《110分鐘燒肉放題》*open rice 訂位 5-7點 加一後 $190對於晚市韓燒 一個人唔洗200蚊真係好抵🤣 野食總類都算多 比較有印象嘅係牛肋骨 醃的好入味 而且口感唔錯 薄片牛肉都唔錯 小食黎講幾鐘意冷麵 口感係有啲黏 但凍凍地 好特別 袖子炸雞麵可以 個雞炸得幾鬆脆 加埋袖子醬 幾fresh 唔推薦嘅例如係粉年糕 因為佢淨係加左超市嘅韓式辣醬 所以個味一般 炸魷魚一般因為個魷魚無加任何味🤣整體:食物質素一般 但服務態度好好 環境唔錯 但如果食物質素再好啲就更好🤣
《110分鐘燒肉放題

環境唔錯
但如果食物質素再好啲就更好🤣
110分鐘燒肉放題
2021-09-30 875 浏览
本身訂咗枱諗住用恒生信用卡case dollar, 但係去食當日見到OpenRice訂座有八五折,於是就改變主意再訂位喇。食呢間似乎唔使咁早訂位。平時少食內臟,出到嚟唔使自己買當然要叫下呢啲啦。一坐低侍應就同你講要Scan QR code 落單,半個鐘前會話俾你聽冇得再電腦落單。晏就可以繼續攞嘢食。今日叫咗佢嘅羊髀肉,牛柳粒,牛脷,辣味豬頸肉(朋友至愛),黑豚肉,芝士生蠔,帶子(半粒上),雞腎,咖喱魷魚鬚(好味)另外拎咗啲菇類嚟燒,但有咁佢既生野同熟嘢放埋一齊唔係咁,佢嘅牛油粟米就放響啲腸仔隔離。如果分開係可以試下既,因為粟米同牛油嘅比例可以自己調配。熟食方面叫咗佢嘅韭菜餃子(微辣),嚟到韓國嘅燒烤店當然要食下炸雞啦。今日叫咗佢嘅柚子味炸雞,同埋辣味炸雞小辣。柚子味炸雞浸味只係響面頭入唔到去入邊,就好似自己點醬咁樣。自己拎嘅嘢食,我哋飲咗佢嘅雞湯。食咗佢個牛奶布甸其餘嘅甜品就冇乜特別,主要係雀巢雪糕雪條。嘢飲方面有驚喜,有牛蒡茶。0g 糖!試過味道唔錯。最後提提大家,如果係揸車去的話,原來呢個位置係屬於將軍澳中心停車場,今次我就泊錯咗Popcorn所以冇消費優惠。同埋餐廳內嘅音樂比較大

