今日來到元朗,約埋一班朋友食晚餐🥰我哋揀選了好受「打卡界」歡迎的QUEQUE是日本餐廳,不過環境及食物感覺比較新派👍🏻🔹軟殼蟹壽司塔可🔹辣味三文魚壽司塔可🔹鰻魚玉子壽司塔可壽司塔可有五款不同配料,我哋揀選了當中三款!軟殼蟹炸得好香脆!上面配上少少辣汁,蟹籽份量好多,絕不吝嗇😍!鰻魚玉子好惹味,兩樣配料配搭好好!同樣辣汁都係精粹🥰辣味三文魚好厚身,亦都好新鮮!外層紫菜脆卜卜😍🔹軟殼蟹意粉個醬汁好香好濃,軟殼蟹份量好大,超級好食,下次都必再食🥰🔹鹿兒島豚肉生薑燒湯手打烏冬這碗幾適合小朋友食,個湯底好味!豚肉嘅份量亦都算多!🔹松葉蟹味噌甲羅燒燴飯 配海膽忌廉汁個汁簡直一流!燴飯感覺唔會好硬!好Creamy!大推這個👍🏻👍🏻👍🏻🔹炸薯條配煙肉,京蔥絲木魚絲薯條正正常常,冇特別!🔹特濃朱古力沙冰都係正常朱古力沙冰,好飲💕
今日來到元朗,約埋一班朋友食晚餐🥰
我哋揀選了好受「打卡界」歡迎的QUE
QUE是日本餐廳,不過環境及食物感覺比較新派👍🏻

🔹軟殼蟹壽司塔可
🔹辣味三文魚壽司塔可
🔹鰻魚玉子壽司塔可

🔹軟殼蟹意粉
個醬汁好香好濃,軟殼蟹份量好大,超級好食,下次都必再食🥰

🔹鹿兒島豚肉生薑燒湯手打烏冬
這碗幾適合小朋友食,個湯底好味!豚肉嘅份量亦都算多!

🔹松葉蟹味噌甲羅燒燴飯 配海膽忌廉汁
個汁簡直一流!燴飯感覺唔會好硬!
好Creamy!大推這個👍🏻👍🏻👍🏻

🔹炸薯條配煙肉,京蔥絲木魚絲
薯條正正常常,冇特別!

🔹特濃朱古力沙冰
都係正常朱古力沙冰,好飲💕
2024-10-12 328 浏览
戲院就喺餐廳對面,睇戲前近近哋就試呢間。餐廳好多貓貓佈置🐈而且周圍都幾寬敞,坐得幾舒服。太多選擇,唔想諗所以點咗2人晚餐-有蘑菇餐湯,比較杰身-脆炸單骨雞翼配辛明太子醬:雞翼幾香脆,正正常常啦雖然係辛明太子醬,但我覺得食唔出辣味-溫泉玉子卡邦尼意粉:份量都好多,意粉唔會煮到好淋,都ok-燒春雞配芥末薯蓉:正常發揮,醬汁略嫌太鹹。如果將薯蓉伴碟會好d,放喺燒春雞個底比較油-甜品揀咗朱古力甜筒:一般般,無乜特別,明白始終唔係甜品鋪整體每樣食物都係普普通通,呢個價錢,符合呢個質素。我哋坐卡位,好闊落,所以好舒服👍🏻一邊傾計,一邊享用晚餐,都唔錯。有信用卡優惠減$50,2人$438,人均$219
戲院就喺餐廳對面,睇戲前近近哋就試呢間。

