2019-11-14 416 浏览
原本想食拉面既,但记错左楼层,来到四楼见到依间新野,以为拉面执左。咁都好少食海南鸡饭,既来之则安之。餐牌只有四样野:一、海南鸡饭 $65 二、烧鸡饭 三、猪脚饭 $55    四、芒果糯米饭。二人叫左一个海南鸡饭(加五蚊转鸡脾)及一个猪脚饭。温和热水请自斟。斟完已经有鸡饭了,果然因为整定 所以咁快 当然一啲都唔热油饭正常,有姜蓉同另外两种酱料响枱面,有碟仔,自助取用;不过海南鸡饭要配的黑酱油就欠奉。可能泰式海南鸡就系咁呱。我就觉得争啲啰。猪手饭 同鸡饭一样都系温温吞吞唔热的。每个餐都跟菜,但系啲芥兰系苦既。整条菜都整唔掂。最令人失望系,餐具系以纸袋包装,仲要用即放弃胶匙。今时今日都仲冇环保意识,真令人失望。冇下次。希望各位看完都唔好中伏,除非你钟意食唔热的食物。

二人叫左一个海南鸡饭(加五蚊转鸡脾)及一个猪脚饭。
温和热水请自斟。

斟完已经有鸡饭了,果然因为整定 所以咁快 当然一啲都唔热

冇下次。希望各位看完都唔好中伏,除非你钟意食唔热的食物。
海南鸡饭(转肶)
2019-11-14
$62.5 (晚餐)
庆祝纪念
生日