2024-09-24
我最近同朋友喺 ElCerdo 餐厅食饭,每一道菜都表现出大厨嘅精湛烹饪技巧同对食材嘅尊重。Croquetas de Jamon 口感丰富,火腿味道浓郁,外皮炸得金黄酥脆,每一口都令人满足。Squid Ink Fideuá 呈现出绝佳嘅海鲜风味,配上墨鱼汁嘅香味,令人回味无穷。Panceta de cerdo系一款惹味嘅猪肉料理,肥瘦适中,口感细腻。
总括嚟讲,El Cerdo嘅菜式质素高,我哋试咗佢哋嘅招牌菜式,真系冇令我哋失望。由头盘到主菜,每一道菜都系精心制作,充满咗地道嘅西班牙风味。除此之外,El Cerdo嘅服务都系一流,员工友善热情,确保我哋嘅用餐体验愉快。餐厅嘅环境亦都好舒适,装修有特色,令人感到放松。有机会我哋一定会再嚟El Cerdo,试多啲其他菜式。