餐廳好多貓貓佈置🐈而且周圍都幾寬敞,坐得幾舒服。

太多選擇,唔想諗所以點咗2人晚餐

有蘑菇餐湯,比較杰身

脆炸單骨雞翼配辛明太子醬:
雞翼幾香脆,正正常常啦
雖然係辛明太子醬,但我覺得食唔出辣味
脆炸單骨雞翼配辛明太子醬

溫泉玉子卡邦尼意粉:
份量都好多,意粉唔會煮到好淋,都ok
溫泉玉子卡邦尼意粉

燒春雞配芥末薯蓉:
正常發揮,醬汁略嫌太鹹。
如果將薯蓉伴碟會好d,放喺燒春雞個底比較油
燒春雞配芥末薯蓉

甜品揀咗朱古力甜筒:
一般般,無乜特別,明白始終唔係甜品
朱古力甜筒

整體每樣食物都係普普通通,呢個價錢,符合呢個質素。

有信用卡優惠減$50,2人$438,人均$219
2024-09-26 667 浏览
經過見到呢間餐廳有啲貓貓嘅裝飾,同埋門口餐牌有個貓耳朵粉做招徠,作為貓奴嘅我即時心心眼不過到落單既時候侍應話冇晒貓耳朵粉轉咗做長通粉🔸黑松露雜菌長通粉 🌟🌟🌟味道唔差,不過啲通粉有啲硬..同埋一落單就即刻上枱,$128 食預製菜, 溫度微暖🥲🔸燒春雞🌟 $158賣相唔掂,黑過舊炭~ 啲肉好柴,隻雞都好細!出面二百零蚊已經有一隻🔸肉眼扒🌟$238嗌5成熟,出黎起碼9成熟吧其中一個杯未飲已經有唇印.. 呢間野永不錄用加一服務費
不過到落單既時候侍應話冇晒貓耳朵粉轉咗做長通粉

🔸黑松露雜菌長通粉 🌟🌟🌟

🔸燒春雞🌟 $158

🔸肉眼扒🌟$238
嗌5成熟,出黎起碼9成熟吧

其中一個杯未飲已經有唇印..
呢間野永不錄用
加一服務費
2024-09-16 566 浏览
QUE 位於YOHO1是一間日式西餐廳,最可愛之處是提供一個寜靜的環境讓毛孩也可以共聚,當然他們的食物也很有特色及水準。蒜香柚子胡椒蜆肉意粉($118)那陣清香又清新的汁醬帶出蜆肉的鮮甜,蜆肉飽滿,意粉做到 al dente ,口感很好。汁燒鰻魚枝豆意大利飯($158)這個飯用濃香來形容,鰻魚結實好味,意大利飯恰到好處米中心還有點點白-正宗,還配上枝豆及鰹魚片。套餐有一個小食及沙律或餐湯,是日餐湯是椰菜花湯很甜美。柚子清酒提拉米蘇盒子配柚子麻糬($82)麻糬Q彈又有醇香的清酒味道,令整個甜品增加層次。

蒜香柚子胡椒蜆肉意粉($118)

