餐厅: 雅 ‧悠蔬食
资讯:

⭐️【健康好味嘅素食】雅.悠蔬食 ⭐️每个星期呢我会拣一日去食素食,清肠胃令肠胃冇咁大负担。根据医学嘅统计,长期悉数嘅人唔单止长命啲,胆固醇低啲仲有患癌嘅机会都少啲㗎!呢间雅.悠蔬食绝对值得推介!佢哋嘅素食午套餐唔单止好食,选择仲多多。与传统中式素舖是完全不一样,头盘印度椰子红萝卜花生雪耳汤清甜润肺,沙律新薯青酱黑醋藜麦沙律出乎意料之外,平时唔太钟意食沙律嘅我都觉得十分可口。主菜我选择鲜茄芝士菠菜南瓜猴菇焗饭,我第一次试斋焗饭,心谂会唔会冇乜味,但啲猴头菇加埋芝士竟然有青口的口感和味道,饭配搭新鲜蕃茄及菠菜味道配搭之余又不多油,比焗猪扒饭更健康和好味!餐厅虽然在楼上,但系见到都好受欢迎!👏下次会次下午茶担担面。呢道有中国各地的口味。亦有汉堡薯条或鳗鱼定食🤗当然系全素。除此之外,仲有12人筵席或者节日蛋糕可以预订,真系任何嘅节日都照顾到!雅 ‧悠蔬食 (尖沙咀)📍尖沙咀金马伦道48号中国保险大厦3楼B号舖
⭐️【健康好味嘅素食】雅.悠蔬食 ⭐️

呢间雅.悠蔬食绝对值得推介!

餐厅虽然在楼上,但系见到都好受欢迎!👏

雅 ‧悠蔬食 (尖沙咀)
📍尖沙咀金马伦道48号中国保险大厦3楼B号舖
  • 青木瓜甘笋花生雪耳汤