2019-09-20
同幾個朋友好耐無聚埋一齊喇!當中有兩個朋友生日,先約得齊人一齊慶祝所以就搵左間又可以坐得耐又有board game玩既cafe個party set都好吸引喎每人百幾蚊就有咁多野食!超抵!喪抵!super抵Board game種類都不少,我地今次只玩左兩個game咋事關有人遲到猜猜畫畫真係超搞笑,原來我地都好有「藝術天份」凱撒沙律賣相都唔錯,而且份量一啲都唔少不過我略嫌芝士粉多左,我覺得有啲膩,不我過朋友們又覺得岩岩好喎小食有8款,全部都大大碟架同埋重點係 - 全部都係新鮮整架「芝士薯條🍟」超正,係我鐘意既粗薯條再加埋上面既汁,好香磨菇忌廉湯既味道,不會單單只是芝士既咸味,所以呢個真係好有驚喜「粟米墨魚餅」夠哂爽口彈牙每人只得一件實在唔夠喉!「咖哩角」雖然咖喱味唔太濃,但係岩哂我,因為太濃味會有口渴既感覺,反而食完呢個無呢個感覺同埋係好脆卜卜呀「芝士汁焗蔬菜」我好鐘意食呢碟,大部分都被我KO的卡邦尼煙肉扭扭粉呢個真心推介好好食,好耐無食過扭扭粉啦特別欣賞係完全無油膩感,啲煙肉一啲都唔肥膩架黑松露海鮮意大利飯我個人對黑松露有點兒抗拒不過眼見賣相其實好吸引所以我都食左少少雖然依然黑松露味好重
猜猜畫畫真係超搞笑,原來我地都好有「藝術天份」
凱撒沙律
小食有8款,全部都大大碟架同埋重點係 - 全部都係新鮮整架
「粟米墨魚餅」夠哂爽口彈牙每人只得一件實在唔夠喉!
「芝士汁焗蔬菜」我好鐘意食呢碟,大部分都被我KO的
卡邦尼煙肉扭扭粉
黑松露海鮮意大利飯
我個人對黑松露有點兒抗拒不過眼見賣相其實好吸引所以我都食左少少雖然依然黑松露味好重(朋友們個個係咁讚,可惜我不太懂欣賞),但意大利飯做得好好,軟硬好適中
埋單每人都唔駛$200完全係抵食又好玩同埋飲品係任飲架