2023-12-28 137 浏览
Boxing Day去咗食90年代氣氛嘅聖誕下午茶,紅色絲絨sofa加棋盤枱,即刻有穿越時空嘅感覺。三文魚卷、鵝肝、鮑魚作為咸點,算ok啦,比較欣賞泰式蝦配米通嘅組合,比想像中好食。手撕豬肉三文治塊麵包有啲偏乾,食落會有啲𠝹咀😂甜點唔係想像中咁甜,係屬於可接受嘅甜度,側邊仲有久違嘅聖誕老人橡皮糖,真係好有懷舊感😆蘋果金寶有焗返熱先送上,氣味幾令人食指大動😙Scone係硬如石頭,連把刀都切唔開,食咗少少甩出嚟嘅碎片,係麵粉嘅味道🤢好懷疑佢係咪未完成烹調流程就拎咗出嚟。

蘋果金寶有焗返熱先送上,氣味幾令人食指大動😙

2023-12-13 107 浏览
係時候約啲靚女朋友見吓面先得!約埋朋友仔一齊去食個下午茶☕️Regal Kowloon Hotel聯乘120年意大利咖啡品牌 LAVAZZA🧡推出咗「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐💕精心設計咗以咖啡為主題嘅下午茶小食及甜品🍮《鹹點》🔹香濃咖啡雞搥🔹傳統醉鮑魚🔹香辣蝦脆米餅🔹經典黑椒牛肉三文治🔹咖啡忌廉芝士煙三文魚卷《甜點》🔸白朱古力咖啡撻🔸百利甜酒芝士蛋糕🔸LAVAZZA咖啡朱古力棒🔸濃縮咖啡朱古力🔸泡沫咖啡蛋糕🔸英式鬆餅配忌廉及果醬🔸LAVAZZA 咖啡或茶想試佢哋嘅精選特飲,只需要加$38就可升級➰🍹蘋果蘆薈咖啡特調🍹椰香特濃咖啡大部分食物都以咖啡作主題,咖啡雞搥& 咖啡忌廉芝士煙三文魚卷就好有特色,香辣蝦脆米餅就惹味十足!另外白朱古力咖啡撻 & 泡沫咖啡蛋糕係我私心喜歡💕咖啡狂嘅你就要嚟一試喇😉

《鹹點》

🍹椰香特濃咖啡

另外白朱古力咖啡撻 & 泡沫咖啡蛋糕係我私心喜歡💕
咖啡狂嘅你就要嚟一試喇😉
2023-12-08 107 浏览
相約閨蜜到富豪九龍酒店,門口大堂剛在佈置聖誕裝飾。(Regal Kowloon Hotel Hong Kong)今次與意大利咖啡品牌 LAVAZZA聯乘推出{LAVAZZA咖啡漫遊}下午茶套餐☕️ 天氣轉涼,坐在咖啡室望著酒店大堂的大型聖誕樹🎄享受一個放鬆又暖洋洋的下午。鹹點🍗香濃咖啡雞搥😋傳統醉鮑魚🍤香辣蝦脆米餅🥪經典黑椒牛肉三文治🥓咖啡忌廉芝士煙三文魚卷
幾款咸點都有驚喜,特別係加入咖啡忌廉芝士的煙三文魚卷,淡淡咖啡香氣,齒頰留香。甜點• 白朱古力咖啡撻• 百利甜酒芝士蛋糕• LAVAZZA咖啡朱古力棒• 濃縮咖啡朱古力• 泡沫咖啡蛋糕• 英式鬆餅配忌廉及果醬• LAVAZZA 咖啡或茶🧀喜歡百利甜酒芝士蛋糕,絲滑口感,入口即化,帶百利甜酒的香醇等,同樣充滿濃郁的咖啡風味。加($38 一杯)轉特飲,兩杯咖啡都各有特色,蘋果蘆薈咖啡,特調椰香特濃咖啡,椰子與咖啡非常夾。同朋友都覺得下午茶唔錯,酒店食物有保證有質素。

