萬聖節就到啦,大家準備好Trick or treat 未呢?🍬我最近去左尖沙咀太空館,睇變身大南瓜,跟著再搵間有氣氛嘅餐廳醫肚!🍊知道呢度特別推出咗節日限定新品,非常搞鬼有趣,梗係黎打卡啦!士多啤梨朱古力窩夫👻✨🧇 ($148 )窩夫外脆內軟,配上新鮮士多啤梨同朱古力碎,味道唔錯。最吸睛係麻糬鬼仔裝飾,趣怪可愛勁開心呀!啖啖蟹肉千層面🍝 ($128 )啖啖蟹肉好鮮嫩,搭配自家製醬汁,味道香濃,加埋芝士食落真係幾滿足。韓式奶油排骨鍋🥘 ($185 )排骨煮得好入味,奶油湯底香滑中帶少少辣,仲有紅白蘿蔔同粉絲,份量夠多,適合同朋友一齊分享。惡鬼荊棘海提子沙冰👻✨🍇($62 )呢杯係萬聖節限定飲品,提子味清甜解渴,仲有個小鬼仔朱古力裝飾,飲完心情好好!濟州柑乳酸梳打🍊✨($68 )漸變色10分夢幻,酸酸甜甜夠曬Refreshing!

🍊

士多啤梨朱古力窩夫👻✨🧇 ($148 )

啖啖蟹肉千層面🍝 ($128 )

韓式奶油排骨鍋🥘 ($185 )

惡鬼荊棘海提子沙冰👻✨🍇($62 )

濟州柑乳酸梳打🍊✨($68 )
漸變色10分夢幻,酸酸甜甜夠曬Refreshing!

2024-10-25 118 浏览
❤️ 幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 Super Cute!朱古力窩夫 外脆內軟又濃郁,搭士多啤梨🍓 酸酸甜甜 + 朱古力碎🍫,口感豐富。麻糬鬼裝飾👻,好襯好可愛!萬聖節必試!🎃💜 惡鬼荊棘海提子沙冰提子🍇沙冰清甜,好解渴!鬼仔眼裝飾又可愛👁️~🧡 啖啖蟹肉千層面 薄薄嘅面皮加上鮮嫩蟹肉🦀,超鮮味。自家醬汁加芝士🧀,口感層次豐富,食完真係唔想停!💛濟州柑橘乳酸梳打 漸變色,真係靚!清新柑橘味🍊加氣泡,爽口又解渴🫧!🤎 韓式奶油排骨鍋🥘 份量好足,有6-8支排骨!排骨夠淋又入味,奶油湯底濃郁香滑,有少少辣🌶️,好惹味,配料好豐富,有紅蘿蔔🥕、白蘿蔔、年糕&粉絲,非常飽肚。

❤️ 幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫

💜 惡鬼荊棘海提子沙冰
提子🍇沙冰清甜,好解渴!鬼仔眼裝飾又可愛👁️~

🧡 啖啖蟹肉千層面

💛濟州柑橘乳酸梳打
漸變色,真係靚!清新柑橘味🍊加氣泡,爽口又解渴🫧!

🤎 韓式奶油排骨鍋🥘

2024-10-24 128 浏览
朋友話之前喺長沙灣見過呢間想食!估唔到係海運大廈都有!🌟韓式奶油排骨鍋(辣味)嘩,呢個排骨嘅份量超級多食到勁飽!肉質好腍,最鍾意係佢個醬汁紅色奶油,好特別,揀辣味只係微微辣辣,最正個底仲鋪滿晒粉絲同年糕吸晒啲汁嘅精華!啖啖蟹肉千層麵韓式嘅千層麵第一次試!一層層千層麵,最頂有好多蟹肉!有好多餡料,仲有啲洋蔥粒係中間好有口感~幽靈來襲!土多啤梨朱古力窩呢個係Halloween特別甜品!佢係士多啤梨加朱古力味嘅窩夫好香濃,士多啤梨酸酸哋唔會膩,仲用咗好似糯米糍嘅皮整咗一個鬼鬼出嚟超得意!墊高個鬼鬼個底係用左朱古力卷蛋去墊,唔係求其搵啲嘢攝落去就算~濟洲柑橘乳酸梳打乳酸梳打,好似益力多嘅味道,再加上濟洲柑橘乳酸梳打,好清新好fresh!!惡鬼荊棘海提子沙冰沙冰少少甜,有提子嘅味道,仲整咗個鬼鬼造型超好應節!🍱Terrace in seaside (海運大廈) (尖沙咀)📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖
朋友話之前喺長沙灣見過呢間想食!估唔到係海運大廈都有!🌟

