1K
2021-03-25 910 浏览
今日放假和朋友去了尖沙咀行街,  再去麼地道富豪酒店 的 V Bar & Lounge.享受假日下午茶, 餐廳在酒店地面, 近大堂, 內設梳化雅座, 感覺舒服也有點豪氣, 只是裝修比較舊式.  特式酒樽擺設算靚了.面對落地大玻璃窗, 看見對開的公園, 風景不錯, 遊人不算多.我哋看看餐牌, Andros Afternoon Tea Set $398  兩位, 好吸引.High tea set, 食物豐富, 內容有鹹甜點, 飲品也有冷有熱. 用了三層盛載, 美觀得体,龍蝦咯嗲, 好味,芝士煙肉迷你漢堡扒, 鮮蝦牛油果他他, 好入口.煙肉三文魚三文治.巴馬火腿意大利麵包, 仲意.朱古力慕絲, 花果杏仁批, 不太甜士多啤梨三重奏, 白之戀人, 好溫馨.飲品:  即磨咖啡或茶,  我叫了英式奶茶. 中規中舉.英式鬆餅, 伴紫薯果粒醬及柚子果粒醬, 果粒醬自家製, 味道不錯.比利時32% 黑朱古力火鍋, 好靚.食物豐富, 酒店出品,  質素有水準.   餐廳座位舒適,  我們由三點坐到六點, 在此又渡過一個愉快下午.
特式酒樽擺設算靚了.
 用了三層盛載, 美觀得体,
龍蝦咯嗲, 好味,
芝士煙肉迷你漢堡扒,

鮮蝦牛油果他他, 好入口.
煙肉三文魚三文治.

巴馬火腿意大利麵包, 仲意.
朱古力慕絲, 花果杏仁批, 不太甜
士多啤梨三重奏, 白之戀人, 好溫馨.
飲品:  即磨咖啡或茶,  我叫了英式奶茶. 中規中舉.

比利時32% 黑朱古力火鍋好靚.
  • 鮮蝦牛油果他他
  • 巴馬火腿意大利麵包
  • 煙肉三文魚三文治
  • 英式鬆餅
2020-12-07 570 浏览
難得星期五約咗朋友係尖沙咀行吓街行到攰攰地就搵個地方食下午茶最後揀左呢度去到人唔多所以坐得好舒服三層下午茶架上面係鹹點味道都唔錯呢個下午茶嘅主題係阿華田好多甜點都係阿華田味無朱古力咁甜好正舒舒服服坐左3個鐘食飽就有力繼續行街🥰
難得星期五

舒舒服服坐左3個鐘
食飽就有力繼續行街
🥰
2019-05-21 1591 浏览
早排好好彩搶到某信用卡優惠,以$138可以嘆富豪九龍酒店的V bar & lounge既法國朱古力下午茶套餐(原價$348,另加一服務費)。酒店位置都好方便,鄰近紅磡站。首先講一講環境先,一入酒店側門,就會見到V bar & lounge。但坐位有點逼,尤其我同朋友坐係幾張2人位既中間,枱與枱之間只係相隔半隻手臂位,所以出入都有點唔方便。 然後下午茶套餐方面,分量可供兩位用,12款精緻鹹甜美點,另包兩杯 illy 咖啡或熱朱古力。 最上層及中層:鹹點及龍蝦湯,下層:甜點鹹點較甜點逊色,牛油果莎莎多士,牛油果香味十足,但由於多士係軟身,導致口感一般。煙三文魚辣根乳酪配多士亦有同樣的問題,我估係因為一早預先整定,放係雪櫃冷藏,所以多士變得好軟,而煙三文魚普通質素,有點腥味,辣根味道亦食唔出。最差係酥脆金文拔芝士伴紅莓,外層核桃炸得過火,有油膉味,亦唔香脆。最好味係海鮮酥皮盒,微暧,鬆脆外皮有牛油香,海鮮餡料夠惹味。 甜點方面,Dulcey 朱古力忌廉脆脆同64% 黑朱古力慕絲,帶點可可的苦澀味道,所以甜度適中,而朱古力忌廉同朱古力慕絲質感軟滑。最有驚喜係玫瑰金箔啫喱,一入口有濃郁花香味,感
早排好好彩搶到某信用卡優惠