🍗香濃咖啡雞搥

• 濃縮咖啡朱古力
• 泡沫咖啡蛋糕
• 英式鬆餅配忌廉及果醬
• LAVAZZA 咖啡或茶

同朋友都覺得下午茶唔錯,酒店食物有保證有質素。
2023-12-05 86 浏览
富豪九龍酒店新推出咗「LAVAZZA咖啡☕️漫遊」下午茶套餐💗即刻約咗靚靚 @kathandlife 去食返個下午茶☺️嚟到食下午茶,望住咁精緻嘅擺盤☺️梗係要打返個靚卡啦😝記得當日打卡都用咗成個鐘🤣 仲要多謝 @kinoko.lam 幫我地影靚靚相😘💝鹹點• 香濃咖啡雞搥• 傳統醉鮑魚• 香辣蝦脆米餅• 經典黑椒牛肉三文治• 咖啡忌廉芝士煙三文魚卷我特別鍾意💕咖啡忌廉芝士煙三文魚卷,有淡淡帶有咖啡香氣,口感獨特💝甜點• 白朱古力咖啡撻• 百利甜酒芝士蛋糕• LAVAZZA咖啡朱古力棒• 濃縮咖啡朱古力• 泡沫咖啡蛋糕• 英式鬆餅配忌廉及果醬• LAVAZZA 咖啡或茶白朱古力咖啡☕️撻融合了白朱古力🍫的幼滑和咖啡的甘香LAVAZZA咖啡朱古力棒 同樣非常好食😋 係結合咗咖啡和朱古力的小點心其他的甜品都充滿咗濃郁的咖啡風味,例如百利甜酒芝士蛋糕🍰,絲滑口感中帶有百利甜酒🍷的香醇。限時優惠
即刻約咗靚靚 @kathandlife 去食返個下午茶☺️

• 英式鬆餅配忌廉及果醬
• LAVAZZA 咖啡或茶

白朱古力咖啡☕️撻融合了白朱古力🍫的幼滑和咖啡的甘香

限時優惠
現即日起至12月31日(不適用於2023年12月23至26日),兩位享用「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐只需港幣468元(另加一服務費),凡惠顧下午茶套餐更可額外獲贈LAVAZZA有機咖啡粉(188克)乙包。

推廣期:即日起至12月31日(不適用於2023年12月23至26日)
供應時間:下午3時至6時
價目:港幣468元/ 兩位 (另加一服務費)
地址: V bar & lounge|富豪九龍酒店 (尖東麼地道71號G/F)
預訂及查詢:  (852) 2313 8788 / Whatsapp: (852) 6117 9858
2023-12-04 39 浏览
我係打卡狂魔近排知道富豪酒店新出左個Tea set☕️有得打卡 又點少得我呢😆富豪酒店新出左一個咖啡主題嘅下午茶早幾日我就約埋咖啡狂迷寶寶陪我去🙈.「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐🍴鹹點↣香濃咖啡雞搥↣傳統醉鮑魚↣香辣蝦脆米餅↣經典黑椒牛肉三文治↣咖啡忌廉芝士煙三文魚.🍴甜點↣白朱古力咖啡撻↣百利甜酒芝士蛋糕↣LAVAZZA咖啡朱古力棒↣濃縮咖啡朱古力↣泡沫咖啡蛋糕↣英式鬆餅配忌廉及果醬.套餐包LAVAZZA 咖啡或茶喔☕️另外可以好似我哋咁 升級至精選特飲💰加港幣38元/杯↣蘋果蘆薈咖啡特調↣椰香特濃咖啡.如果你哋都想去打卡嘅話 而家仲做緊限時優惠🤩即日起至12月31日(不適用於2023年12月23至26日)兩位享用「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐只需港幣468元😍 (另加一服務費)凡惠顧下午茶套餐更可額外獲贈LAVAZZA有機咖啡粉 (188克)乙包😆�供應時間➖下午3時至6時📍V bar & lounge|富豪九龍酒店 (尖東麼地道71號G/F)
我係打卡狂魔
另外可以好似我哋咁 升級至精選特飲
💰加港幣38元/杯
↣蘋果蘆薈咖啡特調
↣椰香特濃咖啡
(不適用於2023年12月23至26日)
兩位享用「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐
只需港幣468元😍 (另加一服務費)
凡惠顧下午茶套餐更可額外獲贈LAVAZZA
有機咖啡粉 (188克)乙包😆�
供應時間➖下午3時至6時
📍V bar & lounge|富豪九龍酒店
(尖東麼地道71號G/F)
「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐|Regal Kowloon HotelRegal Kowloon Hotel聯乘120年意大利咖啡品牌 LAVAZZA🤝🏻推出「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐🤗
精心設計以咖啡主題下午茶小食及甜品☺️☕️「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐☕️鹹點:🤎香濃咖啡雞搥🤎傳統醉鮑魚🤎香辣蝦脆米餅🤎經典黑椒牛肉三文治🤎咖啡忌廉芝士煙三文魚卷甜點:🤎白朱古力咖啡撻🤎百利甜酒芝士蛋糕🤎LAVAZZA咖啡朱古力棒🤎濃縮咖啡朱古力🤎泡沫咖啡蛋糕🤎英式鬆餅配忌廉及果醬🤎LAVAZZA 咖啡或茶加$38升級至精選特飲😉🍹蘋果蘆薈咖啡特調🍹椰香特濃咖啡鹹點當中最愛2款,香濃咖啡雞搥,濃郁咖啡醬提升雞搥味道!😙咖啡忌廉芝士煙三文魚卷,淡淡咖啡香氣,有驚喜!😌甜點就中意百利甜酒芝士蛋糕,朱古力嘅絲滑口感,帶有百利甜酒香醇味道,一食愛上!😋另外,白朱古力咖啡撻,白朱古力融入左香濃幼滑嘅咖啡甘香,Yummy!😁

