2016-11-28
呢一晚同一班朋友相约到荃湾晚饭, 一行八大一细。食物方面, 系职员游说之下我地叫左套餐。各样食物既卖相系靓, 可惜味道一D都唔突出!最好食既就系个冰浸苦瓜~题外话:由于怕人多要等位, 我地六点半就去到拎位, 当时餐厅座位有九成系未有客人既,而排我前面只有一枱客等带入座, 我同朋友企左系个位职员前面, 职员一直冇问我地几多位, 同佢讲我地八大一细又唔理我地,而一批批既客人开始黎喇, 个批人走上同职员讲订左枱既姓咩, 即刻直入!!!!!!!!!!!!!!!仲有枱系两位冇订位既都系直入!!!!!!!!我地就继续被当透明, 一而再 再而三都系咁既情况下, 忍唔住问我地八大一细要等几耐?职员答, 张枱比较迫, 坐唔坐?!坐!!!!!!心谂入面咁大会迫得去边......点知张枱真系迫到系坐唔到咁多个人架啰其实~个经理见到走埋黎一睇就话帮我地转枱, 个刻心谂个位扫把既带位小姐究竟系咩一回事?!总结: 对呢间野真系好失望, 一定唔会再黎。
食物方面, 系职员游说之下我地叫左套餐。
各样食物既卖相系靓, 可惜味道一D都唔突出!
最好食既就系个冰浸苦瓜~
冰浸苦瓜
仲有枱系两位冇订位既都系直入!!!!!!!!
职员答, 张枱比较迫, 坐唔坐?!
坐!!!!!!心谂入面咁大会迫得去边......
点知张枱真系迫到系坐唔到咁多个人架啰其实~
总结: 对呢间野真系好失望, 一定唔会再黎。