮮黑松露嘅分別 另外手工意粉好彈而且有咬口 友人話食倒小小蛋味添!加埋少少芝士同洋蔥簡單嘅點綴已經好出色🥰👖褲評: 9.2/10🤤King Prawn Tagliolini🤤大蝦意粉除咗兩隻大蝦之外中間仲有少少蝦肉🤩個汁酸酸地蕃茄係好新鮮嘅大蝦煎出嚟好香 最重要佢啲蝦膏仲喺度仲要好多😍友人最鐘意食依個😚👖褲評: 8.8/10🤤Pappardelle Beef Cheek🤤牛頰肉超林另外呢個係闊條麵嘅質感 但對下就會有比較 本身我好鍾意牛肉😂不過會鐘意前兩款意粉多啲💁‍♀️👖褲評: 8.6/10🤤Tiram
{高質手工意粉pici🍝}

🤤Truffle Smoked Provolone🤤

👖褲評: 9/10

🤤Truffle Tagliolini🤤 (+$15)

👖褲評: 9.2/10

🤤King Prawn Tagliolini🤤

👖褲評: 8.8/10

🤤Pappardelle Beef Cheek🤤

👖褲評: 8.6/10

🤤Tiramisu🤤 (+15)
去到甜品環節啦個Tiramisu真係冇得頂 pirata集團嘅tiramisu係永遠都咁好食☺️嗰種creamy嘅質感再加少少咖啡同酒嘅香味 好 好 食😍

👖褲評: 9/10

🤤Panna Cotta🤤
最後呢個意識奶凍相對來講我第一次食個奶凍係好滑😛就咁食個莓醬都好fresh但係好似配落個莓醬就唔太啱自己口味咁🤓

👖褲評: 7.8/10

食意粉來講真係唔知有咩可以挑剔 服務仲要勁好尤其是慶生嗰陣會唱歌又有即影即有🥺最後多謝 @justin 嘅款待😋😎一定會再encore架🥳另外中環同灣仔嘅分店環境會比較好嘅💁‍♀️

性價比: 8.8/10

• tagliolini
  • Pappardelle
  • Panna Cotta
2021-03-05 345 浏览
收工去咗沙田新城市廣場,諗住食餐好飯,慶祝開心星期五☺️之前聽朋友介紹過呢一間餐廳,話佢啲手工鮮製意粉好出色,今次難得早嚟到,竟然唔使等位就可以直入,即管試一試佢啦🤓我哋嗌左一個二人套餐👩‍❤️‍👨$438 ,包括一個小食,兩款意粉,兩杯飲品。1️⃣餐前麵包配橄欖油黑醋🥖2️⃣黑松露焗芝士配麵包超級好食☺️☺️☺️3️⃣鮮刨黑松露細扁面4️⃣茄汁鮮蝦細扁面🍤🍝5️⃣凍生啤及香草熱飲食後分享:1️⃣佢啲新鮮意粉真係冇得頂!入到餐廳本身已經聞到好香嘅先意粉味道,餐廳氣氛亦都好好,好多外國人喺入邊食嘢☺️2️⃣另一個驚喜位就係焗芝士配麵包☺️上菜嘅時候係新鮮焗起,配麵包食真係一流!3️⃣唯一美中不足嘅係熱香草熱飲,非常之甜,基最終係飲唔晒。套餐本來可以加錢嗌甜品,但係望到佢個賣相唔太吸引,所以最終就冇嗌到呢間餐廳估唔到地好食,價錢亦算合理,下次一定會再嚟食過!🤓😆

1️⃣餐前麵包配橄欖油黑醋🥖

5️⃣凍生啤及香草熱飲

食後分享:

2021-03-05
  • tagliolini
終於可以晚市食飯, 於是喺沙田揀咗一間意大利餐廳, 而小編本人已經喺二月頭在中環試過, 值得光顧多一次。今次叫咗個二人分享套餐, 前菜點了吞拿魚牛油果他他, 非常之好味, 就好似食緊吞拿魚刺身, 當中包括埋牛油果, 同埋一啲嘅酸瓜條, 個醬汁亦都撈得好好味, 值得推薦!主菜叫咗個 辣肉貓耳朵麵 , 龍蝦草海鮮濃汁大蝦細麵, 首先講一講貓耳朵意粉嘅形狀就好似耳朵咁樣, 屬於厚身嘅意粉, 食落去辣辣地可以接受, 至於海鮮龍汁大蝦細麵, 有大蝦同蝦粒都是爽口的, 細麵是幼身而好咬口, 喜歡再配番茄醬汁, 濃郁的蕃茄味道。另外追加松露白濃湯, 濃郁的松露味道, 是一個不錯的白湯, 值得一試。甜品我點做一個tiramisu, 因為上次喺中環食這個, 依舊掛住這一種味道, 所以今次第二次光顧, 我再次點一次, 喜歡灑上朱古力粉上面, 亦喜歡芝士的味道, 而底層有蛋糕是濕潤的, 非常之好味。至於餐飲我叫咗個cocktail, "classic negroni" 苦橙酒味道同氈酒的味道, 如果你唔係太飲得酒, 建議唔好點呢一個啦, 但如果你喜歡飲少少酒, 帶點苦的味道, 你可以試下點這杯, 畫上今餐的

