2020-12-28
特別推薦大家✅牛油果蝦撻✅原味+朱古力雲卷✅Mocktail: Marble Florals✅Matsumoto Cocktail: 松《牛油果蝦撻》牛油果🥑同蝦🦐配搭清新,撻皮都鬆脆,唔會覺得漏,醬汁味道唔錯《原味+ 松露朱古力雲卷》🍰原味雲卷,蛋糕鬆軟,奶味香,似係日本LAWSON食到嗰隻😌🍫松露朱古力雲卷,你一食就會就到黑松露味,不過又會食到濃濃嘅朱古力味,兩者Balance到,好食😋《Marble Florals》用上Tomato🍅 , Beetroot, Peach🍑, Coconut Water🥥, Passion Syrup,味道好清新,有淡淡Tomato味,其他味combine咗唔係好飲得出,不過夾埋又幾好飲,記住食埋佢上面嘅乾蕃茄🍅 ,酸酸地,好有蕃茄味😂💰$88 ➡️ $44《松》 好靚,閃下閃下,打卡一流✨,用上Matsumoto, Blue Flower Vodka🥃, Kyoho, Golden Powder, Mint,有酒味,飲落又會有薄荷味💰$98 ➡️ $49*係Openrice book位,rmb輸入優惠碼:Tower535,成張單加一後就有
✅牛油果蝦撻
《Marble Florals》
💰$88 ➡️ $44
《松》
💰$98 ➡️ $49
*係Openrice book位,rmb輸入優惠碼:Tower535,成張單加一後就有半價‼️‼️叫其他食物、飲品都有依個折扣🤑
(優惠去到31/1/2021,不適用日期: 31/12 & 1/1)
**除咗有依個tea set,仲有Premium Afternoon Tea Set $438/2p😋