平時少食內臟,出到嚟唔使自己買當然要叫下呢啲啦。

柚子味炸雞浸味只係響面頭入唔到去入邊,就好似自己點醬咁樣。

自己拎嘅嘢食,我哋飲咗佢嘅雞湯。食咗佢個牛奶布甸

同埋餐廳內嘅音樂比較大聲,想傾偈就唔方便。
2021-09-29
星期五係Happy Friday🎉,收工之後就約埋啲friends去咗食韓燒🔥!今次去咗旺角嘅running 燒,星期五夜晚都幾滿座😵‍💫,好在去食之前book定位,就一定有位!星期五夜晚時段任食110分鐘,每位💁🏻‍♀️$288,另收加一。依間餐廳係用QR code落單,而飲品方面🥤就自己出去雪櫃到拎,不過就冇提供飲管。-基本上用QR code落單都幾方便,不過出現都幾嚴重嘅漏單情況🤦🏻‍♀️。也米😍原本見到有芝士蒜蓉生蠔,睇落幾吸引,就想叫嚟試吓,點知第一、二次落單都出現漏單情況冇嚟到🥲,唔止一樣食物,其他食物都有出現到依種情況🤭。-食到最後10分鐘,店員會提一提同叫我哋買單,之後就會每人有一條雪條,蜜瓜🍈同椰子🥥味都好食,士多啤梨🍓就有啲伏,藥水味重。整體來講,食物質素唔算差,店員態度都幾好,不過漏單問題可以改善下。
2021-09-03
2021-08-30 1030 浏览
第一次访问不值得尝试从(地铁)在旺角下车,然后从 B3 出口,去餐厅很容易.. 上桥,向左看,直走,有一条路可以下楼梯。 到达底部后,请前往主干道 - 直走并寻找弥敦道 726 号的建筑物,它在 9F .. 我第一次尝试这家韩国餐厅自助餐,订单选择不多,还有免费软饮料、果汁和合理的 酒精饮料的价格.. 110 分钟的自助午餐 - 很匆忙,工作人员会提醒你时间你将完成......食物没什么特别的,我只是打扰有人会一直提醒你时间......我猜 价格很贵....到目前为止..我不会再回来了..以友好的服务尝试新的地方..
2021-08-29
午餐
2021-08-11 3260 浏览
約了幾位好同事一齊飯聚,訂了呢間餐廳食韓燒,訂位同事話係其他同事推介,去到佔據一層,裝修是街頭feel,店內是鐵絲網+塗鴉牆,不過樓底不高+地方不大,所以有點壓迫感,坐在靠牆四人枱,靠牆同事兩邊都是牆,出入都唔方便,攞飲品都要靠我哋!座椅是圓罐,幾得意,四人枱上面有兩個爐,原來係用罐裝gas嘅,所以中途用晒都要店員來換gas三款泡菜非常一般(大白菜、大荳芽、海帶)食物要劃點餐紙,講真肉類並不出色,雪花牛仔肉會好一點,其他薄西冷、肥牛都一般,豬肉類會正常嘅(五花腩片好難會難食)豬大腸好粗,不過太肥(中央嘅脂肪很多)雞翼都有剪開等中央易點煎熟,羊肉類我喜歡有孜然粉醃嗰款!主要嘅肉類都一般海鮮類反而比肉類好一點(燒肉店🤦🏻‍♀️)蝦爽口,兩款蠔都juicy(店員有提醒要熟食嘅)帶子正常小食叫了,辣年糕、炸雞塊、炸魷魚鬚、阿珠媽靚湯、水冷麵、溫泉蛋香蔥紫菜飯,竟然都好味!(燒肉店🤦🏻‍♀️)飲品是罐裝,選擇多,有糖無糖都有,一定有啱心水調味料放一個邊櫃上,沾醬到差不多夠鐘時,店員會比甜品紙,都是韓國牌子雪條!好味店員有禮勤快,會主動收碟,不過佢哋太忙,其他要求要舉手,佢哋都即刻回應的!坦白講$26

三款泡菜非常一般(大白菜、大荳芽、海帶)

飲品是罐裝,選擇多,有糖無糖都有,一定有啱心水

調味料放一個邊櫃上,沾醬

到差不多夠鐘時,店員會比甜品紙,都是韓國牌子雪條!好味

坦白講$260一位(我唔知點解會打折,因是同事埋單)肉類水準不夠吸引我再去😓

2021-07-23
2021-08-09 1551 浏览
第一次光顧,野食和飲品款式不多 整體感覺食物質素非常一般 ..海鮮不太新鮮不過..都明白二百幾蚊既韓燒放題對質素其實都唔要求得咁多…. 另外 座位與座位之間好迫,會跟後面座位既人碰撞到… 臨30分鐘既時候會叫你結賬順便會比埋條雪條你(每人選一條) 我地埋完張單,侍應之後給我們雪條、我立刻拆開條雪條食,無幾耐大概5分鐘然後職員就叫你好起身要走了但…我仲咬緊條雪條未食完最終.. 惟有浪費食物把剩下的雪條放低馬上帶回口罩急急腳好似被佢趕鴨仔咁趕所走 ..感受完全不良好,不會再光顧!
第一次光顧,野食和飲品款式不多
整體感覺食物質素非常一般 ..
海鮮不太新鮮
另外 座位與座位之間好迫,會跟後面座位既人碰撞到…

臨30分鐘既時候會叫你結賬
順便會比埋條雪條你(每人選一條)
我地埋完張單,侍應之後給我們雪條、
我立刻拆開條雪條食,無幾耐大概5分鐘
然後職員就叫你好起身要走了
但…我仲咬緊條雪條未食完

最終.. 惟有浪費食物把剩下的雪條放低
馬上帶回口罩
急急腳好似被佢趕鴨仔咁趕所走 ..

感受完全不良好,不會再光顧!