汁燒鰻魚枝豆意大利飯($158)
1979 浏览

柚子清酒提拉米蘇盒子配柚子麻糬($82)
麻糬Q彈又有醇香的清酒味道,令整個甜品增加層次。
💫漢堡扒全日早餐配甜番薯+煎蛋+柚子荷蘭汁+bagel+松露醬好多配菜超豐富!🤩漢堡扒厚實而且多汁🤤 個蛋仲要係流心嘅~🍳沙律配柚子汁可以解吓漢堡扒嘅油膩👍🏻雖然番薯係好食嘅不過我覺得有啲多餘😹覺得可以當係一個小食而唔係bagel嘅配菜🤔Bagel軟熟有咬口😆 松露醬喺漢堡扒底而且份量有啲少😢 有好似冇咁🙂‍↕️不過整體嚟講係一個唔錯嘅配搭!-💫開心果抹茶豆腐沙冰呢款我就完全唔推介🥹首先佢開心果味真係超級淡😢我飲嘅第一啖基本上唔覺有開心果味🤔淨係食到啲豆腐花同埋少少嘅抹茶味仲有抹茶味都唔係好重…簡單啲嚟講就係豆腐味>抹茶味>>開心果味而且價錢仲要幾貴吓😣所以真係冇咩必要試😭-💫抹茶提拉米蘇盒子呢款甜品見好多人都有食過!上面係滿滿抹茶粉🍵佢仲會配埋少量酒~ 加埋會有少少苦味但係好正!啲cream cheese好smooth好順滑🤤入面仲有啲紅豆增加口感🫘最抵係有層海綿蛋糕索晒抹茶好濃味🙈缺點就係四個角嘅部份唔係好食到嗚嗚!🥹(好味嘅嘢係唔可以浪費㗎!)-食物質素都OK嘅價錢都比較偏貴💰同埋唔係話特別有驚喜🤔另外店員嘅服務態度唔係咁好😢叫咗幾次幫我加加水都冇咗件事…但
💫漢堡扒全日早餐
雖然番薯係好食嘅不過我覺得有啲多餘😹
覺得可以當係一個小食而唔係bagel嘅配菜🤔
Bagel軟熟有咬口😆
松露醬喺漢堡扒底而且份量有啲少😢 有好似冇咁🙂‍↕️
不過整體嚟講係一個唔錯嘅配搭!
💫開心果抹茶豆腐沙冰
呢款我就完全唔推介🥹
首先佢開心果味真係超級淡😢
我飲嘅第一啖基本上唔覺有開心果味🤔
淨係食到啲豆腐花同埋少少嘅抹茶味
仲有抹茶味都唔係好重…
簡單啲嚟講就係豆腐味>抹茶味>>開心果味
而且價錢仲要幾貴吓😣
所以真係冇咩必要試😭
💫抹茶提拉米蘇盒子
呢款甜品見好多人都有食過!上面係滿滿抹茶粉🍵
佢仲會配埋少量酒~ 加埋會有少少苦味但係好正!
啲cream cheese好smooth好順滑🤤
入面仲有啲紅豆增加口感🫘
最抵係有層海綿蛋糕索晒抹茶好濃味🙈
缺點就係四個角嘅部份唔係好食到嗚嗚!🥹
(好味嘅嘢係唔可以浪費㗎!)
食物質素都OK嘅價錢都比較偏貴💰
同埋唔係話特別有驚喜🤔
另外店員嘅服務態度唔係咁好😢
叫咗幾次幫我加加水都冇咗件事…
但轉個頭就同其他人傾偈🙂‍↕️
又好似唔係好不滿咁(?)可能佢嗰日心情唔好啦…
不過下次應該都唔會再去食😣
整體評價:3.6🌟
漢堡扒全日早餐
開心果抹茶豆腐沙冰
抹茶提拉米蘇盒子
抹茶提拉米蘇盒子
2024-07-19 998 浏览
大熱天時,最舒服就係帶埋狗仔一齊行商場嘆冷氣🥰Yoho 算係pet friendly 嘅商場,QUE 店外有三張枱供寵物一起進餐,最好有寵物車放旁邊會比較方便🥰下午茶時間都有lunch set &. Tea set 選擇😊點了lunch set 的 燒春雞$158表面燒得幾乾脆,肉有點鞋😅 薯蓉入口幼滑👍 鰻魚玉子壽司塔司+$48 呢個好好食👍 天羅炸咗嘅紫菜好脆口,底有飯上面夾有玉子及鰻魚,最頂有青瓜絲沙律,好似食緊手捲咁,不過個面層太澎湃,食起d 料嚟跌到周圍都係有d難處理😅 跟餐點了熱鮮奶咖啡+$18 奶偏多😅草莓香桃沙冰$68 草莓味十足唔太甜飲起來超爽快🤩

下午茶時間都有lunch set

&. Tea set

跟餐點了熱鮮奶咖啡+$18 奶偏多😅

草莓香桃沙冰$68 草莓味十足唔太甜飲起來超爽快🤩

2024-07-16
下午茶
2024-06-28 1073 浏览
🐔燒春雞 $1️⃣5️⃣8️⃣半隻春雞煎到比較燶,🐔肉質有D鞋,醬汁調得太濃味,配上薯蓉🥔🍄黑松露野菌貓耳朵粉 $1️⃣2️⃣8️⃣貓耳朵粉口感Q彈,與香濃松露醬汁,每一口都能感受到黑松露獨有的香味🐟火炙三文魚蟹籽卷 $1️⃣1️⃣8️⃣三文魚片輕輕火炙,搭配上蟹籽令口感更富層次🐠脆米紙辣三文魚莎莎 $6️⃣8️⃣米紙炸得酥脆,配上肥美三文魚粒,微辣醒胃🍵抹茶提拉米蘇盒子配糖漬紅豆 $7️⃣8️⃣抹茶口味濃郁醇厚,輕盈綿密芝士🧀少甜糖漬紅豆,配搭不錯🍶柚子清酒提拉米蘇盒子配柚子麻糬 $8️⃣2️⃣柚子清香與少少清酒🍶香氣,底層有軟糯麻糬質地增添口感QUE主菜和甜點方面均有亮點,有fusion,食材品質都不錯,但價位稍高。💰人均消費$2️⃣2️⃣0️⃣
🐔燒春雞 $1️⃣5️⃣8️⃣

