2024-02-05
Tuna Tartare $140吞拿魚他他配上牛油果醬,比脆皮撻包住,口感好特別!第一次去呢間餐廳嘅時候因為等位等太耐,職員就送我哋每人一個吞拿魚他他,嗰次食過之後,每次嚟呢間餐廳都會encore !PULPO A LA GALLEGA $190 燒八爪魚🐙(Slow cookcd Octopus, papnika)去餐廳食八爪魚,最怕燒得太靭!我覺得佢哋都算煮得唔錯,但未算係我食過最好食嘅八爪魚,但依然鮮味十足。仲有薯蓉墊底,薯蓉會吸咗八爪魚嘅味同醬汁,特別好食。CROQUETTES (Black trufle) $140炸黑松露球,喺出邊的確好少食到!濃濃嘅黑松露味,提升我對呢一餐嘅好感度😍GRILLED LAMB CHOPSO $340 Grilled lamb cutlets, carrotREG COCORLEDUICG. DrOCCOLD份量都唔係好多,啱一個人食。羊肉味道濃郁,唔會有臊味。但未至於會想再食多次嘅菜式。JUICY LOBSTER RICE $590Boston lobster, squid, onion 份量有啲少,但龍蝦肉好好食!肉質軟熟,龍蝦味道鮮甜。
PULPO A LA GALLEGA $190 燒八爪魚🐙
GRILLED LAMB CHOPSO $340
Grilled lamb cutlets, carrot
REG COCORLEDUICG. DrOCCOLD
JUICY LOBSTER RICE $590
Boston lobster, squid, onion
份量有啲少,但龍蝦肉好好食!肉質軟熟,龍蝦味道鮮甜。但係海鮮飯份量好少,兩個人share都OK嘅。佢有成隻龍蝦喺海鮮飯入面,就真係好特別,見到都覺得正!🥰
Crème brûlée
燒得好香脆!大家慶祝生日真係可以嗌一個嚟食!