2015-09-26 651 浏览
谭仔唔系我杯茶,麻麻地,几年先食一次无问题啦!突然想辣劲辣,有咁辣得咁辣,最顺路就谭仔啦,食完落酒吧刚刚好!几年无见试吓新口味酸麻辣汤底中辣先,经常都系煳辣好闷呢,加多份鸡翼应该够饱喇麻。竹笙鱼腐榨酱扭纹薯粉酸麻辣汤中辣走芽菜,卖相满意,颜色鲜艳红卜卜,香喷喷酸辣味道,流晒口水喇!无需客气大量肉酱队晒落去,豪呀!肉酱惹味,质感松软好好味!坚系比以前好食左百倍呀,三哥酸辣汤中辣加大量炸酱肉松,香甜中带点酸辣,撞到啪啪声劲有火花!高质鱼腐无得顶,啖啖弹牙鱼肉又鲜又甜,索尽汤汁无得输!系咪转左新师傅呀?好有 heart!鱼腐软棉鲜甜,爽口竹笙索晒汁,正!大啖汤大啖纽纹薯粉一齐送入口,又滑又弹又咽韧。土匪鸡中翼,坚烧得好香口,皮脆肉嫩,多种香料腌得香浓,味道丰富。以前腌都无腌过,求其烧完撒少少香草孜然系面算数,谂起都觉得可怕呀。

2015-06-08
  • 土匪鸡翼