推出「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐🤗

加$38升級至精選特飲😉
🍹蘋果蘆薈咖啡特調
🍹椰香特濃咖啡

鹹點當中最愛2款,香濃咖啡雞搥,濃郁咖啡醬提升雞搥味道!😙
咖啡忌廉芝士煙三文魚卷,淡淡咖啡香氣,有驚喜!😌
✨富豪九龍酒店V bar & lounge 聯乘著名咖啡品牌LAVAZZA推出「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐,擁有120年歷史的LAVAZZA所使用的咖啡豆均經過精心挑選及加工並使用意大利獨有的製作方法,從而增強了濃縮咖啡的味道✨➷一系列精心設計的咖啡主題下午茶小食及甜品融合了LAVAZZA咖啡的獨特風味,對咖啡有一股執著既人絕不能錯過😉🪐 香濃咖啡雞搥🪐 傳統醉鮑魚🪐 香辣蝦脆米餅🪐 經典黑椒牛肉三文治🪐 咖啡忌廉芝士煙三文魚鹹點加入咗咖啡既元素 為呢個下午茶增添咗驚喜😋富有淡淡咖啡香氣而又唔會搶去食物本身既味道濃郁咖啡醬混合食物之中 令到鹹點都可以有獨特既一面👍🏼§🪐 白朱古力咖啡撻🪐 百利甜酒芝士蛋糕🪐 LAVAZZA咖啡朱古力棒🪐 濃縮咖啡朱古力🪐 泡沫咖啡蛋糕🪐 英式鬆餅配忌廉及果醬🪐 LAVAZZA 咖啡或茶升級至精選特飲 加港幣$38杯蘋果蘆薈咖啡特調 / 椰香特濃咖啡白朱古力咖啡撻融入咗白朱古力既香濃幼滑同咖啡既甘香LAVAZZA咖啡係甜點上更加發揮得淋漓盡致😋百利甜酒芝士蛋糕充滿朱古力既絲滑口感同酒既香醇🍰同樣充滿濃郁既咖啡風味 全程被咖啡香氣包圍住😶‍🌫️➷‼️限
並使用意大利獨有的製作方法,從而增強了濃縮咖啡的味道✨

🪐 香濃咖啡雞搥

LAVAZZA咖啡係甜點上更加發揮得淋漓盡致😋
百利甜酒芝士蛋糕充滿朱古力既絲滑口感同酒既香醇🍰
同樣充滿濃郁既咖啡風味 全程被咖啡香氣包圍住😶‍🌫️

‼️限時優惠‼️

推廣期:即日起至12月31日 (不適用於2023年12月23至26日)
供應時間:下午3時至6時
價目:港幣468元/ 兩位 (另加一服務費)
預訂及查詢: (852) 2313 8788 / Whatsapp: (852) 6117 9858