酒店位置都好方便,鄰近紅磡站。

法國朱古力下午茶套餐

最上層及中層:鹹點及龍蝦湯,下層:甜點

最上層(鹹點)

中層(龍蝦湯&鹹點)

,而煙三文魚普通質素,有點腥味,辣根味道亦食唔出

最好味係海鮮酥皮盒,微暧,鬆脆外皮有牛油香,海鮮餡料夠惹味

中層(甜點)

最有驚喜係玫瑰金箔啫喱,一入口有濃郁花香味
,感覺好清新,但唯一缺點係紅桑子太酸,破壞整體既味道平衡
。櫻花蛋卷,蛋味十足,不過略厭無櫻花味,猶如普通的士多啤梨醬蛋卷一樣

最後英式鬆餅有段小插曲
,因為當時都有5、6枱客人都有叫依款下午茶套餐,英式鬆餅係用碟另上的,但我地食下食下發現附近客人都有,懷疑係上漏左鬆餅比我地
,我地即刻向待應反映,跟住隔左一陣待應先話會補上即焗嘅鬆餅
,即係鬆餅數量係預少左啦!失望地方係在場幾位待應唔單只分發個陣無點齊數量,仲有亦無留意到每枱係米已經上齊餐點,要客人主動反映問題,先發現再補上返
,由此可見服務細心度係一般

總括以言,以$138黎講,提供左不同款式既點心係超值價錢
,但如果要原價,一般既食物及服務質素,就要再考慮了
~
2019-04-21
用餐优惠
信用卡優惠
中層(甜點)
2019-04-30 836 浏览
因為有信用卡優惠,$138就食到原價$348既法國朱古力下午茶餐喇。因為優惠,所以每日都有限額,我三月時打來book下個星期都full,最終book左四月尾食。富豪九龍酒店係間好傳統既酒店,但總體都坐得舒服。餐飲可叫朱古力/咖啡。Tea set黎喇!其實我地都鐘意食咸點多啲,見到一半一半都還好接受,好彩唔係全部都朱古力🤣第一層:咸。三個都好好味呀。第二層:咸+甜。呢個特別要講個龍蝦湯,超香濃,不過如果熱少少就好了。第三層:5款甜品,好多好甜😂玫瑰啫喱唔錯,真係好香。成舊紅卜卜個朱古力彩佢個樣好甜,其實又還可以 😁其他普遍係食到好漏,所以朱古力迷/甜品迷一定鐘意!最後:Scone ,係我最期待,亦係每次high tea食到人最飽既。個芝士正,我地係咁點,拎多左兜仔🤣Scone都好鬆化。

富豪九龍酒店係間好傳統既酒店,但總體都坐得舒服。

餐飲可叫朱古力/咖啡。

Tea set黎喇!

第一層:咸。三個都好好味呀。

第三層:5款甜品,好多好甜😂

其他普遍係食到好漏,所以朱古力迷/甜品迷一定鐘意!

Scone都好鬆化。
用餐优惠
信用卡優惠
偶爾早下班,晚上又有節目,中間時段不知何去何從時,反而想找個地方,好好地看看書,又或是跟朋友聊聊天,相信 Afternoon Tea 是個不錯的選擇。 近日尖沙咀富豪酒店大堂的 V Bar,就推出了「日系紅豆金栗」下午茶。整個層架已包含共12件鹹甜美點,再加上英式鬆餅,陣容足已令女孩子飽肚了。 香酥紫薯金栗帶子炸得色澤比較深黝,起初以為過了火,食落又幾香口,餡料尤其嫩滑,有點驚喜。 蟹肉金律酥盒外層酥化,內裡填滿了蟹肉,味道豐,不錯。 沖繩亞古豬肉泡芙鹹點之中比較特別,可以一試。 煙三文魚牛油果紅豆班戟三文魚軟滑略帶煙燻幽香,而且牛油果增添了滑溜感,想不到加入了紅豆又不覺有違和感,很有趣的組合。 香脆巴馬火腿伴紅豆多士炸過的巴馬火腿脆卜卜又咸香,伴以甜美的紅豆,令味道帶點衝擊。 龍蝦沙律伴栗子香檳啫喱清新的龍蝦沙律已經吸引,加上置底的甜滑栗子,更加係無輸。 北海道紅豆綠茶蛋糕質地鬆軟可口,但要小心,因為貼邊的朱古力片好易甩開。 加上法式栗子蛋糕及烤紫薯蛋糕伴金栗,同樣是軟綿芳香。 蜂蜜奶泡紅豆綠茶布甸蜂蜜的自然甜香,打成奶泡輕如無物,三層質地各有不同,吃得出的層次