至於餐飲我叫咗個cocktail, "classic negroni" 苦橙酒味道同氈酒的味道, 如果你唔係太飲得酒, 建議唔好點呢一個啦, 但如果你喜歡飲少少酒, 帶點苦的味道, 你可以試下點這杯, 畫上今餐的完美句號。
2021-02-17 6265 浏览
年初五平日, 來到沙田食個set lunch3人行, 11:15來到, 可以直接入座午餐有3個價錢可選擇. $98, $128, $148. 我地3個人share兩個午餐, 侍應告知要點一杯單點飲品這個份量, 我們剛剛好. 第二次來到, 吸引我再訪的是前菜和甜品部分. 餐廳主打是手工意粉, 但全部主菜也是意粉, 選擇不多前菜是green salad和巴拿馬火腿兩款也出色green salad 菜新鮮有芝士片, 份量有一大碗巴拿馬火腿 (三大片)廚房是開放式, 可見到廚師直接把火腿片出味道薄, 不會咸主菜, 青口和蝦肉一般. 意粉偏硬, 非煙X甜品提拉米蘇出色cheese部分是蛋黃色, 十分滑. 跟餐的迷你杯仔份量滿足, 不多不少. 整體可以的, 氛圍舒適老人家聽著他們年代的英文歌感覺很好這里的氛圍比食物出色特意提提. 雖說是午市套餐, 但升級項目算多, 點餐時要注意⭕️全店職員戴上口罩⭕️進店前量度體溫 ⭕️提供酒精搓手液 ⭕️座位間有透明膠板相隔 ✅提供硬卡紙套放口罩
年初五平日, 來到沙田食個set lunch
3人行, 11:15來到, 可以直接入座

午餐有3個價錢可選擇. $98, $128, $148.
我地3個人share兩個午餐, 侍應告知要點一杯單點飲品
這個份量, 我們剛剛好.
第二次來到, 吸引我再訪的是前菜和甜品部分.
餐廳主打是手工意粉, 但全部主菜也是意粉, 選擇不多

前菜是green salad和巴拿馬火腿
兩款也出色
green salad 菜新鮮
有芝士片, 份量有一大碗

巴拿馬火腿 (三大片)
廚房是開放式, 可見到廚師直接把火腿片出
味道薄, 不會咸

主菜, 青口和蝦肉一般.
意粉偏硬, 非煙X

甜品提拉米蘇出色
cheese部分是蛋黃色, 十分滑.
跟餐的迷你杯仔份量滿足, 不多不少.

整體可以的, 氛圍舒適
老人家聽著他們年代的英文歌感覺很好
這里的氛圍比食物出色
特意提提. 雖說是午市套餐,
但升級項目算多, 點餐時要注意

⭕️全店職員戴上口罩
⭕️進店前量度體溫
⭕️提供酒精搓手液
⭕️座位間有透明膠板相隔
✅提供硬卡紙套放口罩
2021-02-16
2021-02-17 261 浏览
晚上1800到Pici買外賣,可能因為冇堂食餐廳外面都唔係好多人等緊慢煮牛面頰寬帶麵(外賣)pici嘅手工意粉同出邊食嘅唔同,食落比較有質感同彈性,滿足感大增!慢煮牛面頰肉都同預期一樣入口即溶;醬汁份量都恰到好處肉味十足,唔會食到落底乾晒冇味。唯一扣分嘅地方就係有啲油膩,食完見到成個底都係油

