2024-04-02
大尾篤原來有一間三層打卡Cafe,集美食玩貓按摩打卡於一身. 去年初開業至今一年多已經贏盡口碑,假日去到座無虛席氣氛熱鬧. 餐廳提供輕食、咖啡、飲品、甜點等. 地下用餐區分戶外及戶內,換拖鞋上樓可以同多位可愛又有性格貓主子玩樂,天台係打卡位可以遠眺附近龍尾灘海景,放空一流,二樓有泰式師傅按摩價錢合理可以鬆一鬆. QR code 落單夠方便有效率. 等食物期間可以同盤中貓店主玩好搞笑,呢隻九個月大嘅英國短毛貓超乖匿喺個木盤入邊好吸眼球,隔籬枱小朋友任摸唔嬲摸得好開心. 我哋叫咗兩杯飲品沙律,同埋一個煮食同埋甜品,加埋$400左右. ⭐️黑糖牛奶咖啡沙冰🥛☕️❄️🧊咖啡甘香牛奶棉滑配上天然黑糖甜味,先甘後甜有層次好提神. ⭐️菠蘿椰奶沙冰🍍🥥🍹❄️果香酸甜味清爽解渴,夏日首選. ⭐️煙三文魚沙律🥗夏日炎炎清淡啲食個沙律健康又有營養好清新. ⭐️炸魚薯條🐟🍟即叫即炸香噴噴,巨型魚柳外皮金黃鬆脆魚肉雪白嫩滑唔乾. 扭紋薯條炸得唔油但香口. 齊齊點上茄汁及沙律醬味道更好. ⭐️單球雪糕🍨只售$20個,我哋叫咗抹茶同雲呢拿味. 比較特別嘅係加埋忌廉及麵包糠碎口感豐富. 誠意推薦俾大家,嚟到大美督一定要去,真係可
⭐️黑糖牛奶咖啡沙冰🥛☕️❄️🧊
咖啡甘香牛奶棉滑配上天然黑糖甜味,先甘後甜有層次好提神.
⭐️菠蘿椰奶沙冰🍍🥥🍹❄️
果香酸甜味清爽解渴,夏日首選.
⭐️煙三文魚沙律🥗
夏日炎炎清淡啲食個沙律健康又有營養好清新.
⭐️炸魚薯條🐟🍟
⭐️單球雪糕🍨
誠意推薦俾大家,嚟到大美督一定要去,真係可以玩足成個下午. 日落景色好靚㗎. 老闆同店員親切友善,加分,無min charge冇限時,絕對有別於坊間貓Cafe. 仲有,呢間係寵物友善餐廳,可以帶埋屋企嘅寵物嚟啊. 附近泊車好方便泊完車都係步行5至10分鐘就到餐廳. 食完可以踩單車黃昏再燒烤,圓滿嘅一日.