烧肉几乎就系每一个季节都会食,出去食烧肉嘅好处,就系可以识到唔同嘅美食,唔会限住一两款牛😋今次我哋拣咗去上水呢一间牛摩,事缘经过呢一间嘅时候,发现原来除咗火锅之外,都仲有得食烧肉,即时燃起我哋食肉嘅欲望🌝咁就试吓佢哋嘅烧肉啦,拣咗美国SRF安格斯和牛烧肉放题,听落个名都正佢哋入面都有齐打边炉嘅料,酱料,饮品都有齐好多款,亦都有甜品,基本上一般火锅放题有嘅嘢,佢哋都照样有提供首先就嚟咗送上嘅刺身,虽然小小碟,但真系好新鲜,尤其两只虾又甜又爽,劲正!另外就送上九宫格嘅猪牛鸡拼盘,试过咁多款,款款都好食,但最钟意嘅一定就系和牛❤️佢哋每一款肉类都好新鲜,上到黎嘅时候都好干爽,冇血水,而且啲色泽都好靓✨,亦都冇话偏肥太多脂肪另外必提嘅就系佢哋嘅牛舌,我哋encore再encore,真系好好食~💕个人私心推荐烧肉汁嘅牛肉,好味又Juicy!牛板腱、牛肋肉部分我哋觉得系最好食嘅位置~至于小食,佢哋都有啲牛油粟米、菇类,胡麻沙律等等,出面自助区亦都有基本日式沙律小食🥬饮品除左包装罐装,当日亦有热情果同提子沙冰,个人钟意饮呢2款沙冰多,又冰又解渴!仲有朱古力味雪糕,感觉好似自制的,好熟悉的朱奶味,配料都

仲有朱古力味雪糕,感觉好似自制的,好熟悉的朱奶味,配料都好多,好满足!