🍄黑松露野菌貓耳朵粉 $1️⃣2️⃣8️⃣

🐟火炙三文魚蟹籽卷 $1️⃣1️⃣8️⃣
三文魚片輕輕火炙,搭配上蟹籽令口感更富層次

🐠脆米紙辣三文魚莎莎 $6️⃣8️⃣
米紙炸得酥脆,配上肥美三文魚粒,微辣醒胃

🍵抹茶提拉米蘇盒子配糖漬紅豆 $7️⃣8️⃣
抹茶口味濃郁醇厚,輕盈綿密芝士🧀少甜糖漬紅豆,配搭不錯

🍶柚子清酒提拉米蘇盒子配柚子麻糬 $8️⃣2️⃣
柚子清香與少少清酒🍶香氣,底層有軟糯麻糬質地增添口感

💰人均消費$2️⃣2️⃣0️⃣
2024-06-11 821 浏览
💬好幾個大型商場都見到呢間西日系餐廳🍴,今次終於第一次有機會試吓,Yoho Mall 分店部分座位仲可以同寵物一齊坐,大家又可以多一個選擇。主打嘅係西式日式嘅料理,有意粉同刺身等供應,仲有部分創作菜式,算有點新鮮感🇯🇵.———————————————————————————🇯🇵抹茶提拉米蘇盒子配糖漬紅豆🫘💬雖然好似都唔平,但係心思思又想食呢個甜品,抹茶同提拉米蘇兩樣都係最愛嘅甜食,組合埋更加𣎴能抗拒,味道方面都係唔錯,唔太甜,幾啖就鯨吞落肚😅.🇯🇵軟殼蟹🦀意粉🍝配蟹肉山椒忌廉汁💬山椒都幾濃烈,感覺好似蓋過晒整碟意粉嘅味道👅,輕手少少🤏🏻會更好,軟殼蟹🦀炸得不錯☺️.🇯🇵脆炸單骨雞翼配辛子明太子醬🐔💬感覺炸物都係控制得不錯,簡單而且亦好配搭,套餐可以優惠價追加得到☺️.🇯🇵脆米紙辣味三文魚莎莎🐠💬雖然明知道係一陣風咁入口,但又會叫咗嚟食,辣辣地越食越開胃😅
———————————————————————————
🇯🇵抹茶提拉米蘇盒子配糖漬紅豆🫘
🇯🇵軟殼蟹🦀意粉🍝配蟹肉山椒忌廉汁
🇯🇵脆炸單骨雞翼配辛子明太子醬🐔
🇯🇵脆米紙辣味三文魚莎莎🐠
2024-06-08
午餐
2024-04-26 924 浏览
🍽️餐飲: 1. 漢堡扒全日早餐漢堡扒很厚,再加一顆半熟蛋,絕配!用貝果代替漢堡包,實在是加分!而且貝果脆脆的,再加分!另一邊是小蕃薯貝果,上面加了檸檬醬,蠻特別的味道旁邊放了很多沙律菜!超讚!2. 手撕和牛面肉大通粉和牛面肉每一塊都很大塊,肉質柔軟,很份味!大通粉搭配蕃茄醬,好香好好吃喔~~~都是套餐,所以包沙律/餐湯,還有茶🎄環境: 環境舒服,2人也可以坐卡位🎎服務:服務態度很好㊗️結論:初試業時食過一次,覺得還好,今天再給一次機會!真的好吃很多!!!下次再來吃!
🍽️餐飲:

1. 漢堡扒全日早餐

另一邊是小蕃薯貝果,上面加了檸檬醬,蠻特別的味道

旁邊放了很多沙律菜!超讚!

2. 手撕和牛面肉大通粉

都是套餐,所以包沙律/餐湯,還有茶

🎄環境:

環境舒服,2人也可以坐卡位

🎎服務:

服務態度很好

㊗️結論:

2024-04-25
2024-04-25 829 浏览
之前餐廳新開冇幾耐就去食了😗餐廳以木系為主還有貓貓作裝飾,感覺都幾舒服的🙌🏻食物有西式和日式,選擇也幾多💦🔺QUE 火炙焦糖壽司盛 $188平時見到焦糖壽司一定二話不說叫而家竟然有一個set😳壽司包括有三文魚,帶子,蝦,玉子,鰻魚同軟殼蟹卷🍣壽司上面嘅焦糖面唔算好多質素都不錯❣️另外還有伯爵茶焦糖燉蛋,伯爵茶味都偏濃✨烏冬係讃歧烏冬,湯底係昆布湯再加埋海帶同菜,正常發揮😚🔺軟殼蟹意粉配蟹肉山椒忌廉汁 $148第一次食意粉會加埋山椒食落有一點奇怪😟本身就唔鐘意食麻辣的東西所以就真係一般了,意粉食落會麻麻的👄而軟殼蟹都好大隻炸得好脆同有膏,不錯🦀🔺Ice mocha +$18🤤好味度 : 7/10🔙回頭率 : 7/10