香酥紫薯金栗帶子

蟹肉金律酥盒

外層酥化,內裡填滿了蟹肉,味道豐,不錯。

沖繩亞古豬肉泡芙

鹹點之中比較特別,可以一試。

煙三文魚牛油果紅豆班戟

香脆巴馬火腿伴紅豆多士

龍蝦沙律伴栗子香檳啫喱

清新的龍蝦沙律已經吸引,加上置底的甜滑栗子,更加係無輸。

北海道紅豆綠茶蛋糕

質地鬆軟可口,但要小心,因為貼邊的朱古力片好易甩開。

加上法式栗子蛋糕及烤紫薯蛋糕伴金栗,同樣是軟綿芳香。

蜂蜜奶泡紅豆綠茶布甸

蜂蜜的自然甜香,打成奶泡輕如無物,三層質地各有不同,吃得出的層次。

紅豆佛手柑馬卡龍

嫣紅的色汁,望落相當吸引,外層飽滿又酥脆,餡料又不覺得太甜,好味。

熱情果朱古力栗子忌廉慕斯蛋糕

慕絲質地幼滑如絲,熱情果朱古力香甜,置頂的栗子令口感更具層次。

英式鬆餅

食落質應鬆化,從中剖開,再塗點果醬後味道更佳。

飲品可以選擇兩杯 illy 咖啡或抹茶牛奶,在寒冬的日子,呷一口熱辣辣的抹茶牛奶,陣陣甘甜的感覺,令人說不出的受用。

整個套餐只不過$348,但可供兩位用,算起來連加一都不到兩百個大洋,已經可以舒舒服服消磨一個下午,夠划算了吧!但供應期只去到一月尾,想試就要快。
2018-12-31 564 浏览
來到2018年最後的一天,來一場富碧綠相思意境的甜蜜下午茶啦!講緊的正是富豪九龍酒店內V Bar & Lounge供應的日系紅豆金栗下午茶。 下午茶配有兩杯illy咖啡或抺茶牛奶,收費都只須$348/2位抵吃到一個點啊!看罷想吃的還有時間因為下午茶供應期到2019年1月31日。 抺茶牛奶一D都唔求其,在幼滑的抺茶牛奶上即場灑上抺茶粉,形成酒店標誌有意思啊! 好友另外點了杯熱朱古力,那片朱古力面層滑捋捋的很治癒喔! 嘆茶期間三層架亦已到來!共十二件鹹甜點心加兩件鬆餅好有體頭喔!頂層有煙三文魚牛油果紅豆班戟、香脆巴馬火腿伴紅豆多士、沖繩亞古豬肉泡芙,中層的是帶子蟹肉金栗酥盒、香酥紫薯金栗、和龍蝦沙律伴栗子香檳啫喱。 六件鹹甜也相當吸引,當中不乏融入紅豆和金栗的點心,而且用料也相當新鮮! 而最吸引我必選龍蝦沙律伴栗子香檳啫喱,面層龍蝦沙律鮮嫩可口,底層通透的香檳啫喱內藏有一顆淋香的栗子,不論賣相或口味也同樣吸引。 而六件甜點分別是紅豆佛手柑馬卡龍、法式栗子蛋糕、北海道紅豆綠茶蛋糕、蜂蜜奶泡紅豆綠茶布甸、熱情果朱古力栗子忌廉慕絲蛋糕、和烤紫薯蛋糕伴金栗,色彩色繽紛賞心悅目。 另外還附有英式

好友另外點了杯熱朱古力,那片朱古力面層滑捋捋的很治癒喔!

另外還附有英式鬆餅,跟上還有好拍檔果醬和Clotted Cream。

我就最喜吃粉粉淋淋的食物,所以今次的主角紅豆和金栗簡直點中我穴,不過佛手柑味的馬卡龍都好有驚喜喎!