2021-08-09
2021-07-30 1688 浏览
慶祝朋友生日🥳其實每次燒肉嗌咗一大堆肉返嚟,我都唔太記得/唔識分啲部位 (除咗牛舌外👅) 整體嚟講啲肉嘅質素都唔錯,肥瘦適中,唔會成嚿乾身柴皮/ 肥得濟太油🤤佢仲有生蠔同扇貝等等嘅海鮮可以燒 🦪不得不提佢個 #噴火炸雞 🐓嗰醬真係超辣 (我都唔記得揀咗咩辣度),總之正啦🌶食完呢堆嘢我仲嗌咗 #韓式炒粉絲,#溫泉蛋香蔥紫菜飯 (兩樣都好好味)& #韓式辛辣麵 (呢個麻麻哋...自己煮好食啲😂)最後食埋條雪糕,#大滿足
慶祝朋友生日🥳

佢仲有生蠔同扇貝等等嘅海鮮可以燒 🦪

不得不提佢個 #噴火炸雞 🐓
嗰醬真係超辣 (我都唔記得揀咗咩辣度),總之正啦🌶

& #韓式辛辣麵 (呢個麻麻哋...自己煮好食啲😂)
最後食埋條雪糕,#大滿足
2021-07-23
2021-07-25 1526 浏览
全餐最好食嘅得個賣單個陣送嘅雪糕同個冷麵,不過個冷麵應該唔係佢地自己整嘅,因為佢地啲食物質素垃圾嘅時候我唔認為佢地可以整到幾好食嘅冷麵,仲要300幾蚊,根本完全唔值呢個價錢。仲有服務態度極差,倒瀉血水落件衫度連道歉都冇,完全不知所謂
2021-07-24
2021-07-03 3718 浏览
又到中午吃午飯的時候,途經running燒,就想吃韓式燒烤放題,於是就入去光顧,入店內等了一會服務員帶位,坐了位之後填點餐紙,點了薄切西冷牛扒,醬汁牛五花肉,帶子,生蠔,晴魚,銀雪魚,魷魚鬚,大蝦,扇貝這些燒烤食料,熟食點了炸魷魚鬚,韓式餃子,韓式湯烏東和阿珠媽靚湯,待餐來之前去雪櫃拿了些飲品和在在櫃架拿了些醬料,飲品是自助式自取,其他食物是要用點餐紙,等了約五分鐘左右餐到了,然後就開始吃,先吃燒烤食物,薄切西冷牛扒和醬汁牛五花肉入口即溶,加上特製醬汁醃製過很香口和入味,到吃海鮮類,生蠔,帶子,扇貝也很新鮮和甜美,口感不錯,只是生蠔煎熟了後有些縮小,這是美中不足的地方,魷魚鬚用咖哩汁醃過很入味,和很彈牙有口感,晴魚和銀鱈魚有魚的鮮味很好吃,只是晴魚比較多骨要慢慢吃,燒烤食物整體上很不錯,之後到吃熟食,韓式鮫子煎得很香口,皮夠脆軟,餡料均勻很好吃,韓式湯烏冬湯底清甜,有紅蘿蔔和白蘿蔔作配料很好吃,阿珠媽靚湯也很清甜,有冬菇和白蘿蔔作湯料很好飲,吃完這些之後到再加點了一次之前的燒烤食物,食物也來得比較快,之後吃完這些之後己經很飽了,到埋單前服務員說有送雪條和甜品二選一,但己太飽吃不下了所以沒有要,店內環境不錯,裝潢整潔和冷氣夠涼,坐位也很寬敞舒適,所以吃得很舒服,服務員的態度也很好,整體上很不錯,下次再來光臨
2021-06-25 2357 浏览
心血來潮想食韓燒 見佢有book枱有平 又幾出名 一於試吓上到去個感覺 其實覺得係有少少污糟 但都明白嘅係韓燒舖頭!食物質素唔係好正 又唔係差 接受到嘅!最開心嘅係又有得韓燒 又有得嗌其他韓國嘢 滿足自己食韓國嘢!
心血來潮想食韓燒 見佢有book枱有平 又幾出名 一於試吓

上到去個感覺 其實覺得係有少少污糟 但都明白嘅係韓燒舖頭!