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼7️⃣🌟
2023-11-15
等候时间
5 分钟 (堂食)
今次 @regalkowloonhotel 同 @Lavazzaofficial合作,推出咗個以咖啡為題嘅下午茶☕️好多餐點都加入咖啡元素🤎整體上發揮正常,未算有好大記憶點,咖啡感覺唔夠突出.📍「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐($468/2人用)鹹甜點一共11款,我哋認為鹹點略勝一籌❣️Reuben Sandwich夾住芝士、酸菜同黑椒牛肉,香濃惹味🥪雞搥香脆,點埋濃郁咖啡汁都幾特別🤎煙三文魚肥美油潤🐟;醉鮑魚都唔錯甜品中最好食係濃縮咖啡朱古力🍫口感軟滑,朱古力味超濃而且唔甜膩🤤其他甜品正常發揮,冇乜驚喜🙈鬆餅太乾❌失望啊加$38可以將飲品升級做特飲,分別係蘋果蘆薈咖啡同椰香特濃咖啡☕️. 鹹點❥香濃咖啡雞搥❥傳統醉鮑魚❥香辣蝦脆米餅❥經典黑椒牛肉三文治❥咖啡忌廉芝士煙三文魚卷.甜點❥白朱古力咖啡撻❥百利甜酒芝士蛋糕❥ LAVAZZA咖啡朱古力棒❥濃縮咖啡朱古力❥泡沫咖啡蛋糕❥英式鬆餅配忌廉及果醬❥ LAVAZZA 咖啡或茶

好多餐點都加入咖啡元素🤎
整體上發揮正常,未算有好大記憶點,咖啡感覺唔夠突出
📍「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐($468/2人用)
鹹甜點一共11款,我哋認為鹹點略勝一籌❣️
雞搥香脆,點埋濃郁咖啡汁都幾特別🤎
煙三文魚肥美油潤🐟;醉鮑魚都唔錯
甜品中最好食係濃縮咖啡朱古力🍫
口感軟滑,朱古力味超濃而且唔甜膩🤤
其他甜品正常發揮,冇乜驚喜🙈
鬆餅太乾❌失望啊

❥泡沫咖啡蛋糕
❥英式鬆餅配忌廉及果醬
❥ LAVAZZA 咖啡或茶
2023-11-18 27 浏览
這次又和朋友去嘆下午茶😚,今次下午茶是以咖啡為主題,與擁有120年歷史的LAVAZZA合作,由咸點到甜點再到飲品,全部都是咖啡☕️。✅:1️⃣香濃咖啡雞鎚想不到雞鎚點咖啡醬也很夾。2️⃣傳統醉鮑魚大大粒,酒味很突出。3️⃣香辣蝦脆米餅爽口彈牙,甜中帶酸,頗開胃。4️⃣Lavazza 咖啡朱古力棒很喜歡這個,咖啡味很濃郁。5️⃣百利甜酒芝士蛋糕口感很軟滑,酒味不會遮蓋朱古力味,恰到好處。飲品方面,個人會比較推薦椰香特濃咖啡。加入了椰青水後,更加fresh及順滑,必試這個!

✅:

1️⃣香濃咖啡雞鎚
想不到雞鎚點咖啡醬也很夾。

2️⃣傳統醉鮑魚
大大粒,酒味很突出。

3️⃣香辣蝦脆米餅
爽口彈牙,甜中帶酸,頗開胃。

4️⃣Lavazza 咖啡朱古力棒
很喜歡這個,咖啡味很濃郁。

5️⃣百利甜酒芝士蛋糕
口感很軟滑,酒味不會遮蓋朱古力味,恰到好處。

今日約咗幾個朋友仔去尖東high tea💓聽到富豪九龍酒店Regal Kowloon Hotel Hong Kong同意大利咖啡品牌 LAVAZZA聯乘推出「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐!仲要係期間限定🥰身為咖啡迷又點會放過~🤎鹹點➰香濃咖啡雞搥➰傳統醉鮑魚➰香辣蝦脆米餅➰經典黑椒牛肉三文治➰咖啡忌廉芝士煙三文魚卷❤️甜點➰白朱古力咖啡撻➰利甜酒芝士蛋糕➰LAVAZZA咖啡朱古力棒➰濃縮咖啡朱古力➰泡沫咖啡蛋糕➰英式鬆餅配忌廉及果醬➰LAVAZZA 咖啡或茶黑椒牛肉三文治🥪好惹味💕咖啡忌廉芝士煙三文魚卷,鮮味十足我比較鍾意食甜點❤️濃縮朱古力咖啡泡沫咖啡蛋糕都好正💓我同朋友都升級至精選特飲@加$38元/杯蘋果蘆薈咖啡特調同椰香特濃咖啡各有特色💕我諗佢原本隻咖啡應該都好正😊整個Tea都充滿濃郁的咖啡風味🙈🤎係我鍾意嘅野😂💕

今日約咗幾個朋友仔去尖東high tea💓

仲要係期間限定🥰身為咖啡迷又點會放過~

🤎鹹點

➰泡沫咖啡蛋糕
➰英式鬆餅配忌廉及果醬
➰LAVAZZA 咖啡或茶

黑椒牛肉三文治🥪好惹味💕
咖啡忌廉芝士煙三文魚卷,鮮味十足

我比較鍾意食甜點❤️
濃縮朱古力咖啡泡沫咖啡蛋糕都好正💓

我同朋友都升級至精選特飲@加$38元/杯
蘋果蘆薈咖啡特調同椰香特濃咖啡
各有特色💕我諗佢原本隻咖啡應該都好正😊

整個Tea都充滿濃郁的咖啡風味🙈🤎
係我鍾意嘅野😂💕
2023-11-17 32 浏览
富豪九龍酒店與意大利咖啡品牌LAVAZZA合作推出了☕️LAVAZZA咖啡漫遊下午茶套餐🍽️鹹甜、甜點都加入了咖啡的獨特風味,用意大利🇮🇹獨有製造嘅方法,咖啡豆經過精心挑選及加工,用心製作👍🏻港幣468元/ 兩位(另加一服務費)🥪鹹點香濃咖啡雞搥傳統醉鮑魚香辣蝦脆米餅其特色美食包括經典黑椒牛肉三文治咖啡忌廉芝士煙三文魚卷✨加入咖啡嘅三文治很特別,有淡淡的咖啡香氣😍而且味道很夾!咖啡雞鎚用的咖啡像很香濃,令平凡雞鎚增加了美味😋🍫甜點白朱古力咖啡撻百利甜酒芝士蛋糕LAVAZZA咖啡朱古力棒濃縮咖啡朱古力泡沫咖啡蛋糕英式鬆餅配忌廉及果醬LAVAZZA 咖啡或茶✨白朱古力咖啡撻混合了白朱古力,夠香濃又幼滑!LAVAZZA咖啡朱古力棒結合LAVAZZA招牌咖啡和朱古力的小點心,甘香而不過甜膩😋還有百利甜酒芝士蛋糕,滑溜口感帶着百利甜酒的香醇,同樣充滿濃郁的咖啡風味。⚡️限時優惠:即日起至12月31日(不適用於2023年12月23至26日),兩位享用 「LAVAZZA咖啡漫遊」凡惠顧下午茶套餐更可額外獲贈LAVAZZA有機咖啡粉 (188克)乙包。

港幣468元/ 兩位(另加一服務費)

