餐厅: 雅 ‧悠蔬食
资讯:

2023-06-20 130 浏览
同事系素食人士,约佢食lunch 佢介绍左哩间以素食为主既餐厅,估唔到素食都有咁多款,中西种类有齐,食落仲要一d都唔似素,真系大开眼界。👉🏻鲜茄芝士牛油果新餐肉南瓜焗长通粉($98)新鲜热辣辣焗出嚟好香,新餐肉真系好似午餐肉咁,唔讲唔知自己食紧素。最欣赏佢用咗牛油果嚟焗,令到成个饭唔油腻之余带点清新,而且份量唔少。👉🏻黄金素叉烧饭配蕃茄炒滑蛋($98)呢个系同事叫既餐,卖相非常日式,睇落几吸引,同事话呢个系佢成日嗌嘅餐,哩到系佢嘅饭堂🤣Lunch set本身包咗嘢饮,加$10仲有汤同藜麦沙律🥗中汤系炖汤黎,一啲都唔hea,好足料。藜麦沙律有哈密瓜蜜瓜等生果,加$10个人就觉得几抵食

👉🏻鲜茄芝士牛油果新餐肉南瓜焗长通粉($98)

👉🏻黄金素叉烧饭配蕃茄炒滑蛋($98)

Lunch set本身包咗嘢饮,加$10仲有汤同藜麦沙律🥗