2020-04-20
Cafe裝修好有童趣,係Fluffy House雲先生同朋友做主題!限聚令期間再去,每張枱已經裝上特製木圍板,仲有☁️先生logo係上面好靚呀,而且私隱度更高👍🏻👍🏻👍🏻 lunch冇時間限制,喺中環想舒舒服服傾吓計食飯啱晒!幾次lunch time黎都係揀坐吧枱位望街,雖然對面大廈一直裝修緊,但望住中環繁忙嘅人行嚟行去別有一番風味😆 除咗雲先生,最近仲多左pepe,連🐷連🐶一齊抗疫呀一入到去會先送上一杯細細嘅welcome drink,山楂蘋果汁好濃郁開胃🥰Lunch set跟餐會有茶或者咖啡,我就通常會加$8要latte,味道正常蕃茄烤雞雜菌扁意粉 - 番茄醬偏酸,均勻分布每條扁意粉,有一大塊雞扒同雜菌,份量適中芝士菠蘿鴨胸焗飯 - 芝士量好足😍 嗰半片罐頭菠蘿其實同個飯唔係好夾。有7片煙鴨胸,偏鹹一定要襯飯食,飯底味道唔錯但有少許油膩。份量幾大,圖中係已減一半飯,餓底之選😂