幽靈來襲!土多啤梨朱古力窩

濟洲柑橘乳酸梳打

惡鬼荊棘海提子沙冰
沙冰少少甜,有提子嘅味道,仲整咗個鬼鬼造型超好應節!

📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖

2024-10-23 253 浏览
有一間新派韓式Cafe牌子係用橙色為主,不嬲我都好想去試吓😎今日同朋友經過尖沙咀嘅時候見到佢有啲好得意嘅Halloween菜式,所以就即刻入咗去試⭐️✨啖啖蟹肉千層麵滿滿蟹肉加勁多芝士嘅千層麵,中間仲有啲爽口嘅瓜增加口感。🦴韓式奶油排骨鍋(辣味)其實唔係好食到辣味,好多排骨份量大,仲有粉絲同年糕,夾埋食好惹味。👻幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫好得意嘅Halloween甜品!有成四塊窩夫外脆內軟,入面濃朱古力味上面再加咗少少朱古力片同紅莓醬。一打開塊皮又見到有朱古力卷蛋,有驚喜。💀惡鬼荊棘海提子沙冰有惡鬼裝扮好有萬聖節氣氛,荊棘海提子沙冰幾refreshing。🍹濟州柑乳酸梳打酸酸甜甜又有乳酸味。

✨啖啖蟹肉千層麵
滿滿蟹肉加勁多芝士嘅千層麵,中間仲有啲爽口嘅瓜增加口感。

🦴韓式奶油排骨鍋(辣味)

👻幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫

💀惡鬼荊棘海提子沙冰

🍹濟州柑乳酸梳打
酸酸甜甜又有乳酸味。
2024-10-23 188 浏览
啖啖蟹肉千層麵🍝唔係講笑真係啖啖蟹肉,仲有蛋、芝士加埋肉醬一層一層超好味😋韓式奶油排骨鍋(辣味)🥘小小辣好惹味,裏面有年糕、粉絲吸晒d醬汁超正,主角排骨煮得好林身,好好味架呢…幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫🧇睇個賣相就知道萬聖節又到,吸引到呢…朱古力窩夫好脆口又香,真心好味🤤仲有件朱古力蛋捲。惡鬼荊棘海提子沙冰🍧好應節嘅特飲,好濃提子味,解渴好飲。濟州柑乳酸梳打🥤酸酸甜甜好好飲,顏色又靚。
啖啖蟹肉千層麵🍝
唔係講笑真係啖啖蟹肉,仲有蛋、芝士加埋肉醬一層一層超好味😋

韓式奶油排骨鍋(辣味)🥘

幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫🧇

惡鬼荊棘海提子沙冰🍧
好應節嘅特飲,好濃提子味,解渴好飲。

濟州柑乳酸梳打🥤
酸酸甜甜好好飲,顏色又靚。
2024-10-21 161 浏览
烏卒卒墨汁八爪魚燉飯呢碟黑媽媽嘅墨汁飯 每一粒米都索滿墨汁 食落好香好creamy 最欣賞係八爪魚彈牙得黎唔會韌 極度惹味泡菜八爪魚飯卷泡菜飯卷就食得多 呢款加上八爪魚就第一次食 飯卷裡面有多款蔬菜 而上面韓式辣醬的確係幾惹味開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫最近開心果熱潮 好多餐廳都唔執輸推出開心果產品 呢個waffle有滿滿嘅蛋香 外脆內軟 而開心果醬亦幾濃厚 食完絕對係會令人開心人生迷芒的芒果沙冰大大片芒果肉 香甜多汁 仲飲倒粒粒柚子皮 增加味道層次濟州柑乳酸梳打呢杯顏色配搭好靚 飲落有啲似忌廉溝鮮奶嘅感覺
烏卒卒墨汁八爪魚燉飯

