都几失望,因为打电话了解时系似放题咁all you can eat,但结果来到发现系似semi buffet啰。刺身/海鲜得一客,main course则叫两款,其他任点但选择好少。(隔离桌客人都话,又话有乳猪既。。。可能晚餐才有)食物质素参差:刺身好麻麻,bread最好味,seabass几好,但牛扒唔得,carbonara好似咖喱味咁唔知点解总之怪怪的。服务质素都系参差:有些侍应见到你但调头走开,但有些侍应殷勤帮忙跟单。他们都解释因为比较多单,需要多点时间处理。我地个主菜都等咗45分钟才有。员工有些都nice,但我觉得呢个午餐即使以semi buffet来讲都算系少款式,性价比不高,同埋上菜真系太慢。隔离顾客都话好失望,咩蟹脚都冇一只,而且大家都不停催单。