🥪鹹點

泡沫咖啡蛋糕
英式鬆餅配忌廉及果醬
LAVAZZA 咖啡或茶

2023-11-15 34 浏览
✨「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶由即日起富豪九龍酒店同擁有120年歷史嘅意大利咖啡品牌LAVAZZA聯乘推出咖啡主題下午茶精心設計製作出一系列精美茶點部分更融合左LAVAZZA品牌咖啡有獨特風味 又有特色 咖啡迷記得唔好錯過而家仲會有限時優惠 由即日起至12月31日(12月23至26日除外)兩位享用「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐可額外獲贈LAVAZZA有機咖啡粉一包名副其實又食又拎😆😆鹹點✨香濃咖啡雞搥雞搥炸得外脆內軟 沾上咖啡醬汁後味道帶有淡淡咖啡香 好特別✨傳統醉鮑魚酒味清香入味 鮑魚軟彈✨香辣蝦脆米餅香辣蝦爽彈 味道酸甜帶微辣配上香口脆米餅 好惹味✨經典黑椒牛肉三文治三文治配搭牛肉 酸菜等配料味道層次豐富 簡單好味✨咖啡忌廉芝士煙三文魚卷煙三文魚卷住咖啡忌廉芝士鮮味又芝味 配搭幾特別有趣甜點✨白朱古力咖啡撻白朱古力咖啡幼滑甘香 撻底鬆脆✨百利甜酒芝士蛋糕朱古力軟滑 帶有百利甜酒清香 配搭幾夾✨LAVAZZA咖啡朱古力棒咖啡同朱古力結合 味道香醇濃郁✨濃縮咖啡朱古力朱古力厚滑 帶香濃咖啡味✨泡沫咖啡蛋糕咖啡味道突出 蛋糕鬆軟✨英式鬆餅配忌廉及果醬鬆餅外脆內濕潤 有少少提子乾
✨「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶
由即日起富豪九龍酒店同
擁有120年歷史嘅意大利咖啡品牌
LAVAZZA聯乘推出咖啡主題下午茶
精心設計製作出一系列精美茶點
部分更融合左LAVAZZA品牌咖啡
有獨特風味 又有特色 咖啡迷記得唔好錯過

而家仲會有限時優惠
由即日起至12月31日(12月23至26日除外)
兩位享用「LAVAZZA咖啡漫遊」下午茶套餐

仲會食到粒粒蘆薈肉 好清新

總結:食物可以 賣相吸引
環境服務唔錯 價錢合理 性價比高

2023-09-10 95 浏览
酒店內high tea 是以往常有的節目,那時間high tea 只會出現在酒店或最高級的食府,故所謂也是富人的高級甜品時間。現時,很多多西餐廳甚至日式、泰式、越式都有提供了,花式特別多。這家設在大堂的high tea,咸點從介紹就覺得十分吸引。食品呈上來時感覺亦十分豐富。可惜是兩只小龍蝦不太入味,加上烹製時間過長,熟透了,咬下去太緊了吧!咖喱漢堡也出現同樣情況!炸蝦多士、蟹餅等有點油膩,但醬汁味道不錯。各式小甜點沒有甚麼味道,可說是強差人意。
這家設在大堂的high tea,咸點從介紹就覺得十分吸引。
食品呈上來時感覺亦十分豐富。
炸蝦多士、蟹餅等有點油膩,但醬汁味道不錯。
各式小甜點沒有甚麼味道,可說是強差人意。
2023-03-28 282 浏览
Due to the celebration of reopening of the restaurant, it offers a bargaining price of tea set. My boyfriend brought me there. Although the environment is not that good, it was quite surprising that it had lobsters! It was my first time to have the whole piece of lobster for tea set. For other things, it was so-so but with this bargaining price, that’s acceptable.The environment was quite old as you could see the quality of the sofa was old and ruined. At the beginning, all the desserts were ser

The environment was quite old as you could see the quality of the sofa was old and ruined. At the beginning, all the desserts were served first so you could not choose to eat salty food first. But the desserts were not so satisfying though. Thats why I found the salty food quite attractive when they were served later.
2021-06-30 959 浏览
一直都覺得富豪的服務好👍今天去食下午茶也沒有失🥰。俾我地揀想坐的位置,有小朋友想飲杯熱朱古力,雖然個menu 冇,但主動offer, 后来看到小朋友不喜欢,還主動換咗杯萍果汁,之後又主動幇忙影相,仲送俾我地popcorn 一份🥰。個下午茶份量好大,可能有小朋友所以好多剩咗。個鬆餅好好吃,不是太乾,揀左飲茶,個waitress好主動加水👍可以改善的地方可能係個裝修,畢竟個酒店比較舊,個埸需要番新一下。