虽然冬天迟左来,但趁住冻一冻嘅天气,点可以错过日式烧肉呢?更何况,而家$288就食到多款和牛,记得订位啦~🔥-/Kurashita Set $288/是日渍物黑毛和牛极上牛舌芯🐂|黑毛和牛脷底肉🐂A5萨摩牛极上赤身肉🐂|A5萨摩牛稀有部位🐂「4%の奇迹」霜降肉🐂|「4%の奇迹」牛肋肉🐂厚切白豚腩烧肉片🐖|京畿道柚子嫩鸡腿🐓|辛口味噌渍牛肠🐂铸铁焼きA5挽肉 配 兰王蛋🍳寿喜烧风A5和牛丼+$49🍚|香葱温泉玉子紫菜饭+$49🍚+$99 即享半放题:Suntory生啤及有汽饮品任饮;抹茶雪糕、厚切白豚腩烧肉片、京畿道柚子嫩鸡腿、辛口味噌牛肠任食🍻-烧肉点可以无牛舌,今次仲要系黑毛和牛嘅极上牛舌芯,入口嘅口感就好似同只牛打紧个茄轮咁!A5萨摩牛同4%の奇迹嘅和牛口感都非常好,切嘅厚度刚刚好,烧完好似入口即溶咁,牛味好香。😋👍🏻👍🏻👍🏻呢度仲有今年大热topic嘅挽肉,仲要佩兰王蛋!超级捞到饭!😆今次意外嘅惊喜系辛口味噌渍牛肠,我初头觉得好似烧紧一块好厚嘅鸡皮咁,带少许弹性。而且+$99就可以任食,真系痴线地抵食。除左小金大推嘅牛肠,饮品、抹茶雪糕、白豚腩烧肉片、鸡腿都系任饮任食!🈹🈹🈹
/Kurashita Set $288/
是日渍物