極度惹味泡菜八爪魚飯卷

開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫

大大片芒果肉 香甜多汁 仲飲倒粒粒柚子皮 增加味道層次
呢杯顏色配搭好靚 飲落有啲似忌廉溝鮮奶嘅感覺
早排同朋友去海港城行街,冇意中見到呢間韓式Cafe,之前去佢地既分店食過都幾好食,小清新環境好舒適,真係有去左度假既感覺,今次試左幾款野食,味道都好有驚喜啖啖蟹肉千層麵 焗千層麵舖滿半溶芝士,再放上滿滿蟹肉,質感綿潤,鮮味十足,千層麵有口感,香而不膩 韓式奶油排骨鍋(辣味) 必食之選! 排骨鍋排骨份量多,啖啖肉不會好鞋,好鐘意個醬汁加左辣醬同奶油,微辣十分惹味幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 窩夫外脆內軟,食既時候帶蛋香,朱古力香甜滋味,加上士多啤梨酸甜好夾,作為甜品大滿足惡鬼荊棘海提子沙冰 同個名一樣賣相好特別,加入提子整成沙冰,飲落好清新,天氣熱透心涼濟州柑乳酸梳打成個柑上枱打卡好靚,加入乳酸酸酸甜甜好開胃,有助解膩

幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫

惡鬼荊棘海提子沙冰

濟州柑乳酸梳打
成個柑上枱打卡好靚,加入乳酸酸酸甜甜好開胃,有助解膩

好岩打卡既少女餐廳❤️,仲有迎合返萬聖節👻既靚靚美食🥰,好有心思,打卡完全無問過題💯😍Halloween Special 🎃 幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫🧇賣相好可愛☺️,窩夫係偏蛋糕口感,仲有啲草莓🍓醬扮血咁,朱古力🍫味好幾出🫶韓式奶油排骨鍋(辣味) 個醬汁好好食😋,味道好有層次,甜甜地再慢慢散發辣味,口感仲好creamy咁,入面仲有蘿蔔,粉絲年糕同排骨,全部都索滿美味既醬汁,超級有驚喜啖啖蟹肉千層麵 蟹肉多多,味道鮮香,千層麵每一層都夾滿食材,口感豐富Halloween Special 🎃 惡鬼荊棘海提子沙冰提子🍇果香甜,沙冰一粒粒,好有質感濟州柑乳酸梳打 漸變既顏色又係好鬼靚😂,濟州柑果香甜,配埋乳酸,酸酸甜甜咁好清爽

Halloween Special 🎃
幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫🧇

啖啖蟹肉千層麵
蟹肉多多,味道鮮香,千層麵每一層都夾滿食材,口感豐富

Halloween Special 🎃 惡鬼荊棘海提子沙冰
提子🍇果香甜,沙冰一粒粒,好有質感

2024-10-20 140 浏览
就嚟萬聖節👻 想搵間有氣氛嘅餐廳,我就揀咗喺尖沙咀呢間韓式Cafe😍啖啖蟹肉千層麵千層面層次分明,每一層都浸透著豐富嘅蟹肉香氣,加上好多唔同嘅蔬菜同埋菇,去增加口感,配上鮮茄醬汁柔滑,食落口感豐富❤️韓式奶油排骨鍋(辣味)韓式排骨鍋帶來辣辣嘅刺激感,排骨肉質嫩滑,奶油醬汁濃郁而辛辣🥰幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫造型好可愛,好有萬聖節特色,朱古力濃郁,窩夫外脆內軟,mochi 口感煙韌,翻開會見到蛋糕卷😍惡鬼荊棘海堤子沙冰提子嘅清新同沙冰好夾,口感清爽,夏日飲超啱,好清新❤️濟州柑乳酸梳打濟州柑嘅酸甜,同乳酸梳打好match 🫶🏻

幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫

惡鬼荊棘海堤子沙冰
提子嘅清新同沙冰好夾,口感清爽,夏日飲超啱,好清新❤️

濟州柑乳酸梳打
濟州柑嘅酸甜,同乳酸梳打好match 🫶🏻
Terrace in seaside.好食高質必點窩夫最近去尖沙咀海港城海運大廈,吃了 Terrace in seaside,食物質素比其他分店更好,令人超出預期座位舒服,木系設計,特別有悠閒感主打情侶朋友食飯,好WARM 好CHILL極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯呢道菜真係好惹味!八爪魚粒好彈牙,冇嗰種咬唔開嘅膠感,咬落仲有啲微微嘅鹹鮮味配埋泡菜嘅酸辣口感,一齊食真係好過癮紫菜包飯香脆,口感層次分明一啖落肚,真係食得津津有味呢道菜惹味得黎又唔會令人覺得太鹹太辣,真係啱啱好烏卒卒墨汁八爪魚燉飯呢個燉飯係成個餐最令我回味嘅一個!佢既墨汁醬汁好入味,濃郁得黎唔會太膩每條八爪魚條都煮得好嫩滑,冇過火嘅感覺燉飯吸收哂墨汁嘅香味,每一啖都係濃濃嘅海洋氣息令人不自覺想再食多一啖墨汁嘅味道配上八爪魚嘅鮮味,呢個組合絕對係正中我心唯一要提既係,墨汁食完會有啲染口不過食得過癮,呢個唔係問題啦!開吾開心試左先知既開心果蜜糖窩夫甜品方面,佢地既開心果蜜糖窩夫係我意料之外嘅高質窩夫出奇地鬆脆,咬落去外脆內軟上面鋪滿咗開心果碎,啲堅果味好濃郁啱啱好平衡咗蜜糖既甜味,唔會太膩再加上佢地嘅配料份量適中,食完唔會覺得太重
Terrace in seaside.好食高質必點窩夫

食物質素比其他分店更好,令人超出預期
座位舒服,木系設計,特別有悠閒感
主打情侶朋友食飯,好WARM 好CHILL

極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯
呢道菜真係好惹味!八爪魚粒好彈牙,
冇嗰種咬唔開嘅膠感,咬落仲有啲微微嘅鹹鮮味
配埋泡菜嘅酸辣口感,一齊食真係好過癮

紫菜包飯香脆,口感層次分明
一啖落肚,真係食得津津有味
呢道菜惹味得黎又唔會令人覺得太鹹太辣,真係啱啱好

烏卒卒墨汁八爪魚燉飯
呢個燉飯係成個餐最令我回味嘅一個!
佢既墨汁醬汁好入味,濃郁得黎唔會太膩
每條八爪魚條都煮得好嫩滑,冇過火嘅感覺
燉飯吸收哂墨汁嘅香味,每一啖都係濃濃嘅海洋氣息
令人不自覺想再食多一啖
墨汁嘅味道配上八爪魚嘅鮮味,呢個組合絕對係正中我心
唯一要提既係,墨汁食完會有啲染口
不過食得過癮,呢個唔係問題啦!

開吾開心試左先知既開心果蜜糖窩夫
甜品方面,佢地既開心果蜜糖窩夫係我意料之外嘅高質
窩夫出奇地鬆脆,咬落去外脆內軟
上面鋪滿咗開心果碎,啲堅果味好濃郁
啱啱好平衡咗蜜糖既甜味,唔會太膩
再加上佢地嘅配料份量適中,食完唔會覺得太重,但係又有種滿足感,
呢個甜品係100分!我一定推薦!

人生迷芒的芒果沙冰
至於飲品,我揀咗個「人生迷芒的芒果沙冰」,
名字吸引之餘,味道亦冇令我失望。
佢係用原隻芒果切開嚟整,芒果味濃郁,
仲好鮮甜多汁,真係有啲似去旅行嗰種感覺
個沙冰嘅口感好滑溜
每一啖都係充滿芒果嘅果香
尤其喺熱天飲真係一流

濟州柑橘乳酸梳打
呢杯飲品帶有一種獨特嘅柑橘香氣,好清新
配埋乳酸嘅爽口感,飲落去清爽解膩,
岩哂食完濃味八爪魚燉飯之後嘅調和
柑橘同乳酸既味道配搭得天衣無縫,
兩者唔會互相搶戲,係一個完美嘅平衡

