2024-07-06
本身为咗开心果泡芙而到访估唔到主食都有惊喜🌟手工炸虾饼牛奶吐司三文治夹泰式沙律配薯条💰118超大份吐司!炸虾饼比想像中大,咬落去估唔到有原只虾好足料😍虽然虾饼已经落咗鸡酱 但依然松脆!配埋牛奶吐司食,中和虾饼嘅油腻感薯条几脆,落咗好似paprika嘅调味粉,忍唔住食多几啖!YOI 全日早餐 💰128奶油焗薯同蛋系呢个餐最好食✨ 焗薯有颗粒感。中间有满满奶油🧈非常浓郁😋蛋好滑配埋满满橄榄油嘅面包就系理想的all day breakfast ☀️开心果修女泡芙 💰68又系比我想像中大份😂咬落去开心果味比较浓郁😍唔系其他开心果甜品咁淡cream入面都有开心果粒🥰十分推荐开心果卷蛋 💰65同泡芙一样都系浓浓的开心果cream同开心果粒! 比较爱吃卷蛋嘅朋友可以一试🧁总括而言,虽然cafe嘅定价算少贵,但食物质素系值得呢个价钱🤤✨
估唔到主食都有惊喜🌟
手工炸虾饼牛奶吐司三文治夹泰式沙律配薯条💰118
薯条几脆,落咗好似paprika嘅调味粉,忍唔住食多几啖!
YOI 全日早餐 💰128
开心果修女泡芙 💰68