不過蜂蜜奶泡紅豆綠茶布甸更得我心,香香綿綿的蜂蜜奶泡下是幼滑綠茶布甸,吃下感覺好溫馨呢!祝大家都有個溫馨快樂的除夕夜!!
2018-12-27
下午茶
To be honest, I haven't really been to hotels on this stretch so decided to check it out over the Christmas period.As my friends love Japanese red beans and chestnut, I joined them for tea which had these items.The price is $348 for two and has the following items.There was a good mix of savoury and sweet, although some items were sweet and savoury at the same time such as the red bean pancakes and smoked salmon.My favourite was the jelly cup with chestnut and lobster salad on top.The scallop cr

The scallop croquette was visually nice as it was in a layer of purple sweet potato mash coated in breadcrumbs.
For the sweet tooth, I loved the scones which come with thick and creamy clotted cream.
Finished with the sweet items which were light and not too heavy.
The signature drink is another must try if you stop by for drinks.
2018-08-12 599 浏览
成班女仔想食個靚靚high tea, 求其上網睇過就揀左係富豪九龍酒店既V bar & lounge 啦但唔建議人再黎,首先, 時間等左好耐我地5個人,有訂位既, 訂位時餐廳問我地係咪食tea set, 如果訂埋到時就唔洗等禁耐好啦,禁我地訂埋點知準時3點去到, 個tea set 3點9先黎到餓到死死下同埋,環境都麻麻一班女仔食得high tea都係想影下相但餐廳環境真係無咩好影 凳又唔好坐其次,食物質素好差雖然我唔係比好貴, 無記錯$398/2但d野食既質素真係唔值呢個價錢成個set是咁的,13款咸甜點,Scone 就另外一個碟上還可以的咸點無一樣好食既甜點,得個樣 macaron 怪味 藥水味最右邊果舊 上面有幾粒蝦,下面係抹茶包的咸(?)甜(?)點 又咸又甜 完全唔夾好多舊都同朋友都咬左一淡就無食了唯一好既係呢個silver moon tea好香好好飲但我自己買茶包沖都得啦同埋酒店話係以茶做主題 都完全睇唔出有配合呢個主題不會再試
成班女仔想食個靚靚high tea, 求其上網睇過
就揀左係富豪九龍酒店既V bar & lounge 啦
但唔建議人再黎,
首先, 時間等左好耐

好啦,禁我地訂埋

雖然我唔係比好貴, 無記錯$398/2
但d野食既質素真係唔值呢個價錢

成個set是咁的,13款咸甜點,Scone 就另外一個碟上

還可以的咸點

無一樣好食既甜點,得個樣
macaron 怪味 藥水味

好多舊都同朋友都咬左一淡就無食了

唯一好既係呢個silver moon tea好香好好飲
但我自己買茶包沖都得啦

同埋酒店話係以茶做主題 都完全睇唔出有配合呢個主題

不會再試
2018-05-16
2018-06-23 560 浏览
同我既好姊妹定期high tea聚聚 係我必做既事今次黎到regal kowloon hotel~試下佢地既high tea setHkd 3xx / two ppl價錢可接受 賣相同味道亦可以佢既咸點做得頗出色以下係high tea set既list: 煙三文魚班戟伴青瓜乳酪香煎帶子伴西班牙香腸多士烤焗啡菇伴香脆巴馬火腿芝士蘆筍蛋餅薄荷蛋沙律三文治鮮蝦綠茶麵包球士多啤利薄荷茶慕絲蛋糕洋甘菊芝士蛋糕斑蘭意大利奶凍伴玫瑰忌廉伯爵普洱慕絲伴奶茶啫喱伯爵茶忌廉杏仁撻什錦朱古力及馬卡龍英式鬆餅咖啡或茶Worth a try wif ur girl friends!
同我既好姊妹定期high tea聚聚 係我必做既事

什錦朱古力及馬卡龍

英式鬆餅

咖啡或茶

2018-05-21 497 浏览
想同朋友一齊afternoon tea,食下野傾計!之前食過呢度下午茶都幾好,見到佢有個《春日,茶香》下午茶做緊推廣,諗住試吓!嘢食依舊唔錯!可惜 酒店裏面居然有烏蠅🙄,不停 係啲嘢食飛來飛去!仲要爬係上面!之後搵侍應投訴,但咁大間酒店居然唔比換過啲嘢食!之後侍應話暫時收走先,但係最後居然倒埋!冇俾返我地 毁屍滅跡!不愉快的經歷😤不希望再發生同類事件!食物:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️服務:⭐️
想同朋友一齊afternoon tea,食下野傾計!
不希望再發生同類事件!
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️