🔺QUE 火炙焦糖壽司盛 $188

🔺軟殼蟹意粉配蟹肉山椒忌廉汁 $148

🔺Ice mocha +$18

🤤好味度 : 7/10
🔙回頭率 : 7/10
2060 浏览
2024-03-21 700 浏览
🥢這店已開了一段時間,今天終於來光顧。看過套餐和主餐牌後,許多食品都想吃,最終決定今次order套餐,因午市套餐有湯或沙律、及咖啡或茶👇🏼南瓜湯,質感順滑,每羮都飲到微微的南瓜蓉,不錯👇🏼四味刺身定食(油甘魚、三文魚、赤蝦、馬刀貝)配胡麻冷烏冬$218,一看到三文魚厚切、油甘魚大塊、赤蝦厚肉,已感到驚喜開心👇🏼急不及待夾一件三文魚入口,wow,肥美的三文魚揭開味蕾嚐鮮的序幕,赤蝦鮮甜帶小小黏口,而躲在一角的馬刀貝則新鮮爽口,當然油甘魚也不示弱,肉質柔嫩豐厚,實在讓味蕾大滿足👇🏼QUE火炙焦糖壽司盛(帆立貝、三文魚腩、赤蝦、玉子、鰻魚、軟殼蟹卷)配紅茶焦糖燉蛋及野菜烏冬$188👇🏼每件炙燒過的刺身,都有其獨特的美味,而玉子壽司面加了輕輕炙燒的焦糖,既有創意,味道又好👇🏼小碗就是紅茶焦糖燉蛋,燉蛋滑溜;三件軟殼蟹卷正常👇🏼野菜烏冬,熱呼呼的烏冬,每條都煙靭有嚼口📯餐廳是開放式店舖,所以有些2人座位之間很近,談話不方便,出入時也有擠迫之感。幸好有數張卡位坐得舒服至於服務方面,真的看你遇到什麼職員,有位女侍應有笑容又有禮,但有位男侍應(較年長的)黑口黑面,皆因他收拾餐具時我說唔該,他卻毫無表情

👇🏼南瓜湯,質感順滑,每羮都飲到微微的南瓜蓉,不錯
南瓜湯

四味刺身定食

QUE火炙焦糖壽司盛

👇🏼小碗就是紅茶焦糖燉蛋,燉蛋滑溜;三件軟殼蟹卷正常

👇🏼野菜烏冬,熱呼呼的烏冬,每條都煙靭有嚼口
野菜烏冬

至於服務方面,真的看你遇到什麼職員,有位女侍應有笑容又有禮,但有位男侍應(較年長的)黑口黑面,皆因他收拾餐具時我說唔該,他卻毫無表情和反應。🤔怪不得很多人都說內地的服務比香港好
南瓜湯
四味刺身定食
QUE火炙焦糖壽司盛
2024-03-20 458 浏览
呢間餐廳都有幾間分店. 平時見好多人排隊. 已經心思思想試好耐. 係日式西餐廳. 價錢中等.食物同飲品overall都ok. 擺盤都靚靚. 岩哂打卡. 如果唔多人排隊 可以再去😛
呢間餐廳都有幾間分店. 平時見好多人排隊.
已經心思思想試好耐. 係日式西餐廳. 價錢中等.
軟殼蟹壽司塔可
hot  mocha
2024-02-24
軟殼蟹壽司塔可
2024-02-26 554 浏览
見到好多人排呢間餐廳😂感覺應該好野嚟,所以即刻排隊試下囉。日式西餐廳,價錢唔貴,野食又ok,連杯跟餐咖啡都唔錯,難怪多人食。⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯[Lunch Set]跟是日餐湯/沙律 及 咖啡或茶✧ 黑松露野菌貓耳朵粉 $128配木魚絲 及 帕爾瑪之士😋好煙韌嘅口感,濃厚芝士味,搭上黑松露係極配!好好味?⚠️佢啲黑松露好似黏到啲牙一點點黑色😂記得要了乾淨牙先好見人!✧汁燒鰻魚枝豆意大利飯 $158個飯有成6大舊鰻魚,我唔食鰻魚嘅,但朋友話好食,我試左個飯都覺得味道同質感都好適中平衡,好味
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯
[Lunch Set]
跟是日餐湯/沙律 及 咖啡或茶