餐廳:Terrace in seaside (海運大廈)
地址:尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖
2024-10-17 168 浏览
講起韓式Cafe 「Terrace in seaside」一定榜上有名❤️✨極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯🦑飯卷上鋪滿泡菜醬汁 惹味到噴火🔥切粒八爪魚肥美彈牙 忍唔住一啖接一啖烏卒卒墨汁八爪魚燉飯🦑八爪魚入口軟腍 墨魚汁滲透飯粒裡 濃郁滋味開吾開心試左先知既開心果蜜糖窩夫🧇窩夫烘得香脆可口 灑上蜜糖脆脆、杏仁粒 配上開心果醬、忌廉 🫧多重口感 邪惡但很喜歡😍🍹人生迷芒的芒果沙冰半邊芒果🥭舖上面 芒果香甜多汁 沙冰幼滑香甜 飲完暑氣全消👍🏿🍹濟州柑橘乳酸梳打梳打呈漸變色 非常美觀🤩味道酸酸甜甜
✨極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯🦑
烏卒卒墨汁八爪魚燉飯🦑
八爪魚入口軟腍 墨魚汁滲透飯粒裡 濃郁滋味
開吾開心試左先知既開心果蜜糖窩夫🧇
🍹人生迷芒的芒果沙冰
🍹濟州柑橘乳酸梳打
梳打呈漸變色 非常美觀🤩味道酸酸甜甜
2024-10-05 360 浏览
(*˘︶˘*).。.Terrace in Seaside:*♡韓國料理與西式風味Mix and Match!特別喜歡餐廳主打濟州柚子的元素,滿滿韓國濟州風味。 * 烏卒卒墨汁八爪魚燉飯黑漆漆的墨汁燉飯上點綴著鮮嫩的八爪魚。墨汁的鮮味與八爪魚的Q彈口,啖啖都充滿了大海的鮮甜。極度惹味泡菜八爪魚飯卷 泡菜的酸辣味與八爪魚的鮮味好Match!-內餡豐富飽滿,好食好食。-開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫: 窩夫外酥內軟,搭配香甜的開心果和Cream,-口感豐富,甜而不膩。...人生迷芒的芒果沙冰賣相非常少女心,芒果沙冰的香甜清涼消暑濟州柑乳酸梳打: 濟州柚子的代表作,酸甜的口感非常清爽,搭配餐點非常解膩。Terrace in seaside尖沙咀廣東道2樓OT233號舖海運大廈3-27號

韓國料理與西式風味Mix and Match!
特別喜歡餐廳主打濟州柚子的元素,
滿滿韓國濟州風味。

* 烏卒卒墨汁八爪魚燉飯
黑漆漆的墨汁燉飯上點綴著鮮嫩的八爪魚。

墨汁的鮮味與八爪魚的Q彈口,

啖啖都充滿了大海的鮮甜。
極度惹味泡菜八爪魚飯卷

泡菜的酸辣味與八爪魚的鮮味好Match!

內餡豐富飽滿,好食好食。
開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫:

窩夫外酥內軟,搭配香甜的開心果和Cream,

口感豐富,甜而不膩。
...

賣相非常少女心,
芒果沙冰的香甜清涼消暑

濟州柑乳酸梳打:

濟州柚子的代表作,
酸甜的口感非常清爽,搭配餐點非常解膩。

Terrace in seaside
尖沙咀廣東道2樓OT233號舖海運大廈3-27號

2024-10-05 205 浏览
#嚟到一間橙色為主題嘅餐廳,開頭我仲以為食南瓜,點知原來都有好多款式極度惹味泡茶八爪魚飯卷🍘呢度菜,足夠3個人食,份量大,賣相靚,而且夠晒飽肚,仲有好大粒八爪魚喺度,好適合鍾意食八爪魚嘅人😼人生迷芒的芒果沙冰🍹杯芒果沙冰入面有柚子,飲完真係好迷惘,大家可以叫杯嚟試吓個感覺,希望你飲完可以搵到個目標,應該下次再叫呢杯嘢要走柚子濟州柑乳酸梳打🍹但呢杯乳酸梳打就十分不錯,賣相方面吸引,味道都好清新,可以增加胃口,又可以解渴烏卒卒墨汁八爪魚燉飯🍛呢個烏卒卒八爪魚飯,食完個口會黑麻麻,非常之適合,情侶用嚟食飯,整污糟大家個嘴跟住再影相,可以留下一個美好嘅回憶開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫 至於呢一個甜品,我覺得都算係一個唔錯嘅新嘗試,大家真係可以試吓,試咗先知開唔開心嘅蜜糖窩夫🧇
#