2018-02-06 791 浏览
今天心情很忐忑,因為是智慧齒手術大日子!時間關係,今天來一篇簡短分享,主角是富豪九龍酒店的 $328 兩位 WEISS 朱古力下午茶~ 你沒看錯我也沒打錯,如此悠然美景下,享用法國百年高級朱古力品牌 WEISS 朱古力的主題下午茶,收費只是$328兩位,用料及份量卻一點不欺場,非常抵食,朱古力迷必會喜歡! 供應下午茶的地點在酒店大堂的 V Bar & Lounge,甜魔媽媽也是首次踏足,其實還設園林室外位,當然那麼冷的天不會坐外邊了~ V Bar & Lounge 結合酒吧酒廊的功能,一邊是酒吧高桌,另一邊則是沙發雅座,兩邊都可以享用下午茶,球迷甚至可以邊嘆茶、邊睇波呢! 下午茶包括每位咖啡或茶,我選了 Earl Grey,用的是 Twinings 茶包十分對味~由於下午茶點是即叫即製,所以英式鬆餅及三層架接著要稍等一會,再慢慢出場~ 下午茶的鹹點有六款之多,其中帶有泰式風味、香辣惹味的烤青檸辣椒蝦是我最愛,香煎鴨肝 (醬) 多士伴無花果醬味道香馥,也很好吃;雞肉班戟伴青瓜乳酪是少見的清新創作,班戟夠鬆軟挺好吃的,其餘還有手撕豬肉意大利包、煙三文魚蛋沙律三文治、菠菜芝士酥盒等

下午茶的鹹點有六款之多,其中帶有泰式風味、香辣惹味的烤青檸辣椒蝦是我最愛,香煎鴨肝 (醬) 多士伴無花果醬味道香馥,也很好吃;雞肉班戟伴青瓜乳酪是少見的清新創作,班戟夠鬆軟挺好吃的,其餘還有手撕豬肉意大利包、煙三文魚蛋沙律三文治、菠菜芝士酥盒等.... 較多的鹹點比例,令人不會膩滯,我喜歡!

主題朱古力甜點則有五款,好喜歡它們全部不太甜!必吃香脆朱古力蛋糕 (Dark Kaciakoa 85%) 口感香脆、甘濃難忘,煙燻味朱古力撻 (Santarem 65%) 也相當美味。朱古力三重奏 (Oricao 58%、Galaxie Milk 41%、Nevea 29%) 結合了三款不同濃度的朱古力,口感及層次都很豐富,牛奶朱古力芝麻蛋糕 (Galaxie Milk 41%) 也不錯,最後連白朱古力紅桑子慕思蛋糕 (Nevea 29%) 也清香不膩,全部清光無難度~~~

下午茶還包括每位一件英式提子鬆餅,又加送每位兩件 WEISS 精選朱古力,吃完其實挺飽呢!

朱古力下午茶由即日供應至2018年3月31日,情人節新年也不加價,朱古力迷快去吧~
2018-02-05
寒冷天氣、佳節臨近身體內蘊藏無窮無盡的食慾,尤其接近情人節更多了甜絲絲的感覺,此刻吃場朱古力下午茶相信最適合不過了! Regal Kowloon Hotel的V Bar & Lounge由即日起至2018年3月31日推出*情迷WEISS朱古力下午茶套餐*$328/ 兩位,大家可用優惠的價錢便能在優雅舒適的環境內享用一頓豐富的下午茶! *情迷WEISS朱古力下午茶套餐*,由六鹹六甜平分春色的點心及二件Scones組合而成,另外更會送上不同%的WEISS朱古力兩粒,份量大得驚人大食如我也滿足到不行! 將個子不少的英式提子鬆餅分開兩邊,隨自己喜好添加適量的Clotted Cream及果醬,已經是人間美味! 邪惡的香煎鴨肝多士伴無花果醬,輕怡的煙三文魚蛋沙律三文治和蔬菜酥,充滿風味的手撕豬肉意大利包,香口彈牙的烤青檸辣椒蝦,及有特色的雞肉班戟伴青瓜乳酪,每都件身型不細全數吃掉真的不須再吃晚餐呢!六款點心的味道也不俗,但我最喜歡是邪惡的香煎鴨肝多士伴無花果醬,鴨肝香滑味濃配合甜美的無花果醬好吸引! 甜點亦很迷人全是我喜歡的朱古力!有左面的精選朱古力,前方的是煙燻味朱古力撻(Santarem 6

Regal Kowloon Hotel的V Bar & Lounge由即日起至2018年3月31日推出*情迷WEISS朱古力下午茶套餐*$328/ 兩位,大家用優惠的價錢便能在優雅舒適的環境內享用一頓豐富的下午茶!