✧ 黑松露野菌貓耳朵粉 $128
配木魚絲 及 帕爾瑪之士

✧汁燒鰻魚枝豆意大利飯 $158
2024-02-25 516 浏览
今日入左去元朗搵食,試一試呢間新開既西日fusion 餐廳呢間餐廳坐open area但都唔嘈既,幾舒適Set lunch 都幾多選擇,仲可以加唔同小食✍🏻味噌三文魚配香煎蟹餅及明太子醬 $208三文魚煎加味噌煎得好香口,甜甜地,食完想再食蟹肉餅一啖咬落去有滿滿既蟹絲,好味仲有芥末味既薯蓉,有少少嗆鼻既辣,鐘意芥末味既人可能會鐘意✍🏻黑松露野菌貓耳朵粉配木瓜絲及帕爾瑪芝士 $128黑松露味唔太濃,配上煙煙韌韌既貓耳朵粉,ok 既,正常發揮✍🏻軟殼蟹意粉配蟹肉生椒忌廉汁 $148生椒忌廉汁個味有啲似中式既山椒八角味,同意粉唔太match, 意粉唔夠汁,多返啲汁creamy d 會好啲✍🏻炸薯條配烟肉京葱絲、木魚絲及日式芥末醬 $48薯條面鋪滿紫菜,葱絲,木魚絲,賣相好吸引配搭係好新穎既,但日式配料同薯條好似唔太夾醬汁唔夠,如果可以另上一個醬會更好薯條炸得鬆脆唔油膩,但係幼身薯條,少左啲口感
今日入左去元朗搵食,試一試呢間新開既西日fusion 餐廳
呢間餐廳坐open area
但都唔嘈既,幾舒適
Set lunch 都幾多選擇,仲可以加唔同小食

✍🏻味噌三文魚配香煎蟹餅及明太子醬 $208
三文魚煎加味噌煎得好香口,甜甜地,食完想再食
蟹肉餅一啖咬落去有滿滿既蟹絲,好味
仲有芥末味既薯蓉,有少少嗆鼻既辣,鐘意芥末味既人可能會鐘意

味噌三文魚配香煎蟹餅及明太子醬

✍🏻黑松露野菌貓耳朵粉配木瓜絲及帕爾瑪芝士 $128
黑松露味唔太濃,配上煙煙韌韌既貓耳朵粉,ok 既,正常發揮

黑松露野菌貓耳朵粉配木瓜絲及帕爾瑪芝士

✍🏻軟殼蟹意粉配蟹肉生椒忌廉汁 $148

✍🏻炸薯條配烟肉京葱絲、木魚絲及日式芥末醬 $48
薯條面鋪滿紫菜,葱絲,木魚絲,賣相好吸引
配搭係好新穎既,但日式配料同薯條好似唔太夾
醬汁唔夠,如果可以另上一個醬會更好
薯條炸得鬆脆唔油膩,但係幼身薯條,少左啲口感

炸薯條配烟肉京葱絲、木魚絲及日式芥末醬
味噌三文魚配香煎蟹餅及明太子醬
黑松露野菌貓耳朵粉配木瓜絲及帕爾瑪芝士
2024-02-15 537 浏览
日式料理搭配貓主題概念,實在令人無法拒絕。最近元朗Yoho駐入日式Fusion餐題,餐廳以貓為主題。所有菜式都猶如藝術品,而味道亦如此,令人品嘗到最新鮮的食材味道。其中以下兩款菜式認為是店鋪必食之選。🌸松葉蟹味增甲羅燒意大利飯配海膽忌廉汁🌸$228店鋪選用日本新鮮松葉蟹,所以蟹膏香滑不苦。價錢228雖然不便宜,但每顆白飯都沾滿香滑的海膽忌廉汁,算是物超所值。🌸日式炸薯條🌸$68薯條喜出望外,外表首先已十分令人注目。薯條完全沒帶點油膩感,反而十分酥脆更帶有馥香的葵花籽油味。完全沒有罪惡感。當日所試的菜式無論視覺還是味覺都很飽足,喜歡fusion菜的話不仿一試。
日式料理搭配貓主題概念,實在令人無法拒絕。

🌸松葉蟹味增甲羅燒意大利飯配海膽忌廉汁🌸$228

🌸日式炸薯條🌸$68