食物質素唔係好正 又唔係差 接受到嘅!
2021-06-04
2021-06-21 1980 浏览
父親節黎左食韓燒放題,加埋一300左右,食物款式算幾多,海鮮肉類都有唔少,有d辣味醬嘅燒肉都好食。其實應該雞肉同羊肉比較出色。牛反而一般般海鮮方面,因為屋企人中意食蠔,所以叫左幾round😂係細隻左少少,可以一試芝士蒜蓉生蠔帶子燒完好食😋熟食方面,泡菜餃子好食👍🏻
帶子燒完好食😋
熟食方面,泡菜餃子好食👍🏻
2021-06-19 2049 浏览
做放題好,任食又好,都想食客有飽足感,但這間韓燒真的例外,點解咁講,無論你寫要幾多件佢地都只會分配每人一或兩件比你,舉例當晚我四人食叫十件牛(月利)都唔係好過份,每次送來都係八件,所有肉都係八件,配給肉唔緊要,但個爐真係慢到110分鐘點都唔能夠滿足四人溫飽,唯一一樣比較好就是熟食!
2021-06-16
2021-06-14 1868 浏览
即興慶祝父親節,一家四口都係食肉獸,爸爸喜歡韓燒,就找一間較「穩陣」的試一試。在大家扒龍舟/游龍舟水時食韓燒,果然是明智的選擇⋯⋯完全不用排隊等位。一次過點齊不同的牛,全部都好吃,最最最好的是「西施肉」。豬和雞也相當不錯,只可惜不是我們杯茶。小食中,最美味的是炸魷魚鬚和炸雞,是即炸的;再加上辛辣麵,還有最後有韓國雪條做甜品⋯⋯110分鐘放題,我們都是不停吃。今次還學會一個新技能—用蘿蔔清潔燶了的爐,很環保喔,不用不停更換燒燶的爐面。更加驚喜的,是埋單時竟有7折。
午市放題(公眾假期)
午市放題(公眾假期)
  • 甜品
  • 肉類
  • 炸魷魚鬚
  • 韓式炸雞
  • 什菜沙律
2021-06-02 1601 浏览
啲燒肉質素麻麻,好一般,咁見佢放題任食都算。點知叫咗份生蠔,以為即食,原來要燒。個姐姐之後先講,佢話唔知咁快就食。咁點解唔上菜個時講?不如埋單先講?佢個餐牌有冇寫明要燒左先食,之後嘔到七彩,成身無力,發燒頭暈身㷫。啲職員認真麻麻😓😓😓佢唔記得講之後個態度都係冇好內疚。仲有通風系統好差,好似冇開,大佬燒肉啲風吹去塊面到認真搞唔掂,不如唔好開個通風?點解要俾錢買難受,以後唔會再去!!!!!!!!
🇰🇷韓國街頭風裝修⚒燒肉放題《Running 燒 》 當天跟朋友們都想吃燒肉,網上看到這間好評不錯就來試了。 一到步大門口比較擠迫,而且侍應姐姐的態度一般,整個體驗就差了,幸好walk-in 也不用等太久。店內裝修比較街頭風,用上油桶做椅子,桌上都有一個大煙囪吸走油煙。 由於我們不夠四人,所以只可用一邊爐。 剛好店內有7折優惠,最後人均200左右👍🏼性價比高。接下來說說食物,還是有驚喜的 ~——————————————— 海鮮方面點了生蠔🦪、芝士生蠔、扇貝、帶子。燒生蠔的時間又長,燒完就縮到很小粒🤏🏻,所以第二輪就沒有點了,其他海鮮都是正正常常。 反而肉類相當有驚喜,特別是厚切豬腩肉跟五花腩配上生菜🥬一起包著吃,口感一流,非常香口。其他牛肉類款式也很多,個人認為豬肉類較出色。雞翼也是剪了一半,相當貼心,燒起來也比較容易熟。 小食點了炸魷魚須跟柚子味炸雞,都是熱騰騰的,魷魚須都是很大條,粉漿不會太多。炸雞肉也是非常juicy ~ 另外也點了個溫泉蛋香蔥紫菜飯,雖然吃放題很少再叫飯,但這個飯值得一試!!😋😋 最後會送雪條或甜品(西米露),還是吃韓國雪條好了😂😂——————————
🇰🇷韓國街頭風裝修⚒燒肉放題《Running 燒 》

———————————————

最後會送雪條或甜品(西米露),還是吃韓國雪條好了😂😂

———————————————

環境:👅👅👅