2018-10-20
呢間係一間因為服務和食物太差而令到我一定要寫食評話俾大家知唔好再去呢間野度食野。今日叫左個煙三文魚意粉同waffle。首先係個煙三文魚意粉,拎到黎時一d煙都冇凍冰冰,本身都諗住算,食到個煙三文魚,凍到不得了,同職員講之後,佢地話一係幫你叮返熱佢啦,但威脅話d三文魚會熟哂架啦,佢仲話煙三文魚係凍架啦,但我地再食左兩啖,真係唔對路,因為連d意粉都係凍,咁我地再要求處理話不如叮返熱佢啦,俾左份意粉個職員,之後有個疑似既是廚師既人氣沖沖黑面咁拎埋份意粉沖過黎話意粉係咁,一係你就揀過其他啦(態度好惡,黑面,好掘)咁我就好驚咁睇下有咩岩食啦,之後過左一陣,佢就話咁我炒過一碟俾你啦,咁我地話好啦,佢拎住份凍冰冰既意粉,好大力咁掉左係放垃圾既枱面,嘭一聲,好明顯發緊脾4。之後佢拎左一粉熱辣辣既意粉黎,咁好明顯係做到熱,但之前果份明顯放左好耐但又唔認又惡我地想我地唔好再跟進。仲有,佢地係sell waffle, 但d waffle 係凍架因爲佢地全部都係整定哂,街邊既小店一定好食過佢一百倍。整體感覺態度勁差,價錢貴,以後唔會再去食,之後見facebook同OpenRice 原有大量負評,好明顯呢間野係一
今日叫左個煙三文魚意粉同waffle。
整體感覺態度勁差,價錢貴,以後唔會再去食,之後見facebook同OpenRice 原有大量負評,好明顯呢間野係一個伏黎架!完全浪費金錢同時間!
如果有負分佢會係負五星