2021-06-29 195 浏览
𝒱𝒾𝑒𝓉𝓃𝒶𝓂𝑒𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒟𝒾𝒶𝓂𝑜𝓃𝒹 𝐻𝒾𝓁𝓁又食越南野,由于疫情关系,店家好贴心咁用一个热壶装住餐具方便食客清洗。今次食左佢既饭同河粉𝘴𝘦𝘵 𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩。🌟生牛肉汤河 连饮品 ($55)佢既芽菜同碗面一齐煮,冇另外分上,所以上碟时已经有少少淋左。😅呢间既河粉份量比起其他餐厅少,但胜在牛肉汤底够浓。加埋洋葱汤头好好味😋-⭐咖喱牛腩红米饭 🍚连饮品 ($60)红米饭下面放左好大块菜,睇落好大碗但其实份量偏少😅 咖哩牛腩都非常普通,咖哩味比较淡。-🌟饮品: 红枣蜜 & 奶茶红枣蜜闻起黎超香,粉红色好靓等我满心期待🌷。但饮落好唔掂,有 𝘥药水味。奶茶既味道都好奇怪,好似糖水冲出黎咁一𝘥 茶味都冇😞所以下次食既话建议净叫主食,唔要饮品,悭返$8✨📍越栈越式汤河专门店 𝗩𝗶𝗲𝘁’𝘀 𝗰𝗵𝗼𝗶𝗰𝗲钻石山龙蟠街3号荷里活广场2楼232号舖

🌟生牛肉汤河 连饮品 ($55)

⭐咖喱牛腩红米饭 🍚连饮品 ($60)

🌟饮品: 红枣蜜 & 奶茶

📍越栈越式汤河专门店 𝗩𝗶𝗲𝘁’𝘀 𝗰𝗵𝗼𝗶𝗰𝗲