極度惹味泡茶八爪魚飯卷🍘

人生迷芒的芒果沙冰🍹

濟州柑乳酸梳打🍹

烏卒卒墨汁八爪魚燉飯🍛

開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫
👦:其實每次從海港城走過都會注意到這一家可愛的🇰🇷過江龍Cafe🍊橘黃的顔色就非常吸引人!好容易讓人聯想到濟州島的柑橘。雖然我都還沒有去過濟州😄但是根據半個濟州島民的Jo說那邊的Cafe都又好吃又好拍📷這次就讓我先來試試屬於濟州的味道~·🌟烏卒卒墨汁八爪魚燉飯 $115端上來的時候已經有超香的海鮮味🐙之前有在西班牙餐廳吃過類似的料理,但是是比較偏乾和生的(據説本來是這樣),但是這裏的米飯是偏潤一點的🥰我覺得比較時候亞洲人的口味!吃下去也是滿口香濃🥹有點綴很多章魚腿,米飯裏面混有平菇和墨魚汁比較點睛之筆的少許美乃滋,攪拌一起奶香奶香!最好笑的是,吃這個的時候真的不能張開嘴巴,不然就是一整個滿足大黑牙的狀態哈哈,剛剛認識的情侶可以換一道😅但是老夫老妻點個來給對方拍醜照簡直一絕😘·🌟極度惹味泡茶八爪魚飯卷 $132吃起來是非常經典的韓式飯卷👍🏻但是上面加了韓式玫瑰醬和章魚腿🙈香香脆脆還富有彈性~就是對於女生來説真的一口吃不下一個哈哈哈!·🌟開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫 $138開心果愛好者真的可以衝🚗整盤有四個很大塊的waffle,加上一球冰淇淋🍦鋪滿了很多開心果碎和開心果醬🤤整體味道來

🌟烏卒卒墨汁八爪魚燉飯 $115

🌟極度惹味泡茶八爪魚飯卷 $132

🌟開唔開心試咗先知嘅開心果蜜糖窩夫 $138
開心果愛好者真的可以衝🚗整盤有四個很大塊的waffle,加上一球冰淇淋🍦鋪滿了很多開心果碎和開心果醬🤤整體味道來説就是非常濃鬱的開心果味道。最上面還點綴了一些焦糖碎塊,非常香,我倒不會感覺太甜😝因爲感覺甜品這個甜度剛剛好可以給人帶來好心情,還是值得叫的一份甜品

🌟人生迷芒的芒果沙冰 $68
芒果冰沙上面再給你來半顆大芒果🥭這一杯是少甜的典範🥤芒果本身的甜味已經很足夠,新鮮的芒果還有很足的果香味,加上綿密的冰沙真的可以給大太陽的夏天降降溫🧊

🌟濟州柑乳酸梳打 $48
那來了這裏必須來一杯濟州柑風味的飲料啦🍊天生反骨的我沒有選周圍最多人選的那一杯濟州柑果汁🍹而是這一杯搭配蝶豆花的乳酸菌。酸酸甜甜真的我好愛🤩益力多是怎麽做到搭配什麽飲料都能好喝的!推薦!
人均:$250+
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑
2024-10-01 163 浏览
已經食左呢間餐廳幾次,但佢定時都轉餐牌,所以都有新鮮感😬鹹點點咗泡菜八爪魚紫菜包飯同墨汁八爪魚,八爪魚厚切,爽口彈牙。每次必點係呢度嘅飲品,芒果🥭冰沙有半邊芒果插係杯上😍芒果超甜呢!濟州柑橘乳酸梳打味道酸甜,入口清新🍀呢到嘅甜品都5好錯過~開心果蜜糖🍯窩夫🧇餅底烤到脆卜卜加甜甜嘅開心果醬,正😄꧁☬小編食左咩☬꧂✅ 泡菜八爪魚紫菜包飯✅ 墨汁八爪魚燉飯✅ 開心果蜜糖窩夫✅ 芒果冰沙✅ 濟州柑橘乳酸梳打🍹

꧁☬小編食左咩☬꧂
✅ 泡菜八爪魚紫菜包飯