慢煮牛面頰寬帶麵(外賣)
唯一扣分嘅地方就係有啲油膩,食完見到成個底都係油
慢煮牛面頰意大利寬帶面
慢煮牛面頰意大利寬帶面
Extremely terrible! Priced above $190 but taste like sh*t.🤢 The parppardelle has almost no meat in it,both the melted cheese and the pasta taste like rubber. So disappointing and disgusting, I was literally chewing rubber!🤮 Definitely NOT worth trying...
2021-02-15
2021-02-15 3944 浏览
年初二周圍都好多人,呢間比較少人等位,就食Pici啦😂一份Holiday Brunch 包括餐包、前菜、意大利麵、甜品、飲品。🔸焗布旺倫松露芝士 Melted Provolone 呢種芝士專係用黎烤焗,有半溶拉絲既效果😍係幾好食既,不過一大兜芝士...係咁Heavy既情況底下,侍應好貼心問我地要唔要餐包送芝士食🤣🔸松露白濃湯 Truffle & Cauliflower Soup呢個好好飲😋好香濃好creamy!!👍🏻🔸青口蕃紅花忌廉扁麵Tagliatelle Mussels 青口好新鮮,仲有啲海水味。呢款扁麵同龍蝦闊條麵個麵差唔多🤔醬汁creamy得黎又唔會漏,唔錯😋🔸龍蝦闊條麵 Lobster Fettuccine 🍝蕃茄味的闊條麵,味道好開胃。不過今日個龍蝦既質素出乎意料地差🙈完全唔新鮮,切落去淋晒散晒,入口係梅嘅🙈忍唔住同侍應反映一下,始終Pici都食過好幾次,平日既質素都唔錯,可能只係咁啱失手,等佢哋注意一下。佢都有提出換過碟俾我哋,不過我地連意粉都食晒,唔洗換,純粹想反映下意見😛最後店員都好好waive左額外加的$80蚊,欣賞佢哋嘅服務態度!🔸提拉米蘇Tiramisu 🔸意式

🔸焗布旺倫松露芝士 Melted Provolone

呢個好好飲😋好香濃好creamy!!👍🏻

🔸青口蕃紅花忌廉扁麵Tagliatelle Mussels

🔸龍蝦闊條麵 Lobster Fettuccine 🍝

🔸提拉米蘇Tiramisu
🔸意式紅苺醬奶凍Panna Cotta
個人覺得個奶凍比Tiramisu 出色,好滑配上紅苺醬好好食😋Tiramisu既Cream都好香好綿滑!

🔸羅勒檸檬特調冰茶Basil & Lemon Ice Tea
🔸迷迭香檸檬Rosemary Limonata (熱)
Mocktail都係第一次飲熱既,有少少似檸蜜,飲完好舒服既感覺。
午餐
2021-02-11 1834 浏览
今日除夕,自己Lunch搵間好嘢慰勞吓自己先果然無令我失望,每樣嘢都好出色我叫咗Set B 3個courses秘製肉丸其實之前食過一次除咗意粉,呢個肉丸都出色肉丸除咗豬肉,仲加咗牛肉比起淨係豬肉,味道更加有層次蕃茄醬都食得出有茄蓉茄醬嘅酸中和番Parmeson cheese嘅膩Fettuccine口味係辣豬肉醬呢度最出名就係手工意粉,名不虛傳比起其他地方嘅手工製作意粉呢度小好多麵粉味,無乜粉感多咗隻牛油味,好香連埋帶小小辣嘅豬肉醬真係惹味又過癮如果再辣多丁丁,我可能會比100分Tiramisu本身我叫Panna Cotta收到朋友訊息叫我一定要試呢度嘅Tiramisu所以我改咗order,好彩我聽咗佢講!因為真係好好食芝士custard嗰部分真係creamy,好綿滑咖啡Spongecake嗰部分,雖然吸晒咖啡嘅精華但唔會好濃味,搶咗custard嘅味道兩邊配合得好好,真係好食仲有砂糖喺可可粉上面小小脆脆地,又甜甜地整體全部嘢食都高質同正宗香港九龍新界都有分店推薦大家想食手製Pasta嘅可以試吓呢間Jan B重點推介(今次每樣都推薦呀,揀唔到~)
今日除夕,自己Lunch
搵間好嘢慰勞吓自己先
果然無令我失望,每樣嘢都好出色
我叫咗Set B 3個courses

其實之前食過一次
除咗意粉,呢個肉丸都出色
肉丸除咗豬肉,仲加咗牛肉
比起淨係豬肉,味道更加有層次
蕃茄醬都食得出有茄蓉
茄醬嘅酸中和番Parmeson cheese嘅膩

口味係辣豬肉醬
呢度最出名就係手工意粉,名不虛傳
比起其他地方嘅手工製作意粉
呢度小好多麵粉味,無乜粉感
多咗隻牛油味,好香
連埋帶小小辣嘅豬肉醬
真係惹味又過癮
如果再辣多丁丁,我可能會比100分

本身我叫Panna Cotta
收到朋友訊息叫我一定要試呢度嘅Tiramisu
所以我改咗order,好彩我聽咗佢講!
因為真係好好食
芝士custard嗰部分真係creamy,好綿滑
咖啡Spongecake嗰部分,雖然吸晒咖啡嘅精華
但唔會好濃味,搶咗custard嘅味道
兩邊配合得好好,真係好食
仲有砂糖喺可可粉上面
小小脆脆地,又甜甜地

整體全部嘢食都高質同正宗
香港九龍新界都有分店
推薦大家想食手製Pasta嘅可以試吓呢間
Cappuccino

Jan B重點推介
(今次每樣都推薦呀,揀唔到~)
2021-02-11
午餐