甜點亦很迷人全是我喜歡的朱古力!有左面的精選朱古力,前方的是煙燻味朱古力撻(Santarem 65%),朱古力三重奏 (Oricao 58%、Galaxie Milk 41%、Nevea 29%),牛奶朱古力芝麻蛋糕(Galaxie Milk 41%),香脆朱古力蛋糕 (Dark Kaciakoa 85%)及白朱古力紅桑子慕思蛋糕 (Nevea 29%)。

選上我最喜歡的介紹一下,煙燻味朱古力撻口感香脆,帶幽幽的煙燻香氣迷人非常,香脆朱古力蛋糕以我喜歡的85%黑朱古力脆皮包裹著流心香蕉餡,面層還有脆片層次感超豐富,吃下先苦後甜像人生啊!而白朱古力紅桑子慕思蛋糕則清不過甜味道很可愛呢!喜歡朱古力的朋友真的莫勿錯過此Tea Set,因為當中必定找到您所愛的。
2018-02-05
2017-03-03 1671 浏览
朋友仔生了Baby 後,第一次帶佢出街同我見面,當然是找大型商場比較方便啦!本來打算食午餐,但係搞搞下變左下午茶時段,朋友仔就建議去尖東九龍富豪酒店的V bar & lounge,食個靚靚high tea.因為我的失魂忘了在地鐵轉車到尖東站,朋友仔就先點了一個莧菜沙律配雜菜湯食住等我。本來是想叫下面這個精選二人下午茶餐的,可是他供應時間只是三點至六點。我們早到了!莧菜沙律當然有新鮮的莧菜啦!他還加了牛油果,車里茄,松子仁,煙肉,芝士同麵包粒,最值得一讚係佢個酸酸辣辣的芥末黑醋汁,非常匹配。之後我Order 了一個朱古力撻, 濃郁朱古力的幼滑細緻加上金薄紅草莓粒,整件朱古力撻可以給五星。因為慶祝生日的關係,朋友仔就說你還是多點一件蛋糕,喜事成相喎。在芸芸甜品當中,我沒有選擇最愛的芝士蛋糕,因為朋友在我來之前已經食了一件芝麻芝士蛋糕。所以我就選了最普通的雜果蛋糕。它真是令我驚喜。它沒有很甜,甜度洽當,蛋糕質地鬆軟,不會像平價的蛋糕質地厚而硬。 新鮮的士多啤梨,紅莓,藍莓同朱古力片, 一口蛋糕一口水果,味道融洽。富豪酒店的V bar & lounge 真的是暢談的好地方,即安靜又舒適,怪不得

富豪酒店的V bar & lounge 真的是暢談的好地方,即安靜又舒適,怪不得平日下午茶時段,客人也是駱驛不絕。
2017-02-22
庆祝纪念
生日
  • 朱古力撻
  • 鮮果蛋糕
2014-11-25 2508 浏览
三文治嗰層有煙好普通嘅三文魚finger,又腥又韌三文魚子法包,同Palma ham,中間有微暖嘅蝦芋角,微熱蔗蝦,勁咸又乾嘅雞膇,底層除左fruit tart好味dd,macaron太甜,個cheesecake一般,d朱古力麻麻,士多啤梨嗰塊入口唔溶同好油😖雖然tea黎講價錢平,但完全唔好食!唔會再去!
2014-11-03
等候时间
120 分钟 (堂食)
2014-09-25 2388 浏览
最近同一班好耐冇見既親戚食飯,佢地book左富豪九龍酒店,就係尖東個噴水池附近,交通都好方便!個lunch buffet冷盤有我中意既小龍蝦同青口,但係佢切肉既counter就只有燒豬,冇牛排,而且塊豬扒都幾硬 。不得不提既係佢地既甜品櫃,有好多好多小甜品杯揀!岩哂每樣想試d既朋友
冷盤
2014-09-11