2018-07-04 47 浏览
今日比尖沙咀朋友拉左去食印度菜, 仲以为系去重庆大厦; 舖头位于阿士厘道商厦楼上, 好在等车立排队上去唔洗太耐上到去都有少少担心架, 全部都系印度人STAFF, 自己英文又系有限公司, 好惊会出现鸡同鸭讲..好在员工好亲切,餐牌都有中文版哈哈; 好快坐低左就叫野啦点左客香辣芝士炒饭, 一个咖哩椰菜花, 另外再点左个汤同一个薄饼等左阵终于上菜啦, 本来好灰因为我无肉不欢, 但呢餐素菜食得好开心..咖哩香料味好重, 种香辣同坊间d死辣差好远, 食得出系落左心机架, 炒饭加埋咖哩双重香辣好醒胃薄饼即叫即整即焗, 质感松软, 净食入口好强面粉香, 沾完咖哩后又另一番风味