2024-03-11 2888 浏览
喜欢牛舌嘅朋友要一试,真心好食既 呢度牛舌真心唔错 想食嘅朋友仔真系要有d 耐性 因为有好多人排队唔怕要食好嘢一定可以等….入内有一点像日本居酒屋似的好有置身于日本 店员亦细心介绍有边一款推介 牛格斯牛阪腱配牛舌尖-牛阪腱牛肉味香浓 油脂分布亦香口 煮得刚到好牛舌味香浓 咬入口好淋身好有牛味带点爽口既感觉 二重牛舌尖 个系铁板上 热辣辣香喷喷重有吱吱声 有feel 自己加多条司华力肠加上升级左套餐温泉蛋和牛舌筋饭 简直超级大满足牛舌芯和牛舌尖,无论视觉入口感同牛味都有分别 肥味的牛舌尖效淋身充满牛味 预上入口爽身既牛舌芯 有一种互相辉映之感牛舌筋饭 牛舌布满饭面 令到你每一口都可以做到啖啖牛舌既效果饭个汁好滋味牛舌粒洋葱汤我自己好喜欢 牛舌同洋葱既融合 非一般的餐汤好惊喜牛舌又好食又有日本feel 一定要试试 呢度牛舌嘅质素唔错 加上每用心制作 值得有多个下一次
喜欢牛舌嘅朋友要一试,真心好食既
呢度牛舌真心唔错 想食嘅朋友仔真系要有d 耐性
因为有好多人排队
唔怕要食好嘢一定可以等….

入内有一点像日本居酒屋似的
好有置身于日本 店员亦细心介绍有边一款推介