2020-08-31 164 浏览
刚刚呢个星期六放监,谂住食餐好,选左呢间蟹将军,谂住早啲食唔洗迫,5点半已经入座,入到去冇人好似包场咁,叫左4样野,本来谂住叫5样,honey话惊食唔晒,好啦,叫左蒜蓉蒸蛏子皇(我唔觉得佢可以叫皇啰,细只到呢)重要唔新鲜,粉丝系硬嘅,叫左盐水浸蚬(有沙嘅)椒盐濑尿虾一只(谂住320蚊一只,应该几大只下,点知....失望到极点,唔抵食)蟹油炒面,好有期望,其他人话呢个必食,又系失望啰,面够大碟呀,不过同出面嘅豉油皇炒面冇分别啰,不过呢度有个优点,就系冇限你食几耐,我叫左4样野,食左两个钟,由天光入去食到天黑走,平均半个钟先上一个𩠌,重要催先嚟,全张单8折,折完都要7百几蚊,中伏啦,重要食唔饱。