前𠮶排朋友生日就去咗食呢间一直人气高企嘅西班牙菜 果然冇令我失望(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 除咗cheesecake好好食之外 佢地张生日卡都好有诚意 真系画得超靓!!🥺Croquette (ham/squid) ($18/pcs)西班牙可乐饼有火腿同墨鱼两款 本身见到个价钱都谂紧点解咁平 但原来个size真系手指咁细😹但就系因为份量咁细 作为小食啱啱好 就算食完都仲有胃食main🤣两款都炸得香脆可口 个人比较钟意鱿鱼个款 多咗一份咸香味😋Octopus Galician style on potato “al caliu” ($138)章鱼口感软腍都几特别 而且调味唔错 同薯蓉都几夹 但我个人比较钟意食爽口弹牙嘅😹Black paella rice ($120)呢款有分两个size 我地拣咗small size但份量一啲都唔少 两个人share啱啱好🥰呢个真系十分推荐‼️墨鱼汁饭同啲蛋黄酱捞匀后 会令饭粒更为湿润 而且食落有满满嘅墨鱼汁味🥰饭炒得粒粒分明 煮得软硬适中 食到最后仲有啲饭焦!!🤤🤤Basque burnt cheesecake ($78)呢个系我最期待嘅甜品 果然无令我失望🥺蛋糕绵密

Croquette

Black paella rice ($120)

Black paella rice

Basque burnt cheesecake ($78)
呢个系我最期待嘅甜品 果然无令我失望🥺蛋糕绵密软滑 充满住芝士咸香味 旁边嘅redberries sorbet 仲可以中和腻感(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

❣️庆祝生日一流‼️佢地张即影即有同生日卡都好靓🥺

推荐指数:🌟🌟🌟🌟
【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 4/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4.5/5】

Croquette
Black paella rice