2018-03-17
自從無做呢份工之後 雖然有同舊同事聯絡 但係要講上見面真係好難 於是趁呢段時間 終於約到一齊聚餐啦 好感動啊一談到聚會地點 舊同事們即刻建議去THE BASE 佢哋不約而同對呢間餐廳有好評於是我就好期待luuu 一去到就覺得個門口好有設計感😌好有美感啊😌😌我地首先叫左風沙燒骨羊仔鞍配孜然燒肉汁我地叫左幾秒鐘就已經被所有人食完就可以知道佢幾咁有人氣! 真係好好食 有入口即溶嘅感覺 好juicy啊 就算我本身好怕原本羊個陣騷味 但係完全都食唔到嗰陣味 所以我好鍾意😍於是我就叫左松露蟲草花雜菌米形粉 我地見好多人都有叫蛋汁好juicy😍呢個就係我地叫做嘅野食 大家望下 😍😍😍幾豐富 豐富的晚餐大家可以見到慢火燒春雞😌😌😌聽waiter講有成800g 咁重 好足料 ! 我地覺得呢一餐野食好食當然重要 令我地好滿意但係服務係最令我地感到窩心 我地對佢哋嘅服務印象非常深刻😌覺得佢哋做事細心 又有愛 😍😍呢一餐勾起我地好多個回憶 大家都係一見如故 好有以前大家一齊做嘢 溫暖嘅感覺好多謝呢間餐廳 比左一個好好嘅空間 我地聚會 重拾以前個種感覺!THANK YOU. SO MUCH!
於是我就好期待luuu
我地覺得呢一餐野食好食當然重要 令我地好滿意
但係服務係最令我地感到窩心 我地對佢哋嘅服務印象非常深刻😌
覺得佢哋做事細心
又有愛 😍😍
THANK YOU. SO MUCH!